- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.381
herkesin bayramı kutlu olsun biraz geç oldu ama idare edin gari
çok yoğun bir bayram geçirdik anca geldik eve.
arkadaşlar geçen perşembe Utku ateşlenmeye ve öksürmeye başladı hemen doktora gittik ve tabi antibiyotik başladık neyse o düzeldi çok şükür ama benim başıma gelene inanamazsınız Utku antibiyotiği içince kustu ben de elimi ağzına tutmuştum yere kusmasın diye gittim ellerimi yıkadım tabiki. aradan 1 saat kadar geçti bende bir kaşıntı başladı önce ellerimde sonra bütün vücudumu kapladı. penisilin allerjim olduğunu biliyordum bu kaşıntım allerjiye benziyo diyordum ama nerden allerji olduğumu çözememiştim sonra birden aklıma Utkunun elime kustuğu geldi hemen eşim geldi ilacı da alıp hastaneye koştuk iğnemi yedim ve anında düzeldim. velhasıl o kadar ciddi bi penisilin allerjim varmış ki temasla bile etkileniyormuşum. aman arkadaşlar aklınızda olsun böyle bi allerjisi olan çok dikkat etsin. kırk yıl düşünsem böyle olacağım aklıma gelmezdi.
Canım inanılmaz birşey gerçekten çok şaşırdım bende olsa hiç aklıma gelmezdi gerçekten..Demek çok ciddi bir alerjiymiş seninki sanada Utkumada çok geçmiş olsun opuyorumnanaktan
selam millet ben evime yeni geldim nihayett evim evim güzel evimmmmmm inşallah herkes iyidir bayramınız tekrardan kutluyorum benim bayram çok yoğun geçti ilk günü zaten gece hastanede geçirdik ceylin annemlerde düştü kafayı vurdu akşam üstü ve hastanede müşahede altında kaldık tomografiler vss uyutmadık çocuğu uyudu bir ara 10 dk ara ile uyandırdık vss kötüydü ama sonrasıda yoğun ve yorucuydu ceylinde pek huysuzdu iyice şımardı bayram nasıl geçti hiiiiiiiççç anlayamadım neyse hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
allah kavuştursun serapcımmm valla zaman su gibi akıp gidiyorrr..
bakıyorum hemencikte unutulmuşumm( şaka tabikide eger tabi hava güzel olur hasta olmazsak bende tanışmak istiyorum sizinlleee.
oyyy maşallah Egemee kuzu ne güzelde yürüyor.
Müjdecimm hoşbuldumm hayatımm nasılsın canımcımm. doguma az kalmış hadi hayırlısı canım benim inan sayfayı açtıgımda umutun yazısını yanlış okumuşum sen doğum yapmışsın diye okumuşum anamm dedim yarın hemen arıyayım dedim sonra bir daha okudum.
Gül gezmelerdeymişş ohh canım gezin gezin tadını çıkarın.
Arkadaşlar iki haftadır pcim açık hergün bir sayfa okuyorum yazamadan gidiyordum oglumda bende hastaydık şimdi daha iyiyiz çok şükür aklımda kaldıkça yazamaya çalışacagım.
Deryacım Tunişimize geçmiş olsun inşlah daha iyidir kuzu.
Aytencimm işten ayrılmışsın hakkında hayırlısı canım eşinde iş yeri açmış Allah bol kazanç nasip etsin güzelim.
Hicrancımm bende migren falan yok ama bugünlerde hastalıktan dolayı başagrısı bendede var gerçekten çok kötü.Hele hele gurbetlik daha bir kötü hasta olunca insana daha zor geliyor.yanında birisini arıyorsun.
Serapcımmm maşallah İpoşumuz bayramlıklarıyla çok şeker çıkmış babanızın yanına gitmişsiniz sizde bol bol gezin babanızla güzel güzel vakitler geçirin inşlah.
Cananımda gelip gitmişş. Kıvançta iyidir inşlah.
Umutum arada bir kızmış yine sinirlendirmiş enişte canım benimm amann boşverr. dedigin gibi Ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin canımm.
Mevlüdecim eşinin yanına gidiyormuş saglıcakla gidin kavuşun canım hayırlı yolculuklar.
Unuttugum kimse kalmamıştır inşlah. Varsada kusuruma bakmayın arkadaşlar. buraya ugrayan ugramayan tüm Eylül annelerimizi hatırladıgım kadarıyla GÜL, CANAN,UMUT, DUYGU, BETÜL,SEMA,EDA, DERYA(TUNAHAN), DERYA(DURU), SELMA, GÜLSÜM, EMEL, HİCRAN, AYTEN,GÖZDE, MÜJDE,MERVE- SERENN-EBRU-CANSU(kaçaklar grubundalar),FİKRİYE,HALİME,FATMA,SERAP,NAİME,AYŞE&SERKAN,ARZUERCAN,MEVLÜDE,
SEHER ve daha ismini unutttugum kaldımı bilmiyorum(çaktırmayın kopya çektim aradayerimseniben) hepinizi ve kuzularımızı çok öpüyorumm.
HERKESE İYİ BAYRAMLAR, ALLAH TEKRARINI NASİP ETSİN.DAHA NİCE GÜZEL BAYRAMLARA SAGLIKLA,HUZURLA,MUTLULUKLA ARKADAŞLAR.
Sayfayı açıp Ege ve Ayça'nın fotoğraflarını görünce içim açıldı.
Tam bayramlık olmuşlar, ikisine de kocamaaan maşallah.
Bu arada Aslı canım sana da iyi bayramlar...
hepinizi öpeyrum kızcağazlar...
biz birinci gün antalyaa 2. 3. gün naziillideydik şimdi evimdeyim dün gece geldikk..
bu kuzularr çok tatlı olmuşşş ege paşayııı ayçaa prensesimizi allah nazarlardan saklasınn emi..
benim paşa çok cadı kızlar yaa eskiden araba koltuğuna paşa paşa oturan çocuk gttii kendiniii deli gibi yırtann haylaz bir çocuk geldi, istemediği bişey oluncaaa nasıl çığrınıyorrr noluyo benim uysal çoccuuumaaaa yaaaaaaaaaaaaaa
günaydınlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım...mesaj atan arkadaşlarıma çook teşekkür ederim...hasta olan bebeişlere annelere geçmiş olsunn....eguşumu ayçoşumu yine dayanamayıp öperim bennn çok şekerlerr...kızlar tunahan yusuf yusuf yapmayı öğrenmiş yusuf yusuf diyoruz elini açıp kapıyooo öyle komik ki görsenizz...aytencim tasalanma hepsi büyüdükçe azıyo mu ne bunların tunahan da bi dakka durmuyo sinirlenince vuruyo kafasını yada yere atıyo kendini oofff offf...
gerçekten Ege de Ayça da çok tatlı olmuşlar.
egoş ve ayça çok tatlılar maaşallah bayıldım ikisine de
kıyafetlere bittim ege koca adam olmuş ayça da küçük bir hanfendüüüü :))
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bu arada anca yazıyorum:)
hasta beboşlara geçmiş olsun
sehercim geçmiş olsun sana da bu alerji çok boktan bişey valla
utkuyla ceyline de geçmiş olsunn
unuttuğum varsa kusura bakmayın ...
selam kızlarr
ben geldim. pazar günü döndüm. ipeki götürmemiştim. oralarda hasta olur diye.
çok güzel geçti heryeri gezdik akçay edremit ayvalık ören
ama ipeki öyle çok özledim ki telefonda annemle konuşurken ipekin sesini duydukça ağladım
babasıyla gezdiğimiz yerlerde ipekte olsaydı şöyle yapardık böyle yapardık diyip durduk
bütün dünyamız olmuş bu bıdıklar haberimiz yok.
ayrılık yine çok zor oldu ağlaştık. hadi ben neyse ipeke kavuşucam diye çokda üzülmedim :))
eşim çok üzüldü yine canımmm
neyse artık çoğu bitti azı kaldı 48 gün sonra bitiyor inşallah
ayçayla ege tam bayram şekeri olmuşlar
ayça afacan bıcır bıcır maşallah ne giyse yakışıyor prensese
gülcüm sende çok güzelleşmişsin kız zaten güzeldin ama
ege tam yakışıklı olmuş boncukkkk 41 kere maşallah
İyi akşamlar arkadaşlar..
Hepinize çoookk teşekkürleropuyorumnanaktanSizlerde koyunda bizimde gözümüz gönlümüz şenlensin..Serapcım Allah kavuştursun canım ay eşimde bir kaç ay sonra Egeyi 2 3 gün babannesine bırakalım bir yerlere gidelim diyor ama ben cesaret edemiyorum düşününce bile ağlayasım geliyor:sinifsinif:Zor demi burnundan getiririm adamın boşa gitmiş oluruz:kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sğol canımteşekkür ederim canım a.s.
Hicrancım geçmiş olsun Ceyline.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol canım teşekkürler ömrümden ömür gitti valla ama bişi yok çok şükür rep için yrma kendini bigün gelir ödersin borcunu takma yaniikaydirigubbakcemile3Hicran geçmiş olsun Ceyline Allah şifa versin inşallaha.s.Rep içinde teşekkürler bende vermek istedim ama olmadı nedense borcum olsunopuyorumnanaktan
Herkese iyi akşamlar........
Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Geç oldu ama güç olmasın. Hasta bebeklerimiz varsa Allah acil şifalar versin.
Koşturmaca bi bayram geçirdik işte. İşe devam ama başka bi işe geçmek istiyorum artık hiç gidesim yok ama devam işte ..
Bu arada duruya geçen ay suçiçeğini vurdurmuştuk, bu ayda hapatitA nın ilk dozunu vurdurduk. birazcık da geniz akkıntısı varmış, öksürüyordu kuzum, balgam gelip kusuyordu , bayramı böyle geçirdik. bide marnys propomal bitkisel şurubu bulduk ve başladık 2-3 günden beri , maşallah kuzuma dünden beri kusmadı biraz daha iyi.
doktora gittiğimizde de sordum, banada tanıttılar ama alerji yapar diye herkese öneremedim dedi. ben duruya araştırdım buldum ama. en azından durunun pek alerjik bi durumu olmadı. sütü bi yaşından önce de verdiğimde bişey yaşamamıştım. aldık bakalım. İnşallah daha da iyi olacağız.
Tabii fazla kullanmam ağır da gelebilir sürekli. Şu kış ayında hasta olduğunda falan.
Allah korusun bütün yavrularımızı.
Bu arada aşı olmayın derken , annem gidip bugün sağlık ocağında vurulmuş domuz gribi aşısını. Bende telefonda kızdım bağırdım. Korktum da bi yandan. duruyu bugün ona bıraktık , bize geldi. Ne bileyim bi panik de oldum... İnşallah anneme bişey olmaz.
Bu gün işe de bi arkadaş geldi . Akşam acile gitmişler ve doktor domuz gribi deyip 5 gün rapor vermiş ama acil iş var diye gelmiş işe yine. Gülsek mi ağlasak mı...
bide şimdiki tüm gripler domuz gribiymiş zaten dedi. Habire el yıkayıp, kolonya döktüm ellerime. Odayı havalandırdım. Ne bileyim ya.... gidecekti acil iş var diye kaldı. Sonra da amannn gelirim ya falan oldu , arada biraz kötü oluyom dedi...
Allah korusun hepimizi....
sonra görüşürüz kızlar , dayanamıyom gidip yatayım.
İyi akşamlar herksse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?