- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.341
günaydınlar dün apar topar beşte çıktım kayınvalide gel ne olur hiç durmuyo çocuk dedi ben fırladım tabii...ben gidene kafdar kayınpeder gelmişte hemen acile getirmişler kayınvalide kadın öyle korkmuşki başlamış ağlamaya...meğer bizimki kabız olmuş ilk defa evet ilk defa o ytüzdenmiş sancıları eve gittiğimde gayet mutlu mesuttu Allahım başka büyük dert vermesin çok şükür buna da...
hicrancım yaa...akşam akşam güldürdün beni..gayet seri ve net halini anlatırken arada bi patlatıyosun-anamın hörekesini gördüm-gibilerinden:))çok şekersin canımbenim...samimiyetini hep hissediyorum..
müjdecim haklsın valla ama bayram telaşına verelim..işallah eski günlerımıze döneriz...
cümleten hayırlı bayramlar..bu bayram okadar huzurlu ve bereketli geçsinki hafızalarımıza yer etsin işallah...öpüşmemeye gayret edın arkadaşlarım..benımde sırtlarım cok agrıyo...yarın açıksa gidicem biyerlere..bayramdan sonrada hemen aşı olucam..iğneden çok korkuyorum o ayrı:)
evet o sade balıkyağı olan..ben portakal aromalısını verıyorum artık bişilere karıştırmadan vermeye çalıştığım için vitaminlerini..ben hergün vermiyorum..haftada 3 4 kez balıkyağını dier günlerde immuzinc veriyorum..ama bu immuzinc de bulunan ekinezya bitkiside astımlı çucuklarda kriz tetikleyici olabiliyomuş..yinede bağışıklığı güçlendirdiği söylenıyo içindeki beta gluken denen maddeden ötürü..balıkyağı her derde deva..balık verdiğin günde vermenin bi sakıncasını olucağını sanmıyorum..belki bağırsaklarını yumuşatabilir.kabızsa ismet balıkyağını azcık fazladan verınce yumuşuyo çünki..yok domuzgribi aşısı olucam...ölüm oranlarında ençok sağlıklı,hiçbir kronık rahatsızlıgı olmayanlar başı çekiyo..eskı halım olsa vız gelirdi..ama dogumdan sonra,bukadar kılo alıp verdıkten sonra eh sigarada içiyorum fosurfosur kendımı güçsüz hissediyorum açıkçası buyüzden yaptırıcam..hem ismetde oldu..ıkıncı dozu olucak 18aralıkta..10 gun zarfında tam koruyuculuga ulaşıyo aşı..
Selamlar arkadaşlar şimdiden herkese mutlu bayramlar..Sevdiklerinizle sağlıklı sıhatli nice bayramlarınız olsun..
Canım benimmmm size de iyi bayramlar..
Eguşu öptüüümmmmmmm...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?