- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.881
iştima var... kaydirigubbakcemile3
kız çekiliş yapacağız ya... katılacakların listesi... senin haberin yok mu
iyi akşamlar
sehercim,hicrancım veduygucum teşekkürler.
aslıcım geçmiş olsun ozan paşamızada.
Hicraaan allah iyiliğini versin emiii:roflol:
kaydirigubbakcemile3 gelür ben anamammm anacım ya kendine Kevin Costner i yazarsan nolcekkkkkklülülülülülükız gül sen benim mesajlarımı okumuyomusun... 1 haftadır çekiliş konuşuyoruz..:mymeka:
gel seni de yazayım... yılbaşında hediyeleşelim..
söz veriyorum hile yapmıcam... kimsenin aklına kötü bişey gelmesin kızlar...
emrin olur hicrancım ayıp ettin valla...
1.hicran
2. aslı
3. müjde
4. gündoğduş
5. serap
6. fatma
7. saliha
8. fatihderya
9. seher utku
10.canan
11. ayten
12.maibeyaz
13. gözde
13. kat mılaelaelaelaelae
allahhhhh çok fena,kaç katlı apt o öyle??
millet gene arazideeeee
ceylin gelip ekran düğmesine uzanıp kapıyor ikide bir sinir etti beni eline bi tane hafiften vurup hayırrrr dedim ama öle bi bakıyorki gözümün içine beni çözmeye çalışıyor kızarakmı şaka yollumu yaptım diye bende hiç bozmadım kaşlarımı çatıyom ama kendimide zor tutuyom gülmemek içinkaydirigubbakcemile3.
o neyaptı beğenirsiniz hemen boynuma sarılmaya çalışıp beni öptü ve ben gülüncede parmak hemen ekran düğmesine yapıştıııııkaydirigubbakcemile3 bunlar 14 aylııkmı daha yaaaa:roflol:
Benim eşşeksıpama bakın
her odam böyle,arkamı döndüğüm an bu hale geliyor oda.klava:
[.jpg[/IMG][/URL]
böle bir durumda benimki bana vuruyor.bazen ısırıyor..çok yaramaz valla..inanamıyorum bazen.dediklerimi yapıyor..herşeyi anlıyor bu veletler..
kız gül sen benim mesajlarımı okumuyomusun... 1 haftadır çekiliş konuşuyoruz..:mymeka:
gel seni de yazayım... yılbaşında hediyeleşelim..
söz veriyorum hile yapmıcam... kimsenin aklına kötü bişey gelmesin kızlar...
senin eşşeksıpanı sevim ben...ulen ne doğurdun kızım beya:)face te ayçayı birilerine benzetenlerede teessüf ediyorum..o onların hüsnü kuruntusu bence:)
dandirik bi pazardı..allaha şükür hastalık yok..keder yok..eşim geldi almaya..ismetefendi uyudu..ananesi ne bulduysa tıkıştırdı:)gazdan uyursak iyi..toparlandım..eve yolculuk zamanı...
geçmiş tartışmada imkanlardan felanda bahsedilmiş..en zenginimiz eminimki en iç huzur olan,en allah sevgisiyle dolan,en tevekkel olanımız..şüphem yok..allah herkeze bugunü aratmicak,yarına kaygılandırmicak,hayırla gelen,hayra giden,bereketli parayla yaşamak nasip etsin..gerisi hikaye..tırıvırıı yanii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?