Doğum yapmış olan anneler buraya....

tünaydın..
hicrancım çok doğrusun..saol..on tanede alsak hepsinde bi eksik çıkar..önemlisi eldeki deveyi güdmek:)bakalım...tavrımı netleştirdim..oda bi çeki düzen verir işallah..amin canımbenim..
deryacım geçmiş olsun..ateşin seyrine bi bak bakalım..ben ismetde ateşten korktugumdan yaptırdım grip aşısını..

merhaba kızlarr bugün ceylinle uğraşmaktan pc açamadım ya huysuzluğu üzerinden benden arılmak istemiyor kucakta olmak istiyor hep:uhm: bayram temizliğine başlıcam eşim gelsinde o gelince iş yapmaya başlıcam oda oda hallederim artık bayrama kadar

evet kızlar bebişlere alalım diyoruz...bebişlerimizden arkadaşlarına hediye olsun...
dur ben müsait olunca bunu da yazayım herkese... sonra haksızlık olmasın...
ok anlaşılmıştırrrkaydirigubbakcemile5
hicran ne zaman göndereceğini biliyosun değil mi...
15 aralık diye biliyorum yanlışsam düzelt canım
sağol canım eminim herkesin cicileri pek yakışmıştır.
geçmiş olsun tunahanımıza
inşallah istediğin kıvama getirirsin seninkini canım allah kolaylık versina.s.opuyorumnanaktan

maşallah kızımızaaa maşallahhhh

herkesler nerelerde yine bayram temizliğimi var hanımlar

ben bi başlayabilsem temizliğe süper olcek ama ancak toplayabildim ortalığı bugün ama cam silinecek banyolar temizlenecek ev süpürülüp silinecek ohhhooo bi dünya iş var bide süpürgem bozuldu servis gelecek diye bekliyom bi parçası kırılmış o değişecek anam servis gelmezse mıçtım işte ozamannn :bbo:

bolerosunu yesinler ipoşun maşallah ne de güzel yakışmışş bende kızıma alıcaktım bi tane ama kıyafet beğenemedik bi türlü elbise olarak yani.ama bi kısa ceket vardı kürk şeklinde ayy feci manyak bişiiydi ceylin yanımda değildi bakarken bide pahalıydı almadım ama aklım kaldııı =)

saol canım benim
bizede biz beğendik babannesi aldı bayramlığı saolsun

ben gidemde kız durmuyor ablasında alayım myanıma mutfağa artık onun izin verdiği ölçüde akşam yemeğini hazırlıyayım mercimek çorbası yaptım ama gerisi yok ne pişireceğimide bilmiyorum bakem de sonra eşim gelince ucundan ucundan derlemeye toplamaya başlarım e serviste gelir makineyi yaparsa tabii yoksa komşudan alcaz mecburennn

saol canım benim
bizede biz beğendik babannesi aldı bayramlığı saolsun

maşallah sizinkiler alıyor allahtan bizim babane dede burda değil onedenle bişii göremedik bakalım halası ne alıcak bu bayram yada alırmı onuda bilemem ama doğum gününde çorap ve o beyaz hırkayı almıştı bakalım bayram hedayemiz ne olcekk e daha yulbaşı hediyemiz varrr bayram harçlıklarımız bakalım bu bayram nasıl olcakkkaydirigubbakcemile3 hasılat fena değildi geçen bayramm:roflol:

:)))
evet yaa altını değiştirince giydirmiştim
hemen çekeyim derken kalmış orda

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oda bişiimii ben geçen hafta kızın altını değiştim ben buzdolabı poşeti kullanıyom değişince onun içine koyup bağlıyıp öle atıyom çöpe neyse akşam üzeriydi cylin durmuyordu altını zor değiştim zaptedemiyordum oa ara kapıda çaldı poşeti yerde bıraktım sonra kapıya gittim sen ceylin al poşeti dolbın çekmecesini aç koy bende unuttum tabii görmeyince kaydirigubbakcemile3 gece pijamasını giydirmek için çekmeceyi bi açtım çişli poşet çekmecedeee:1shok::1shok:akannehir:roflol: ozaman birkez daha anladım ziiliyi yalnız bırakmamak gerektiğini :roflol:

iyi günlerde sağlıkla giysin üstlerinde paralansın yavruların cicileri..ipek de ipek yani...adı gibi bişi oldu çıktı...hicrancım ceylin hanımında siyah beyazlı elbisesi müthiiş.:)üstündede görmek isterizz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…