- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.801
hicroş kız sizinkide pek güzelmiş şeker
çok tatlı olmuş bıdık maşallah
saol canım tavsiyelerin için seçicem bi tanesini
geldim okudum ve gidiyom şimdilik.yarın arkadaşım geşlecek kahvaltıya kocası falan.biraz evi toparlayayım.saolsun kocicim evi süpürmüş ben okuldayken.adam da ne yapsın.benim pisliğime dayanamadı herhal..klava:şakkıdıakannehir..
bu arada memlekette komşumuz 38 yaşında gencecik adam yatağında ölü bulunömuş.kalp krizi geçirmiş..çok üzüldüm..2 tane çocuğu vardı.gencecik ve güzel de bir karısı.allh kimseye yaşatmsın..anasının yüreği nasıl daynsın oğluna..allh sabırlık versin..hayat hiiç belli değil.sn. sonra ne olacağımız bile..alllh hepimizi korusun..şu fani dünyada ufak şeylere can sıkmaya hiç değmez..
şimdilik öpütüm sizi..
canım benim seni bilen biliyor sen üzülme...
daha bugüne kadar ben senin kadar temiz kalpli görmedim...
kavga edilir ama kk da kavga konusunun dışına çıkıp bel altından vurmak moda...
ben de sevdiğim 3 5 kişi için giriyorum... yoksa burada sevilmediğimin de farkındayım aslında...
ve de hala aylar geçmesine rağmen her girdiğimde içim acır gözlerim dolar...
sana yapılan bana da yapıldı...
aslında herkes senin arkanda... bunu bil canım... kafana takma...
teşekkür ederim gülsüm,sağolsun arkadaşlar hep söylüyorlar fakat buraya yazan olmamıştı
temiz kalpliyim evet, bazende fazlaca açık sözlüyüm,ama mühim olan haksızsın denmemesi,şimdiye kadar bir kişi haksızsın dedi,canı sağolsun 2 kişide taraf tutmadı onlarda sağolsun..ama diğerleri hep yanımdaydı.canan sende benim en sevdiğim arkadaşımsın tabiki,seninle bağımız daha özel.
hayatımda çok şükür kimse küsmedi bana,küstüysem ben küsmüşümdür..kırdığım olmuştur elbet ama hepsi içinde kötülük yok onun yaa öyle demek istemedi diye kolay kolay kırılmamıştır bana..bişeylerden emin olmadan,yada çok sinirlenmedende patlamam..patladığım konularda helal olsun denilecek patlamalardır...yapımı herkez bilir..içinde kötülük olmayan,insanları insan olduğu için seven,merhametli,hatırnaz bir insanımdır..aranızda güzel günler geçirdim,çok şükür koca sitede kimseyle tartışmam olmadı..kolay kolay kavga etmem çünkü..ama dedim ya..gerçekçilik olmayınca artık tat vermiyo bazı şeyler..zaten görüşürüyorum diğer arkadaşlarımla..birgün yine forumunuza katılmak dileğiyle..
iyi akşamlarr
emelcciiiiiiğğiiiimmm ( içtenliğimi belirttim ))) seni en çok tanıyan biri olarak kendin hakkında söylediklerine katılyorum.yakın zamnda tekrar aramıza katılmanı dilyorum.teşekkür ederim gülsüm,sağolsun arkadaşlar hep söylüyorlar fakat buraya yazan olmamıştı
temiz kalpliyim evet, bazende fazlaca açık sözlüyüm,ama mühim olan haksızsın denmemesi,şimdiye kadar bir kişi haksızsın dedi,canı sağolsun 2 kişide taraf tutmadı onlarda sağolsun..ama diğerleri hep yanımdaydı.canan sende benim en sevdiğim arkadaşımsın tabiki,seninle bağımız daha özel.
hayatımda çok şükür kimse küsmedi bana,küstüysem ben küsmüşümdür..kırdığım olmuştur elbet ama hepsi içinde kötülük yok onun yaa öyle demek istemedi diye kolay kolay kırılmamıştır bana..bişeylerden emin olmadan,yada çok sinirlenmedende patlamam..patladığım konularda helal olsun denilecek patlamalardır...yapımı herkez bilir..içinde kötülük olmayan,insanları insan olduğu için seven,merhametli,hatırnaz bir insanımdır..aranızda güzel günler geçirdim,çok şükür koca sitede kimseyle tartışmam olmadı..kolay kolay kavga etmem çünkü..ama dedim ya..gerçekçilik olmayınca artık tat vermiyo bazı şeyler..zaten görüşürüyorum diğer arkadaşlarımla..birgün yine forumunuza katılmak dileğiyle..
iyi akşamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?