Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın..hicrancım çok geçmiş olsun..rabbim tez zamanda feraha çıkarsın..
sen girersin aytencim valla:)tadını çıkar :)
saol serap teyzesi..mevlüdecim valla ben annemdeyım al alpberki gel:)buluşma ayarlayamayız sanırım mıllet akraba ziyaretı felan anca geçirir..ben beklerim valla..çiftehavuzları biliyosundur..sahıl tarafındayım..adresde kolay..nezaman gelmek ıstersen beklerim.

kızlar yaa az önce kayınvalidem aradı tunahan hiç durmuyomuş mız mız mızmış.ateşi filan da yok diyo acaba dişlerinden mi ki yaaa.sizinkiler böle yapıyor muydu.?

Benım kız her dıŞte ateŞ ve huysuzluk had safhada oluyo dıŞten olabılır 9 dıŞvar aĞzında tek tek ve zor Çıkıyor

HEDıYELERı ARALIK 15 GıBı GÖNDERMEYECEKMıYDıK. GERÇıÇOKTA FARKETMEZ HERALDE

sen oyle gonder sekerim
ben her an dogurabilirim bekliemem 15 ını fln

ayın 20 sinden itibaren vakit buldukça göndereceğiz canım...

selam kızlarr ben geldim migren beni fena yaptı akşam bu sabah ta geç kalktım babası kızla ilgilendi allahtan geç çıktı evdende bana faydası oldu.zaten sersem gibiyim evide mok götürüyor nasıl etçem bilmiyorum tubada yardım ederse acck yapıcaz bişiler bugün bakalım sizlerden naber herkes iyimii

herkese slm herkesler iyidir umarım
ben hala iş bulamadım gerçi zeyneple çok fazlada iş arayabildiğim söylenemez bütün vaktimi alıyor
sizden ayrı kalmamın sebebide bu zeynep izin vermiyor ki oturayım bilgs. başına
dişten bahsetişsiniz 6 tane dişimiz var geç çıktı dişlerimiz ikişer ikişer çıktı çok huysuzlandı ama ateşi olmadı allaha şükür
zeynep çok yaramaz 5dk durmuyor yerinde uyku deseniz hala geceleri 10 sefer kalkıyoruz bir türlü düzene girmedi. Böyle işte.

geçmiş olsun canım...
migren zor valla allah yardımcın olsun...
opuyorumnanaktan sağol canım zor valla bu meret hastalık geçmiyor bi türlü
Geçmiş olsun canım ya,bendede kronik baş ağrısı var aam senin ki çekilecek gibi değildir eminim..
opuyorumnanaktan teşekkürler canım evet çekilecek gibi değil valla bi gün bu ağıyla balkondan atlarsam hiiiç şşırmayın feci bişii allah kimseye vermesin
opuyorumnanaktan sağol canım amin canım valla aminn inşallah şu hastalıktan ve sıkıntılardan kurtulurum yakın zamanda

kızlar yaa az önce kayınvalidem aradı tunahan hiç durmuyomuş mız mız mızmış.ateşi filan da yok diyo acaba dişlerinden mi ki yaaa.sizinkiler böle yapıyor muydu.?

canım bizim ceylinde öle 1 haftadır falan gece 10 kez kalkıp yatıyor ağlıyor diş jeli sürüp ağrı kesici verip yatırıyom bizim arkalar tam çıkamadı alt önden 2 vardı sadece yanlarıda göründü bu hafta yani görünürdeki diş toplamımızda 12 adet
ismetinde henuz 8dişi var..erken çıktı dişimiz ama arkası gelmedi henuz..ateşide yoksa diştendir sanırım..

bizimki acele etmiş dişlerde galiba ama düzensiz ve yavaş çıkıyor dişler uç veriyor ama zor çıkıyorlarrr bu da sıkıntı yapıyorrr

hoşgeldin bacım iş bulmak zor valla bende bakıyom karar verdim bu ara bakınıyom istediğim gibi bi iş ve fiyatta da anlaşabilirsem giricem bi işe bende yoruldum bunaldım artık valla mesleğime dönmek istiyom piyasadan uzak kaldım bayadırrr .ceyline bakıcak kimsem de yokoda sorun oluyor o nedenle çalışmamada zora giriyor ama tubayı verdiğim kreş bizim buraya taşınmış bakırköydeydi eskiden 4 aydır bizim buraya taşınmış güvenilir bir yer olduğu içinde oraya vericem ve çalışmaya da o nedenle karar verdim ama tabiii maaşta iy olmalı yoksa çalışamam bu durumda .
inşallah sende gönlüne göre bi iş bulursun

gerçekten çok zormuş iyi bir iş bulabilmek bende annemlerin oraya taşınıcam işe başladığım zaman annem bakacak o yönden içim rahat. Evde yapamıyorum hem maddi hem manevi anlamda çalışmam lazım inşallah sende bende gönlümüze göre bir iş buluruz

ayyy anamı aradım şimdi ödümü kopardı 3-4 saattir kardeşim aryormuş ulaşamıyormuş bende aradım birkaçkez şimdi bidaha denedim açtı telefonu yolda yürüyormuş fatura yatırmaya gidiyormuş alışveriş yaparken duymamış telefonu neyse daha bunları anlatırken birden çığlıklar yükseldi ayyy off allahımmmm gitttiii diye bağırınıyor kadın ayyy feci korktum ben burdan sanki annem yere düşmüşte kriz geçiriyormuş sandım telefonu birilerine ver yanında kimse varmı çevrede otur yere ilacını al diye bağırıyom ama nasıll ömrümden ömür gitti sonra cevap verdi anam yok kızım bana değil yoldan geçen arabaya bişii oldu direğe çarptı araba 2 ye bölündü millet toplandı yarallılar var diye söyledi ama sesi fena titriyorr hey allahım dedim anamamı üzüleyimmm yaralılaramı bilemedim hemen ordan uzaklaş bakma sen kalbine bişii olucak kaldırımdan da kenaran değil içerden git diye çocuğuma öğüt verir gibi dedim ve hemen eve git diye bağrındım kadınalmaz: sanki çocuğumla uğraşıyom yaa bu analar babalar büyüdükçe neden çocuk gibi olurlar anlayamıyorum hep aynı kasak ya töb töbee yarabbim insan yaşlandıkçada çocuk gibi oluyor ya sinir oluyom kadın sa kalp kapakçığında sorun var tansiyon var ritm bozukluğu var damar tıkanık yürüyerek hava alarak fatura yatırmaya gidiyormuş efendim sanki babam yatıramaz abim 2 adım ötede telefon etse gelip alır yatırır ama yooo kıyamaz oğluşuna illa kendi yapacak hoşş kendi işini kendi yapmazsa delirir bende ona çekmişim zaten oooofff offff

inşallah canım inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

hicran geçmiş olsun canım valla sen migren dedin mi benim de burda tutuyo sanki...
ben de de var bu illet... inşallah geçmiştir şimdi... ilaç olarak ne kullanıyosun...
valla hamileyken ne rahattım hiç gelmezdi nöbetler...
derya diştendir huysuzluğu bizimki de huysuzlanıyo dişlerde...
azılar çıkıyo şimdi...4 ü de beyazlamış 4 ü birden geliyo...
yanlız köpek dişinin de biri baya kabarmış beyazlık belli..
köpek dişlerinin en son gelmesi gerekmiyomu...

az önce ben diğer odayı silmek için gitmiştim mustafa odasındaydı hilalle
hilal tutmuş yatak koruyucusunu nasıl becerdiyse yüzüne kapatmış yazık mustafa da gelmiş elimden tuttu beni götürüyo...beşiğe kadar götürdü gösteriyo bana...
Allah korumuş valla canım oğlum benim sürekli ilgileniyo kardeşiyle...

hicoşum iki defa geçmiş olsunn diyimmm...Allahım korusun...tunahan ın da sekiz dişi var dört altta dört üstte bizimki de erken çıakrdı ama peşi bi türlü gelmedi daha öncekilerde hiç anlamamışltık diş çıkardığını ne bilim yaaa

hicrancım insanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar baya bir korkmuşsundur sende allah korusun bütün kazalardan belardan allah onları başımızdan eksik etmesin.

gülsüm canım benim senin oğlan maşallah ne akıllı kızında büyümüştür ne kadarlık oldu mustafa gibi mi uslu bir bebek mi o da

tatlı kızlar
ben yarın eşimin yanına gidiyorum
bayramda birlikte olucaz inşallah
hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun
herkezi öpüyorum kocaman

sağol canım... evet maşallah pek akıllı ya... 4,5 aylık oldu kız ama tabi 2,5 aylık gibi henüz...sosyal gelişimi geriden geliyo yaşıtlarına göre...ayy ne uslusu tam bir cadı...
beşiğine yatırırım yatmaz illaki bizim yanımızda duracak... hiç uyumaz... gerçi bir kaç gündür uyuyo... hakkını yemiyim...
mustafa da iyi bakıyo kardeşine ama bişey istedi mi yapmazsak kızın yanına gidiyo parmağını gözüne yaklaştırıyo..:roflol:resmen tehdit ediyo bizi...
sen nasılsın işten çıktığını bilmiyodum...
geçenlerde slm verdim ama işin vardı herhalde cvp vermedin...
inşallah gönlüne göre iş bulursun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…