- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.781
ohhh tayfa toplanmış gene sevindim valla uzun zamandır ben böyle görmüyordum burayı...
Duygu burası da soğuk evet sanki kar soğuğu gibi kuru bir soğukvar...
Umutcum şükür kavuşturana özlemişiz valla...Bende ki numaranı kullanmıyor musun artık acaba?Geçenlerde aradım dı ulaşamadım...
Ben vitagil ve balık yağı aldım ikisini de hergün veriyorum abartıyor muyum acaba?Sizler 2 günde bir mi kullanıyorsunuz?Ağır mı gelir böyle?
Biz kullanalı beri Ayçanın iştahı baya farketti en azından ağzına lıkma girer girmez kusmuyor biraz 3.kaşıkta falan kusuyor.kaydirigubbakcemile3250gr da almış vitamine başladığımızdan beri...
Duygu ne haberi aldın bize de söyle
Ayçanın da uyku tullumu var biz idaştan aldık hediye geldi daha doğrusu ama
giydirince dönemediğinden uyuyamıyor gece çok uyanıyor
sanmıyorum ama belli de dikkat et yinede geçmiş olsun a.s.Kızlar dün kestane yedi ege çok sevdı diye eşimde yedirdide yedirdi sabah bir kalktı yüzü kabarmış acaba kestanemi yaptı diyorum balık yedi birde o yapmaz herhalde:..
allah kolaylık versin sana da canım opuyorumnanaktansabahtan beri sancim var ama ne sancisi bilemedimm her yerim agriyoo dr dese dogurtalim gel hemen giderimmm serra da bole olmadi hiccc bu arada ikinci gunumuz serra yi sutten keseli cok sukur sikintimiz yok... 35 hafta 3 gunluk olmusumm birazda minikime enerjim kalsin diorumm hastane cantamida hazirladimm her turlu hazirim doguma valla...saglikla gelsinde bebikimm
teşekkürler kaydirigubbakcemile5 sorma valla dr var doktorcuk var özelle devlet farkı böylece anlaşılmış oldu istisnalar var tabii allah onlara denk getirsin :Saruboceq:Hicrancım sanada geçmiş olsun Allah onlara muhtaç etmesin düşte gör misali özel doktor devlette çok değişiyor nedense...
maşallah ayçamızaohhh tayfa toplanmış gene sevindim valla uzun zamandır ben böyle görmüyordum burayı...
Duygu burası da soğuk evet sanki kar soğuğu gibi kuru bir soğukvar...
Umutcum şükür kavuşturana özlemişiz valla...Bende ki numaranı kullanmıyor musun artık acaba?Geçenlerde aradım dı ulaşamadım...
Ben vitagil ve balık yağı aldım ikisini de hergün veriyorum abartıyor muyum acaba?Sizler 2 günde bir mi kullanıyorsunuz?Ağır mı gelir böyle?
Biz kullanalı beri Ayçanın iştahı baya farketti en azından ağzına lıkma girer girmez kusmuyor biraz 3.kaşıkta falan kusuyor.kaydirigubbakcemile3250gr da almış vitamine başladığımızdan beri...
Artık imageshack tan resim eklenemiyor mu?
Ben beceremedim bu defa o sitenin usulu değişmiş.
Size resim koyuverecektim de
saol gülüm...bilmukabele..valla ben balıkyağını haftada iki kez verıyorum..multıvıtamın hergun verılırde balıkyagı için ıkıgunde bi versen enazından dahamı iyi olur..bi eczacıya sorsan daha net cevap verır..balıkyağının fazlası bıraz ıshal yapar sanırım..ben herif alerjık oldugundan beri herşeyi üfeleyerek verme abartmama psikolojısınde oldugumdan boyle yapıyom..ah nerde bızde bi kilo alsak..ama ayça zaten 10 aylık felandı 10 kıloydu..ama ilk yürüyen kuzumuz oldugu için yürümeye başlayınca bunlar tecrubelı analar kıloyu unutun dıyo..ayçada çok hareketlı..hele şuanki hallerini tahmın edemıyorum 5aylıkken cimnastik yapan elizabetimin:)valla ismetde bi gör teyzesi tırımspor:)vınnturizm:)o kurudötünün üstünde saniye durmuyo..ananeside diyo zaten bu behlül kılıklı:) et tutmaz kızım diye:)
sabahtan beri sancim var ama ne sancisi bilemedimm her yerim agriyoo dr dese dogurtalim gel hemen giderimmm serra da bole olmadi hiccc bu arada ikinci gunumuz serra yi sutten keseli cok sukur sikintimiz yok... 35 hafta 3 gunluk olmusumm birazda minikime enerjim kalsin diorumm hastane cantamida hazirladimm her turlu hazirim doguma valla...saglikla gelsinde bebikimm
bende hergün veriyorum vitagili canım
ama balık yağını veremiyorum bitti
tekrar alıcam ama buralardaki eczanelerde bizim balık yağından bulamadım
internetten alıcam artık.
uyku tulumu alan şekerler
banada bi uyku tulumu tavsiye edin
internetten olsun emme
siz 1 yaşmı 2 yaş mı aldınız.
kulaklarım çınlatılmış...kuşlar söyledi...
evet arkadaşlar artık topiğimize girmiyorum,bi iki arkadaşa kırgınlığım var doğru ama asıl girmeme sebebimi gerek telefonda görüştüğüm,msnde yafa facebookta yazıştığım arkadaşlar biliyorlar
kısa ve net yazacak olursam midem bulanıyor,midem kaldırmıyor..
neyse hoşçakalın..görüşemediğim arkadaşlara sevgiler....
ben bunu beğendim iyimi kızlar sizce
Sevi Bebe Uyku Tulumu
selam kızlar iş yorgunluğundan giremiyorum pek fazla hepinizi çok özledim
bizim de uyku tulumumuz ayaklı uyandığında ve yatarken rahat hareket edebiliyor uyandığında bir üddet çıkarmıyoruz ayılana kadar ii oluyor 2 yaşa göre almıştık biz 2 ay oluyor alalı
hicrancım maşallah ya çok güzel kızın var Allah nazarlardan korusun
yoğunum valla canım ya bide alışma dönemindeyim ya şuan 2 yıldır evde oturuyordum rahattı çalışmak biraz zor oldu tabi ama çalışmak da şart bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?