Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım inanılmaz birşey gerçekten çok şaşırdım bende olsa hiç aklıma gelmezdi gerçekten..Demek çok ciddi bir alerjiymiş seninki sanada Utkumada çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan

selam millet ben evime yeni geldim nihayett evim evim güzel evimmmmmm inşallah herkes iyidir bayramınız tekrardan kutluyorum benim bayram çok yoğun geçti ilk günü zaten gece hastanede geçirdik ceylin annemlerde düştü kafayı vurdu akşam üstü ve hastanede müşahede altında kaldık tomografiler vss uyutmadık çocuğu uyudu bir ara 10 dk ara ile uyandırdık vss kötüydü ama sonrasıda yoğun ve yorucuydu ceylinde pek huysuzdu iyice şımardı bayram nasıl geçti hiiiiiiiççç anlayamadım neyse hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

Canım inanılmaz birşey gerçekten çok şaşırdım bende olsa hiç aklıma gelmezdi gerçekten..Demek çok ciddi bir alerjiymiş seninki sanada Utkumada çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım a.s.

Hicrancım geçmiş olsun Ceyline.

günaydınlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım...mesaj atan arkadaşlarıma çook teşekkür ederim...hasta olan bebeişlere annelere geçmiş olsunn....eguşumu ayçoşumu yine dayanamayıp öperim bennn çok şekerlerr...kızlar tunahan yusuf yusuf yapmayı öğrenmiş yusuf yusuf diyoruz elini açıp kapıyooo öyle komik ki görsenizz...aytencim tasalanma hepsi büyüdükçe azıyo mu ne bunların tunahan da bi dakka durmuyo sinirlenince vuruyo kafasını yada yere atıyo kendini oofff offf...

bu kuzuların hepsini biraraya getirsen naparlar çok merak ediyorum. Utku kızlardan utanıyomu ne bi kız gördümü köşelere kaçıyo bi de eğilip bakıyo çok komik oluyo

egoş ve ayça çok tatlılar maaşallah bayıldım ikisine de
kıyafetlere bittim ege koca adam olmuş ayça da küçük bir hanfendüüüü :))

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bu arada anca yazıyorum:)
hasta beboşlara geçmiş olsun
sehercim geçmiş olsun sana da bu alerji çok boktan bişey valla
utkuyla ceyline de geçmiş olsunn
unuttuğum varsa kusura bakmayın ...

selam kızlarr
ben geldim. pazar günü döndüm. ipeki götürmemiştim. oralarda hasta olur diye.
çok güzel geçti heryeri gezdik akçay edremit ayvalık ören
ama ipeki öyle çok özledim ki telefonda annemle konuşurken ipekin sesini duydukça ağladım
babasıyla gezdiğimiz yerlerde ipekte olsaydı şöyle yapardık böyle yapardık diyip durduk
bütün dünyamız olmuş bu bıdıklar haberimiz yok.
ayrılık yine çok zor oldu ağlaştık. hadi ben neyse ipeke kavuşucam diye çokda üzülmedim :))
eşim çok üzüldü yine canımmm
neyse artık çoğu bitti azı kaldı 48 gün sonra bitiyor inşallah

ayçayla ege tam bayram şekeri olmuşlar
ayça afacan bıcır bıcır maşallah ne giyse yakışıyor prensese
gülcüm sende çok güzelleşmişsin kız zaten güzeldin ama
ege tam yakışıklı olmuş boncukkkk 41 kere maşallah

Serapcım,Umutcum,Deryacım,Gözdecim,Aytencim
fotoğraflarımızı beğenen cici yorumlar yapan bütün gönlü güzel arkidişlerime teşekkürü bir borç bilirim...:kedi:
Seher geçmiş olsun valla ben de şaştım kaldım ne alerjiymiş aman dikkat et aldığın ilaçlara falan,gerçi benim lafıma mı kaldın ediyosundur heralde.zemuszemus

Umut ben de senden aldığım tavsiyeler üzerine bir gün vitagil bir gün balık yağı vermek suretiyle kuzumu besliyom.kaydirigubbakcemile3

Derya kız yusuf yusuf ne ki?O ne be öyle başka bişey bulamadınız mı çocuğa öğretecek,maymun etmeyin oğluşumu...

İyi akşamlar arkadaşlar..

Sayfayı açıp Ege ve Ayça'nın fotoğraflarını görünce içim açıldı.
Tam bayramlık olmuşlar, ikisine de kocamaaan maşallah.
Bu arada Aslı canım sana da iyi bayramlar...

gerçekten Ege de Ayça da çok tatlı olmuşlar.

Hepinize çoookk teşekkürleropuyorumnanaktanSizlerde koyunda bizimde gözümüz gönlümüz şenlensin..Serapcım Allah kavuştursun canım ay eşimde bir kaç ay sonra Egeyi 2 3 gün babannesine bırakalım bir yerlere gidelim diyor ama ben cesaret edemiyorum düşününce bile ağlayasım geliyor:sinifsinif:Zor demi burnundan getiririm adamın boşa gitmiş oluruz:kedi:

Son düzenleme:
Hicran geçmiş olsun Ceyline Allah şifa versin inşallaha.s.Rep içinde teşekkürler bende vermek istedim ama olmadı nedense borcum olsunopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım yaa çok zor oluyor inanki
şimdi olsa bidaha ayrılamam diyorum
eve gelince bi sarılması vardıı off ömre bedel durup durup sarıldı çocuk
kimbilir belki içinden ne düşündü annem beni bırakıp gitti demiştir kesin (

Herkese iyi akşamlar........
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Geç oldu ama güç olmasın. Hasta bebeklerimiz varsa Allah acil şifalar versin.
Koşturmaca bi bayram geçirdik işte. İşe devam ama başka bi işe geçmek istiyorum artık hiç gidesim yok ama devam işte ..

Bu arada duruya geçen ay suçiçeğini vurdurmuştuk, bu ayda hapatitA nın ilk dozunu vurdurduk. birazcık da geniz akkıntısı varmış, öksürüyordu kuzum, balgam gelip kusuyordu , bayramı böyle geçirdik. bide marnys propomal bitkisel şurubu bulduk ve başladık 2-3 günden beri , maşallah kuzuma dünden beri kusmadı biraz daha iyi.
doktora gittiğimizde de sordum, banada tanıttılar ama alerji yapar diye herkese öneremedim dedi. ben duruya araştırdım buldum ama. en azından durunun pek alerjik bi durumu olmadı. sütü bi yaşından önce de verdiğimde bişey yaşamamıştım. aldık bakalım. İnşallah daha da iyi olacağız.
Tabii fazla kullanmam ağır da gelebilir sürekli. Şu kış ayında hasta olduğunda falan.
Allah korusun bütün yavrularımızı.
Bu arada aşı olmayın derken , annem gidip bugün sağlık ocağında vurulmuş domuz gribi aşısını. Bende telefonda kızdım bağırdım. Korktum da bi yandan. duruyu bugün ona bıraktık , bize geldi. Ne bileyim bi panik de oldum... İnşallah anneme bişey olmaz.
Bu gün işe de bi arkadaş geldi . Akşam acile gitmişler ve doktor domuz gribi deyip 5 gün rapor vermiş ama acil iş var diye gelmiş işe yine. Gülsek mi ağlasak mı...
bide şimdiki tüm gripler domuz gribiymiş zaten dedi. Habire el yıkayıp, kolonya döktüm ellerime. Odayı havalandırdım. Ne bileyim ya.... gidecekti acil iş var diye kaldı. Sonra da amannn gelirim ya falan oldu , arada biraz kötü oluyom dedi...
Allah korusun hepimizi....
sonra görüşürüz kızlar , dayanamıyom gidip yatayım.
İyi akşamlar herksse..

selam kızlar bişii sorucam sizlere
ben bu akşam üztü markete gittim alışverişte 30 dk falan oyalandım geldim eve tuba evdeydi eşimde ama eşim ceylini uyutmaya çalışırken kapı çalmış tuba bakmış eşimde kmşu sanıp kapıya gitmemiş 2 bayan sağlık ocağı ile ilgili takip yapıyoruz demiş ceylin azra bu evdemi demiş tuba da evet demş annem markette az sonra gelir demiş ne vardı diye sormuş sağlık ocağına kaydı varmı demiş en yakın zamanda sağlık ocağına getirsin bebeği demiş kaydını da eğer yok ise yapsınlar demiş bebek evdemi şuan diyede sormuş tırstım açıkçası ne iş anlam veremedim ceylinin salık ocağında kaydı yoktu ama 15 gün önce pnömokok aşısını yaptırmak için gittim ve kaydıda yaptım özelde 120 tl vermiyim diye ve incik cincik kayıt etmişlerdi gelenler gerçekten sağlık ocağından ise kaydımızın yapıldığını bilmeleri lazım değil iseler ceylin azra diye nerden bilecekler bide 2 kez sormuşlar evdemi bebek diye ulen anam markette diyor kız ne diye bebeği evdemi diye soruyon tubada evet ama babam yatırmaya çalışıyor noldu demiş iyi ozaman annene söylersin demişler gitmişler sizlerede böyle geldilermi acep yaa kafama takıldı yarın arayıp sorcam sağlık ocağını ama sizlerede sorayım dedim benim komşumun 2 yaşında ğlu var onun kapısını çalmamışlar o evdeymiş ama haberim yok gelen olmadı diyorr neyin nessi acep yawwfisfisfis

bugün çok işim vardı giremedim siteye dünde sorun vardı galiba birkaç kez denedim eror verdi yarında kardeşimin mevlütü var ceylini de götürmicem eşim evde yarın bakacak ona bensiz baksında 3-4 saat aklı başına gelsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım a.s.

Hicrancım geçmiş olsun Ceyline.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sğol canım
Hicran geçmiş olsun Ceyline Allah şifa versin inşallaha.s.Rep içinde teşekkürler bende vermek istedim ama olmadı nedense borcum olsunopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol canım teşekkürler ömrümden ömür gitti valla ama bişi yok çok şükür rep için yrma kendini bigün gelir ödersin borcunu takma yaniikaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun sanada canım inşallah çabuk atlatır bayram sizede hastalıkla gelmiş desene neyse allah beterinden korusun yavrularımızı.
o iş arkadaşına da allah akıl fikir versin manyakmı nee .dikkat edin valla tv de izledimde hepten sapıttı bu girip mutasyona uğramış kuş gribi ile birleşmiş vss diyorlardı feci yapıyormuş insanları allah yardımcımız olsun bizlereden uzak olsun kimseler çekmesin bu meret hastalığı inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…