- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.421
günaydınlar...mevlüdecim hayırlısıyla gidersin eşinin yanına inşallah....artık bi daha geldiğinde görüşürüz...hicoş bizi de sağlık ocağından aramışlardı gelmemişlerdi ama kayıtlara ulaşıyorlardır ben kanlıcaya götürüyordum beykoz bana daha yakın olduğu için ordan aramışlar bundan sonra buraya gelin demişlerdi.bu arada ceylinime maşallah....fıstık olmuş fıstıkkk:):)serapçım hadi sizin de az kaldı Allah bi daha ayırmasın...kızlar bugün cananın doğum günü haberiniz olaaa....ben burdan da kutluyorum kendisini nice mutlu yıllaraaaaa
Günaydın arkadaşlar...
Mevlüdecim hayırlısıyla git inşallah Allah kavuştursun canım..Kontör dolandırıcılığı aldı başını gidiyor.Çok şükür sen akıllıca davranmışın eşimede +393 lü Bulgaristan numarasından çaldırıp kapattılar..O da aklınızda olsun çaldırıp kapatıyorlarmış arayınca bütün dakika kontör ne varsa gidiyormuş artık..
Hicran bizim kapıya gelmediler ama sürekli takipteler arıyorlar falan..
Ceylinede maşallah pek güzel çıkmış bayramlıklarıyla..
Biz pazara gidiyoruz evde yeşil hiç birşey kalmamış onlarda faydalımı zararlımı bilmiyoruz ama biz yine alalım bakalımkaydirigubbakcemile3Görüşürüz....
canım bizim de kapımıza gelmediler ama aradılar. şu sahtekarlıklardan insan tırsıyo yine de.
hiç olur mu öyle şey canım sizlerin fikirleri benim için önemli. verdiğiniz tavsiyeleri her zaman dikkate alıyorum. eee ne demişler akıl akıldan üstündür.
sağol gözdecim valla haklısın çok moktan bişey şu allerji
teşekkür ederim canım. Utku şimdi iyi çok şükür ama kapı dışarı çıkınca hemen başlıyo öksürüğü napacam bilemiyorum. kışın hepten eve kapanacaz bu gidişle :hulya:
İyi akşamlar kızlar...
Derya tunuşin fotosunu göremedim ben ya..
Ceylinede maşallah koca ekmeği yicek galiba:)
Birşey sorucam kızlar Ege ağlarken anneeee diye ağalıyo ama normalde mesela atıyorum ben wc deyken kapıya vuruyo vuruyo ağlıyor durduk yere bana anne demiyor..Sizlerinde öylemi?Gece falan ağlarken diyor yada düşünce edince:)Çok menfaatçi bu şebelek ya:)
slm kızlar nasılsınız...
eşim traş oluyo ken bende bı bakayım dedım..
yolculuk ıyıydı ama ucağımız rotar yaptı alp uçusun sonlarında sıkılmaya başlamıştı kı neysekı ındık saağsalım....
babasını çok özlemış alpberk dunden berı hıç ayrılmıyo yanından kendı kendıne 5 dk oturmayan çocuk eşimle yatıp tv izledı... süreklı gıdıp kucagına oturuyo mutfaga bile gitse eşim mızıkıyo dudak buzuluyo hemen...
bugun bol bol hasret giderdıler bu arada alpberk baya adım atıyo cesaretını topladı yakında tamamen yurur bıcırıkım... yarın yıne girerim kızlar kendınıze ıyı bakın görüşürüz....
saol canım kavuştuk çok şükür...mevlüde kıss gözümüz aydın çok sevindim kavuşmuşsun, darısı betüşün vee serapın başına inşallahhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?