- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.221
geçmiş olsun eşinle çocuklarınla nice yıl dönümleri
evet erkek inş. Allah nasip ederse
hicran mailimi aldın mı bacım sen.. hiç ses vermiyon...
dediğim gibi şansına küs artık...
slm kızlar bayramdan sonra eşimın yanına gidecektım pazatesı gunu ama aksılıkler pesımı bırakmıyo benım pasaportun suresı bitiyo bir ayı var sabah emnıyete uzatmaya gittim alpberk üzerıme kayıtlı oldugu için eşımın izin vermesı gerekıyomuş yenıden muafakatname yaptırılcakmış eşım cezairde konsolosluga gitti 10 gun sonraya randevu vermişler benımde engeç yarın sabah 11 kadar pasaportu vermem lazımdı vize için tabı yetişmedı doğal olarak viz bayramdan sonraya kaldı biletımde ertelendı ne kadar sevınmıştım birden hayal krıklığı oldu şimdi evımdeyım tek başıma bu gece kayın valıdem gelmesse tekım evde artık süreklı evdeyım gelın demektende sıkıldım zorla olmuyo bazı seyler malesef...
buda bizim yeni cicilerimiz birçoğu doğum gününde gelen hediyeler diğerlerini ben aldım dün ama daha ayakkabıyı alamadıkk onuda alıcaz bakalım
bunu dayımız aldı
bunu halamızz
elbise dayıdan bady 2 no teyzeden
bu bi arkadaşımdan
1 nolu teyzeden
2 nolu teyzeden
bayram için aldım
bayram için aldım
2 de uzun kollu çıtçıtlı bady aldım ve bayramdan bunları değiştirip değiştirip giyinecezz dedemiz de eşofman takım almış n ama daha göremedik işyerinde unutmuştu =)
buda ceylin hanımın az önce oturma odamı soktuğu haliiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben topluyom o dağıtıyorrr
dağıt ceylin dağıt nasıl olsa annen toplar naniknanik
işten ayrılmışsın üzüldüm canım...
ama inşallah eşin yeni işinde kazanır da hayırlısıyla sen de çalışmak zorunda kalmazsın...
bu arada sana hediye alacak kişi çookk heyecanlı emin ol... istersen bir kaç ipucu ver... o da benim gibi çok hevesli bu işe...
slm kızlar bayramdan sonra eşimın yanına gidecektım pazatesı gunu ama aksılıkler pesımı bırakmıyo benım pasaportun suresı bitiyo bir ayı var sabah emnıyete uzatmaya gittim alpberk üzerıme kayıtlı oldugu için eşımın izin vermesı gerekıyomuş yenıden muafakatname yaptırılcakmış eşım cezairde konsolosluga gitti 10 gun sonraya randevu vermişler benımde engeç yarın sabah 11 kadar pasaportu vermem lazımdı vize için tabı yetişmedı doğal olarak viz bayramdan sonraya kaldı biletımde ertelendı ne kadar sevınmıştım birden hayal krıklığı oldu şimdi evımdeyım tek başıma bu gece kayın valıdem gelmesse tekım evde artık süreklı evdeyım gelın demektende sıkıldım zorla olmuyo bazı seyler malesef...
buda bizim yeni cicilerimiz birçoğu doğum gününde gelen hediyeler diğerlerini ben aldım dün ama daha ayakkabıyı alamadıkk onuda alıcaz bakalım
bunu dayımız aldı
bunu halamızz
elbise dayıdan bady 2 no teyzeden
bu bi arkadaşımdan
1 nolu teyzeden
2 nolu teyzeden
bayram için aldım
bayram için aldım
2 de uzun kollu çıtçıtlı bady aldım ve bayramdan bunları değiştirip değiştirip giyinecezz dedemiz de eşofman takım almış n ama daha göremedik işyerinde unutmuştu =)
bilmıyorum aytencım ya eşimle bir buçuk aydır bu anaı beklıyoruz daha onceden alpı benım pasaporta kayıt ettırdık benım parmak izim alındı şimdi ocakda pasaportun suresı bıtıyo dıye vıze alamadım uzatmada olmuyo malesef tekrar eşimden izin belgesı ve benden parmak izi istıyolar sankı bir senede parmak izim değişecek anlamadım kı ben u işi insan 1 sene içinde eşinden boşanır saçı değişir zayıflaf falan bunlar normalde parmak izi değişirmı ya okadar çok kuyruk varkı yarın 12 den önce vermem lazım mışş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?