- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.921
betülüm yoğurta katsam yiyor da hiç bir anlamı yokmuş.pekmezdeki demir ve yoğurttaki kalsiyum bağırsaklardan birbirlerinin emilimini engelliyorlar.aradan en az bir saat geçmesi gerkiyor.bazen mandalina suyuna katıyom.ama içirmekte zorlanıyom.çünkü mandalinayı yemeyi seviyor.içmeyi sevmiyor.gıçık yaa...
bakın içinde arı sütü var.besleyici özelliktedir.mesala kraliçe arıları işçi arılar arı sütü ile beslerler..işçi arıların gırtlaklarından salğınan özel bir salgıdır.
aynen betüşüm kimse yazmıyor doğru düzgün yaaa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah alah yazdıklarımın yarısı gelmemiş...
gül kız yerim ben onu... maşallah yaa... bunların bakışı bile aynı.. eyvah yakalandım der gibi bakıyo...
musti de aynı böyle... sürgülü olan dolabı boşaltıp içine girip saklanıyo...
hicran yok kız kevın costnerı napayım ben.... burda sen dururken...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amann off linki kopyalamayı unutmuşum sabah sabah daha afyonum patlamamış...
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/329061-2008-eylul-anneleri-yilbasi-cekilisi.html
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ama ben aşıyı yaptırmıyacağım kızlarıma tubayada okuldan kağıt vermişler az önce imzaladım istemiyoruz diye hatta bellimi olur dost düşman kim kim bilebilirki herşeyeden nem kapar olduk hertaraf pislik doldu hastalığı oluşturup ilacınıda ardından satmaya başlıyorlarrr betüle aynen katılıyorum yanii aynı fikirdeyim bendeekaydirigubbakcemile5Herkese günaydınlar;
pek bakamıyorum artık kızlar. İş yerinde gizliden bakıyom, sonra duruyu al babaanneden eve gel uyut falan derken hiç bakasım gelmiyor yorgunluktan. Biraz gergin bi ortam olmuş ama boşverin gitsin ya... Herkes birbirini anlamak sevmek zorunda değil. Biz buraya yavrularımız için paylaşım yapmaya girerek muhabbet etmeye başladık.
Dün akşam biraz baktım bi tartışma gerginlik hiç yazasım gelmedi .
Boşverin unutun..
Ben size şu domuz gribi aşısını soracağım. Radyoda duydum 6aylık ve 5 yaş arası çocuklara vurulacakmış falan diye. Okullarda da çocuklara kağı dağıtmışlar, ailesi kağıdı dolduranlara vurulacakmış. O iğnenin içinde civa varmış, dün dayımla da konuştuk. Çocuğu yaptırsak mı yaptırmasak mı diye düşünüyoruz dedi. Ve o civa vücutta bi şeyleri etkiliyormuş .bi kaç yıl sonra romatizmal bişeyler ortaya çııyormuş falan dedi ama...
Benim ağbimin eşi hasekide çalışıyor onlara hem domuz giribi aşısı hem de grip aşısı vurmuşlar. Bişeyim yok dedi.Ama dayımda etkileşimi 3 hafta falan dedi. Ne bileyim , korkuyorum da, ben faranjit olmuşum öksürüyorum, duru da haftasonu biraz üşüdü bu ara o da başladı biraz öksürmeye. Korkuyorum habire ateşine falan bakıyorum.
Şu kışı da hastalıksız bi atlatsak. Nerden çıktı bu değişik gripler ya...
İlaçları satsınlar diye mi değişik virüsler üretiyorlar acaba...
Siz ne düşünüyorsunuz...
yan etkiler vss hiç bişey belli değil zaten ve koruyuculuğu ne derece oda belli değil içindeki maddelerde zararlı bazı dr lara göre zaten amerika o maddeyi çıkarıpta kullanıyormuş ben istememmmmm sende düşün derim ama kendi kararın tabii istersen yaptırkızlar yaa çok kafam karışık dün haberlerde 0-6 yaş arasına bugün domuz gribi aşısı yapılacağını söylediler....siz ne düşünüyorsunuz?ama bu aşının yan etkileri 15 sene sonra da çıkabiliyormuş bir de bu var
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
Canım ben yaptırmayı dusunmuyorum kesınlıkle.... herseyın altında bı polıtıka yatıyor bana gore..
Artık topla tufekle degıl, cok sınsı yollarla savasıyor mılletler... aslında savas da degıl bu saldırı.. Özgürlüge, insanlıga, geleceğimize saldırı... Şarbon... Sars.. Deli dana... Kuş gribi... Kırım kongo... Domuz gribi.... nedır bunlar ya..... biyolojik silahlarla avlanıyoruz... keşke ülkedeki hiç kimse olmasa...
Tuhaf gelebılır ama benım dusuncem bu.. once hastalıgı yayıyolar sonra ılacını gelıstırıyorlar ve mecbur herkes olmak zorunda kalıyor ...
Hepsı bır tuzak bana gore... bılmıyorum.. Allah korusun hepımızı... gördüğümüz ve görmediğimiz her turlu kötülüğün şerrinden....
Propolis ve ekinezya şurubu
Bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun enfeksiyonlara karşı korunmasını sağlayan doğal besin takviyesidir.
Vücut direncinin zayıfladığı dönemlerde, bağışıklık sistemini güçlendirici olarak görev alır.
Vücut direncini arttırarak vücudu enfeksiyonlara karşı korur.
Sonbahar ve kış aylarında grip, nezle ve soğuk algınlığından kaynaklanan hastalıkların belirtlilerini hafifletir.
Bakteriyel ve viral enfeksiyonlara karşı önlem olarak özellikle tavsiye edilmektedir.
PROPOLMAR şurup:
Bal, propolis, ekinezya, arı sütü, c vitamini, çinko ve mentol içerir. Bileşenleri, sinerjik etki oluşturacak şekilde özel olarak formüle edilmiştir. Balın rahatlatıcı etkisi, propolisin antimikrobiyal özelliği, ekinezyanın bağışıklık sistemini güçlendirici etkinliği, arı sütünün besleyici katkısı, c vitamini’nin antioksidan özelliği, çinko’nun enzim aktivatörü (kofaktör) rolü ve
Mentol’ün balgam söktürücü özelliklerini tek bir preparatta kombine halde bulundurur. Böylece, propolmar şurup; bağışıklık sistemi güçlendirici, antibakteriyel ve antienflamatuar özellikleri bir arada bulunduran doğal bir besin takviyesi olarak tavsiye edilmektedir. Antibiyotiğe olan gereksinimi azaltır. Sıvı bir destek olmasından dolayı tüm yaş gruplarınca rahatlıkla kullanılabilir. Kimyasal maddelerin ve katkı maddelerinin hiçbirini içermeyen, tamamıyla doğal bir üründür.
Formülasyon (10ml)
Ekinezya 80 mg
(Echinacea purpurea)
C Vitamini 32 mg
Çinko 3 mg
Mentol 8,8 mg
Arı balı 8,1 g
Fruktoz 2,4 g
Arı sütü 0,08 g
Deiyonize Su q.s.p. 10 ml
içeriği güzel görünüyo.arı sütü bal falan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?