Doğum yapmış olan anneler buraya....

Prens ve Prenseslerimizin bayramlıkları ne güzel,sağlıcakla giyerler inşallah...
Ben bu bayramda sadece
eşimin ailesine kendi aileme gitmeyi düşünüyorumm...
Gerçi diğer bayramlarda da akraba ziyareti yaptığımız söylenemez..

Kızlarr bebişerin yatakları nasıl? biz çilekten almıştıkk,içinde gelmişti bazası...
Bizimkinin yanında taş gibi çok sert..öylemi oluyor?

ben yataştan almıştım bizimkide öle çok sert değil ama bizimkine nazaran daha tok duruyor oturunca.bide bebeklerinki daha sert oluyormuş diye biliyom tam ortopedik yazıyor bizimkinde buyrunnnnnnnnn

kızlar bebeklerinki boğulmaya karşı sert oluyor diye biliyorum ben
yani yüz üstü filan yatarsa ağzı burnu yatağa gömülmesin nefes alabilsin diye

Hicrancımm bizimkindede ortapedik yazıyo ama ben yatsam üstünde her yanım tutulur valla..

kızlar bebeklerinki boğulmaya karşı sert oluyor diye biliyorum ben
yani yüz üstü filan yatarsa ağzı burnu yatağa gömülmesin nefes alabilsin diye

Evt o yüzden olabilir ama değiştirsmmi acaba? yatağında yatmıyor gerçi,bizim yanımızda yatıyor..
Hicran ne kadara almıştın hatırlıyormusun?

aslında en sağlıklı yatak en sert olandır dıye bılıyorum..özellıkle omurga gelısımı için sert önerıyolar bebelere..ben aldım ama dandık bişi..zaten bı ananedeyız bı evde..nerde olursa orda yatıyoruz..çok gömülmedikçe bi sorun olmaz...
anamdayım hala...karalardayım..sıkkınım...denizlere açıldım ama oda sarmadı:)ciddi hesaplaşmalarımın oldugu bi dönemdeyım..çok eşek yerıne kondugumun henuz farkına vardırılmışlığın verdiği şaşkınlıktayım..mantık yoksa evlenmemeli kadın..valla sadece mantık evlılıgı yapmalı yapıcaksa..güzel huy sevdirir kendını zaten...nedesem boş..oyle bi mevzukii bir deli bir kuyuya taş atmış evvel zaman içinde:)ama artık kendı paramın ıdaresını elıme alıp enazından her kuruşu adamın mçına yanı borçlara tıkmaktansa çatır çutur kendım yiyip kendisi düşünsün dıyıp geri çekılıcem..yarın oburgun allah gecınden versın emme olurda atadan yadigar bişilerim olursada dırek kızkardeşin üstüne..sattıgım arabanın üste kalan parasınıda alıcam..ikimizde arabamızı satıp düğün dernek ettıydık..sonra bi dandik araba alındı..ama üstüme yaptı saolsun...delikanlı adam:)yav ben hakaret etmiim yıne kendıme..sizide fazla sıkmiim...ama kardeşler valla acımayın..iliğini sömürün heriflerinizin:)şaka şaka..allah herkeze yuvasında huzur versin..

dayanamicam yazcam:)benı ençok dün onca gün sonra guya bızı gezmeye götürmek için geldiğinde yaptıkları kızdırdı...çıktık bagdat caddesine..tamam adamcağızın hakketen gün oluyo gazparası:) bıle olmuyo..eyvallah..bızde şatobriyan yiyelim birlikte birde dömisek kırmızı açalım boğaza nazır demedik:)lakin biz bi kafeyede gidelim bile demedik:)biz bi çaybhaçesine düşmüştük zaten:)ama o naaptı...bize bi sıcak köşeye oturtup bi çay ısmarlamadı..bu kadar öküzlüğe anca şapka çıkarılır...ama eve dönünce kendi kokmuş kahvelerde çayını içiyo..eh paran yoktu neden bı 50 tl borç almadın..yok 20 tl bıle yeterdi...düşünse yeterdi..bu cocugun mama parası yok..ama zengın kapıya attı ..gitti..adamın mçından kan alır kayınpederi ama aklı ermıyo...ben utanıyorum artık...ben bunları soyleyıncede açmıydın açıktamıydın..orda olmasan bakmıyomuyum gibisinden dangalaklaşıyo...çok öfkeliyim..bukadar keriz yerine konulmaz bi insan ayıptır..yanı bu iş bitmiş aslındada ben halime yanayım..babaevine dönmem ölsem..eh el kadar bebeyle nerde çalışamcamda bakıcamda..diloydiloy yaylalar...kendim ettim kendim buldum eyvallahta benım derdim geçim sıkıntısı deildiki..benım derdim huy..karekter..tavır..eh bunlarıda anca evlenınce görüyo ..tersten:)

canım ben ceylin doğmadan almıştım 8.ayımdaydım sanırım 155 TL ye e almıştım

umutçum sen fena kızmışsın gene eşine erkekler böyledir be güzelim bizim gibi düşünceli değiller ooo benimkide yapıyor arada öle düşüncesizce şeyler ama parası olunca allah var elinden geleni yapıyor bize ama herşeyde para değil tabii cebinde kuruşun olmasın ama al eşini çocuğunu çık bi sokakta dolaş olmadı 1 tl bir su al susadınmı de bu bile düşünmektir bence allah ıslah etsin işte bacım oluyor böle vakalar ama 10 tanede değiştirsen kocayı hepsinde bi kelek yön vardır be hayatım ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin ama önemli olan diyarı terketmeden mutluluğa erişmek allaha şükürler olsun allah beterinden saklasın de hep rabbim huzur mutluluk versin . insan gençlikte pek çok şeye kafayı takar üzülür ama eninde sonunda afedersiniz de eşşek bile gidip geldiği yolu ezberler ya hanii düzelir herşey be yaaa benim teyzem kocasından çoook çekti 5-10 yıl kedi köpek gibiydiler ama gel gör şimdi teyzemin ağzına bakıyor amcam teyzemde keşşşkee bu kadar kendimi yıpratmasaydım boşverseydim ama gençlik işte diyorr .e insan bilsede duygularına isyanlarına hakim olamıyor oda ayrı bi mevzu tabii.allah seninde gönlüne göre versin rabbim bol muhabbet ve geçim versin herkese:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
bu hediyeleri bebelerimize almıcakmıydıkk yaff

:bbo::bbo: öle bi şartımızmı vardı bak ben arada gidip geldim atlamış olabülürümmm kızzzkaydirigubbakcemile3 ben istedğimiz bişi alıcaz sanıyordum bebeklere yada annelere e bebişlere ise düzeltin benii kızz gülsümmm ölemiydi halayın başı sendin söle bakemmm:kedi:kaydirigubbakcemile3 yanlış olmasınnn

evet kızlar bebişlere alalım diyoruz...bebişlerimizden arkadaşlarına hediye olsun...
dur ben müsait olunca bunu da yazayım herkese... sonra haksızlık olmasın...

günaydın hicoşummm sehercimmm cicileri çok güsel bebelerin...Allah nice bayramlar görmeyi nasip etsin her birine...dün akşam üzeri tunahan ateşlenmiş.gece gene bi uyandım ateşlenmiş fitil verdim felan sabah fena değildi az sonra arayıp sorucam acaba neden ateşleniyo gene bu çocuk ya önceden ateş nedir bilmezdik anlamadım yaa

Günaydın..
Umarım hepiniz iyisinizdir?
Deryacım çok geçmiş olsun.Bu ateş olayı beni de çok stresli yapıyor.ınş şimdi iyidir Tunahan
Bu arada bikaç gündür giremiyordum belli olmuş kime alacağım.Şimdiden başladım düşünmeye ama aklımda bişey var onu alıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…