Doğum yapmış olan anneler buraya....

ipoş köftesi gene köfte olmuş:):)maşallah annesiii yaaa

saolun kızlar
ŞenizŞeniz

Selam kızlar..
Hicrancımm weniceyi biliyosun değil mi? beylikdüzünde..
Ben Boranın kıyafetlerini ordan alıyorumm,çok güzel ve kaliteli şeyler..
Tam benim tarzımmkaydirigubbakcemile3 Çokta uygunn...

Serapcımm ipek güzel günlerde giysin cicisini,çok tatlı olmuş..

Bak şu ceyline,Allahtan kakalı değilmiiş:)
Bizimkiside az önce su dabajanasına çubuk krakeri atmış içinde yüzüyolar solucan gibi,ne yaramazlar yaa...

İpek tam bi prenses olmuş yaa. hele sondan bir önceki fotoğrafına bayıldım çok tatlı bi poz yakalamışsın Serapcım

bu arada senin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

selam hatunlarrr
öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım
kuzuların kıyafetleri çok güzel,güle güle giysinlerr

kızlar bimin bezini denedinizmi?
ben baby star kullanıyordum çok memnundum fakat bu aralar sabaha kadar çok
işiyorr ve hep dışına çıkarıyordu,diğer bezler zaten çok işemese bile çıkarıyordu..
komşumun tavsiyesiyle jenny willy,(nasıl yazıldığını hatırlayamadım) kullanmaya başladım,çook memnunum,istediği kadar işesin ..sınn hiç ama hiç çıkartmıyor..

emelcim canım benim biz malum iki bebişe bez yetiştiremeyince musatafaya ondan aldık valla diğer bezlerden hiç farkı yok ve ebat olarak büyük...ama yine de kıza daha kaliteli kullanıyoz nolur nolmaz diye.. kaydirigubbakcemile3
ama o bezden de çok memnunuz hem karlı oluyo... 9 liraymış 54 lü paketi...

koptum gulmekten,Sanberk de ne bulursa dolabina koyar,iyiki soyledin ben de dikkat edeyim birgun kakali bezi bulmayim orda.Sanberk de bu gunlerde yemek depoluyor dolaplarda,koltuklarin arkasinda falan.her yerde cubuk,zeytin,meyveler buluyorum.Bugun de hep dikkatli izledim.Zeytin verdim bir tane verdim ikinci de istedi,bir tanesin yemeye bsaladi diyeri hop koltugn arkasinda brakti.Neyse orda kalsin dedim bakalim ne yapacak.Sabh vermistim oglen uykusundan kalkinca ne goreyim elinde zetin iyiyor bizimki.:icecream: bi de mnem mnem diyor.:icecream:

canım ben de gördüm ama denemedim çünkü Utku geceleri süt içmediğinden çok da çiş yapmıyo şimdi hele emmeyi de bıraktı nerdeyse kuru kalkıyo

Son düzenleme:

canim o bez nasil birsey foto kayabilrsen sevinirim.dogudan beri prima kullaniyorduk ama 6 aydir vucudunda lekeler cikiyor,yemekten alerji saniyorduk her sey denedim yineden cikiyordu.Alerjik testi de yapildi negatif cikti,En sonunda cilciye goturdum hemen bezi degistirin dedi.Molfix,huggise denedim ama pisik oldu,sonra evybaby gectik cok iyi geldi ama dedigin gibi cisi hep cikiyor.Bu bezi biz de deneyelim bakalim umarim iyi gelir.

ben hepsinden kullandım..jeni vili iyi hakketen..o esnada neye durum yetıyosa onu alıyorum..prımalık lukslugum varsa prımadan vazgecmem..
deryacım duygulandım...bak hala bi buluşmak nasip olmadı..kaç aylıktı bunlar burada..8 9 aylık felanlardı..zaman..yalan...
ehbende nostaljı yapayım:)

maşallah ipek köftesıne çok güzel olmuş yaa...
derya tam nostajı olduya ne güzeldı o gun havadagüzeldi mekanda....
bayramın 2. gunu buluşsak olmazmı kızlarr...
ben bayramdan sonra cuma günu gidiyorum eşimın yanına...
hadi bulusalım hadi hadiiiii

millet benim migren fena tuttu gene öğleden sonra bi başladı durmad meret ilaç alıp duruyom ama nafile geçmiyor bu akşam bi acil yapabilirim bni merak etmeyin alışığım ama bugün o yüzden pek uğrayamadım yarında gelemeyebilirim kendimi iyi hissedersem geürüm iyi geceler iyi uykular herkese.ben doktorumun tel nosunu kaybettimde onu almak için girdim nete bide selam çakayım dedim tek gözüm kapalı haldeyim başım fena çatlıyorrr

geçmiş olsun canım...
migren zor valla allah yardımcın olsun...

Geçmiş olsun canım ya,bendede kronik baş ağrısı var aam senin ki çekilecek gibi değildir eminim..

huu aytenhanımm..kıss çalışırken daha sık giriyodun ne oldu:)evhanımlığı dahamı yorucu yoksam:icecream:

misafirlerim vardı anacım, kaydirigubbakcemile3

çaya gidiyorum çaydan geliyorum derkennn ne yapayım vakit bulamıyorum

yakında güne de girerim benkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…