Doğum yapmış olan anneler buraya....

yahuu cevapları yazdım yazdım eror verdi gitti bütün yazılar herkese teşekküler ceylin iyi sağlık olayı doğruymuş dikkatlide olmak gerek tabiiki benden bu kaar bakalım bu mesaj gidecekmi =)

a.sbiz dede durum ayni isine gelince anne oluyorum onun disinda bana dadI diyor.sırnaşık şey

insan bi merak eder ayol belki dogurdummm fln fln kimse sormamışş aşkolsuuunnn
9 undaki dogumumu daha gec bi tarihe ertelemeyi düsünüyorumm istemiyorum dogurmak cok korkuyorum bişiler oldu bana :S allamm aklımı koru yarappimmmm

gene herkes koşuşturma halinde galiba pek giren yok siteye bu ara bende ev işi yapmaya çalışıyorum ceyline rağmen ama becericem becericem sonunda ben toplarken o arkamdan dağıtıyor ve benim onun hızına yetişmem lazım ki onun bozduğu yerlerden daha çok yer toplayıp temizleyeyim:roflol::roflol::roflol:

[QUOTE = duyguege; 10297975] İyi akşamlar kızlar ...
Derya tunuşin fotosunu ya .. ben göremedim
Ceylinede maşallah koca ekmeği yicek galiba:)
Birşey sorucam kızlar Ege aglarken anneeee diye ağalıyo ama normalde mesela atıyorum ben wc deyken kapıya vuruyo vuruyo ağlıyor durduk yere bana anne demiyor .. Sizlerinde öylemi? Gece aglarken falan diyor yada düşünce edince:) Çok menfaatçi bu şebelek ya:) [/ B] [/ QUOTE]

öyleler öyleler malesef bir ceylin hanım da öle bişii isteyince anneee diyor peşimden ağlarkende annee diyor ama anne de hadi Kusum diye diye sadece baba dedirttirebiliyorumkaydirigubbakcemile3

[QUOTE = fikriye_bg; 10.299.575] a.sbiz dede durum aynı işine gelince anne oluyorum onun disinda bana Dadı diyor.sırnaşık şey [/ QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[QUOTE = mujdes; 10300896] Teal = [ "COLOR] insan bi merak eder ayol belki dogurdummm fln fln kimse sormamışş aşkolsuuunnn
9 undaki dogumumu daha gec bi tarihe ertelemeyi düsünüyorumm istemiyorum dogurmak çok korkuyorum bişiler oldu bana: S allamm aklımı koru yarappimmmm [/ B] [/ COLOR] [/ QUOTE]

canım merak etmezmiyiz kk bozuktu girebilen olmadı ki doğru dürüst yaa akşam safra bi mesajı kaç kez uğraşıp yazabildim şimdi safra eror verdi site 3.denemmde mesajyazabildim ancak. Allah sana kuvvet versin kolaylık versin inşallah korkma olup bitecek artık tecrübelisin neticede miniğini kucağına alınca herşey süt liman oluyor biliyorsun ne güzel valla boyutu özeniyorum maşallah 2.ler geldi safra yaşlarıda fazla olmayacak hem zor lucak belki ama Allah kolaylığını verir sonrasýnda Nasilsa herşey bir zincir gibi devam ediyor bak Çocuklarımızı 1 gerilerde bıraktık zaman su gibi akti geçti yaşlarımızı büyüttük Sende erteleme korkma sakın hem ne kadar erteleyebilirsinkii: CüvCüv:: ecrin_bebek:: emir_bebek: kaydirigubbakcemile3 değilmii

Ben burdayııım
Duygu Ayça çok güzel "nanne" diyor
hem de gözümün içine baka baka
kız çocuğu farkı işte güzelimyerimseniben

slm kızlar nasılsınız...
eşim traş oluyo ken bende bı bakayım dedım..
yolculuk ıyıydı ama ucağımız rotar yaptı alp uçusun sonlarında sıkılmaya başlamıştı kı neysekı ındık saağsalım....
babasını çok özlemış alpberk dunden berı hıç ayrılmıyo yanından kendı kendıne 5 dk oturmayan çocuk eşimle yatıp tv izledı... süreklı gıdıp kucagına oturuyo mutfaga bile gitse eşim mızıkıyo dudak buzuluyo hemen...
bugun bol bol hasret giderdıler bu arada alpberk baya adım atıyo cesaretını
topladı yakında tamamen yurur bıcırıkım... yarın yıne girerim kızlar kendınıze ıyı bakın görüşürüz....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım yaa babasını özlemiş küçücük yüreğine ne hasret sığdrımış kimbilir allah ayırmasın sizi hiç:Saruboceq:a.s.

merhabalar

nerdesiniz arkadaşlarrrrr

site gene arızalıydı galiba pek gelen giden olmamış

mevlüdecim kıyamam ben bu Alpberke yaa neyse sonunda kavuştunuz ya

müjdecim korkma canım yaaa doğum biraz sıkıntılı oluyo ama kısa sürüyo bi de epidural falan olursan çok rahat edersin sen de biliyosundur bunları canım. acemiliğin olmayacak yani. allah kolaycacık bi doğum nasip etsin sana canım

mevlüde kıss gözümüz aydın çok sevindim kavuşmuşsun, darısı betüşün vee serapın başına inşallahhhhhhhhhhhhhhh

kızlar hem alpberk e hemde kendıme aynı renkte yelek başladım modellerıde hemen hemen aynı bitince resmını koyacagım bol bol örgü örerım ben burda artık sızdede değişik seyler varsa resmını koyarmısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…