- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.841
Canann salça sür bizimki bir kere tattı şimdi memeyi görünce öğğğ diyoo
gerçi geceleri uykuda veriyorumm..ilaç kullanırken sürmüştüm çok etkili:lepi:
Zaten Mervede bizi terkettii:gitme:
biber salçasımııııkaydirigubbakcemile3 ayyy maşallah valla sütü olanlara allah daim etsin dicem ama dayak yerim diye korkuyormmm kaydirigubbakcemile3 isteyenlere daim etsin diyeyim ortayı bulayım benkaydirigubbakcemile3 diyeceğim şukii valla gıpta ediyom yanlış anlamayın kıskanmıyom nazar da etmem merak etmeyin benim nazarım değmezzzben tubaya da ceylinede böyle şeyler konuşamadım da içim sızlıyor accık ama allah sağlık sıhhat verirse inşallah 3.de sütüm bol olacak inşallah:Saruboceq: ve 5 yaşına kadar emziricemmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 1,5 yıl tuba için 1,5 yıl ceylin için 2 yılda 3. evlat zaten emecekk allahın izni ile:roflol::roflol:
yok yaa o taşındı vss sanırım giremiyor pc ye net yok demişti evde vınnla girmeye çalışıyorum diyordu ama bilemem tabii bana öle dediii gelir sanıyorum
Hicran ne zaman yapıyoz buluşmayı bayramdan sonraya kaldı sanki:sinifsinif:
Sen benden daha kötüsün bu konuda hiç takip edemiyonn ben geç olsada duyuyomm..
Merve çok zaman aldığı için kk'a üyeliğini iptal ettirdi...
Kulakları çınlasın oh olsun ona..
kahve ve sigara molası[/B]
Allahım klabine göre versin,ablamda birincisinde veremedi ama şükür ikincisine veriyor..
Sende üçüncüsüne sular seller gibi verirsin inşallah:Saruboceq:
Hicran gecelerin kadını:jeyyar: günde toplam kaç saat uyuyosunn sen ya?
Genellikle evde sayılırım dr. alışveriş vs.. olmazsa bir de eşim:asigim:
:Saruboceq:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inşallah kısmet olurda 3. yü yapabilirsem allahın izni ile inşallah çok sütüm olurr valla ben diyom miyom ama 3.çocuğa sahip olabileceğime pek inancım kalmadı artıkk
bak bu mesajını görmemişimmm şimcik gördüm ben sanırım toplamda 5-6 saat kadar uyuyom sabahları eşim kahvaltı veriyor ceyline .benim uyku problemim var canım malesefff seninde bundan haberin yokkkkaydirigubbakcemile3 uyuyamıyom geceleri ceylin beni altüst etti bide bu son düşük olayı sarstı benii birtürlü dalamıyorum uykuya 3-4 ü buluyor uyumam ceylinin sütüydü mamasıydı derken zaten geç yatıyom sonrada dalmak zor oluyor bünye alıştı sanırım artıkk melisa çayı içiyom inanırmısın o bile fazla etki etmiyor gerçi yeni başladım ama accık farketti gibi ama %20 gibi bir etki
anam seninde mi eşin evde oluyor gündüzleri benimki bazen haftanın 2-3 günü evde bazen hiç olmaz belli olmuyor normal bi işi olmadığından kendi işi ya htta kendi işi yok şuankaydirigubbakcemile3 deem yeridir sadece alacak peşinde dolanır görüşmeler yapar vssss şimdilikkk o nedenle evde kalma süresi çok oluyor bazen ama iyide oluyor yardımcı oluyor banz geneldeee
:Saruboceq:
kayınvalidemde yatamıyordu geceleri,dr. bir ilaç vermişti ama antidepresan ilacıydı galiba..
canım benimki ş.dışındaya geldiği zaman evde oluyor genellikle keşkee sürekli yanımda olsada yanımdan hiç ayrılmasaa
canım benimki ş.dışındaya geldiği zaman evde oluyor genellikle keşkee sürekli yanımda olsada yanımdan hiç ayrılmasaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?