- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.261
ok anlaşılmıştırrrkaydirigubbakcemile5evet kızlar bebişlere alalım diyoruz...bebişlerimizden arkadaşlarına hediye olsun...
dur ben müsait olunca bunu da yazayım herkese... sonra haksızlık olmasın...
15 aralık diye biliyorum yanlışsam düzelt canımhicran ne zaman göndereceğini biliyosun değil mi...
sağol canım eminim herkesin cicileri pek yakışmıştır.günaydın hicoşummm sehercimmm cicileri çok güsel bebelerin...Allah nice bayramlar görmeyi nasip etsin her birine...dün akşam üzeri tunahan ateşlenmiş.gece gene bi uyandım ateşlenmiş fitil verdim felan sabah fena değildi az sonra arayıp sorucam acaba neden ateşleniyo gene bu çocuk ya önceden ateş nedir bilmezdik anlamadım yaa
inşallah istediğin kıvama getirirsin seninkini canım allah kolaylık versina.s.opuyorumnanaktantünaydın..
hicrancım çok doğrusun..saol..on tanede alsak hepsinde bi eksik çıkar..önemlisi eldeki deveyi güdmek:)bakalım...tavrımı netleştirdim..oda bi çeki düzen verir işallah..amin canımbenim..
deryacım geçmiş olsun..ateşin seyrine bi bak bakalım..ben ismetde ateşten korktugumdan yaptırdım grip aşısını..
herkesler nerelerde yine bayram temizliğimi var hanımlar
bolerosunu yesinler ipoşun maşallah ne de güzel yakışmışş bende kızıma alıcaktım bi tane ama kıyafet beğenemedik bi türlü elbise olarak yani.ama bi kısa ceket vardı kürk şeklinde ayy feci manyak bişiiydi ceylin yanımda değildi bakarken bide pahalıydı almadım ama aklım kaldııı =)
:roflol::roflol: kız allah iyiliğini versin emii kızın altını yenimi değiştinnnn:roflol::roflol:
saol canım benim
bizede biz beğendik babannesi aldı bayramlığı saolsun
:)))
evet yaa altını değiştirince giydirmiştim
hemen çekeyim derken kalmış orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?