Doğum yapmış olan anneler buraya....

kız milleti değil mi cadı olacak biraz :) mustafa isteklerini nasıl yaptıracağnı bulmuş çok güldüm
ben temmuzda işten ayrıldım bayadır evdeyim anlayacağın
geçen gün gördüm msn de yazdığını ama sen kapatmıştın ben gördüğümde

sağol canım migren fena bişii evet allah seninde yardımcın olsun relpax kullandım akşam canım o sayede krizden döndm normalde de zaten ilacım var ımıgran kullanıyorum bide avmıgran majezik ortaya karışık yaneeekaydirigubbakcemile3 ama bazen ilaçlar yeterli gelmiyr gözümü hastanede açıyorum iğneler ancak beni rahatlatıyor allaha emanet yaşıyoruz işte.
hamileyken benimde çok iyiydi migren atağı hiiiç yaşamadım çok şükür ama daha dengeli besleniyorduk uykular düzenliydi sres minumumdaydı vss bunların etkisi vardı tabii ama şimdi nerdeeee

opuyorumnanaktan sağol canım. dişler arka dişler gelince kendini daha çok belli ediyor sanırım onlar daha zorluyor yavrularımızı allah yardımcımız olsun hem onların hem bizim
opuyorumnanaktan teşekkürler canım .evet valla anamda hepten çocuk oldu işte küsmeler ağlamalar darılmalar laf dinlememeler inatlar herşeyden biraz yanii
Hİcran geÇmİŞ olsun
ben İŞten Çıkmak İÇİn can atıyorum sİzlerde İŞ arıyosunuz İnŞ. GÖnlÜnÜze gÖre bulursunuz
opuyorumnanaktan sağol canımcımopuyorumnanaktan.sen işine sarıl bacım işin var çok şükür e maddi menevi insan işini özlüyor sonraları işte bende ceylinle ilgilenmekten işimi fazla düşünmüyordum ama artık özledim hemde maddi olarak daha rahat ederiz diye düşünüyorum şimdilerde accık ihtiyaç var yaniikaydirigubbakcemile5
tatlı kızlar
ben yarın eşimin yanına gidiyorum
bayramda birlikte olucaz inşallah
hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun
herkezi öpüyorum kocaman

ohh git git hasret giderin ne güzel keyifli bi bayram olacak sizin için sevindim canıma.s.

ben yemeklerimin başına gideyim ocakta yemeğim varrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ev hanımlığını seviyorum ama bana göre değil ben evde bir süre dayanabiliyorum işte sonradan sıkılma başlıyor özlem duyuyorum hesaplarıma beyannamelerime bordrolarımakaydirigubbakcemile3 çalışıncada ahh evde olsam şimdi diyorum kaydirigubbakcemile3 insanoğlu ne doyumsuz değilmiikaydirigubbakcemile3

ıyi akşamlar
Yarın arife hayırlısıyla bir bayram daha geldi işte..
Sabahtan mezarları ziyaret edicez inşallah anneciğime ve eşimin babasına gidicez...
Serap hayırlı yolculuklar umarım güzel vakit geçirirsiniz Allah kavuştursun şimdiden..
Derya tunişede geçmiş olsun canım dişler önceleri bizde çok huysuzluk ve ateş yapıyordu maşallah şimdi yapmıyor ondan olabilir.
Egeninde 10 dişi var şuan ama 4 tanesi yarım yani tam çıkmamış daha azılar..
Bu arada kalorifer yakan arkadaşlar ben ıslak havlu koyuyorum nem için siz napıyorsunuz?O da gece kuruyor ama sonra sabah çok havasız geliyor bana sanki

bayram da geldi evet zaman hııızla akıp geçiyorr bir arkasından bakakalıyoruz .

ben kalorifer yakıyorum ve büyük kızın odasına borcam kaseler var sütlaçlık onda su koyuyorum peteğin üzerine kendi odamızada nemlendirici makine var onu çalıştırıyorum o olmayınca boğazımız kuruyor resmen

saol canımcım
ben bişey yapmıyorum kaloriferler için
ama bi arkadaşımda görmüştüm peteklere takılan kaplar oluyor içine su koyuyorsun
nemlendiriyor öyle çok detaylı bişey değil bildiğin su kabı ama peteğe takılacak yerleri var
yapı marketlerde ev eşyaları satan yerlerde alışveriş merkezlerinde filan satılıyo

Nemlendirici makine bendede var fakat doktor bize bebek için kullanmayın demişti ilk doğduğu zamanlar..Bende ıslak havlu koyuyorum ama kasede olabilir mantıklı..
hımmm görmüştüm sanırım onu tv mi nerde hatırlamıyorum canım sağol unutmuşum ama bir bakayım barikaydirigubbakcemile5Gerçi tek güzel tarafı Ege sanırım havasızlıktan bu aralar fazla uyumaya başladıkaydirigubbakcemile3Tövbe yarabbim:))

ah be hicranım..evladın değeri buradaymışş..hakkketen yaşlılıkta çocuklaşıyo insanoğlu...henuz babam 61 anam 58 yaşında..buna rağmen anamın tansiyonu,romatizması,bide zatürre olmuş yeni öğrendik,babamın hergece rakısı,ona bağlı olarakta çocukça halleri bitmek bilmiyo..içim eziniyo onları bu halde gördükçe..muhammed efendimizi guya bi rivayetde sormuşlar ya..cennetde komşun kimdir..cennetteki komşu ne alim nede halifedir..yatalak anasına bakan bi israiloğludur hemde..yani anlatmak istenendeki gibi evlat olmanın hakkını verebilmeyi nasip etsin rabbim....biz ne olucaz kimbilir...........
ismetde kudurruk ötesi moda giriyo bazen..valla bende
çalışmak istiyorum:)ama bi mesleğim olmadıgından anca bi dükkan açarsa dedesi..bakalım...

günaydınlar dün apar topar beşte çıktım kayınvalide gel ne olur hiç durmuyo çocuk dedi ben fırladım tabii...ben gidene kafdar kayınpeder gelmişte hemen acile getirmişler kayınvalide kadın öyle korkmuşki başlamış ağlamaya...meğer bizimki kabız olmuş ilk defa evet ilk defa o ytüzdenmiş sancıları eve gittiğimde gayet mutlu mesuttu Allahım başka büyük dert vermesin çok şükür buna da...

ayyy.amaaaan..o kabızlık kudurtuyo yavruları..rotadan sonra biz bi kadız oldukkii ..totoşu çatlicaktı nerdeyse kuzumun...geçmiş olsun:)

SAĞOL umutçum....şimdiden bende herkesin bayramını kutlarım...Tunahanımın ikinci kurban bayramı oluyor...Allah hepimize ve hepimizin bebelerine daha nice bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah...

amin canımbenim cümlemize işallah...sağlıkla,huzurla,bereketle daha çokçok bayramlar görelim..yavrularımızda elimizi öpsün işallah:)şimdi anlıyabiliyorum bi anne olarak eli öpülmenin nekadar kutsanl oldugunu...evime döndüm buarada..batmışş..guya eşim toplamıştı..aman ne toplamak...dün gecede onca gecedir ayrı olmamıza ramen salonda uyudu..sabaha karşı bı kalktım yanımda yok..bıktım bu hallerinden..sabah sabah bagrındım söylendim..hiç bi adam düşünmezmi..gidim bi eşime sarıliim..onca gün sonra beraber uyuyalım...bıktım..engüzel kadınlık çağım böyle geçicek anlaşılan...kafama turp sıkiim:)

oyy umutumm oyy sıkma seen canını...olsun varsın...sen yanaş o yanaşmıyorsa ben duramam mesela eşim de bensiz yatamaz asla...bazen zarzor yere yatıyorum onu çünkü üçümüz yatamıyoruz bir yataktaa

allah ayırmasın deryacım...saol canımbenim..valla 30undan sonra daha şevkat ve ilgi arıyorum iyimi:)ama öyle bi kereste almışımkiio kereste ben şayeste:))kafam bozuk yani aslında baya..okuldan erken cıktı mısal bugun..hemen eve gelmez..40saat kasımpaşanın tozlu yollarını arşınlar..yada kahvede alır soluğu..valla ben düzelir diye umdukça hepten adam mantara basıyo...eh banada afaganlar..

merhabalar kızlarrr herkes gibi bende ev temizliği ile uğraştım gün alışverişti ceylindi geçti gitti saatler. ceylinde dün gece yine çok huysuzdu ağladı durdu ateşi de 38 di diş jelini sürdüm ateş düşürücü verdim sonra yattı ama 1 saat ara ile uyandı ağlad hep üşüttük sanırım kızı yada dişler den gene birazda burun akıntısı var gerçi ama öksürme tıksırma yok inşallah sorun olmaz

bayramda görüşemeyiz o nedenle hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum bayramınız mübarek olsun minişleri ve sizleri öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan fırsat bulursam girerim akşam ama biraz zor sanırım ceylini yıkıcam kendim banyo yapıcam ütülenecek giysiler var tubanın saçı örülecek hanfendi minik örgüler istiyor .evden çıkınca bayramda gez dolaş eve sucuk gibi dönüyoruz gelen giden de olur malum herşey hazır olsun kaydirigubbakcemile5

öyle canım anne baba duası almak gibi hayırlı bi şey varmıdır biz anamıza babamıza düşkünüzdür gerçide ahh bide laf dinleseler sağlıklarını düşünseler accık ta süpper olucak kaydirigubbakcemile5
canım inşallah istediğin gibi bi iş fırsatın olur seninde ben muhasebe mesleğine geçeli zaten 10 yıl oldu öncesinde 4 yıl satınalma departmanında çalıştım işimde gayet iyiydi ama saatler kötüydü donra muhasebe hep içimde ukteydi geçiverdim hemen yatay geçişle kaydirigubbakcemile3 ama ben kolay sevmem ya hep sıkışık çok işi olan ihr ith personel zengini 2 ayrı firmada çalıştım anamın örekesini gördüm ama hep diyom ya işkoliğim ben işkolikkklaelaelaelaelae ama vazgeçemiyom işte bu aralar gene bilanço rüyaları görmeye başladım :roflol::roflol: ben kafayı sıyırmadan mesleğime döneyimde herkes rahat etsin sinirler de gerilmesin maddi olanaklarda iyi olsun diye düşünüyom kaydirigubbakcemile3 ALLAH NASİP KISMET EDER İSE tabii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…