Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicroş kız sizinkide pek güzelmiş şeker
çok tatlı olmuş bıdık maşallah
saol canım tavsiyelerin için seçicem bi tanesini

sağol canım
rica ederim canım ben kendim beğenmedim malum ama hoş bişii değişik hatta sabahları aynı espiriyi yapıyoz eşimle hergün ahanda bizim hapisane kaçkını çıkmaya çalışıyor beşikten diye:roflol::roflol: içi elyaflı dışı pamulu kumaş %100 yazıyor yumuşacık ve kaç defa yıkadım bişii olmadı

geldim okudum ve gidiyom şimdilik.yarın arkadaşım geşlecek kahvaltıya kocası falan.biraz evi toparlayayım.saolsun kocicim evi süpürmüş ben okuldayken.adam da ne yapsın.benim pisliğime dayanamadı herhal..klava:şakkıdıakannehir..
bu arada memlekette komşumuz 38 yaşında gencecik adam yatağında ölü bulunömuş.kalp krizi geçirmiş..çok üzüldüm..2 tane çocuğu vardı.gencecik ve güzel de bir karısı.allh kimseye yaşatmsın..anasının yüreği nasıl daynsın oğluna..allh sabırlık versin..hayat hiiç belli değil.sn. sonra ne olacağımız bile..alllh hepimizi korusun..şu fani dünyada ufak şeylere can sıkmaya hiç değmez..
şimdilik öpütüm sizi..

kolay gelsin sana canancım eşinede maşallah e tabii hayat müşterek yapsın tabii

o adamada allah rahmet eylesin üzüldüm hayat işte zor ne olacağımız belli değil sabaha kim çıkacak belli değil bazen düşününce acayip korku kaplıyor içimi geldik gidicez öteki dünya için doğrudürüst bişi yapamadık belki bu dünyada koşturmaca vss bide geride kalanlar ne olur diye düşününce insanın içi fena oluyor rabbim hayırlı ölüm nasip etsin zamansız olmasın hiçbi ölüm geride kalanların yardımcısı olsun rabbim:Saruboceq:
fani dünmya valla hemde nasıl fanii hepimizin gideceği yer bir avuç toprak ama bunu unutup dalıyoruz koşuşturmanın içine ve kendimizi unutuyoruz hayat su gibi geliiip geçiyor işte

teşekkür ederim gülsüm,sağolsun arkadaşlar hep söylüyorlar fakat buraya yazan olmamıştı
temiz kalpliyim evet, bazende fazlaca açık sözlüyüm,ama mühim olan haksızsın denmemesi,şimdiye kadar bir kişi haksızsın dedi,canı sağolsun 2 kişide taraf tutmadı onlarda sağolsun..ama diğerleri hep yanımdaydı.canan sende benim en sevdiğim arkadaşımsın tabiki,seninle bağımız daha özel.
hayatımda çok şükür kimse küsmedi bana,küstüysem ben küsmüşümdür..kırdığım olmuştur elbet ama hepsi içinde kötülük yok onun yaa öyle demek istemedi diye kolay kolay kırılmamıştır bana..bişeylerden emin olmadan,yada çok sinirlenmedende patlamam..patladığım konularda helal olsun denilecek patlamalardır...yapımı herkez bilir..içinde kötülük olmayan,insanları insan olduğu için seven,merhametli,hatırnaz bir insanımdır..aranızda güzel günler geçirdim,çok şükür koca sitede kimseyle tartışmam olmadı..kolay kolay kavga etmem çünkü..ama dedim ya..gerçekçilik olmayınca artık tat vermiyo bazı şeyler..zaten görüşürüyorum diğer arkadaşlarımla..birgün yine forumunuza katılmak dileğiyle..
iyi akşamlarr

Senı sevmeyen kaybettiğine üzülsün delü Şeniz

Canım hersey burası demek degıl zaten...hatta belkıde hayatın gerceklerının yanında onemsız kalır...
onemlı olan gercek arkadaslık dostluk, bu burda olmaz demıyorum.. dostlugun nerde karsına cıkacagı bellı olmaz tabı...
Canımla cıcımle de bıtmıyor hersey yada gunluk meselelerle tanıyamıyor ınsan bırbırını.. ya alısverısın olacak ya anlasmazlıgın... o zaman cıkıyor karakterler gun yuzune...
Tanıstıgımızdan berı ne art nıyet, ne samımıyetsızlık hıcbırını gormedım sende... kımsenın kotulugune bırsey yaptıgınada sahıt olmadım..
Nerden olucaksın dıye dusunulebılır ama oyle degıl ne kadar sanalda olsa herkes bırbırınden bır enerjı alıyor burda... hıcbısey olmasa bu kadar zamandır yazısmamız var..
Insanlar kendını bellı edıyor sonucta... sen kımseye kendını ıspatlamak zorunda da degılsın kı.. sıkma canını sen değmeez...
Kalplerı en ıyı bılen Allah... neynıyoonn :))
öpüyorum tekrar

emelcciiiiiiğğiiiimmm ( içtenliğimi belirttim ))) seni en çok tanıyan biri olarak kendin hakkında söylediklerine katılyorum.yakın zamnda tekrar aramıza katılmanı dilyorum.
burada güzel bir ortam oluştu.Acı tatlı herşeyimizi paylaştık.muhabetlerimizin devam etmesini ben gerçekten istiyorum.bence bu muhabbetleri çekilişle göndrceğimiz hediyelerle artıralım.
GÜLSÜM Bence sen listeden çekilişi yap.buraya yaz.hediyeleri kullandıkça birbirimiz anmış oluruz.:içelim::içelim:

Son düzenleme:
gülsüm......neden sevilmediğini düşünüyosun..bambaşka yaşamlarda başka başka insanlarız..komşu komşusunun halini bilmezken heleki böyle yazı ortamında yalnış anlamalar olur..kimi seni tutar..kimi tutmaz..kimi umursamaz...bunlara takılmamalı..dar gününda burdan yanında biri olurmu sence?benım inandığım kadarıyla emel olur..bilki bende olurum.elimden geldiğince..allah tabiki kimseye muhtac etmesin..ben senin yaşınıda yeni öğrendim..23 falanmışın sanırım..ben sana neden kızmıştım..biliyosun yazdımda özel mesajda..bukadar kısa sürede risk aldıgın için..banana dimi..ama içim acıdı..korktum..seni belki ömrümce görmicem..yaşamlarımız farklı..anlayışlarımız..zaten kızkardeşimden bile küçüksün..neyi bölüşüp paylaşıcam..ama şurda bi vakti paylaştık.bişiler bizi buluşturdu...şimdi emel haklı dahi olsa burdan ayrılarak bizi bi bakıma cezalandırıyo..emelin kalbine ve allah korkusuna ben inandım..vefasınada..hatta emelden korkuyorum birazda..onun öyle tuhaf saf bi tarafı var...taraf tutma konusunada gelince ben tarafsız deilim....yinede burda güzellikleri paylaşalım..hiç dargınlık,ayrılık yaşamayalım isterdim..

Benim böyle şeylerle uğraşcak zamanım olmadığı için bu konuyla ilgili son kez yazıyorum..Burdan konuştuğum bütün arkadaşlarım gerek telefonda gerek msnde sağolsunlar bana destek oldukları için hiç gocunmuyorum.Çünkü ben msnde bütün günümü kendimi savunmakla geçircek kadar vaktim yok malesef.. takılcak insan var takılmıcak insan var benim için.. burdaki bir çok arkadaşımında msnde söylediği gibi takmıyorum...
Çünkü bende buraya sevdiğim ve sürekli msndede konuştuğum telefonlada konuştuğum bazı arkadaşlarım için giriyorum .Ama madem öyle ben girmem...ısteyen rahat rahat girsin..Onlar benim için gerçek dost çünkü..Bana farklı söyleyip başkasına farklı söylemiyorlar...ikili oynamıyorlar..zaten oynucak vakitleri yok onlarında..

Benimle birisinin konuşmamasını istersem aynen açıkca yazarım yazma bana diye burayada yazdığım gibi...

Hımm unutmadan En başta Gül sana gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım her zaman desteğin için sağol...
Allah herkesin gönlüne göre vermiş zaten..
ıyi akşamlar...

saol gülüm ve betülüm ya..evet komşumuzdu.görüşürdük.ben de şok oldum duyunca..allh kana kan rahmet eylsein..çocukları vardı.kızı liseye gidiyor.oğlu da ortaokula..onların psiklojisini düşünmek hiç istemiyom.allh sabır versin..kalanlarına uzun ömür versin.benzincilerdi..durumları çok iiydi.işte ölüm genç zengin falan demiyor.:teselli:

Ne oluyor yaaa giden gidenelmaz:
arkadaşlar bece burda yazılan veya olanları fazla abartıyorsunuz.Burda herkes kendince bişeyler yazıyor,paylaşıyor,beğenmeyen,önemsemeyen yorum yapmaz geçer,başka konu okur o an soracağı varsa ilgisini çeken bişey varsa gelir yazar.Kimsenin kimseye sen öyle yazdın da ben senden gıcık alıyorum demeye hiç hakkı yok,bu yüzden de burdan ayrılarak kendinden veya bilgi birikiminden kimseyi mahrum bırakmaya da hakkı yok.Burda kaç kişiyiz tabiki anlaşmazlık veya karşı fikirler olacak omaması garip zaten ama bunu kişisel algılamak yanlış.Ben bazen kimseyle paylaşmadığım şeyleri gelip burda yazıyorum.Burdan onay almak hoşuma gidiyor,veya burda tepki aldıysam bi kere daha düşünüyorum...Aynı şekilde ilgimi çeken bi konu varsa katılıyorum fikrimi beyan ediyorum ,canımı sıkan bişey varsa kimseye ne laf atıyorum ne en can alıcı değerlerine laf sokuyorum.Ama kimseye sen neden böyle yazdın bak işte benim canım çekti veya sende var bende yok böyle yazma nasıl derim banane benim böyle bişeyi tenkit etme hakkım var mı?Bence gerçekte nasılsak burda da öyle olmalıyız nasıl olsa görüşmüyoruz siteye girmem görmem demek olmuyor,eğer öyle diyorsanız zaten burdan sitem edecek kadar bile değer vermezsiniz..Çok ayıp şeyler bize yakışmıyor.Ya çok kaptırmışsın kendini,ya hiç değer vermemişsin buraya...
Sen belki çok ala bi insansın belki ben fazla tanımamışım ama ben senin davranışlarını onaylamıyorum arkadaşım.Bana çok saçma ve ters geliyor yaptıkların.Bu kadar canını sıkıyorsa burası girme kendini de bizi de rahatsız etme.Senin de canın sağolsun.

umut delüsü ayy güldürdün benii..biz yine bu zamna kadar çok iyi anlaştık burda..valla karılar kolay anlaşamazlar birbirleriyle.aslında biz en zorunu başarıyoz burda..benim östrojenim daha fazla salgılanmıyor.çünkü ben hala adet olmadım doğumdan beri..)))))))))))..senin çizginde sek sek oynarım ulleen ben..)))))

:)))hap delii hup delii .. burdakiler hep delii:) bi tane akıllı yokmu uleenn:))..oynarsın bacın oynarsın..benim çizgimde seksek deil takla bilem atarsın sen:)..adetsizz delüü:))

Duygucum teşekkür etmene gerek yok şekercim
ben aranızdaki tartışmayı son derece lüzümsuz buluyorum daha önce de söylemiştim
ama taraf tutmak zorundaysam karşıyaka sporu tutuyorum.:lepi:

Cana hocam çık aradan sen elinin tebeşiriylen karışma bu hormonal meselelere

Kız bu arada ben derse önlük,maske ve eldivenle giriyom,amaliyata girer gibi:1ninca:
Sizin okulda durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…