Doğum yapmış olan anneler buraya....

sende var bende yok ne demek gül
çok şükür maddi manevi her imkana sahibim,zaten kızdığımda, olan var olmayan var,belki ben özenmem ama imrenen özenen insanlar olabilir,dikkatli olmak lazım..eskıden üye olup bizimle yazışıp şu an aramızda olmayanlar neden artık gırmıyo siz bilmiyosunuz ama ben biliyorum sebebini,herşeyin bi haddi var.biraz sert dile getirmiş olabilirim tek suçum budur..
ama kimsenın hastalığıyla dalga geçtim nede evladına ailesine dil uzattım..bu konuyla ilgili devam etseydi bi tartışma yaşanacaksa,niye gelip geçmiş olan şeyler ve gerçekliği olmayan saçma sapan konulara girilmesi yanlış..sen benim sana gnderdiğim yazıların yanında, benim yazıma takıldıysan diyecek bişey bulamıyorum..
msnde insanlara kendımı aklamak için uğraşmadım hiçbir zaman,benim yazıklarımıda gnderdım,haksızlık olmasın diye..

artı ben buraya merak eden arkadaşlar için girdim,msnlerı yok bende..evet midem bulanıyo dedım,bidaha gelmıycem dedım ve çıktım
hem ne demek bizide rahatsız etme!!rahatsız olanlar söylesın bakalım,inadına giricem,rahatsız olanlar zaten gider..iki kişiden fazla rahatsız olacak olan yok sanırım.bence herkez rahatladı rahatsız olmadı.ıYıKı VARIM ıYıKı DOBRAYIM.doğru söyleyenı 9 köyden kovarlar derler ama 2 köyden kovuldum gerisi bana yeter...

hocam valla bizim okulda hasta çok ta..kim domuz gribi belli değil.valla ben bu grip meselesi umursamıyom..sadece işte temizlik kurallarına falan uyuyom.sık sık ellerimi yıkıyom.öle yanii..kaptıktan sonra biryerde mutlaka yakalar o pis virüs seni..boyu posu devrilir .virüs kere inş..

ya sunu bır kere herkes bılsın kımse kımseye ozenmıyo burda... onda var bende yok dıye oturup oturup aglayacaksak varlık yada yokluk sadece burada degıl asıl gercek hayatta... o zaman da yandık demektır boyle bısey yok.... yerı gelmısken soylemek ıstedım.. kımsenın kımseden ne fazlası var ne eksıgı.. herkes kendıne ozel, herkesın hayatı kendıne guzel.. kımsenın kendını ustun görmesıne de gerek yok... asıl oyleyse yanılıyordur zaten.. farklılık ustunluk malla mulkle olucak seyler degıl, ınsanlıkla, efendılıkle farkedılecek seyler... yanlıs anlasılmasın bunları genel soyluyorum kendım ıcınde...

anlasmazlıklar tartısmalar her zaman her yerde oluyor... bunlar normal seyler.. ama ıs tatsız saygısız boyuta gıttıgı zaman sınırlerın gerılmesıde cok normal... kımse kımsenın avukatı da degıl ayrıca.. ama bu kadar zaman beraberız burda tamam belkı ne abartılacak kadar ama ne de kucumsenecek kadar bır paylasımımız oldu.. hayat zaten keskın bır vurdum duymazlıga dogru gıdıyor aman banane deyıp gecıverıyoruz hemen kım ne halı varsa gorsun.. neye alınırsa alınsın...

oyle olmuyo ıste... belkı ben alınmam, sen alınmazsın ama herkesın yapısı bır degıl... senın onemsız gordugun seyı kımısı gunlerce kafasına takabılır... bence kafasına takması bır erdemdır bu durumda... onemsedıgını gosterır ne kadar kızsada... emelın adına konusmak gıbı olmasın ama... ınsan bı haksızlıga ugradıgında hırsını alamaz bırde ne kadar kızsada sevdıgı bır ınsan sa kesıp atamaz... bılmıyorum belkı bıraz ondan bıraz bundan en dogrusunu kendı bılır ama hersey bı kenara nıhayetınde ınsan olarak bıle sevmemız gerek bırbımızı.. hoslanmıyosak muhabbet etmeyız ama saygıyıda yıtırmeyız...

en onemlısı hastalık saglık herkese.. zor gunler herkese var bu dunyada... bugun rahatın yerınde olabılır ama yarının bır garantısı yok kımseye..
bunları dusunmelı bıraz...herseyden once merhametlı olmalı bırseylerı kullanırken...

Son düzenleme:
Emel ben kimde ne var bilmiyorum,burdan bilmek de zor zaten onu mecazi anlamda söyledim ben.Ben siz tartışırken burda yoktum olayları genel hatlarıyla biliyordum bugün sen detaylarıyla anlattın canım ben de yorum yaptım düşünceme göre,seni kırmak adına bişey söylediğimi sanmıyorum.Sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun veya neyin mücadelesini veriyorsun anlamadım ben.Bu kadar kaptırman kendini bu hırs neden?
Msn de veya başka yerlerde kamuoyu yapıp taraf mı toplamaya çalışıyorsun 2 köyden kovuldum geri kalanlar benim arkamda falan.Sizin tartışmanız hiç umrunda olmayan burda bebğine uyku tulumu,vitamin tavsiyesi arayan veya gelişimini takip etmeye gelen çok kişi var.Acitasyon yapıp kimseyi tarf tutmaya zorlama.Bu tartışma konunuzla ilgili kimseyi rahatsız etme.Sen rahatsız olmamakla beraber deşmek istiyorsun çünkü belli.Ama bize ne ister gel,ister git.Ben çok iyi niyetli yazmıştım önceki yazımı,ve niyeti de bozmak istemiyorum.Beni de zorlama lütfen.a.s.

hadi ben kaçar iyi geceler hepinize..gecenin bu vakti herkes yatağa bakiimmm...şuan beyin de nöronlarınızdaki nörotransmitter maddeler yanlış nöronlarla sinappleşiyorlar..yollarını şaşırmışlar..benimkiler hepten şaşırmışş ki ben de ne yazdığımı bilmiyom.daha sonra sakin kafayla konuşalım..haydee bakim meleklerinizin yanaklarındn o huzur verici öpücükleri alınç ve mışıllara gidin.mışıllara selam söylemeyi de unutmayın...mafoldumbenmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

emel alıntıyı senden yaptım senın yazından yön alarak gıttım bunun ıcın , sankı sana hıtaben yazmıs gıbı olmasın zaten bılıyosun sen.. genel olarak soylemek ıstedıklerımı soyledım ben...

neyse bu konu uzar gıder... gerek yok... ıkı ayrı ıyı ınsan da bırbırıyle anlasamayabılır ya da ıkı dosttan bırının anlasamadıgıyla dıgerı cancıger olabılır... bunlar tamamen etkı tepkı, uyum meselesı... ılle bırınden bırınımı secmek mı gerekır boyle bıseyde yok..
herkesın yerı yurdu farklı kendı ıcımızde... ille silip atmak yada tersı cancıger olmak zorunda degılız...
bunuda unutmayın... taraf maraf tutmayada gerek yok bence.. durumlara gore haklı haksız mantık degısır sadece.. cephe almak fılan gereksız seyler... herseyın ortası var..

ınankı guzel canınıda sıkmaya degmez gercekten...
eger bır durumdan, bır kısıden sıkayetcıysen faydası yoksa sana bırak zararıda olmasın... bu kadar kendını hırpalama...

hırs yapan ben değilim,saçma sapan göndermeler yapmıyorum ben..hırs yapıp,mucadele edip,konuyu deşecek olsaydım 1 aydır çoktaan gelirdim buraya,yaklaşık 1 aydır yazmıyorum..bence bu herşeyı anlatıyor.acıtasyon yapmakmı,ben acıtasyon göremedim yazdıklarımda.acıtasyon yapacak adam,bu kadar kesin ifade etmez yazdıklarını..taraf tutmaya zorlamakmı??sen benı gerçekten tanımamışsın.zaten herkezin tarafını biliyorum ben..tekrar yazıyorum günlerdir buraya girmiyorum zaten,uğraşmak isteseydim gelirdim.
çaktırmadan olayı deşenler utansın.
benım gıbı açıkca yazanlar değil...

lutfen uzatmak istemıyorum artık,çocuğuma ve eşime ayırmam gereken zamanı,zaten boşa parmaklarımı yorarak harcıyorum şu an..
birdahada bu konuyla ilgili cvp yazmayacağım hatta bi muddet gırmeyeceğim..sonra rahatsız etmeye gelırım belki...

yahu kızlarr geçmişe bi bakem dedim gene ortalık toz duman olmuş angi mesaja alıntı yapıp fikir beyan edeyim şaşırdım
aslında karşılıklı konuşamadığımız içinde benim fikrime göre bazı kelimeler yazılar yanlışta anlaşılabiliyor o nedenle umulmadık yerden patlamalar yaşanabiliyor ama kısacık hayatta kalp kırmamak ve can sıkmamak gerekiyor birbirimize buradan laf dokundurma ile kızmak hakaret etmek yada alınmalar ile dolu mesajlar yazmaya gerek yok bence sonuçta burada paylaşımlar var iyisi ile kötüsü ile dertlisi vart dertsizi var belkide sırf iş olsun diye gireni bile var bellimi olur matrak olsun diye kızmayın heee laf işte belki diyomm ulen demiim demiim karışmayayım kimseye sonra kötü olan ben olurum dedim ama dicemmmm nediyonuz len sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tamam birileri birilerini kırmış laf sölemiş karşılıklı atışılmış ama ben haklı sen haklı olayına girmeyin arkadaşlarrr kişi kendini bilir diye bir laf var çok severim ben bu lafı herkes kendince hem haklı hem haksızdır haklılığınıda haksızlığınıda içinde yaşar belki dışa paylaşır belkide paylaşmaz ama içinden mutlaka ne olduğunun farkındadır o nedenle dir ki burda ben kimsenin tartışmasına şimdiye kadar bişii demedim karışmakta istemem aslında ama ablayız şurda iki çift laf ta söyleyecek hatrımız olsun değilmi 2 yıl kadar birbirimizin az çok kahrını çektik o kadar cık hatrımız olsun artık..
birileri birileriyle tartışmış küsmüş vss olabilir herkes herkesi sevmek zorunda değillll mesela ben betülü hiççç sevmem değilmi dönürümmmkaydirigubbakcemile3 neyse şaka bi yanaa burada belirli kişiler içinde bulunan var topluca herkesten haber almak isteyende var eminim ama ben şahsen burdan biri ile allah korusun sevmem ama tartışılacak bir konuya girsem ve görüşmek istemesem mesajlarına cevap vermem olur biter ve taraf tutulması gibi bir olaya da girmem kimsede girmesin bence yapmayın arkadaşlar ölümlü dünya valla gülelim konuşalım paylaşalım tartışalım ama fikir olarak tartışalım (kötü değil) buranın tadını çıkaralım değilmi ben burdan nce birçok siteye girdim üye oldum vss ama buraya demir attım 2yıldır çünki devamlılık var dostluk var e mutlaka herkse anlaşabilir diye bişii yok kii oda olur ama sevmediğin yada görüşmediğin birini yolda görünce nasıl selamsız geçip gidiyorsan bu mahallede böyle bir mahalle kk mahallesiii sevgi caddesi dostluk sokak hayat apartmanı paylaşım katı opuyorumnanaktan inşallah kötü şeyler yaşanmaz burda veya başka topiclerdede tabiiki ben gerçekten üzülüyorum insanların üzülmesine üzülüyorum ne siz üzülün ne başkası üzülsün hayat hep :roflol:kahkaha ile geçmiyor elbet ama siz istediğiniz sürece ağlarsınız bunu unutmayın olurmu
unutalım bu tatsız olayları olurmu kızlarrrr hadiii elleriniz çalışsınnnn yazın hayata dairrr

anam karı karıya yazışmak bilem zor bee:))hay ben topunuzun osturajenine attıriimm:))çizgimden çıkartmayın benii:))

opuyorumnanaktan öztrojenini yiyim yavrummm kaydirigubbakcemile3 kız üst yazını görünce ne yazmış bu diye iki saat gözlerimiz ekrana yapıştırdımmm allah iyiliğini versin emüüüüüükaydirigubbakcemile5 bende ondanımmmm ceylin sayesindeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

heheh duygular karsılıklıı donuruummm
kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Konuyu uzatmaya gerek yok ama iki tarafta benim için değerli
Dolayısıyla görmemezlikten gelip umursamıyormuş gibi olmak istemedim..

Ayrıca cümlelerimde taraf aranmasın, taraf olmak olayı büyütmeye yarar başka bir şeye değil..

Hata bir taraf için geçerli değildir..iki tarafta da hata olabilir...Aslında yapılması gereken nefsine hakim olup uzatmamak..
Emel canım inan benim için çok değerlisin hele Merti biliyorsun kaç kere söyledim sana mertine aşığınım diye,o benim için bambaşka sanki bora gibi acayip birşey görmeden bir çocuğu bu kadar sevmek..Neyse keşke konu dışı konulara girilmeseydi emel ve de cvp verilmeseydi..diyorum gerçi bu durumla ben karşılaşsam sinirlerime hakim olabilirmiydim bilmiyorum...
Eminimki iki tarafta tartışmanın bu kadar uzayacağını istemezdi...
Dolayısıylaa açılmasın artık bu konu..
Burda herkes zamanında yeri geldikçe yazdı
Herkes burda birbirini sevmek zorunda değil diye...
Herkesin seveni sevmeyeni farklı muhattap olmazsın olur biter..

Son düzenleme:
Canann salça sür bizimki bir kere tattı şimdi memeyi görünce öğğğ diyoo
gerçi geceleri uykuda veriyorumm..ilaç kullanırken sürmüştüm çok etkili:lepi:

emelcim ne kendini üz ne bizi canımm bence .
sen bir yada iki kişi için girmiyorsun buraya kimse kimseyede laf edemez burada olmuş geçmişte bişiiler bunları konuşmak artık lüzumsuz bişiiler hallolacaksa sert değil akıllıca sarfedilen kelimeler kullanmak gerekiyor mutlaka iki taraf içinde söylüyorum kırıcı sözler kullanılmıştır ama buradaki diğer kişilerede malolunamaz değilmi sen yada başkası hatalı olabilir ben hakemlik yapacak değilim burada kim burada paylaşımlara katılmak istiyorsa herkese açık neticede ve kimse kimseye buraya girme yada gir deme hakkına sahip değil sen bizimle görüşmek istiyorsan bizde senle görüşmek istiyoruz canım en azından kendi adıma söyleyeyim ben birkaç kezde mesaj attım sana biliyorsun merak ettim seni sadece burada değil dışardada yüz yüze görüşmüşlüğümüz oldu memnunda oldum ve görüşmeyede devam etmek isterim şahsen ama istemez isende bişey diyemem tabii arkadaşım opuyorumnanaktan

sen onu bunu bırakta söyle bakiim mert nasılll neler yapıyorrr son resimlerinden koy buraya bakiimmm bak istanbula gelince getir onu kıvaçla beraber gene bir araya gelsinler nostalji yapalımmkaydirigubbakcemile5

katılıyorum sana bacımalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…