- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.281
iyi günlerde sağlıkla giysin üstlerinde paralansın yavruların cicileri..ipek de ipek yani...adı gibi bişi oldu çıktı...hicrancım ceylin hanımında siyah beyazlı elbisesi müthiiş.:)üstündede görmek isterizz:)
ipoş köftesi gene köfte olmuş:):)maşallah annesiii yaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oda bişiimii ben geçen hafta kızın altını değiştim ben buzdolabı poşeti kullanıyom değişince onun içine koyup bağlıyıp öle atıyom çöpe neyse akşam üzeriydi cylin durmuyordu altını zor değiştim zaptedemiyordum oa ara kapıda çaldı poşeti yerde bıraktım sonra kapıya gittim sen ceylin al poşeti dolbın çekmecesini aç koy bende unuttum tabii görmeyince kaydirigubbakcemile3 gece pijamasını giydirmek için çekmeceyi bi açtım çişli poşet çekmecedeee:1shok::1shok:akannehir:roflol: ozaman birkez daha anladım ziiliyi yalnız bırakmamak gerektiğini :roflol:
selam hatunlarrr
öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım
kuzuların kıyafetleri çok güzel,güle güle giysinlerr
kızlar bimin bezini denedinizmi?
ben baby star kullanıyordum çok memnundum fakat bu aralar sabaha kadar çok
işiyorr ve hep dışına çıkarıyordu,diğer bezler zaten çok işemese bile çıkarıyordu..
komşumun tavsiyesiyle jenny willy,(nasıl yazıldığını hatırlayamadım) kullanmaya başladım,çook memnunum,istediği kadar işesin ..sınn hiç ama hiç çıkartmıyor..
selam hatunlarrr
öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım
kuzuların kıyafetleri çok güzel,güle güle giysinlerr
kızlar bimin bezini denedinizmi?
ben baby star kullanıyordum çok memnundum fakat bu aralar sabaha kadar çok
işiyorr ve hep dışına çıkarıyordu,diğer bezler zaten çok işemese bile çıkarıyordu..
komşumun tavsiyesiyle jenny willy,(nasıl yazıldığını hatırlayamadım) kullanmaya başladım,çook memnunum,istediği kadar işesin ..sınn hiç ama hiç çıkartmıyor..
nostalji yapayım dedimm
millet benim migren fena tuttu gene öğleden sonra bi başladı durmad meret ilaç alıp duruyom ama nafile geçmiyor bu akşam bi acil yapabilirim bni merak etmeyin alışığım ama bugün o yüzden pek uğrayamadım yarında gelemeyebilirim kendimi iyi hissedersem geürüm iyi geceler iyi uykular herkese.ben doktorumun tel nosunu kaybettimde onu almak için girdim nete bide selam çakayım dedim tek gözüm kapalı haldeyim başım fena çatlıyorrr
millet benim migren fena tuttu gene öğleden sonra bi başladı durmad meret ilaç alıp duruyom ama nafile geçmiyor bu akşam bi acil yapabilirim bni merak etmeyin alışığım ama bugün o yüzden pek uğrayamadım yarında gelemeyebilirim kendimi iyi hissedersem geürüm iyi geceler iyi uykular herkese.ben doktorumun tel nosunu kaybettimde onu almak için girdim nete bide selam çakayım dedim tek gözüm kapalı haldeyim başım fena çatlıyorrr
huu aytenhanımm..kıss çalışırken daha sık giriyodun ne oldu:)evhanımlığı dahamı yorucu yoksam:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?