Doğum yapmış olan anneler buraya....

koşmazmı hemde ne koşmak:)ah sen bi büyüsünde dert yan işallah bizlere oğlumu rahat bırakmıyolar bi ders çalışamıyo felan diye:)keltoşşun fena anacığıı:)bikerem çok karizmatik:)yandım bacım:)

hicoş yok hayır olsun..

edacım vay vay vayy:)140la pati çekiyoss:)serde gençlik var damardaki kan deli:)hakketen sılada sıla yani:)yara bendemi ondamı annamadım...ara sıra böyle gezmeler iyi geliyo..kopmak istiyo bazen insan herşeyden..ama yineliyorumki iyiki erkek deilim:)böyle güzel eşim olucak cidden mübala deil ben erkek olsam arabayla felan bensiz çıkmasına dayanamam sanırım:)iyi benimkide bişi demiyo valla:)ben gibi eşim olsunda istemezdim o ayrı abartı yanii:)

nasılsınız kızlar
benıde bu gün efkar sardı gundur annemdeyım yeter dedım yatın evıme gidicem..
sonrada atarız oğluşumla kendımızı alışverişmerkezlerıne sokaklaraa bayramlık falan alıcaz oluma takılcaz ana ogul işte bakalım sözde başka bir işim çıkmazsa..
birde eşim dönse de nesemiz tam olsa ne iyi olurdu...

umutcun neden istemezdın çok hoş ve aklı başında bir annesın senı tanımasak bide inancaz yani....

bizim drda ilaç düşmanı edacım..bi kalsıyum verdi bide zyrtec alerjı şurubu ki onuda kullanamıyorum düzenli..ama benım fikrimdi bigün o bigün biri..eczacıya sordum çünki oda karaciğerde yükleme yapabilir hernekadar fazlası atılsada bu vitaminlerin bazıları yükleme yapıyomuş..arısütü bal gibileride veremıyorum zaten ama vitagilden önce bu dönemde immuzinc sıktıgımız nar sularından portakal mandalınardan daha etkin bi koruma sanırım..vitagilin dier multıvıtamınlerden tek artısı selenyum ve çinko olması içinde..gunde bikaç kaşık sebze yada meyve yıyen kuzularda vitagil belki bi fark yaratmaz ama immuzinc veremiyeceğimiz ekunezye vsire karışımı bi bağışıklık güçlendirici..kapağı açıldıktan sonrada buzdolabında saklayın dıye yazmış..bende oyle yaptım..içirmeden bikaç saat önce bi küçük fincana koyuyorum ya meyve suyuna ya direk verıyorum..

ben işten çıktım çıkarıldım kızlar...biliyosunuz şirketin durumlar kötüydü, neyse artıkım bende ev hanımıyım bir süre 2-3 ay çalışmak istemiyorummm ege paşamlaaa allah kısmet ederse hasret gidericem, yavrumu yakından tanıycam inşalallhhh çünkü akşamdan akşamaaa fazla çözemedik birbrimizi.

canımbenim...minnoş annem mevlüdecim:)saolasın ama çok kıskancım oyüzden dedim:)valla eşine duydugun özlem forumları deldi be mevlüdecim..işallah eşin işlerini bi yola koysun tezdende sen bize eh sıkıldım bu adam bi kahveye gitse gibilerinden yazsan..varmı yolculuk yakınlarda

umuuutt 500 usd ye kadın var dicemm esya gibi oldu ama istersen arastırım bii bana dedi benim kadın ama bende yer yok artıkk yatıramam

Canım hakkında hayırlısı olsun canını sıkma, herseyde vardır bır hayır... daha ıyılerıyle karsılasırsın umarım... :1hug:
Egene doyabılırsın sımdı annesiii....

aytencim hayırlısı olsun oolusunla ilgilenirsin istee dicem kızmassın umarımm

yok canımcım niye kızayımm, doğru diyosun ilgilenicemm kuzumlaa inşallahh

aslında ben para olsaa hiç çalışmıycam

o kadar yoruldum kiii çok zor çalışmak

işte ben şirketin durumlar kötüye gitmeye başlatınca sigorta yaptırmıştım kendime

bir süre ordan para alıcamm işsizlik sigortasıda veriyomuş devlet

o yüzden bir müddet mecbur değilim çalışmayaaa.... yupppiiiiiiiii

ama şirket beni sinir etti tazminatımıı gösterdiği tutardan ödüyor asıl maaşım üzerinden değil, aslında uğraşsam alırdımm hakkımı daa dedim zaten başında bir sürü dert varr
birde ben uğraşmayayımmm ama hakkımı helal etmedim o ayrı.

serapcım köftemede geçmiş olsun kuzum benimm, oynak kuzu....

hayırlısı olsun canım
daha güzel bir iş bulursun inşallah
allah güzel gönlüne göre versin

Canım hakkında hayırlısı olsun canını sıkma, herseyde vardır bır hayır... daha ıyılerıyle karsılasırsın umarım... :1hug:
Egene doyabılırsın sımdı annesiii....

sağol betüşüm evet hayırlısı

allah herşeyin hayırlsını versin

ama içim içime sığmıyor

çok mutluyum allah bozmasınnn

oğlumlaa ilgilenmek onunla beraber olmakk

biliyosun 40 günlükken çalışmak zorundaydım

ne üzüntüler yaşadımmm...

çekilşte ben kime çıktım acabaaa,

bana çok sevdiğim biri çıktııııı çok sevindimmm mutlu oldum ismi duyuncaaa

onaa çokkkkkkkkkkkkk güzel bir hediye alcemmm inşallahhh..

evet canım bılıyorum... bakalım bundan sonrası guzel olacak ınsallah... yarınn ne getırecegı bellı olmaz.. sen zamannı oglunla aılenle degerlendırmeye bak tadını cıkar oohh.... Şeniz

Evt dediğin gibi belkide omuzlarımızdaki sorumluluğu atmak istiyoruz..Sormaa zaten araba kullanmama gıcık oluyo ama güzellikten değil tutuculuktan:))
Ama mecbur sesini çıkaramıyor..kendisi yok yanımda çocuğun dr.u alışverişi mecbur eli mahkum..

Mevlüdecimm hemen hemen aynı sıkıntıları çekiyoruzz,bizimkide yok biliyosun zor çok zor...şükür ki anacımm elini çekmiyor üzerimden..

İmmuzinici bir tanıdık söylemişti,iştahını bayağı etkiledi diye,ismette etki ettimi? merak ettim..
Olmazsa bende dönüşümlü vereyim...

Canımm,hayırlısı olsun..Bir bakıma iyi olmuş oğlunlaa hasret giderirsin..

öksür öksür fenalardayım domuzmu oldum acaba bende :Ss

Allah korusun yaa,aklına kötü getirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…