Doğum yapmış olan anneler buraya....

vallahi evde hayat süper şimdi birde yağmur var antalyada hep hayal ettiğim şey yağmurda evimde kuzumla olmak, şimdi uyutuum, inşallah bir yerlerden para buluruz da hiç çalışmam, yada çalışrısam kendi işimde çalışayımmm.:))

valla bu ege hiç yemi yor kızlar yaa.

sizler sabahtan akşama neler yediriyosunuzzzz hangi kaplarda bir deyiverin bana bakem

,
allah çalışan silah arkadaşlarıma gözdeye vee deryaya ev hayatı nasip etsinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aytencım alp de hiç yemıyo canımbugun dun bişey yemedı hıç ortyam değişti ondan dedım üstüne gitmedım kök dişerıde çıkıyo yenı dişler parlamış baktım az öncee ondanda yenıyo alabılır bır ıkı gun ısrar etmıycem bakalım düzelır ınsallah...
bıde kendı yemek ıstıyo oyuzden de yemıyo bazen çorbayı azına götürene kadar her yere dökuyoo...

merhaba hanımlarrr. kk sorunluydu kaç gündür girememiştim yeni girmek nasip oldu. mevlüdecim eşine kavuşmuşsunuzz gözün aydın.
Sehercim Utku iyidir inşlah.
Derya güle güle canımm Tunişine kavuş annesi.
Aytencim bizim ozan egede bazen çok güzel yiyor bazen yemiyor. sabah karışık kahvaltısını verdim bir orta boy kase yedi bir biberonda ıhlamurunu içti. uyuması gerekiyor geç kaldı ama kaçıyor kerata uyumak istemiyor sanırım. uykudan kalkınca yogurdunu yada çorbasını yediririm bir kase yine. akşam üstü meyvesi akşamda evde ne yemek varsa az yemekten az çorba az yogurt yediririm gece yatmadan öncede sütünü içer bu kadar canım.
Gül canım daha önce söyledimmi bilmiyorum ama anne kız maşallah çok güzel çıkmışsınız.
Deryacım Tunahanın resmini göremedim.
Betül görünmemiş inşlah iyilerdir.
Duygu canım ozan egede öyle işi düşünce anne diyor.
herkese güzel hafta sonları.

canım yaa utku da iki gündür hiç birşey yemek istemiyor hele dün akşam 4 de yoğurt yedi saat 10 oldu muhallebisini zorla yedi o kadar yani. bizim beslenme mönümüz de şöyle: sabah 9-9,30 gibi peynir katılmış çorba 12 de mandalina suyu 1,30 etli yemek ya da kıymalı çorba 4 de yoğurt ya da meyve püresi( iki üç meyveyi blendırlıyorum içine de birkaç bebe bisküvisi ) 8 gibi öğlenki yediğinden 10-10,30 muhallebi. bazen muhallebiyi yemeden yatar gece kalkar o zaman yer. malesef süt içmiyor çok denedim ne bardakla ne biberonla içmedi. miktarlarına gelince beyefendinin keyfine kalmış bazen bir su bardağı kadar yer bazen de bir çay bardağını zorla bitirir

kendi yiyo mu canım ne güzel maşallah. valla Utkuya kalsan asla kendi yemez herif suyu bile içmiyo kendi. suluğunu getiriyo bize uzatıyo içirin diye kendin iç deyince bağırmaya ağlamaya başlıyo. çok fena hazırcı oldu çıktı :mymeka:

hamarat gacı seniii ohh ne güzel ör ör giydir yavruşuna .keşke bende becerebilseydim ama fırsatta olmuyor pek aslında bide ben sıkılıyorum hemen bitsin diye bişeye başlayınca bitirene kadar elimden bırakmıyorum o nedenle pek örgüye yakın değilim galiba ama yapabilmek isterdim zemuszemus

aytencm inşallah sıkıntılarınız kısa zamanda çözülürde sende rahat edersin canım.
yemeğe gelince ceylinde yemiyor pek sabah kahvaltıyı bazen tamamını bazen yarım yiyor sonra meyve yiyor onu pek atlamıyor seviyor allahtan ama hasta olunca onuda yemiyor o ayrı tabii .yoğurdumuzuda 4-5 yemek kaşığı kadar hazırlıyorm onu yiyor oda bazen yarım yeniyor ama binbir güçlükle reklamdı şarkıydı şaklabanlıktı unutturarak yedirebiliym yanii çorbamızı bu ara gene yarım kase ancak yiyoruz yada 2-3 kaşıktan sonra istemiyor eliyle iteliyip ağlıyor sofradaki yemeklerden 1-2 kaşık ancak yedirebiliyorum muhallebiyi 120 cc kadar yapıyorum akşamları onu yiyor gece süt yada devam sütü zor oluyor işte onu bitek ya 50-60cc yada hiç içiremiyorum bizim biberon sorunumuz varya o nedenle ban uyumayıp gece 2-3 te bidaha deniyorum accık daha süt içsin diye ama bazen başarılı oluyorum bazen hiiiç almıyor ancak işte ama arada evde kek yapınca 5 çayında onada bi dilim kadar yediriyom seviyor zilli

Son düzenleme:
hicrancım aşk olsun benim kız adaş seninle zeynep hilal....
müsait bi zamanda koyayım canım foto.. şimdi dosyaları karıştırmam lazım pek vaktim yok...
aslında bu mesajı da dün yazmıştım ama gitmemiş nedense...

aaaaaaaaaa ölemiydi kızz ben atlamışım yaa adıyla yaşasın zeynep hilal ismi çok güzel eminim kendide güzeldir hilal ler hep güzel olurr:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Hicrancımmm canım benim biraz önce yazamamıştım Ceylin Azramış maşallah ne kadar büyümüş ne güzel olmuş anne kızda ayrı bir güzel çıkmışsınız maşallah.
Herkese iyi akşamlar.

Hepinize iyi pazarlar...
ınş hepiniz iyisinizdir?
Hava kapalı ve soğuk biz de kızımla evdeyiz.Eşim yarım günlüğüne işe gitti.Sıradan bi gün yani...

GÜNAYDIN KIZLAR HAVA YAĞMURLU KAPALI ıNSANIN ıÇı SIKILIYOR YAHU BENDE DÜN HEP TEMıZLıK YAPTIM BUGÜNDE AZ ıŞıM VAR ONUDA YAPIP BU AYIN 23 ÜNDE ALACAĞIMIZ OLAN KıŞıYE AÇTIĞIMIZ MAHKEME VARDI YA HAYIRLISIYLA SONUÇLANSIN DıYE DUA OKUMAYA BAŞLICAM SELATI TEFRıCıYE OKUYUCAM ALLAHIN ıZNı ıLE BU AY MAHKEME ARTIK SONUCA ULAŞIRDA BıZDE RAHAT EDERıZ ıNŞALLAH.
BU ARADA CEYLıN DÜNDEN BERı HASTA GENE ÖKSÜRÜYOR ÇOK HUYSUZ GECE 1 DE YATTI AMA SABAHA KADAR UYUTMADI 15-20 DK ARA ıLE KALKTI AĞLADI BABASININ KUCAĞINI ıSTEDı ıLLA ALICAK KUCAĞINA AYAKTA DURUP SALLICAK KUCAKTA ONU OMZUNADA YASLANACAK BABASINI ÖLE BıR ALIŞKANLIĞI OLDU ZıLLıNıN YARINDA ÖĞLEN GÖTÜRCE DOKTORA GENE ıLAÇLARI BıTTı EVDE ACCIK VARDI ONUDA DÜNDEN BERı VERıYORUM ıNŞALLAH BOĞAZLARDA BıŞıı YOKTUR GENE BAKTIRMIYORDA KUŞUM AĞZINI KAPATIYOR ıLAÇ BıLE ZOR ıÇıRıYORUM GENE ALLAH ACıL ŞıFA VERSıN KUŞUMA :Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol aslıcım büyüyorlar işte
opuyorumnanaktan selamlarrr canım
İyi akşamlar herkes iyidir inşallah...
opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr
opuyorumnanaktan günaydınnn
Hepinize iyi pazarlar...
İnş hepiniz iyisinizdir?
Hava kapalı ve soğuk biz de kızımla evdeyiz.Eşim yarım günlüğüne işe gitti.Sıradan bi gün yani...
aynen öle bende yazdım şimdi ruhum daralıyor hava kapalı ya bende yazdım oniikaydirigubbakcemile3 ama balkonda bi sigara tüttürdüm manzaraya karşı pek hoştu kendimi vapurda sandım bi ankaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar
opuyorumnanaktana.s. merhabalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…