Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selamlar arkadaşlar şimdiden herkese mutlu bayramlar..Sevdiklerinizle sağlıklı sıhatli nice bayramlarınız olsun..

Deryacım büyük geçmiş olsun çok şükür atlatmışınız..Benim kuzenimin oğlu aynısı oldu mosmor olmuş çocuk resmen apar topar götürmüşler kabızmış..Fitilmi atmışlar ne yapmışlarsa hemen rahatlamış..Allah daha büyük dert vermesin canımopuyorumnanaktan

hicrancım yaa...akşam akşam güldürdün beni..gayet seri ve net halini anlatırken arada bi patlatıyosun-anamın hörekesini gördüm-gibilerinden:))çok şekersin canımbenim...samimiyetini hep hissediyorum..
müjdecim haklsın valla ama bayram telaşına verelim..işallah eski günlerımıze döneriz...
cümleten hayırlı bayramlar..bu bayram okadar huzurlu ve bereketli geçsinki hafızalarımıza yer etsin işallah...öpüşmemeye gayret edın arkadaşlarım..benımde sırtlarım cok agrıyo...yarın açıksa gidicem biyerlere..bayramdan sonrada hemen aşı olucam..iğneden çok korkuyorum o ayrı:)

Ne aşısı canım normal grip aşısı mı?
Birde bizimkisi balık yağı almışta Seven Seas,COD LİVER OİL yazıyor çeşit çeşitmiş bu sadece b.yağlı olan değilmi Umutcum?
Birde balık verdiğimiz gün bu yağı vermemek gerekir mi?

evet o sade balıkyağı olan..ben portakal aromalısını verıyorum artık bişilere karıştırmadan vermeye çalıştığım için vitaminlerini..ben hergün vermiyorum..haftada 3 4 kez balıkyağını dier günlerde immuzinc veriyorum..ama bu immuzinc de bulunan ekinezya bitkiside astımlı çucuklarda kriz tetikleyici olabiliyomuş..yinede bağışıklığı güçlendirdiği söylenıyo içindeki beta gluken denen maddeden ötürü..balıkyağı her derde deva..balık verdiğin günde vermenin bi sakıncasını olucağını sanmıyorum..belki bağırsaklarını yumuşatabilir.kabızsa ismet balıkyağını azcık fazladan verınce yumuşuyo çünki..yok domuzgribi aşısı olucam...ölüm oranlarında ençok sağlıklı,hiçbir kronık rahatsızlıgı olmayanlar başı çekiyo..eskı halım olsa vız gelirdi..ama dogumdan sonra,bukadar kılo alıp verdıkten sonra eh sigarada içiyorum fosurfosur kendımı güçsüz hissediyorum açıkçası buyüzden yaptırıcam..hem ismetde oldu..ıkıncı dozu olucak 18aralıkta..10 gun zarfında tam koruyuculuga ulaşıyo aşı..

Hayırlı olur İnşallah aşılarınız,dediğin gibi senin bünyen zayıf..
bende dşünüyordum aşı olmayı ama mutasyona uğradı vs.. deyince vazgçtim...
Bİzde Annemlere geldik,GRŞZ..

Hepinize iyi,mutlu bayramlar
geçen bayram'da bebeklerimiz 2 aylıktı bu bayram yürüyüp koşuyolar
allah gül yüzlerini hep güldürsün...Biz annemlerdeyiz,akraba akraba geziyoruz
Olsun böyle de güzel.opuyorumnanaktan
Sizi çok özledim.Yanaklardan öpüyorum...

slm can canlarım..hepinizi çook çook öpüyorum..bayramınızı kutluyorum.sevdiklerinizle uzun yıllar kutlamanızı diliyorum.
bu aralar pek takılamadığımdan sizleri özledim valla.şöle bir geçmişe göz atayım..şimdilik bye..

aytenim hayırlı olsun diyeyim sana..artık pek yazmıyorsun galiba..tabii eğe bey pek fırsat vermiyor dimi.)))))
emelcim o değin bezden ben birkere kıvanç a koymuştum.abimin kızına almışlar denemek için onlar da çok beğenmişler.tabii bezi bırakınca ellerinde 1 tane kalmış.kıvanç a taktım.hakketen çok memmnun kalmıştım.çok güzel tutuyor.ama nedense almak hiç aklıma gelmedi.ama kullandıklarımın arasında bayağı güzel sayılır..
kızlar ya birara yine bir buluşma ayarlayalım.çok güzel oluyor.hele bizim kuduruklar tepişirler ne iyi olur.biz de bol bol muhabbet ederük.

arkadaşlar hepinizin kurban bayramını kutluyorum..
evraklarım tamam land ayın 3 de cezaire eşimın yanına gidiyorum..
işlerım var biraz belkı nete giremeye bilirim hepinozo seviyorum görüşmek üzere...

Günaydın..
Gülüm benim bende sizi öptüm ayçamıda öp benim için iyi zaman geçirin bol bol gezin kız:)
Mevlüdecim hayırlı yolculuklar size allah kavuştursun canım..
ıyi bayramlar..

canancım işallah..valla bende çok mutlu oluyorum üç beş kuzu biarada harika hisler yaşanıyo..işallah bu bayramdan sonra yaparız bişiler..
gülcüm bizde sizi öpüyoruz..ah dediğin gibi..zaman geçiyo işte..allaha emanet olun..
şehir dışındaki annişlerimiz allaha emanet selametle dönün işallah..

minnoşlar pek bişey yazılmamış bugünde...
Eeee bayram seyran tabi,buralarda takılacak halimiz yok,bi de iş bayramı
gelin,kız olarak belki çoğumuza et doğramak,salata yapmak,mutfak topla,masa kur,masa topla gibi
zaten hergün yapmaktan geberdiğimiz işler patlamış olabilir./B]kaydirigubbakcemile3

Umutcuuummmm,ısmeti de öppp
Cananın dediği gibi buluşalım bayram sonrasında...tanışamadığımız arkidişlerle de tanışalım..
Müjde,Serap,Sema,Betüül
tabiki Umut tanış tanış bitmez bi hatun valla...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…