- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.241
canım öle valla nasılda heyecanlanmıştım... hevesım içimde kaldı...
ben sana neden rep veremıyorum hıcran yaa kaçıncı deneyısım olmuyooo....
canım öle valla nasılda heyecanlanmıştım... hevesım içimde kaldı...
ben sana neden rep veremıyorum hıcran yaa kaçıncı deneyısım olmuyooo....
Prens ve Prenseslerimizin bayramlıkları ne güzel,sağlıcakla giyerler inşallah...
Ben bu bayramda sadece
eşimin ailesine kendi aileme gitmeyi düşünüyorumm...
Gerçi diğer bayramlarda da akraba ziyareti yaptığımız söylenemez..
Kızlarr bebişerin yatakları nasıl? biz çilekten almıştıkk,içinde gelmişti bazası...
Bizimkinin yanında taş gibi çok sert..öylemi oluyor?
kızlar bebeklerinki boğulmaya karşı sert oluyor diye biliyorum ben
yani yüz üstü filan yatarsa ağzı burnu yatağa gömülmesin nefes alabilsin diye
Hicrancımm bizimkindede ortapedik yazıyo ama ben yatsam üstünde her yanım tutulur valla..
Evt o yüzden olabilir ama değiştirsmmi acaba? yatağında yatmıyor gerçi,bizim yanımızda yatıyor..
Hicran ne kadara almıştın hatırlıyormusun?
umutçum sen fena kızmışsın gene eşine erkekler böyledir be güzelim bizim gibi düşünceli değiller ooo benimkide yapıyor arada öle düşüncesizce şeyler ama parası olunca allah var elinden geleni yapıyor bize ama herşeyde para değil tabii cebinde kuruşun olmasın ama al eşini çocuğunu çık bi sokakta dolaş olmadı 1 tl bir su al susadınmı de bu bile düşünmektir bence allah ıslah etsin işte bacım oluyor böle vakalar ama 10 tanede değiştirsen kocayı hepsinde bi kelek yön vardır be hayatım ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin ama önemli olan diyarı terketmeden mutluluğa erişmek allaha şükürler olsun allah beterinden saklasın de hep rabbim huzur mutluluk versin . insan gençlikte pek çok şeye kafayı takar üzülür ama eninde sonunda afedersiniz de eşşek bile gidip geldiği yolu ezberler ya hanii düzelir herşey be yaaa benim teyzem kocasından çoook çekti 5-10 yıl kedi köpek gibiydiler ama gel gör şimdi teyzemin ağzına bakıyor amcam teyzemde keşşşkee bu kadar kendimi yıpratmasaydım boşverseydim ama gençlik işte diyorr .e insan bilsede duygularına isyanlarına hakim olamıyor oda ayrı bi mevzu tabii.allah seninde gönlüne göre versin rabbim bol muhabbet ve geçim versin herkese:Saruboceq::Saruboceq:dayanamicam yazcam:)benı ençok dün onca gün sonra guya bızı gezmeye götürmek için geldiğinde yaptıkları kızdırdı...çıktık bagdat caddesine..tamam adamcağızın hakketen gün oluyo gazparası:) bıle olmuyo..eyvallah..bızde şatobriyan yiyelim birlikte birde dömisek kırmızı açalım boğaza nazır demedik:)lakin biz bi kafeyede gidelim bile demedik:)biz bi çaybhaçesine düşmüştük zaten:)ama o naaptı...bize bi sıcak köşeye oturtup bi çay ısmarlamadı..bu kadar öküzlüğe anca şapka çıkarılır...ama eve dönünce kendi kokmuş kahvelerde çayını içiyo..eh paran yoktu neden bı 50 tl borç almadın..yok 20 tl bıle yeterdi...düşünse yeterdi..bu cocugun mama parası yok..ama zengın kapıya attı ..gitti..adamın mçından kan alır kayınpederi ama aklı ermıyo...ben utanıyorum artık...ben bunları soyleyıncede açmıydın açıktamıydın..orda olmasan bakmıyomuyum gibisinden dangalaklaşıyo...çok öfkeliyim..bukadar keriz yerine konulmaz bi insan ayıptır..yanı bu iş bitmiş aslındada ben halime yanayım..babaevine dönmem ölsem..eh el kadar bebeyle nerde çalışamcamda bakıcamda..diloydiloy yaylalar...kendim ettim kendim buldum eyvallahta benım derdim geçim sıkıntısı deildiki..benım derdim huy..karekter..tavır..eh bunlarıda anca evlenınce görüyo ..tersten:)
bu hediyeleri bebelerimize almıcakmıydıkk yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?