- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.161
koşmazmı hemde ne koşmak:)ah sen bi büyüsünde dert yan işallah bizlere oğlumu rahat bırakmıyolar bi ders çalışamıyo felan diye:)keltoşşun fena anacığıı:)bikerem çok karizmatik:)yandım bacım:)
hicoş yok hayır olsun..
edacım vay vay vayy:)140la pati çekiyoss:)serde gençlik var damardaki kan deli:)hakketen sılada sıla yani:)yara bendemi ondamı annamadım...ara sıra böyle gezmeler iyi geliyo..kopmak istiyo bazen insan herşeyden..ama yineliyorumki iyiki erkek deilim:)böyle güzel eşim olucak cidden mübala deil ben erkek olsam arabayla felan bensiz çıkmasına dayanamam sanırım:)iyi benimkide bişi demiyo valla:)ben gibi eşim olsunda istemezdim o ayrı abartı yanii:)
bu da giyinik hali teyzeleri
seheroşş çok tatlı olmuş yaa
maşallah 41 kere
ben işten çıktım çıkarıldım kızlar...biliyosunuz şirketin durumlar kötüydü, neyse artıkım bende ev hanımıyım bir süre 2-3 ay çalışmak istemiyorummm ege paşamlaaa allah kısmet ederse hasret gidericem, yavrumu yakından tanıycam inşalallhhh çünkü akşamdan akşamaaa fazla çözemedik birbrimizi.
aytencim hayırlısı olsun oolusunla ilgilenirsin istee dicem kızmassın umarımm
ben işten çıktım çıkarıldım kızlar...biliyosunuz şirketin durumlar kötüydü, neyse artıkım bende ev hanımıyım bir süre 2-3 ay çalışmak istemiyorummm ege paşamlaaa allah kısmet ederse hasret gidericem, yavrumu yakından tanıycam inşalallhhh çünkü akşamdan akşamaaa fazla çözemedik birbrimizi.
serapcım köftemede geçmiş olsun kuzum benimm, oynak kuzu....
Canım hakkında hayırlısı olsun canını sıkma, herseyde vardır bır hayır... daha ıyılerıyle karsılasırsın umarım... :1hug:
Egene doyabılırsın sımdı annesiii....
sağol betüşüm evet hayırlısı
allah herşeyin hayırlsını versin
ama içim içime sığmıyor
çok mutluyum allah bozmasınnn
oğlumlaa ilgilenmek onunla beraber olmakk
biliyosun 40 günlükken çalışmak zorundaydım
ne üzüntüler yaşadımmm...
koşmazmı hemde ne koşmak:)ah sen bi büyüsünde dert yan işallah bizlere oğlumu rahat bırakmıyolar bi ders çalışamıyo felan diye:)keltoşşun fena anacığıı:)bikerem çok karizmatik:)yandım bacım:)
hicoş yok hayır olsun..
edacım vay vay vayy:)140la pati çekiyoss:)serde gençlik var damardaki kan deli:)hakketen sılada sıla yani:)yara bendemi ondamı annamadım...ara sıra böyle gezmeler iyi geliyo..kopmak istiyo bazen insan herşeyden..ama yineliyorumki iyiki erkek deilim:)böyle güzel eşim olucak cidden mübala deil ben erkek olsam arabayla felan bensiz çıkmasına dayanamam sanırım:)iyi benimkide bişi demiyo valla:)ben gibi eşim olsunda istemezdim o ayrı abartı yanii:)
nasılsınız kızlar
benıde bu gün efkar sardı gundur annemdeyım yeter dedım yatın evıme gidicem..
sonrada atarız oğluşumla kendımızı alışverişmerkezlerıne sokaklaraa bayramlık falan alıcaz oluma takılcaz ana ogul işte bakalım sözde başka bir işim çıkmazsa..
birde eşim dönse de nesemiz tam olsa ne iyi olurdu...
bizim drda ilaç düşmanı edacım..bi kalsıyum verdi bide zyrtec alerjı şurubu ki onuda kullanamıyorum düzenli..ama benım fikrimdi bigün o bigün biri..eczacıya sordum çünki oda karaciğerde yükleme yapabilir hernekadar fazlası atılsada bu vitaminlerin bazıları yükleme yapıyomuş..arısütü bal gibileride veremıyorum zaten ama vitagilden önce bu dönemde immuzinc sıktıgımız nar sularından portakal mandalınardan daha etkin bi koruma sanırım..vitagilin dier multıvıtamınlerden tek artısı selenyum ve çinko olması içinde..gunde bikaç kaşık sebze yada meyve yıyen kuzularda vitagil belki bi fark yaratmaz ama immuzinc veremiyeceğimiz ekunezye vsire karışımı bi bağışıklık güçlendirici..kapağı açıldıktan sonrada buzdolabında saklayın dıye yazmış..bende oyle yaptım..içirmeden bikaç saat önce bi küçük fincana koyuyorum ya meyve suyuna ya direk verıyorum..
öksür öksür fenalardayım domuzmu oldum acaba bende :Ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?