- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.901
senin eşşeksıpanı sevim ben...ulen ne doğurdun kızım beya:)face te ayçayı birilerine benzetenlerede teessüf ediyorum..o onların hüsnü kuruntusu bence:)
dandirik bi pazardı..allaha şükür hastalık yok..keder yok..eşim geldi almaya..ismetefendi uyudu..ananesi ne bulduysa tıkıştırdı:)gazdan uyursak iyi..toparlandım..eve yolculuk zamanı...
geçmiş tartışmada imkanlardan felanda bahsedilmiş..en zenginimiz eminimki en iç huzur olan,en allah sevgisiyle dolan,en tevekkel olanımız..şüphem yok..allah herkeze bugunü aratmicak,yarına kaygılandırmicak,hayırla gelen,hayra giden,bereketli parayla yaşamak nasip etsin..gerisi hikaye..tırıvırıı yanii:)
imza betül... kaydirigubbakcemile3 eklıyorum; Amıın...
kaydirigubbakcemile3 gelür ben anamammm anacım ya kendine Kevin Costner i yazarsan nolcekkkkkklülülülülülü
hah şööle yola gelün bakemmmm şimdi oynarım bu sinema filmindeee:roflol:
bu arada 13 te kalmış hemen bozun şu uğursuz sayılan rakamı 14 kişi olsun en azından eklensin biri dahaaakaydirigubbakcemile3 şaka bi yana ben 13 rakamının uğursuz olduğuna pek inanmam anamın daire nosu 13 ben 13.kattayım ama bellimi olur belkide uğursuzdurrr:bbo::bbo:
kızlar yaa çok kafam karışık dün haberlerde 0-6 yaş arasına bugün domuz gribi aşısı yapılacağını söylediler....siz ne düşünüyorsunuz?ama bu aşının yan etkileri 15 sene sonra da çıkabiliyormuş bir de bu var
canım ismini doğru mu yazdın netten bulamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?