- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.941
bakın içinde arı sütü var.besleyici özelliktedir.mesala kraliçe arıları işçi arılar arı sütü ile beslerler..işçi arıların gırtlaklarından salğınan özel bir salgıdır.
ya bende bunu kendı dr umuza sormustum... sabah kahvaltılarında peynır pekmez sut beraber verıyoduk dıye, ama oyle bırsey yok dedı... yanı aslı yok rahatca verebılırsınız dedı onlara fazla takılmayın gıbısınden bır tutum gosterdı...
tabı bu kadar tıp adamı gunden gune bıseyler kesfedıyor hepsı bır agızdan olmasıda mumkun degıl ama....
ne bıleyım ben... yanı sımdı pekmez le sut urunu aynı anda yıyınce pekmez notr mu oluyo......
bilime saygım var ıncelemyı hele ogrenmeyı cok severım ama hergun de bısey cıkıyo ya onu onunla verme bunu bununla verme.. ne bılıyım sıkıntı basıyo bazen... -tatlicadiarzu-
Günaydın arkadaşlar..
Çok güzel bir mail geldi bana sizlerle paylaşmak istedim..
tik.
¡
Dolayısıyla, ya kafayı değiştirip, özümüze döneceğiz... Ya da ne verirlerse onu yiyeceğiz.
durun ben şenlendireyim ortamı
iki kafadar gururla sunar :))
[/1/w640.png[/IMG][/URL]
[o.jpg/1/w480.png[/IMG][/URL]
gulsum saglıgı yerındeyse herseyı normalse nıye kıloya takıyorsun... her bunye farklıdır yetıskınlerde nasıl cocuklarda da oyle..
bır tanıdıgım var yakın kızı 4 yasında fılan... dogdugundan berı hep zayıf hep zayıf artık kaç dr a gitmiş yok..
kız aynı babannesıne cekmıs... tıg gıbı yanı somalıler gıbı değil tabı ama hıc fazlalıgı yok zayıf.. dr demıskı bunyesı boyle vucutta hıc yag tutmuyor ne kadar yerse yesın yagları dırek bagırsaklardan atıyormus... iştahıda cok yokmus ama yesede farketmıyomus..
kadın kendını paralıyodu ama bu boyle ıste... sımdı uzuluyor ama bence cok guzel bırsey aslında... :)
demem o ki... cocukta olsalar hepsının kendıne gore bunye yapısı var... hersey zorlamakla ugrasmakla olmuyo kımısıne sade muhallebı verırsın ıste ozenmezsın sunu yesın bunu yesın ama tombuldur kımısınede boyle istedıgın kadar ugras bunyesıne mudahele edemezsın... saglıklı olduktan sonra takılacak bırsey değil...
bizim dr da aynı şeyi söyledi pekmezi süte yoğurda katma dedi nötrler dedi biz küçükken annem hep köyden gelen halis dut pekmezini ste koyar koyar verirdi bize düşünüyorumda pek faydası olmadı herhalde çünki biz küçükken hem çok zayıftık hemde boyumuz uzun değil yani abim 1,70 ben 1,60 ortancamız 1,64 küçüğümüzde 1,60 demekki pek işe yaramamış heleki kızkardeşimin kızı acayip süt içer hepte pekmezli sabah akşam verir kardeşim sever diye ama boyu diğerlerine göre çok kısa dr lar prematüreliğine bğlıyor ama ne prematüreler gördüm normalden fazla .genetikte önemli tabii ama anne 1,64 baba 1,74 e çocuk standardın altında ama hala :sm_confused: bende tubaya verirdim pek emin değilim faydası olup olmadığına ama bilemiyorum yanii ceyline vermiyorum bide böyle deneyelim sade olarak yemeyi seviyordu benim kızım ancak alerjimizzzzzizin vermiyor malesefff
ayy kusura bakma şekerim yeni gördüm mesajını...
daha doğrusu zorla gözüme soktun...:roflol:
valla kusura bakma bizim bilgisayar sobasız odada olunca soğuktan zor çalışıyo.. benim de k..ım donuyo bazı mesajları atlıyorum...affet sen yine de yazmaya devam et... kaydirigubbakcemile5
yaa ben de takılmak istemiyorum kiloya ama hiç birşey yemiyo ki... yani yese de kilo almasa bu kadar takmam...
zaten babası da böyle... hiç bir şey yemiyo... o da çok zayıf...çok iştahsız...ikisine bi kilo aldırmaya çalışıyorum...
farkettimde çocukların saçlarını hep braber kestik bi türlü uzamadılar gitti yaww ceylinde hala 1 parmak saç var yanlarada kafayı takıyom sanki hiç saç yok çıkmayacaklarmış gibi duruyor traş ettirmenin faydası olmadı sankii yanlara ama arkalar üstler baya sıklaştılar eskiden saç derisi görünürdü o bölgelerde şimdi kapandı kafa derisi ama yanlar bakınca sanki yeni traş edilmiş gibi =)
arı sütü ve polen süper b,şiii zaten ben tubaya küçükken çoook vermiştimm belkide sağlıksız br bebeklikten kurtulmasının en büyük nedeni de bu olabilir keklik yumurtaları vss ona vermediğim şey kalmamıştı yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?