Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet derya ıhlamurla bırlıkte bende yapacagım alıcam ıhlamur aklımda... ben ıhlamuru bol lımon sıkıp hafıf balla bıle sevıyorum.. meyvelı cok daha guzel olur... mıdelerıne faydalı seyler gıtmıs olur kuzuların ıcmeseler bıle yedıklerıne katılır su yerıne... yalnız lımon ham olmasın acı oluyo o zaman yesılımsıler yanı

Son düzenleme:
oo denizonun saçı lepiska walla
bak teyzesi son hali dün çekildi
ayy maşallah... zaten saçlı doğmuştu dimi deniz...
ben ilk kestirdiğinizde üzülmüştüm valla..
biz daha hiç kestirmedik...

sen en ıyısı onu babasına havale et.. mustafayıda kendınıde beslesın.. :)
sende hilalle kendını besle bıraz... Şeniz

est kuzum ne affı nöperim..
kaydirigubbakcemile3
sağol bacım...bi ara bunu da yapayım...ellerine sağlık...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam..
aşı konusunu ben bilmem drum bilir..bu hafta açıp sorucam yaptıralımmı dıye..içindeki civa biçok aşıda var..enjektörün giriş çıkış anındaki mikrobunu kırıyomuş..
ismtefendının saçını kesmedim..hep sarışın ve hafıf uzun saçlı biraz tiki:)bebekler hoşuma gidiyo dıye..ama allahtan doğum lekesını bıle babasından kopyalamış bi kuzu olarak babasının sırma saçını almış..gayet gür maşallah..eşime takılıyorum bazen-senın şu saçları uzatsakda bana bi kaynak yaptırsak diye:)ben kel o fodul idare edıyoz işte..
o şurubuda sormam lazım..hicoşun dediği gibi ben arısütü bile veremedim korkumdan..mandalına felan agzına sürmüyo..ama lımon yıyo ne hıkmetse:)
bende yok efendım onu karıştırma felan..amann ..illakı faydası oluyodur..ben az pakmez lımon suyu ve sıcak su ekleyıp çay gibi verıyorum elıne bazende kahvaltısına..onemlı olan iyi pekmez bulmak..anne sütüne enyakında üzüm pekmezıymiş..
bugun ılkkez yerelması yaptım.ben nefret ederım kokusu benı mahveder..sebzeyle aram ıyıdır aama bu yerelması hariç..bakalım yicekmii ismet efendi...
valla bencede artık güçlüler güçsüzler yokolsunda dunyayı daha iyi sömürelim dıye boyle virüslerle filan yoketmeye çalışıyolarda..ben yınede sağlık bakanlıgının hızlı davranarak büyük bi felaketi önlediğinin ama meselenın polıtık zemınde kaynadıgını düşünüyorum..tayyibimin aşı olmam tavrıda aşıdan korktugundan deil akdağın tayyıbım fikrini almadan başbakanda aşı olacaktır beyanından..eh malum tayyibim recebim azcık lazdır..bazı çıkışları yalnış anlaşılmaya müsait..geçende arınç tayyıbım için-civanım delikanlıydı neoldu gözunun altları çöktü dedi..valla üzüldüm..tarih biçok değeri oldugu gibi korkarımki erdoğanıda sonralarında anlicak..ben oyle düşünüyorum valla..gerçekten imanla hizmet eden insanlar var şükürler olsunki..ve asıl bölücüleri görmek için geç kalmayız umarım...
eh az dedıkodu bol politıka ve felsefemı yaptım:)bugunluk mesaımı tamamladım sayılır..benım kzuu uyanmak üzeredir..allahım...uyanışların en tazesi evimde:)her uyandığı an bi şölen..her güldüğünde kainat gülüyo...hamdolsun.rabbim cümlemize eza cefa vermesin...
duamıda ettim tamamdır:))

selam kızlar ben geldim bi birine bakıp çıkıcamm :roflol:

ayırdığım kıyafetlerin işi tamam makinadan çamaşır çıkarıp astım kuruyanlar toplanıp katlandı ceylinin dolabı boşaltıldı ama yerleştirilmedi :kedi: ütüye elimi bilem süremedim akşam ceylin uyuduğunda yaparım 3-5 tane oda yerseeeşakkıdı yemek yaptım bideeee ekmek yaptım ay kendime hakim olamadım evde yapmaktan bahsederken gündüz hadi yapayım bi trabzon ekmeği dedimsırnaşık şey şimdi çıkardım fırından ceylinde ablasıyla oynuyor şuan bende bittim valla ancak ceylinin dolabını yerleştiricem zilli bugün iş yapıp onla fazla ilgilenmedim diye bayaa huysuzlandı ama mecburen ablasına postaladım hergün böle olunca iş bitmiyor ev dandini oluyorrr

e bakın hadi ekmeğim nasıllll:kedi:

Son düzenleme:
slm kızlar benım geçmeyen gribim bu gece alp dede ateş olarak başladı. gece fitil verdim sabah dr minoset surupla pedıtus verdım atesı düşmuyo çok ilaçlarını verıyorum...
sabahtan beri mızmız allahtanannem bakıyo ıkımızede..
o hasta olcagına ben bir hafta daha hasta olsaydım keşke ya çok üzülüyorum yazık yaa...

hicrancım ellerin dert görmesin..harika gzüküyo..
gözdecim napim elimde deil:)çok seviyorum tayyişi:)yani ben koyu chpli neblim karşıda oturmasına ragmen sülalece gs lı:) baba tarafı itibariyle dersim kızılbaşı,anası eski ecevitçi(buyuzden adımı umut koymuş..iyi ecevit koymamış:) bi aileden gelıyorum..enteresandır babam chpye oy verır ama tayyibi çok seviyo:)delikanlı buluyo..ama oy vermez oy ayrı:)ben üye bilem oldum valla...atamıda çok sevıyorum..ben ağlarım her istıklalmarşında..yada neblim..güçlüdür milliyetçi hislerim..ama çok alet etti bazı kalburüstü tuzukurular atamızı..neyse..benım aklım fazla ermez o işlere ama kurtuluş savaşında cephaneyide çarşaflı analarımız taşıdı..alevisi kürdü çerkezi lazı bir omuz savaştı..artık sanki atatürkçülük lionsculuk gibi bişi oldu..ben tayyibi sözde bazı laik atatürkçülerden daha ilerici buluyorum..gericilik sadece dincilik deil...neblim yav..yaprıtmayın bana siyasett:)

mevlüdecim çok geçmiş olsun..neden düşmüyo bu yavrunun ateşi..o babası bi dönse artık...siz eğer yurtdışına çıkıcaksanız muhakkak yaptır aşıyı mevlüde..bende yaptırıcam dörtgöz beklıyorum...valla arkadaşlar yaptırın bence yavrulara aşı..önumuzdekı aylarda katlanıcakmış rakamlar ölüm oranı açısından...
hicrancım ceylının yumurta alerjısı varsa zaten yapılmıyo sanırım bu aşı...ben ismet alerjık olmasına ramen yaptırıcam..zaten etkı suresıde 15 gunmuş..babamız saatlı bomba..1800öğrencılı bi okul..ve yarısı yok.hasta..nediyeyim...korkuyorum.

canım yaaa çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır yavrum yaa ne çekiyor bu yavrucaklar böle hastalnınca değilmiidikkat et bari vitaminli şeyler yedirmeye gayret et ıhlamur ver bol bol da

güzel olmş demi ekmeğimmm yaptık işte bişiiler gerçi çok kabrdı taştı kaptan nerdeyse fırının tavanına değiyordu açtım alt rafa koydum söndü sanırım sonra bayaakaydirigubbakcemile3

aşı olayı evet alerjililere yapılmıyormuşşş ama bizimki test ile sabitlenmediki henüz sadece verildiğinde kız fena oluyor onu biliyoruz ama oda sanki düzelir gibi yaa nebiliim bazen veriyom ben bu ara gene henüz bişii yokk ama vermediğimdede çıkıyor bişiiler bu kızda ne nerden ne aleji yapıyor belli değilki anasını satiim onu verme bunu verme netçez bilmiyom valla benim bünyeye çekmiş zilli ulen akıl fizik bana çekeydi başka şeyler babaya çekti bu meretler de bana çekti ama akıl yönünden şimdilik bana benziyor gibikaydirigubbakcemile3 inşşallah ileride değişmezzz:Saruboceq:delikafadulden

Son düzenleme:
BU AKŞAM kimseler yok burda hayırdır herkes derin uykudamı yoksa bende uyumaya gidiyorum bugün uykum var sanki accık bari kaçmadan uyuyayım diyorum herkese ALLAH rahatlık versin

günaydınnn....aytenim nasılsınnn?mevlüde geçmiş olsun size de....hicoşşşş ebn o ekmeğe bayıldım üzerine de tereyağ sürüceksin sıcak sıcak teyzem yapar arada bayıla bayıla yerim ben:):)

ulen kıskanıyorum ben seni hivran karısı keşke bende evde evimin hatunu olsamdaaa böyle şeyler yapsammm, şu betüşün tariflerini kuzuma yapıp yedirsemmm ayyy çok üzülüyorum ben yaaaa senağlamasenağlama pazar günleri ben allem edip kallem edip yediriyorum kuzumaa ama hafta içi çok az yiyormuşşş kayınvalidem benim gibi şaklabanlık yapamıyor tabiii iştahıda olmadığı için yamiyorrr..

oyy kuzum geçmiş olsun niye düşmüyor acaba ateşi yaaaa doktora götürdünmü neymiş acabaa sıkıntısı o kadar şurubaa ateşinin düşmemesi tuhaf dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…