- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.401
iyi geceler arkadaşalarrr
kavuşma maslarınız için teşekkür edrım perşembe gunu bitiyor eşime kavusuyorum darısı serap ve betülve eda nın başına...
eşim oğlumuzu ve benı çok özlemiş sesnden anlasılıyodu heyecanı....
bende valizimi toparladım evımı topladım ancak nete fırsat buldum yarın annemlerde kalıcam sonrada babam havaalanına götürecek...
eşim orda yenı bir ev kıralamış gider gitmez internet olmayacak malum bi süre görüşemeyeceğiz...,
deryacım geçmiş olsun tunahan a bi buluşamadık üzüldüm valla....
duygucum resmınız çok hoş allah mutluuğunuzu daim etsın ege pasada çok sık delıkanlı olmuş ya buyuduler iyiceee...
ayçayıda gördum resımlerde bıcırk olmuş oda kırmızı ayakkabılara bittim fotoda tam anasına bak kızını al modunda çok hoş gülcum...
müjde hayırlısıyla bebişinı kucagına al canım rabbım yardımcın olsun....
hicran canım bana öle bişey olmadı ama sağlık ocagından aradılar bı aşısı kayıt olmamış yarın bı uğrayacagım aman dıkkat et bu ara dolandırıcılar heryerde....
ismını yazmadığım ama burda olan hoş sohbetlerımız olan butun arkadaşlarım ve bebişlerını kucaklıyorum allaha emanet olunbebişlerede kendınızede görüşene kadar iyi bakın arkadaşlar...
sölemeden geçemıycem alp baya konuşuyo artık bu gunde ıyıce yurumeye başladı dişimızde 12 oldu.....
hicran canım dıkkat et bu ara heryerdeler bu dolandırıcılar...
iyi geceler....
selam kızlar bişii sorucam sizlere
ben bu akşam üztü markete gittim alışverişte 30 dk falan oyalandım geldim eve tuba evdeydi eşimde ama eşim ceylini uyutmaya çalışırken kapı çalmış tuba bakmış eşimde kmşu sanıp kapıya gitmemiş 2 bayan sağlık ocağı ile ilgili takip yapıyoruz demiş ceylin azra bu evdemi demiş tuba da evet demş annem markette az sonra gelir demiş ne vardı diye sormuş sağlık ocağına kaydı varmı demiş en yakın zamanda sağlık ocağına getirsin bebeği demiş kaydını da eğer yok ise yapsınlar demiş bebek evdemi şuan diyede sormuş tırstım açıkçası ne iş anlam veremedim ceylinin salık ocağında kaydı yoktu ama 15 gün önce pnömokok aşısını yaptırmak için gittim ve kaydıda yaptım özelde 120 tl vermiyim diye ve incik cincik kayıt etmişlerdi gelenler gerçekten sağlık ocağından ise kaydımızın yapıldığını bilmeleri lazım değil iseler ceylin azra diye nerden bilecekler bide 2 kez sormuşlar evdemi bebek diye ulen anam markette diyor kız ne diye bebeği evdemi diye soruyon tubada evet ama babam yatırmaya çalışıyor noldu demiş iyi ozaman annene söylersin demişler gitmişler sizlerede böyle geldilermi acep yaa kafama takıldı yarın arayıp sorcam sağlık ocağını ama sizlerede sorayım dedim benim komşumun 2 yaşında ğlu var onun kapısını çalmamışlar o evdeymiş ama haberim yok gelen olmadı diyorr neyin nessi acep yawwfisfisfis
bugün çok işim vardı giremedim siteye dünde sorun vardı galiba birkaç kez denedim eror verdi yarında kardeşimin mevlütü var ceylini de götürmicem eşim evde yarın bakacak ona bensiz baksında 3-4 saat aklı başına gelsinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Serapcım,Umutcum,Deryacım,Gözdecim,Aytencim
fotoğraflarımızı beğenen cici yorumlar yapan bütün gönlü güzel arkidişlerime teşekkürü bir borç bilirim...:kedi:
Seher geçmiş olsun valla ben de şaştım kaldım ne alerjiymiş aman dikkat et aldığın ilaçlara falan,gerçi benim lafıma mı kaldın ediyosundur heralde.zemuszemus
Umut ben de senden aldığım tavsiyeler üzerine bir gün vitagil bir gün balık yağı vermek suretiyle kuzumu besliyom.kaydirigubbakcemile3
Derya kız yusuf yusuf ne ki?O ne be öyle başka bişey bulamadınız mı çocuğa öğretecek,maymun etmeyin oğluşumu...[/QUOTE
hiç olur mu öyle şey canım sizlerin fikirleri benim için önemli. verdiğiniz tavsiyeleri her zaman dikkate alıyorum. eee ne demişler akıl akıldan üstündür.
egoş ve ayça çok tatlılar maaşallah bayıldım ikisine de
kıyafetlere bittim ege koca adam olmuş ayça da küçük bir hanfendüüüü :))
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bu arada anca yazıyorum:)
hasta beboşlara geçmiş olsun
sehercim geçmiş olsun sana da bu alerji çok boktan bişey valla
utkuyla ceyline de geçmiş olsunn
unuttuğum varsa kusura bakmayın ...
sağol gözdecim valla haklısın çok moktan bişey şu allerji
sehercim ben size geçmiş olsun demeyi unuttum galiba...canım inşallah iyidir şimdi utku paşammm....
teşekkür ederim canım. Utku şimdi iyi çok şükür ama kapı dışarı çıkınca hemen başlıyo öksürüğü napacam bilemiyorum. kışın hepten eve kapanacaz bu gidişle :hulya:
günaydınlar...bende bi resim koyam de dedim:)
herkese günaydın benim bebeişler kudurdu fırsat bulamıyorum yazmaya...
hasta bebeişlere geçmiş olsun allah şifa versin inşallah...
müjdeden haberi olan var mı kızlar doğurdu mu yoksa...
arkadaşlar sizin bebişler kıskanmayı biliyor mu. yani başka bi bebeği falan alınca onu bırak beni al gibi bişey yapıyolar mı. benim bildiğim genelde bebekler öyle yaparlar yani en azından çevremdeki bebekler öyle ama Utku yapmıyo ben ne kadar kıskandırmaya çalışsamda o hiç umursamıyo sıpa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?