- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.861
delüüüüükaydirigubbakcemile3 sürekli evde olsa kovmak isterdinnnnnkaydirigubbakcemile3 benimki bir ara öğlene doğru çıkardı evden valla o ara ne iş biterdi ne bişii insan evde sürekli erkek olunca dengesi bozuluyor bence arada olsun ama uzun olmasın bence hem uzaklıklar aşkı sevgiyi evliliği monotonluktan korurrhihoyyyt
ayool nedir bu kavga hic bisey bilmiyorum anlamadim ama koca kadiniz hepimiz bi daha bole bisey konusulmasin bence yine eskisi gibi takilalimm
kabakulak niye olunuyoki asidan sonra?
slm kızlar bu aralar çok yoğunum giremıyorum nete
nasılsınız bebişler nasıl..
geçmise çok bakamadım çekılıste bende varım demiştim isim yazılmamış ama eşimın iş durumuna göre ben gene cezair yolcusuyum..
derya geçmiş olsun şimdi nasıl oldu pekı tunahan bildiğim kadarıyla erkek bebeklerde kabakulak kısırlık yapıyodu..
annemdeyım 2 gundür hastayım grip öksürük saolsun annem ıyı bakıyo alpberk ede banada fırsat bulunca yıne girerım görüşürüz
Herkese iyi uykularr tatlı rüyalar tabi bu saatte herkes uyukuda ben nöbette kaç gündür pc açık teker teker okudugumdan ancak şimdi yazabiliyorum şekerler. bugün bütün gün kuzum hafif öksürük,hapşırık ve burun akıntısıyla başlamıştıkki akşama dogru ateşlendik yatmadanda fitil koymuştum saat 12.30 gibi ateşi yükseldi uyandı titreme tuttu eşim evde degildi hemen çagırdım acile gittik ve dr ateşi 40 derece dedi titremeside ondan dedi bogazları kızarmış bir fitil ve bir ateş düşürücü verdi hemen yarım saat bekleyin düşerse gidin dedi yarım saat sonra 39 derece oldu ve eve geldik birazdan tekrar verecegim 4 saatte bir ateş düşürücü ver dedi uyku falanda yok bende kuzum niye hasta oldu anlamadım ama şunu anladımki evden çıksada çıkmasada hasta olacak olduktan sonra oluyor kuzular.neyse şimdi geçmişi okuyarak sizlere yazayım arkadaşlarım.
Deryacımm Tunahanımıza geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım.inşlah daha iyidir kuzu.
Umut canım saçlarını güle güle kullan süperr olmuşsun fıstıkk gibinn yerimseniben
Hastada olmuşsun sanırım geçmiş olsun canım.
Arkadaşlar hepinize şimdiden GÜNAYDINN güzel birpazar diliyorum ben şurubumuzu içirdim saatimi kurup yatayım kuzuma sarılıp.
sabaha yazıma kaldıgım yerden devam edecegim okumadıgım sayfalar var:)
opuyorumnanaktan bilgi için teşekkrler ben molfix kullanıyom 16 TL şuan ve yedeğimle aldım geçen hafta bendende ilgililerde duyurulur onur marketlerde aynı fiyatmışvereliniortakAslıcım geçmiş olsun,aman yaa ateş olayından bu kış iyice korkuyorum.
üşütmeyin,terletmeyin bebkler aman haaa...
ılgilisine bilgi: Tansaşta primalar 19,50 ye düşmüş
az önce migrostan da baktık 26,50 tu orda.kaydirigubbakcemile5
benim adım neden başta değil uleyyyyyyyyyyynnnnnnn oynamıyom ben bu filmdeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:1. maibeyaz
2. aslı
3. müjde
4. gündoğduş
5. serap
6. fatma
7. saliha
8. fatihderya
9. seher utku
10.canan
11. ayten
12. hicran
13. gözde
14. Mevlüde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?