- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
Duygucum senin oğlan kaç kilo doğmuştu???
kusmasına rağmen maşallahhh iyi beslemişin tosunumu..bak demekki bişey yokmuş gördünmü
ay canım ya cok gecmıs olsun.. esın hasta oldugu ıcın mı annesınde kalıyor..
senın aslında yalnız kalmaman gerek.. yanına baska bırısı gelse en azından esın gelene kadar.. :teselli:
Yalnızım zaten başından beri kimse kalmadı geceleri, hep tektim...:çok üzgünüm:
evet betülcüm eşim hasta diye bebeğe bulaşmasın diye gitti.
Yalnızım zaten başından beri kimse kalmadı geceleri, hep tektim...:çok üzgünüm:
Kızlar dilimi eşşek arısı soksun hemii bundan sonra oğlum hakkında hıcbırseye ıyı demıyecegım yaaaaaa offff:çok üzgünüm: senağlamasenağlama
ne oldu ki betülcüm?benimki de dün çok huzursuzdu ne uyudu ne de durdu
ıyı de bır gunde bırden mı degıstı yanı..(
dun konustuk daha msn den gul arkadasımla ne guzel dedım uyuyor emıyor saatı bellı kendı kendıne uyuyor bılmem ne ..
hepsi tersıne dondu.. benım agzımdan cıkmaması gerekıyor heralde ıyı dıye ben onu anladım bu kacıncı yahu..(
Benim nazarımmı deydi diyorsun yani Betül?Aşkolsun,niye nazar edeyim canım,benim de bebişim var,benimki de bana eziyet etmiyor ki çok sana nazar edeyim.Bence sen bu nazar olayına fazla takmışsın kafayı,bebk bunlar 40ı çıkana kadar 40 huy edinirlermiş derler,benimki de hergün farklı,bir gece uyur huzurla,bir gece hiiç uyumaz uyutmaz da..Bir gün emer emer uyur,ertesi gün gazdan kıvranır biz de böyleyiz,ben sana da söyledim hrgün emzirirken felak,nas okuyorum,başka da kötü şey aklıma getirmiyorum,dilime de getirmiyorum sen de öyle yap dedim...Üzüldüm şimdi arkadaşım.Nasıl inanırsan öyle olur çünkü,nazar deyiyor dedikçe değer gibi geliyor bana.Ben hiiç demiyorum.Çünkü bebeklere en çok aslında annesinin nazarı değermiş.ıyı de bır gunde bırden mı degıstı yanı..(
dun konustuk daha msn den gul arkadasımla ne guzel dedım uyuyor emıyor saatı bellı kendı kendıne uyuyor bılmem ne ..
hepsi tersıne dondu.. benım agzımdan cıkmaması gerekıyor heralde ıyı dıye ben onu anladım bu kacıncı yahu..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?