Doğum yapmış olan anneler buraya....

iştima var... kaydirigubbakcemile3

kız çekiliş yapacağız ya... katılacakların listesi... senin haberin yok mu

gönderim son gününü de yaz baride bide ne alacağımızı daha iyi olur benceeekaydirigubbakcemile3 ha bide benim yerime hediyeyi sen alırmısınnnnnzemuszemusdermişiiimmmmmmm
ay hiç unutmam sınıfta beğendiğim bi çocuk vardı çocukluk işte ilkokul5.sınıftaydım yılbaşı çekilişinde ben ona çıkmazmıyımmm:kedi: anam uykularım kaçmıştııı salak şey bana aşk mektubu vss verir diye beklerken getire getire bir kalem birde ajanda vermiştiiii:bbo:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kız gül sen benim mesajlarımı okumuyomusun... 1 haftadır çekiliş konuşuyoruz..:mymeka:

gel seni de yazayım... yılbaşında hediyeleşelim..
söz veriyorum hile yapmıcam... kimsenin aklına kötü bişey gelmesin kızlar...

emrin olur hicrancım ayıp ettin valla...

1.hicran
2. aslı
3. müjde
4. gündoğduş
5. serap
6. fatma
7. saliha
8. fatihderya
9. seher utku
10.canan
11. ayten
12.maibeyaz
13. gözde
14. Mevlüde

Son düzenleyen: Moderatör:
kaydirigubbakcemile3 gelür ben anamammm anacım ya kendine Kevin Costner i yazarsan nolcekkkkkklülülülülülü
emrin olur hicrancım ayıp ettin valla...

1.hicran
2. aslı
3. müjde
4. gündoğduş
5. serap
6. fatma
7. saliha
8. fatihderya
9. seher utku
10.canan
11. ayten
12.maibeyaz
13. gözde

hah şööle yola gelün bakemmmm şimdi oynarım bu sinema filmindeee:roflol:
bu arada 13 te kalmış hemen bozun şu uğursuz sayılan rakamı 14 kişi olsun en azından eklensin biri dahaaakaydirigubbakcemile3 şaka bi yana ben 13 rakamının uğursuz olduğuna pek inanmam anamın daire nosu 13 ben 13.kattayım ama bellimi olur belkide uğursuzdurrr:bbo::bbo:

Son düzenleme:
Gülsüm hediye falan
bişeyler okudum ama anlamadımdı ne konuşuluyor.

ben girmeyim canım sağol...

millet gene arazideeeee
ceylin gelip ekran düğmesine uzanıp kapıyor ikide bir sinir etti beni eline bi tane hafiften vurup hayırrrr dedim ama öle bi bakıyorki gözümün içine beni çözmeye çalışıyor kızarakmı şaka yollumu yaptım diye bende hiç bozmadım kaşlarımı çatıyom ama kendimide zor tutuyom gülmemek içinkaydirigubbakcemile3.
o neyaptı beğenirsiniz hemen boynuma sarılmaya çalışıp beni öptü ve ben gülüncede parmak hemen ekran düğmesine yapıştıııııkaydirigubbakcemile3 bunlar 14 aylııkmı daha yaaaa:roflol:

13. kat mılaelaelaelaelae
allahhhhh çok fena,kaç katlı apt o öyle??

15 canımmm laelaelaelaelae bende ilk zamanlar korkuyordum ama alıştım balkonda denize nazır çay içiyom akşamları ve sabah kahvaltı süper oluyorr hoş deniz öle çoook yakın değil ama uzaktanda olsa görünüyor gemiler geçiyor vss

böle bir durumda benimki bana vuruyor.bazen ısırıyor..çok yaramaz valla..inanamıyorum bazen.dediklerimi yapıyor..herşeyi anlıyor bu veletler..

Benim eşşeksıpama bakın
her odam böyle,arkamı döndüğüm an bu hale geliyor oda.klava:

[.jpg[/IMG][/URL]

aynen canım valla benimkide öle demek bunların hepsi aynı kafadan ama çok şekerler yaa kızıyoruz ofluyoruz ama şunun haline baksanaaa anne ne var yaww yardım emeye çalışıyom sana iyilikte yaramıyor diyor sankiikaydirigubbakcemile3

böle bir durumda benimki bana vuruyor.bazen ısırıyor..çok yaramaz valla..inanamıyorum bazen.dediklerimi yapıyor..herşeyi anlıyor bu veletler..

anlamazlarmı bunlarrr cin cin anacım benimki bide eşşek demeyi öğrendi malum benden kaydirigubbakcemile3 kızınca eşek sıpası seni diyom hep :kedi:öğrendi kızzdığında esseekk diyooo:tomato:

senin eşşeksıpanı sevim ben...ulen ne doğurdun kızım beya:)face te ayçayı birilerine benzetenlerede teessüf ediyorum..o onların hüsnü kuruntusu bence:)
dandirik bi pazardı..allaha şükür hastalık yok..keder yok..eşim geldi almaya..ismetefendi uyudu..ananesi ne bulduysa tıkıştırdı:)gazdan uyursak iyi..toparlandım..eve yolculuk zamanı...

geçmiş tartışmada imkanlardan felanda bahsedilmiş..en zenginimiz eminimki en iç huzur olan,en allah sevgisiyle dolan,en tevekkel olanımız..şüphem yok..allah herkeze bugunü aratmicak,yarına kaygılandırmicak,hayırla gelen,hayra giden,bereketli parayla yaşamak nasip etsin..gerisi hikaye..tırıvırıı yanii:)

imza betül... kaydirigubbakcemile3 eklıyorum; Amıın...

uykum kaçtı bi bakem dedimm ölesine ulen ceylin hırladı uykusunda kalktım bi hışımla tedirgin uyuaya Alıştık ya Zilli battaniyesini yüzüne örtmüş ondan öleymiş E tabii gel de uyu bundan sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…