Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar selam bugün çekilişte kime hediye alacağımı öğrendim çok sevdiğim bir arkadaşım şimdiden düşünüyorum ne alsam diye çok zormuş bu işler ya

aytencim hakkında hayırlısı olsun bence de evde olmak çok güzel bişey bende eşim 2010 da askere gideceği için ev de vakit geçiremem diye başladım işe ama böyle bişey olmasaydı belki çalışmazdım çocuğumla ilgilenmek çok daha güzel ve bu yıla kadar da özel sektörde çalıştığım için ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin

betüş canım baya azalmış gunler bak siirt olmuş ne güzel..
umutcum bayrama kadar gelıcek eşim benı götürmeye gelemesede ben gidicem yanına bayramdan sonra canım...
artık topik dayanmıyo ban ahklısın ama ne yapayım çok seviyorum eşimı çok çokta kıskanırım bende...
aytencim hakkınızda hayırlısı olsun canım benım...

aytencan hayırlısı olsun..eh bikaç aya kalmaz bu evkarılığı ne moktan bişiymiş..yapyap ortada bişi yok..hiç olmassa para kazanıyoduk sıkıldım dersin:)şaka biyana yavrunla hasret gider..bol bol yemek yap:)hatta kendin icat et:)tarifleri beklıyos..umutsuz ev kadınları arasına hoşgeldin:)

edacım senınkı nerdeydı canım
ben bazen kantarın topuzunu kaçırıp zıvanadan çıkıyorum ya çok özlemek de iyi gelmıyo bana süreklı kavga ediyoruz neysekı annem varda aklım başımda kalıyo arada...

böyle umutsuz ev kadınlarına can kurbannn ŞenizŞeniz

edacım biz başlayalı 3 gün oldu..henüz bişi yok:)sevenseas portakal aromalı balık yağı verıyorum eskıden haftada bikaçkez..buna başlayalı beri vermedin sanırım haftada bire düşürücem..balıkyağıda iştah açıyo dediler ama benimkinde belkıde hergün vermediğim için pek bi deişim göremedim açıkçası..ama bundan ümitliyim..işallah..gelişme olursa bildiririm.iştahı açıldı demem için sanırım iki hafta düzenli kullanmam gerekicek..

mevlüdecim anlıyorum ben seni:)hasret kimseye kalmasın..sevdalılar ayrılmasın diyorum:)eh işallah tezden gidinde hem hasretlık çekme hemde sıcak bir kış geçir kuzunla..

evet çok zor canım ama iştee hayat şartları uygun olmayınca eşine mecburen destek olmak zorundasınn, en azından benim için öyleee, bu dünyaya çalışmak içinmi geldim diyee çok isyan etmişimdirrrrkaydirigubbakcemile3

sağol canım benim..

inşallah allahta seni koceciğine bir kavuştursun bir daha ayırmasın inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhh

aytencan sen doğrusunu bilirsinde ama eğer birdaha orda çalışma durumun yoksa neden haklı yerde hakkını almayasın..varsın bunlada uğraşsınlar..senin sadakana kalmadıklarına emin ol..dediğim gibi sen doğrusunu bilirsin nediyim...

Mevlüdecimm bizimki Ş.urfada bende 5-7 ay öncesine kadar sürekli tartışıyordum tek sorunumuz bu zaten..ama haksızlık yaptığımın farkına vardım,vardırdı..
Şimdi mahkeme olayı var onu bekliyoruz tapular dağıtılıp gelecek inşallah..
Sende sabır göster canım..En güzel günlerimiz ayrı geçiriyoruz ama geldiğinde kaliteli zaman geçirmeye bakın...

beni bilen biliyo yorum yapmayacağım artık.. bana iyi insanlar yeter.. dahasına ihtiyacım yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
çekilşte ben kime çıktım acabaaa,

bana çok sevdiğim biri çıktııııı çok sevindimmm mutlu oldum ismi duyuncaaa

onaa çokkkkkkkkkkkkk güzel bir hediye alcemmm inşallahhh..

işten ayrılmışsın üzüldüm canım...
ama inşallah eşin yeni işinde kazanır da hayırlısıyla sen de çalışmak zorunda kalmazsın...
bu arada sana hediye alacak kişi çookk heyecanlı emin ol... istersen bir kaç ipucu ver... o da benim gibi çok hevesli bu işe...

Selam herkese iyi pazarlar...
Aytencim iştenmi çıktın senin için hayırlısı olsun inşallah gönlünce olsun herşey..Oğlunla doya doya zaman geçirceksin o da güzel..Daha iyilerini bulursun inşallah...
Sehercim Utkunun bayramlıklarına bayıldım pek güzel Allah nazardan saklasın:)
Ege de bayramda kravat takıp üstünede V yakalı kazak giycek inşallah sonra koyarım fotolarını bende:) bilgisayarımız bozuk yine bıktık zaten mahkemelik olduk asusla muhtemelen ya yeni bilgisayar yada paramızı iade edicekler..
Egeye gece bahçesinin cd sini aldık çok şükür en sonunda çocuk kendi kendine yarım saatte olsa oyalanmayı başarabildi...Ne oyuncakla oynuyor ne başka birşey bütün gün peşimde

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
duygucum alpberk de öle canım bütün gün peşimde sonrada üşütuyo mınık tırtılım bu ara sadece reklamlar ilgisinı çekıyo oda 5dk sonra hopp peşimde bende dışarı çıkınca alpberk e cd yada daha çok dıkkatını cekecek seyler almayı düşünuyorum...

Canım aynen bizdede öyle mesela ben mutfakta doğalgaz yakmıyorum çünkü bütün gün camı açık yemek kokuları çıksın diye salon sıcak orası soğuk bütün gün ordan oraya dolaşıyor
Gece bahçesini tavsiye ederim canım baya eğleniyor Ege onda.Alpberk te seviyorsa tabi en azından yarım saatte olsa oyalanıropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…