Doğum yapmış olan anneler buraya....

evt evliliğimiz boyunca sürekli evde olmasın tabide ama şöyle 3-4 ay gelse sabahtan akşama kadar yanımdan ayrılmasa yok demem anca paklar bu kadar ayrılığı:gitme:

Herkese iyi uykularr tatlı rüyalar tabi bu saatte herkes uyukuda ben nöbette kaç gündür pc açık teker teker okudugumdan ancak şimdi yazabiliyorum şekerler. bugün bütün gün kuzum hafif öksürük,hapşırık ve burun akıntısıyla başlamıştıkki akşama dogru ateşlendik yatmadanda fitil koymuştum saat 12.30 gibi ateşi yükseldi uyandı titreme tuttu eşim evde degildi hemen çagırdım acile gittik ve dr ateşi 40 derece dedi titremeside ondan dedi bogazları kızarmış bir fitil ve bir ateş düşürücü verdi hemen yarım saat bekleyin düşerse gidin dedi yarım saat sonra 39 derece oldu ve eve geldik birazdan tekrar verecegim 4 saatte bir ateş düşürücü ver dedi uyku falanda yok bende kuzum niye hasta oldu anlamadım ama şunu anladımki evden çıksada çıkmasada hasta olacak olduktan sonra oluyor kuzular.neyse şimdi geçmişi okuyarak sizlere yazayım arkadaşlarım.
Deryacımm Tunahanımıza geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım.inşlah daha iyidir kuzu.
Umut canım saçlarını güle güle kullan süperr olmuşsun fıstıkk gibinn yerimseniben
Hastada olmuşsun sanırım geçmiş olsun canım.

Arkadaşlar hepinize şimdiden GÜNAYDINN güzel birpazar diliyorum ben şurubumuzu içirdim saatimi kurup yatayım kuzuma sarılıp.
sabaha yazıma kaldıgım yerden devam edecegim okumadıgım sayfalar var:)

ayy guya Eylul annesiyim hicbiseyden haberim yok walla kusmeyin birbirinize iki Satir yazisioruz surda topu topu...emelcim tsk ederim benim dogum aralik ilk hafta nasipse canim esas ben giremem heralde sonraa... Cok youn olurum heralde gerci ikinci kadinida tutuorum en son kojam alip basini gitcek kalabaliktan mazallah ama mecburiyet....aaa bu arada en cok umuta küsüm gelcekti guyaaaaa duyuyomusun umuuuttt

Günaydın baktımki çok tartışılmış akşam tek taraflı..
Ben bugüne kadar politika yapmadım onun için utancak kişi ben değilim çok şükür.bugüne kadar sustum nedenide beni sevmeyenler varmış ya gayette normaldir herkesin var sevmeyeni msnde saatlerce konuşuluyor bunlar, ondan rahatlanmış bunlar konuşulunca,bende acıyorum boşver yazık diyenleri dinleyip sustummm..kimler onlar söylesinlerde burdan bana cevap yazanlar yada msn de yazışmayalım bilelimde sevmeyenlerle...Kimse kimseyi sevmek zorunda değil yada yazmak zorunda..Herkesin kendi kafa dengi 3 5 kişi var onlar için bu paylaşım içinde..Hımmm bunları okuyunca diyorumki burda bana bin tane hakaret eden bu yüzden banlanan hemde benimle konuşma dedim diye hırsp yapıp sonra facebooktan sonra msnden hakaretlere devam eden kişiye bunları iyiki yazmışım haketmiş.Bana hakaret edene yarabbi şükür dicek değilim...Bende çokkk rahatladım şimdi..Çünkü ben bana yazılanları copy paste yapmadım çünkü evde kocam var çocuğum var onlar dururken burda başbakan olmaya ne hacet..Taraftar toplayınca başım göğe ermicek..
Hee buraya isteyen girer isteyen girmez ben istediğim zaman istediğim kişiler burdaysa girer konuşurum burası paylaşım sitesi..Kimler geldii kimler geçti...Bundan sonra yazılan hiç birşey cevapsız kalmıcak..Çomak sokan karşılığını fazlasıyla alıcak daha öncede verdiğim gibi.Uzatmıcam dedim olmadı yüz kere yazsın yüz kere cevabını alıcak...Çünkü ben sustukça yazılmaya devam ediyor.....Benim çocuğumun kilosuyla yaşantımızla alay eden,benim anneliğimi sorgulayan , hayatımı irdeleyen kişiye az bile yazmışım...
hoşçakalın...

Son düzenleme:
slm kızlar bu aralar çok yoğunum giremıyorum nete
nasılsınız bebişler nasıl..
geçmise çok bakamadım çekılıste bende varım demiştim isim yazılmamış ama eşimın iş durumuna göre ben gene cezair yolcusuyum..
derya geçmiş olsun şimdi nasıl oldu pekı tunahan bildiğim kadarıyla erkek bebeklerde kabakulak kısırlık yapıyodu..
annemdeyım 2 gundür hastayım grip öksürük saolsun annem ıyı bakıyo alpberk ede banada fırsat bulunca yıne girerım görüşürüz

ayool nedir bu kavga hic bisey bilmiyorum anlamadim ama koca kadiniz hepimiz bi daha bole bisey konusulmasin bence yine eskisi gibi takilalimm

ayool nedir bu kavga hic bisey bilmiyorum anlamadim ama koca kadiniz hepimiz bi daha bole bisey konusulmasin bence yine eskisi gibi takilalimm

ay canım bende anlamadım ne olmuş burda soğuk rüzgarlar esmış herkesın düşüncesı,yasamtarzı,kişiliği farklı önemlı olan burda güzel paylasımlarda bulunmak...
tartışmanın anlamı yok...

kabakulak niye olunuyoki asidan sonra?

günaydın herkese...
ben de bilmiyom kız nette okudum... hafif kabakulak oluyomuş bazı bebekler aşıdan sonra...sen naptın geçti mi sancıların...aman doğurma zamanında sağlıcakla gelsin inaşllah bebeişin...

ayy canım benim gözümden kaçmıştır... kusura bakma... yazarım hemen...
ama yanlış anlamazsan yurtdışına bazı ülkelere çok pahalıya gidiyo kargo...
geçenlerde eşim 180 liraya göndermiş dubaiye.. yanlış anlama nolursun... türkiye de bi akraban varsa onun adresini ver istersen...
tekrar söylüyorum nolursun yanlış anlama...yerimseniben
hem senin için de zor olur...
bu akşam yapacaktım çekilişi... istersen araştıralım bu kargo meselesini 2-3 gün erteleyelim... olur mu... yerimseniben tam olarak hangi ülkeye gönderilecek... cezayire mi...

herkses hayırlı pazarlar bu hafta tembellik haftam valla bu haftasono bi mutfak ile uğraştım sadece bide öle üstten ortalığı toplayabildim sadece adetim başladı biraz halsizim ve uyumak istiyom hep tv izliyom ceylin uyudu tuba ders çalışıyor eşimde dışarda biriyle görüşecekti alışveriş vss oda yok evde bende tıkınıyom yatıyom ceylinle ilgileniyom anlayacağınız

aslıcım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim oğluşuna.a.s.
canım dışarı çıkmak ile çıkmamak arasında bi fark olmuyor neticede eve giren çıkan var bi şekilde hastalık gelip buluyor ceylinde hırlıyordu geçen hafta ama şimdi iyi şimdide popomuz gene kıpkırmızı oldu pişiğimiz var gene süt verdim geçen hafta sek almıştık eve bende verdim kafama turp sıkayım süt değişik olunca farkediyor hemen işte

Aslıcım geçmiş olsun,aman yaa ateş olayından bu kış iyice korkuyorum.
üşütmeyin,terletmeyin bebkler aman haaa...

ılgilisine bilgi: Tansaşta primalar 19,50 ye düşmüş
az önce migrostan da baktık 26,50 tu orda.kaydirigubbakcemile5

1. maibeyaz
2. aslı
3. müjde
4. gündoğduş
5. serap
6. fatma
7. saliha
8. fatihderya
9. seher utku
10.canan
11. ayten
12. hicran
13. gözde
14. Mevlüde

iştima var... kaydirigubbakcemile3

kız çekiliş yapacağız ya... katılacakların listesi... senin haberin yok mu

opuyorumnanaktan bilgi için teşekkrler ben molfix kullanıyom 16 TL şuan ve yedeğimle aldım geçen hafta bendende ilgililerde duyurulur onur marketlerde aynı fiyatmışvereliniortak
1. maibeyaz
2. aslı
3. müjde
4. gündoğduş
5. serap
6. fatma
7. saliha
8. fatihderya
9. seher utku
10.canan
11. ayten
12. hicran
13. gözde
14. Mevlüde
benim adım neden başta değil uleyyyyyyyyyyynnnnnnn oynamıyom ben bu filmdeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…