Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende hergün veriyorum vitagili canım
ama balık yağını veremiyorum bitti
tekrar alıcam ama buralardaki eczanelerde bizim balık yağından bulamadım
internetten alıcam artık.

uyku tulumu alan şekerler
banada bi uyku tulumu tavsiye edin
internetten olsun emme
siz 1 yaşmı 2 yaş mı aldınız.

Emel burdan mı miden bulanıyor?
o zaman gelme arkadaşım ne diyelim şimdi
Ne yollican merak ettim dur açayım msn

Aman çok güzel bir haber aldım mutluyum gülesim varkaydirigubbakcemile3

Serapcımm çok güzel tulum bendede torba var ama ayaklı istiyorum rahat gezermi acaba onunla yataktan kalkınca?

Duygu ne haberi aldın bize de söyle
Ayçanın da uyku tullumu var biz idaştan aldık hediye geldi daha doğrusu ama
giydirince dönemediğinden uyuyamıyor gece çok uyanıyor

Duygu ne haberi aldın bize de söyle
Ayçanın da uyku tullumu var biz idaştan aldık hediye geldi daha doğrusu ama
giydirince dönemediğinden uyuyamıyor gece çok uyanıyor

Söylerim söylerim merak etme telefonda söylerimsositososito
E almayalımmı yani o zaman nediyon rahat olmazmı Gözdede demişti rahat edemiyor diye galiba onunkide ayaklımıydı acaba?Onu giyince dönemiyormu ya

Kızlar dün kestane yedi ege çok sevdı diye eşimde yedirdide yedirdi sabah bir kalktı yüzü kabarmış acaba kestanemi yaptı diyorum balık yedi birde o yapmaz herhalde:..
sanmıyorum ama belli de dikkat et yinede geçmiş olsun a.s.
allah kolaylık versin sana da canım opuyorumnanaktan
Hicrancım sanada geçmiş olsun Allah onlara muhtaç etmesin düşte gör misali özel doktor devlette çok değişiyor nedense...
teşekkürler kaydirigubbakcemile5 sorma valla dr var doktorcuk var özelle devlet farkı böylece anlaşılmış oldu istisnalar var tabii allah onlara denk getirsin :Saruboceq:
maşallah ayçamıza
vitamini kendinmi aldın dr verdi biz hala multitabsa devam ediyoruz bide diş için dflor var balık yağıda vermiyorum ceylin bu ay hastalandı kilo almadı hatta 150 g verdi ama alır herhalde bundan sonra iştah çok şükür %70 yerine geldi gibi
Artık imageshack tan resim eklenemiyor mu?
Ben beceremedim bu defa o sitenin usulu değişmiş.

Size resim koyuverecektim de

ben koydum sabah çalışıyordu bidaha dene bence olur

sağlıklı olsunlarda allahın izni ile kiloda alırlar boy da atarlar inşallah bide şu alerjilerimiz olmasa ceylinin popo gene kızarmışşş fena hemde önceki gün sek süt verdim kuşuma sabah kahvaltısına verdim hemide ondan oldu sanırım hay aklıma tüküreyim işte daha öncede olmuştu uçmuş aklımdan

dur kız acele etme gününü doldursun bebeğin... ne kıymetli canın var hee... valla prematüre bebeğe bakmak çok zor... ben sabaha kadar sancı çektim doğum dursun diye... hep aklımda oğlum ve emel vardı.. canım arkadaşım 30 saat sancı çekmişti de yine de sezeryana alın dememişti... nitekim çatır çatır normal doğurdu... temiz kalpli arkadaşım...

benim 1 yaş almıştım geçen yıl ve altı bütün kapalıydı bu sene kollu bacaklı tam tulum alıyım dedim bakınıyordum ama doğum günümüzde geldi hediye olarak bende almadım bidaha şimdi mont alıcam bu hafta inşallah miçodan baktım da dün yanımda ceylin yoktu onuda götürüp deneyip alıcam bi tane bakalım bide 1-2 takım eşofman almayı düşünüyorum ve kazak hırka el örgülerimiz bu sene küçük zaten 2-3 tanesi oluyor yeleklerde aynı keza 2-3 tane giydirebildiğim var ananemiz örüyor şuan ama hazırda alıcam birkaç tane beğendim bakalım üstünede deneyip öle alayım dedim

bu arada uyku tulumumuz buupek süslü bişii değil ama hoş işte ve 18 ay yazıyor üstünde

http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=2316
http://www.balbebe.com/pinfo.asp?pid=2972 bu güzel bir arkadaşım almıştı kullanışlıydı yanii
http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?cPath=130_150&products_id=1967

Son düzenleme:

canım benim seni bilen biliyor sen üzülme...
daha bugüne kadar ben senin kadar temiz kalpli görmedim...
kavga edilir ama kk da kavga konusunun dışına çıkıp bel altından vurmak moda...
ben de sevdiğim 3 5 kişi için giriyorum... yoksa burada sevilmediğimin de farkındayım aslında...
ve de hala aylar geçmesine rağmen her girdiğimde içim acır gözlerim dolar...
sana yapılan bana da yapıldı...
aslında herkes senin arkanda... bunu bil canım... kafana takma...

selam kızlar iş yorgunluğundan giremiyorum pek fazla hepinizi çok özledim

bizim de uyku tulumumuz ayaklı uyandığında ve yatarken rahat hareket edebiliyor uyandığında bir üddet çıkarmıyoruz ayılana kadar ii oluyor 2 yaşa göre almıştık biz 2 ay oluyor alalı

hoşgeldin bacım nerelerdesin yaww yoğunsun baya demekki allah kolaylık versin .
ayaklısı rahat oluyor evet bizde sabah aynen öle yapıyoruzkaydirigubbakcemile3

yoğunum valla canım ya bide alışma dönemindeyim ya şuan 2 yıldır evde oturuyordum rahattı çalışmak biraz zor oldu tabi ama çalışmak da şart bu devirde

hicroş kız sizinkide pek güzelmiş şeker
çok tatlı olmuş bıdık maşallah
saol canım tavsiyelerin için seçicem bi tanesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…