Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi geceler arkadaşalarrr
kavuşma maslarınız için teşekkür edrım perşembe gunu bitiyor eşime kavusuyorum darısı serap ve betülve eda nın başına...
eşim oğlumuzu ve benı çok özlemiş sesnden anlasılıyodu heyecanı....
bende valizimi toparladım evımı topladım ancak nete fırsat buldum yarın annemlerde kalıcam sonrada babam havaalanına götürecek...
eşim orda yenı bir ev kıralamış gider gitmez internet olmayacak malum bi süre görüşemeyeceğiz...,
deryacım geçmiş olsun tunahan a bi buluşamadık üzüldüm valla....
duygucum resmınız çok hoş allah mutluuğunuzu daim etsın ege pasada çok sık delıkanlı olmuş ya buyuduler iyiceee...
ayçayıda gördum resımlerde bıcırk olmuş oda kırmızı ayakkabılara bittim fotoda tam anasına bak kızını al modunda çok hoş gülcum...
müjde hayırlısıyla bebişinı kucagına al canım rabbım yardımcın olsun....
hicran canım bana öle bişey olmadı ama sağlık ocagından aradılar bı aşısı kayıt olmamış yarın bı uğrayacagım aman dıkkat et bu ara dolandırıcılar heryerde....
ismını yazmadığım ama burda olan hoş sohbetlerımız olan butun arkadaşlarım ve bebişlerını kucaklıyorum allaha emanet olunbebişlerede kendınızede görüşene kadar iyi bakın arkadaşlar...
sölemeden geçemıycem alp baya konuşuyo artık bu gunde ıyıce yurumeye başladı dişimızde 12 oldu.....

sanada iyi yolculuklar canım hayırlısıyla git ve çabuk dön aramıza
şu dolandırıcılık işleri benimde kafamı kurcalıyor komşum dedi zaten yapıyorlarmış böyle şeyler duymuş oda ama ahh evde olaydım ben bilirdim yapacağımı ama değildim işte ozaman anlardım nedir ne değildir diye ama şans işte inşallah öle bişii değildri tedirgin oldum bende hiç böyle bişii yaşamadım daha önce ceylin 14 aylık şimdiye kadar yoktuda sağlık ocağı araştırması şimdimi başlamış hem ben 15 gün önce gittim zaten kayıt vss yapıldı daha çnceki doğumlarımı düşüklerime kadar sordular ne iş anlamadım ama anlarım yarın arayınca sağlık ocağını eğer öle bişi yoksa site güvenliğine haber vericem onlar ilglensinler polise de haber verirler onlar zaten hem bizim bina kameralı vs belki görevliye söylemişlerdir onun haberi olmadan girebilmeleri zor aslında ama bellimi olur sabah onuda sorucam bulup ne iş diye ve bu işin peşini bırakmam eğer dolandırıcı vss iseler kayıtlardan bulunur düşülür peşlerine

arkadaşlar bu arada bir haftadır vize pasaport vs uğrasıp duruyorum bıde bunun üstüne bı numara bana dadandı sabah kahvaltısında aradaı artık dayanamayıp açtım ankara emnıyet mudurlüğünden arıyolarmış adımı soyadımı numaramı herşeyı ben sölemeden söledıler sözde ben bı komutanın eşinı rahatsız edıyomusum falan filan derken benden knt istedı bende almadım tlf kapattım tekrar arıyo dıyo bizi arastır basını devlettle belaya sokacaksın derken tamam dedım hattı kapatırırım bıdahada kımse hattımı kullanmaz deyıp kapttım gene aradı dedım nerden bıleyımbenı kandırmadığınızı konuşmayı kapatma dıyosun nasıl ben rastırayım sen gerçekten komsemısın nesın telsız seslerı gelıyo falan derken kredı kartımı sordu kullanmıyorum dedıım bide azarlıyo insanı sasırtıyo dedım tamam sana knt alıcam çıktım evın ilersındekı karakola gitim tlf da açık elımde sdedım bu numaradan şikayetçiyim gerçek polıs telsızını duyunca bastı küfürü...
sonr aşikayet dilekçesı falan derken baya ugrastım en sonunda komsef amca dedıkı kızım uğrasma boşa bulamassın gunluk hattır o atmışlardır sımdı onu boşuna avukat mahkeme parası verme neyse bıraktım ölee...
babamın bır arkadasınada kn gelmış bedava sonundada bu num ara yazıyomuş hedıye kazandın aradam aradığı dk da tlf dan 400 tl lık konuçma çekıliş direk nasıl oluyosa ben anlamadım şimdi mahkedede adam aradığı için numarayı parayı talep edemıyodaa...
yazık ya insanları dolandırıyolar dııkkat etmek lazım....

bayram resimleri koymuşsunuz baktım şööle hepsi çok şekerr ben fazla resim çekemedim 3-5 ancak çekebildim moralimiz bozulduğundan ve sonrasındada gidecek yerleri bitirme çabaları bizi yordu resim çekmeye vakit bulamadık pek ama birkaç tanesini koyayım bende diğerleri kardeşimde o çekmişti zaten buda benim makinedeki 3-5 resimden biri morluğumuz bile bakınca içimi titretiyor resmen
benim resimler pek çirkin o nedenle koymuyorum =)

Son düzenleme:
günaydınlar...mevlüdecim hayırlısıyla gidersin eşinin yanına inşallah....artık bi daha geldiğinde görüşürüz...hicoş bizi de sağlık ocağından aramışlardı gelmemişlerdi ama kayıtlara ulaşıyorlardır ben kanlıcaya götürüyordum beykoz bana daha yakın olduğu için ordan aramışlar bundan sonra buraya gelin demişlerdi.bu arada ceylinime maşallah....fıstık olmuş fıstıkkk:):)serapçım hadi sizin de az kaldı Allah bi daha ayırmasın...kızlar bugün cananın doğum günü haberiniz olaaa....ben burdan da kutluyorum kendisini nice mutlu yıllaraaaaa

Günaydın arkadaşlar...
Mevlüdecim hayırlısıyla git inşallah Allah kavuştursun canım..Kontör dolandırıcılığı aldı başını gidiyor.Çok şükür sen akıllıca davranmışın eşimede +393 lü Bulgaristan numarasından çaldırıp kapattılar..O da aklınızda olsun çaldırıp kapatıyorlarmış arayınca bütün dakika kontör ne varsa gidiyormuş artık..
Hicran bizim kapıya gelmediler ama sürekli takipteler arıyorlar falan..
Ceylinede maşallah pek güzel çıkmış bayramlıklarıyla..
Biz pazara gidiyoruz evde yeşil hiç birşey kalmamış onlarda faydalımı zararlımı bilmiyoruz ama biz yine alalım bakalımkaydirigubbakcemile3Görüşürüz....

canım bizim de kapımıza gelmediler ama aradılar. şu sahtekarlıklardan insan tırsıyo yine de.

Son düzenleme:
arkadaşlar sizin bebişler kıskanmayı biliyor mu. yani başka bi bebeği falan alınca onu bırak beni al gibi bişey yapıyolar mı. benim bildiğim genelde bebekler öyle yaparlar yani en azından çevremdeki bebekler öyle ama Utku yapmıyo ben ne kadar kıskandırmaya çalışsamda o hiç umursamıyo sıpa.

herkese günaydın benim bebeişler kudurdu fırsat bulamıyorum yazmaya...
hasta bebeişlere geçmiş olsun allah şifa versin inşallah...
müjdeden haberi olan var mı kızlar doğurdu mu yoksa...

aman sehercim dur daha bilmez onlar.. kıskanırsa benim halim nolur... aman allah korusun.. şimdi ağladığı zaman beni çağırıyo al diyo mustafa öyle kıskanma falan yok allaha şükür..

günaydın kızlarr ben geldimm kimseler yok gene inşallah herkes iyidir kk da bugün gene bozuktu noluyor bu siteye yaa nazar değdi sanırım =)
bu sabah ceylin hnımın kahvaltısını hazırlarken babası ekmek almaya gitmişti kapıyı çaldı hemen koştu bizimki aldı babasının elinden ekmeği veee durum bu kaydirigubbakcemile3 aç kalmış cadıııkaydirigubbakcemile3cokacimcoook

herkese günaydın benim bebeişler kudurdu fırsat bulamıyorum yazmaya...
hasta bebeişlere geçmiş olsun allah şifa versin inşallah...
müjdeden haberi olan var mı kızlar doğurdu mu yoksa...

allah kolaylık versin sanada canım yaa zor tabiii ya senin bu 2.nin adı neydi unuttum ben onuu bi resmini koyda görelim hanfendi nasıl bişii oldu

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 rahat olcak beyfendi demek çook güveniyor sana alkisalkisalkis belki belli etmiyordur hani içten içe kıskanıyordur dicem ama :sm_confused: bizim ceylin hanım kıskanıyor hemde nasıll yeğenimi kucağıma alınca hemen gelip cicci diyor bebee diyor ama bi taraftanda iteliyor kucağımdan kalksın diyee ama bebekleri çook seviyor kucağımıza almadığımız sürecekaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar kızlar...
Derya tunuşin fotosunu göremedim ben ya..
Ceylinede maşallah koca ekmeği yicek galiba:)
Birşey sorucam kızlar Ege ağlarken anneeee diye ağalıyo ama normalde mesela atıyorum ben wc deyken kapıya vuruyo vuruyo ağlıyor durduk yere bana anne demiyor..Sizlerinde öylemi?Gece falan ağlarken diyor yada düşünce edince:)Çok menfaatçi bu şebelek ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…