Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canann salça sür bizimki bir kere tattı şimdi memeyi görünce öğğğ diyoo
gerçi geceleri uykuda veriyorumm..ilaç kullanırken sürmüştüm çok etkili:lepi:

biber salçasımııııkaydirigubbakcemile3 ayyy maşallah valla sütü olanlara allah daim etsin dicem ama dayak yerim diye korkuyormmm kaydirigubbakcemile3 isteyenlere daim etsin diyeyim ortayı bulayım benkaydirigubbakcemile3 diyeceğim şukii valla gıpta ediyom yanlış anlamayın kıskanmıyom nazar da etmem merak etmeyin benim nazarım değmezzz ben tubaya da ceylinede böyle şeyler konuşamadım da içim sızlıyor accık ama allah sağlık sıhhat verirse inşallah 3.de sütüm bol olacak inşallah:Saruboceq: ve 5 yaşına kadar emziricemmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 1,5 yıl tuba için 1,5 yıl ceylin için 2 yılda 3. evlat zaten emecekk allahın izni ile:roflol::roflol:

Allahım klabine göre versin,ablamda birincisinde veremedi ama şükür ikincisine veriyor..
Sende üçüncüsüne sular seller gibi verirsin inşallah:Saruboceq:

yok yaa o taşındı vss sanırım giremiyor pc ye net yok demişti evde vınnla girmeye çalışıyorum diyordu ama bilemem tabii bana öle dediii gelir sanıyorum

Sen benden daha kötüsün bu konuda hiç takip edemiyonn ben geç olsada duyuyomm..
Merve çok zaman aldığı için kk'a üyeliğini iptal ettirdi...
Kulakları çınlasın oh olsun ona..

Hicran ne zaman yapıyoz buluşmayı bayramdan sonraya kaldı sanki:sinifsinif:

:roflol: hastalıklar peşimizi bırakmadı ki anacım bi sen bi bennn inşallah görüşücezzz e malum byram sonrasına kaldı tabiii ama inşallah gelicem bennnnn e tabii senide beklerim bak bu tarafa yolun düşerse alo yappp evdeysem kesün beklerümmmm
biz bu ay dr kontrole geç gidicez malum 28 ekimde gitmiştik aralığın ilk haftası giderik ancak bilemiyorum kızda büyüdü artık zaten her ay gitmeyiz herhalde bundan sonra allahtan bi sorun çıkmaz ise tabii:Saruboceq: ama gelürüm bacım ne dimekkkkkkk sen ne yemekler yapacan bana bakemmmm hem sen hep evdesin değilmiiii bakarsın çat kapı gelürüm dermüşümmmmmkaydirigubbakcemile3

Sen benden daha kötüsün bu konuda hiç takip edemiyonn ben geç olsada duyuyomm..
Merve çok zaman aldığı için kk'a üyeliğini iptal ettirdi...
Kulakları çınlasın oh olsun ona..

bana iptal ettiğini demedide yazdığım gibi dedi belkide fırsat bulamıyordurrr kız eşi vss rahatsız olmuştur nebileyim aklıma bu tarz şeyler geliyor burdan bi sıkıntı yaşamışmıydı onuda bilmiyorum hani nedensiz değildir sanmıyorum çünki gelip gidiyordu sürekli rahatsız olsa sık girip muhabbetee girmezdi herhalde yada sıkılmıştır bizden oda olabilirrr artık sarmıyoruz demekki ölemiii merveeeeeeeeeeeeklava:

kahve ve sigara molası[/B]

ulen dün akşam canana diyordum bugün ben onun yerine girdim iyimi sigaram bitmiş benimde almamışım unuttum bugün dışarıda çıkmadım hiçç eşimede al demeyi unuttum kaldım mı şimdi dımdızlak bide sigara çekti ki canımmmm ver kız ordan iki dallllkaydirigubbakcemile3

Allahım klabine göre versin,ablamda birincisinde veremedi ama şükür ikincisine veriyor..
Sende üçüncüsüne sular seller gibi verirsin inşallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inşallah kısmet olurda 3. yü yapabilirsem allahın izni ile inşallah çok sütüm olurr valla ben diyom miyom ama 3.çocuğa sahip olabileceğime pek inancım kalmadı artıkk

Hicran gecelerin kadını:jeyyar: günde toplam kaç saat uyuyosunn sen ya?

bak bu mesajını görmemişimmm şimcik gördüm ben sanırım toplamda 5-6 saat kadar uyuyom sabahları eşim kahvaltı veriyor ceyline .benim uyku problemim var canım malesefff seninde bundan haberin yokkkkaydirigubbakcemile3 uyuyamıyom geceleri ceylin beni altüst etti bide bu son düşük olayı sarstı benii birtürlü dalamıyorum uykuya 3-4 ü buluyor uyumam ceylinin sütüydü mamasıydı derken zaten geç yatıyom sonrada dalmak zor oluyor bünye alıştı sanırım artıkk melisa çayı içiyom inanırmısın o bile fazla etki etmiyor gerçi yeni başladım ama accık farketti gibi ama %20 gibi bir etki

Genellikle evde sayılırım dr. alışveriş vs.. olmazsa bir de eşim:asigim:

anam seninde mi eşin evde oluyor gündüzleri benimki bazen haftanın 2-3 günü evde bazen hiç olmaz belli olmuyor normal bi işi olmadığından kendi işi ya htta kendi işi yok şuankaydirigubbakcemile3 deem yeridir sadece alacak peşinde dolanır görüşmeler yapar vssss şimdilikkk o nedenle evde kalma süresi çok oluyor bazen ama iyide oluyor yardımcı oluyor banz geneldeee

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inşallah kısmet olurda 3. yü yapabilirsem allahın izni ile inşallah çok sütüm olurr valla ben diyom miyom ama 3.çocuğa sahip olabileceğime pek inancım kalmadı artıkk
:Saruboceq:

kayınvalidemde yatamıyordu geceleri,dr. bir ilaç vermişti ama antidepresan ilacıydı galiba..

canım benimki ş.dışındaya geldiği zaman evde oluyor genellikle keşkee sürekli yanımda olsada yanımdan hiç ayrılmasaa

:Saruboceq:

kayınvalidemde yatamıyordu geceleri,dr. bir ilaç vermişti ama antidepresan ilacıydı galiba..

yok anam ben kullanamam e şeyler ceylinde var zatennn korkuyorumm bişii olur uyuya kalırım dikkatsizlik olur vss diyee cesaret edemiyorum şimdilik bitkisel yöntemlerrrr ve banyolarrr papatya banyosu yapıyorum haftada birrr inşallah işe yarar gerginliği atıyor vücuttaki

canım benimki ş.dışındaya geldiği zaman evde oluyor genellikle keşkee sürekli yanımda olsada yanımdan hiç ayrılmasaa

delüüüüükaydirigubbakcemile3 sürekli evde olsa kovmak isterdinnnnnkaydirigubbakcemile3 benimki bir ara öğlene doğru çıkardı evden valla o ara ne iş biterdi ne bişii insan evde sürekli erkek olunca dengesi bozuluyor bence arada olsun ama uzun olmasın bence hem uzaklıklar aşkı sevgiyi evliliği monotonluktan korurrhihoyyyt

delüüüüükaydirigubbakcemile3 sürekli evde olsa kovmak isterdinnnnnkaydirigubbakcemile3 benimki bir ara öğlene doğru çıkardı evden valla o ara ne iş biterdi ne bişii insan evde sürekli erkek olunca dengesi bozuluyor bence arada olsun ama uzun olmasın bence hem uzaklıklar aşkı sevgiyi evliliği monotonluktan korurrhihoyyyt

kimseler kalmadııı bende gideyim bariiiii allah rahatlık versin herkeseee ceylinin mamasını yapıp vereyimde içer inşallah bende uyumaya çalışayımmm tubada bana masaj yap diyorrr cumartesi tv izni 2 ye kadar hanfendinin sonuna kadar kullandı hala yatmadı oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…