Doğum yapmış olan anneler buraya....

canımbenim..o senin bitmezliğin:)..evet ya..müjdecik doğum yapmış olucak gelemezde valla sema olsun selma olsun neblim nuray,hele hicran:)ve betüş..işallah bayramdan sonra şenlikli bi buluşma yapalım..

ben baktımda tek üçü birarada fotomuz dogumgünü fotosu..adam bayramda bıle kahvede..neysee....

ıyi akşamlar arkadaşlar..Bayramın 2.günüde bitmiş bulunuyor:)Biz bugün benim tarafı gezdik dün eşimin tarafını gezmiştik çok ters yerlerde oturuyor hepsi birgünde bitmiyor.Aslında hiç kalabalık değiliz ama semtler farklı olunca zaman kaybı oluyor.Çok şükür bitirdik...
duygucum demeden geçemiyeceğim..avatarın harika olmuş..duygulandım çok..aynısı kopyalamak:)nasip olsun işallah banada..
Çok sağol Umutcum bu bayram fotomuz bizim her bayram klasik aynı yerde fotomuz kayınvalidemin evinde bende baktımda ne kadar değişmişimiz ya eşimde bende yaşlanmışız:kedi: Daha güzelleri senin olsun inşallah...

Son düzenleme:
bakıyorum hemencikte unutulmuşumm( şaka tabikide eger tabi hava güzel olur hasta olmazsak bende tanışmak istiyorum sizinlleee.
Bu da Egenin bayramdaki hali teyzeleri gelen olursa bakar artık:)
oyyy maşallah Egemee kuzu ne güzelde yürüyor.
asliiii
Nabeerrrr ))
9 aralikta dogumum var beniimmm

Müjdecimm hoşbuldumm hayatımm nasılsın canımcımm. doguma az kalmış hadi hayırlısı canım benim inan sayfayı açtıgımda umutun yazısını yanlış okumuşum sen doğum yapmışsın diye okumuşum anamm dedim yarın hemen arıyayım dedim sonra bir daha okudum.
Gül gezmelerdeymişş ohh canım gezin gezin tadını çıkarın.
Arkadaşlar iki haftadır pcim açık hergün bir sayfa okuyorum yazamadan gidiyordum oglumda bende hastaydık şimdi daha iyiyiz çok şükür aklımda kaldıkça yazamaya çalışacagım.
Deryacım Tunişimize geçmiş olsun inşlah daha iyidir kuzu.
Aytencimm işten ayrılmışsın hakkında hayırlısı canım eşinde iş yeri açmış Allah bol kazanç nasip etsin güzelim.
Hicrancımm bende migren falan yok ama bugünlerde hastalıktan dolayı başagrısı bendede var gerçekten çok kötü.Hele hele gurbetlik daha bir kötü hasta olunca insana daha zor geliyor.yanında birisini arıyorsun.
Serapcımmm maşallah ıpoşumuz bayramlıklarıyla çok şeker çıkmış babanızın yanına gitmişsiniz sizde bol bol gezin babanızla güzel güzel vakitler geçirin inşlah.
Cananımda gelip gitmişş. Kıvançta iyidir inşlah.
Umutum arada bir kızmış yine sinirlendirmiş enişte canım benimm amann boşverr. dedigin gibi Ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin canımm.
Mevlüdecim eşinin yanına gidiyormuş saglıcakla gidin kavuşun canım hayırlı yolculuklar.
Unuttugum kimse kalmamıştır inşlah. Varsada kusuruma bakmayın arkadaşlar. buraya ugrayan ugramayan tüm Eylül annelerimizi hatırladıgım kadarıyla GÜL, CANAN,UMUT, DUYGU, BETÜL,SEMA,EDA, DERYA(TUNAHAN), DERYA(DURU), SELMA, GÜLSÜM, EMEL, HıCRAN, AYTEN,GÖZDE, MÜJDE,MERVE- SERENN-EBRU-CANSU(kaçaklar grubundalar),FıKRıYE,HALıME,FATMA,SERAP,NAıME,AYŞE&SERKAN,ARZUERCAN,MEVLÜDE,
SEHER ve daha ismini unutttugum kaldımı bilmiyorum(çaktırmayın kopya çektim aradayerimseniben) hepinizi ve kuzularımızı çok öpüyorumm.
HERKESE ıYı BAYRAMLAR, ALLAH TEKRARINI NASıP ETSıN.DAHA NıCE GÜZEL BAYRAMLARA SAGLIKLA,HUZURLA,MUTLULUKLA ARKADAŞLAR.

Son düzenleme:
yaşlanıyoruz elbet duygucum(...görmek istemıyorum bu gerçeği....yaşımı bile kendi kendime yalan sölicek kadar üçkaatçıyımdır bu konuda:)kabullenebilmeli işte..allah sağlıklı ömür versin..teselli ve umutla yaşicaz işte...

aslıcım yaaa(valla ben son dönemde bunadım gibi bişi oldu..verdiğim kilolar beyın hücrelerımıde eritti sanırım..unutuyorum aslıcım..özensiz,dikkatsiz oldum..eniştene:)allah iyilik versin..olmadı sopasını kafasına kafasına indirsinde az evdekı hanımı hoş tutmakmış,ince düşünceymiş öğreniversin...anneciğin gelemedi sanırım..ozan nasıl oldu...sen nasılsın hala ağırmı seyredıyo soguk algınlıgınız

eguş hakketen bi çanta ver eline işe gitsin:)yav ne adam oldu bunlar bee...allahım sakınsın,gözetsin...suretlerindende güzel bahtları olsun yavrularımızın..ama eguş da çok tarz.sportif ve şık bir manken edasındayız ayrıyetten:))fena fena bu eylül kuzularıı...
kız anaları bayramlıklı kızlarımızı koymassanız çayınıza sinek düşsün emi:)

Günaydın...
Aslıcım,Umutcum teşekkürler...
Ozan Ege nasıl oldu kuzucuk sen nasılsın canım?Bayramın 1.günü sesin kötüydü umarım şimdi iyisinizdir..
Umutcum evet valla benimki artık işe gidebilir aslında benim evde bir iş çantam var eskiden kalma onuda alıyor ara sıra eline yürüyor tam komedi oluyor:)Hepsi birbirinden güzel derya kuzuları bunlar Allah bahtlarını güzel eylesin inşallah...

Bunlar da bizden fotolar
sinek felan düşmesin çayımakaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $kurban09 018.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $kurban09 014.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $kurban09 002.webp
    47 KB · Görüntüleme: 24
Aslıcım buluşma ayarla bize kurbandan sonraki hafta sonu olabilir mesela...
ya da ben ayarlayim...Geçen güya ıstinye parkta buluştuk
Duygu ne gezdik ne gezdik ıstinye parkı dimikaydirigubbakcemile5

ya da ben ayarlayim...Geçen güya ıstinye parkta buluştuk
Duygu ne gezdik ne gezdik ıstinye parkı dimikaydirigubbakcemile5

Ya sorma altını üstüne getirdikkaydirigubbakcemile3
Çiçek Ayçam pek güzel olmuş Allah nazardan saklasın:)Sizde harikasınız Gülüm Allah ayırmasınopuyorumnanaktan

Bi oturduğumuz kafeyi gezdik o oldu işte
aslında eşlerde gelecek satacaz godikleri kocalara
alışverişe,yemeğe vuracaz kendimizi ahhh ahhhh
:lepi:

umutcum kendine haksızlık etme güzelim. bende çok unutkanım sorma gitsinn. ben halen iyileşemedim agır seyrediyor halsizlik devam salı günü dra gidecegim kadın doguma da gitmem gerekiyor kasık agrılarımda geçmedi bakalım ne diyecekler. umutcum birşey soracagım sizin vermiş oldugunuz vitagil ile immizinc ne için canım bagışıklık sistemi güçlendiricimi eger öyleyse bende almayı düşünüyorumda.
tşkler Duygucum eh işte iyiyiz diyelim iyi olalım ozanın halen burnu akıyor bu bayram bize pek bayram olmadı evden çıkmadık.hep evdeydik ama dinlenebildinmi diye sorarsan hiçte dinlenemedim. annem gelsede birazcık dinlenebilsem :sinifsinif:
ya da ben ayarlayim...Geçen güya İstinye parkta buluştuk
Duygu ne gezdik ne gezdik İstinye parkı dimikaydirigubbakcemile5
ayarlayayım canım bize buyrun gelinn bize gelebilirsenizz valla ne güzel olur kabul ederseniz hemen tarih belirleyeyimm. kimler gelebilir hemen listeleyeyimm. dışarıda olursa bizim baba gönderirmi hiç bilmiyorum çünkü biz bu bayram evden çıkmadık babaannelere bile gitmedik yani avrupa yakasına geçmedik o yüzden bayramda gitmedin biryere şimdi nereye gidiyorsun oluruz yine çocugu hasta ederim diyede bende korkarım canımcım. bizim bünyemiz biraz zayıfta hemencik dışarı çıktıkmı kapıyoruz gerçi evde dışarıda farketmiyor bizdende kapabiliyor olacak olduktan sonra. bize gelirseniz çok mutlu olurum inanın.
Bunlar da bizden fotolar
sinek felan düşmesin çayımakaydirigubbakcemile3
GÜL canım benim anne-kız, minik kuş tek başına ve ailecek çok güzel çıkmışsınız Allah'ım mutlulugunuzu daim etsin nazarlardan korusun

gülüm benim ya...nekadar kilo vermişsin..çok zarif ve güzelsiniz anne kız..o bebe yakalı çiçekli elbisesini bana versene ben giyim:)kırmızı papuçlarıda ver ama..ooyoy..maşallah suphanallah..rabbim arttırsın saadetinizi..nazarlardan korusun.çok zevklisin valla gül..çok güzel giyiniyo küçük elizabet:)analar zevkli olunca bu bıdıklarda tarz oldular iyimi..bende bi kazak örüyorum yavruma...bitince hemen çekip koyayım:)

aslıcım sen çok fena alttan üstten üşütmüşün muhtemelen..ama kadındogumuda savsaklama fırsatını bulunca git neolur neolmaz..ben sana gelmek çok isterim aslıcım..karşıya anca anneme geçiyorum..oda yaş ilerleyince biraz arızaya bağladı:)kıçımdan ayrılmıyo kadın beni biyere göndermıyo..evde kaçan bu kaçıncı çalışan kadın:)iyidir hoştur ama yaşlanıyo artık..ben kendımı ıyı hıssederde bu haftasonu geçebilirsem gelicem..geçen sefer gelicektim ama rahatsızdınız..vitagil içinde çinko ve selenyum minerallerinide ihtiva eden şusıra piyasadaki en tutulan multivitamin şurubu..ben onu henuz almadım..doktorumuz biza kalsıyum takvıyesı vermişti..hafta bir iki onu suda eritip veriyorum..bide portakal aromalı sevenseas in balık yağını ıkıgunde bir verıyorum..haftada bir ikide immuzinc şurup verıyorum..immuzincin bağışıklığı güçlendirdiği söylenıyo ancak içindeki ekinezya bitkisinin astık hastalıgı olan cocuklarda astımı tetikleyebılır bi durumu varmış..şükür ozan astım felan deil ismetde..ama bunlar alerjık oldukları için doktoruna danışmadan verme yada haftada iki felan versen yeterli olur sanıyorum..içindeki asıl bağışıklığı güçlendıren betagluken adlı maddeymiş..mumkun mertebe kiviydi mandalınaydı suyunu sıkıp verıyorum ismete..bide üzümpekmezli su içiyo yemeklerde içine biazda limon sıkıyorum felan..

Sayfayı açıp Ege ve Ayça'nın fotoğraflarını görünce içim açıldı.
Tam bayramlık olmuşlar, ikisine de kocamaaan maşallah.
Bu arada Aslı canım sana da iyi bayramlar...

canım çok teşekkür ederim işte salı günü sevk alıp dra gidecegim inşlah bir aksilik çıkmaz ise dra gittigimdede dedigin gibi drumuza bir sorayım immuzinci bilgilendirme içinde çok teşekkür ederim canım çok şükür astımımız yok ama dedigin gibi dra sormakta fayda var. her zaman beklerim umutcumm inanki çok mutlu olurum. opuyorumnanaktan
Sayfayı açıp Ege ve Ayça'nın fotoğraflarını görünce içim açıldı.
Tam bayramlık olmuşlar, ikisine de kocamaaan maşallah.
Bu arada Aslı canım sana da iyi bayramlar...

tşkler semacım.gelip gitmişsiniz hanımlarr kimsecikler yokk bende yatacagımm..herkese Allah rahatlık versin.

hepinizi öpeyrum kızcağazlar...

biz birinci gün antalyaa 2. 3. gün naziillideydik şimdi evimdeyim dün gece geldikk..

bu kuzularr çok tatlı olmuşşş ege paşayııı ayçaa prensesimizi allah nazarlardan saklasınn emi..

benim paşa çok cadı kızlar yaa eskiden araba koltuğuna paşa paşa oturan çocuk gttii kendiniii deli gibi yırtann haylaz bir çocuk geldi, istemediği bişey oluncaaa nasıl çığrınıyorrr noluyo benim uysal çoccuuumaaaa yaaaaaaaaaaaaaa

herkesin bayramı kutlu olsun biraz geç oldu ama idare edin gari

çok yoğun bir bayram geçirdik anca geldik eve.

arkadaşlar geçen perşembe Utku ateşlenmeye ve öksürmeye başladı hemen doktora gittik ve tabi antibiyotik başladık neyse o düzeldi çok şükür ama benim başıma gelene inanamazsınız Utku antibiyotiği içince kustu ben de elimi ağzına tutmuştum yere kusmasın diye gittim ellerimi yıkadım tabiki. aradan 1 saat kadar geçti bende bir kaşıntı başladı önce ellerimde sonra bütün vücudumu kapladı. penisilin allerjim olduğunu biliyordum bu kaşıntım allerjiye benziyo diyordum ama nerden allerji olduğumu çözememiştim sonra birden aklıma Utkunun elime kustuğu geldi hemen eşim geldi ilacı da alıp hastaneye koştuk iğnemi yedim ve anında düzeldim. velhasıl o kadar ciddi bi penisilin allerjim varmış ki temasla bile etkileniyormuşum. aman arkadaşlar aklınızda olsun böyle bi allerjisi olan çok dikkat etsin. kırk yıl düşünsem böyle olacağım aklıma gelmezdi.

ıyi akşamlar..
Ayten ne güzel gezmişiniz bayramda oh Allah içinize sindirsin:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…