- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.301
Benİm kız her dİŞte ateŞ ve huysuzluk had safhada oluyo dİŞten olabİlİr 9 dİŞvar aĞzında tek tek ve zor Çıkıyor
HEDİYELERİ ARALIK 15 GİBİ GÖNDERMEYECEKMİYDİK. GERÇİÇOKTA FARKETMEZ HERALDE
Benİm kız her dİŞte ateŞ ve huysuzluk had safhada oluyo dİŞten olabİlİr 9 dİŞvar aĞzında tek tek ve zor Çıkıyor
HEDİYELERİ ARALIK 15 GİBİ GÖNDERMEYECEKMİYDİK. GERÇİÇOKTA FARKETMEZ HERALDE
opuyorumnanaktan sağol canım zor valla bu meret hastalık geçmiyor bi türlügeçmiş olsun canım...
migren zor valla allah yardımcın olsun...
opuyorumnanaktan teşekkürler canım evet çekilecek gibi değil valla bi gün bu ağıyla balkondan atlarsam hiiiç şşırmayın feci bişii allah kimseye vermesinGeçmiş olsun canım ya,bendede kronik baş ağrısı var aam senin ki çekilecek gibi değildir eminim..
opuyorumnanaktan sağol canım amin canım valla aminn inşallah şu hastalıktan ve sıkıntılardan kurtulurum yakın zamandagünaydın..hicrancım çok geçmiş olsun..rabbim tez zamanda feraha çıkarsın..
sen girersin aytencim valla:)tadını çıkar :)
saol serap teyzesi..mevlüdecim valla ben annemdeyım al alpberki gel:)buluşma ayarlayamayız sanırım mıllet akraba ziyaretı felan anca geçirir..ben beklerim valla..çiftehavuzları biliyosundur..sahıl tarafındayım..adresde kolay..nezaman gelmek ıstersen beklerim.
kızlar yaa az önce kayınvalidem aradı tunahan hiç durmuyomuş mız mız mızmış.ateşi filan da yok diyo acaba dişlerinden mi ki yaaa.sizinkiler böle yapıyor muydu.?
ismetinde henuz 8dişi var..erken çıktı dişimiz ama arkası gelmedi henuz..ateşide yoksa diştendir sanırım..
herkese slm herkesler iyidir umarım
ben hala iş bulamadım gerçi zeyneple çok fazlada iş arayabildiğim söylenemez bütün vaktimi alıyor
sizden ayrı kalmamın sebebide bu zeynep izin vermiyor ki oturayım bilgs. başına
dişten bahsetişsiniz 6 tane dişimiz var geç çıktı dişlerimiz ikişer ikişer çıktı çok huysuzlandı ama ateşi olmadı allaha şükür
zeynep çok yaramaz 5dk durmuyor yerinde uyku deseniz hala geceleri 10 sefer kalkıyoruz bir türlü düzene girmedi. Böyle işte.
hoşgeldin bacım iş bulmak zor valla bende bakıyom karar verdim bu ara bakınıyom istediğim gibi bi iş ve fiyatta da anlaşabilirsem giricem bi işe bende yoruldum bunaldım artık valla mesleğime dönmek istiyom piyasadan uzak kaldım bayadırrr .ceyline bakıcak kimsem de yokoda sorun oluyor o nedenle çalışmamada zora giriyor ama tubayı verdiğim kreş bizim buraya taşınmış bakırköydeydi eskiden 4 aydır bizim buraya taşınmış güvenilir bir yer olduğu içinde oraya vericem ve çalışmaya da o nedenle karar verdim ama tabiii maaşta iy olmalı yoksa çalışamam bu durumda .
inşallah sende gönlüne göre bi iş bulursun
gerçekten çok zormuş iyi bir iş bulabilmek bende annemlerin oraya taşınıcam işe başladığım zaman annem bakacak o yönden içim rahat. Evde yapamıyorum hem maddi hem manevi anlamda çalışmam lazım inşallah sende bende gönlümüze göre bir iş buluruz
hicrancım insanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar baya bir korkmuşsundur sende allah korusun bütün kazalardan belardan allah onları başımızdan eksik etmesin.
gülsüm canım benim senin oğlan maşallah ne akıllı kızında büyümüştür ne kadarlık oldu mustafa gibi mi uslu bir bebek mi o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?