- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.181
aytencan hayırlısı olsun..eh bikaç aya kalmaz bu evkarılığı ne moktan bişiymiş..yapyap ortada bişi yok..hiç olmassa para kazanıyoduk sıkıldım dersin:)şaka biyana yavrunla hasret gider..bol bol yemek yap:)hatta kendin icat et:)tarifleri beklıyos..umutsuz ev kadınları arasına hoşgeldin:)
kızlar selam bugün çekilişte kime hediye alacağımı öğrendim çok sevdiğim bir arkadaşım şimdiden düşünüyorum ne alsam diye çok zormuş bu işler ya
aytencim hakkında hayırlısı olsun bence de evde olmak çok güzel bişey bende eşim 2010 da askere gideceği için ev de vakit geçiremem diye başladım işe ama böyle bişey olmasaydı belki çalışmazdım çocuğumla ilgilenmek çok daha güzel ve bu yıla kadar da özel sektörde çalıştığım için ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
betüş canım baya azalmış gunler bak siirt olmuş ne güzel..
umutcum bayrama kadar gelıcek eşim benı götürmeye gelemesede ben gidicem yanına bayramdan sonra canım...
artık topik dayanmıyo ban ahklısın ama ne yapayım çok seviyorum eşimı çok çokta kıskanırım bende...
aytencim hakkınızda hayırlısı olsun canım benım...
çekilşte ben kime çıktım acabaaa,
bana çok sevdiğim biri çıktııııı çok sevindimmm mutlu oldum ismi duyuncaaa
onaa çokkkkkkkkkkkkk güzel bir hediye alcemmm inşallahhh..
günaydın kızlar...
duygucum alpberk de öle canım bütün gün peşimde sonrada üşütuyo mınık tırtılım bu ara sadece reklamlar ilgisinı çekıyo oda 5dk sonra hopp peşimde bende dışarı çıkınca alpberk e cd yada daha çok dıkkatını cekecek seyler almayı düşünuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?