- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.441
aminnnn ayten,im aminnn tadını çıakr evinin bende şimdi koşa koşa eve gidiyorummm...hepinizi öperimmmm:):)
vallahi evde hayat süper şimdi birde yağmur var antalyada hep hayal ettiğim şey yağmurda evimde kuzumla olmak, şimdi uyutuum, inşallah bir yerlerden para buluruz da hiç çalışmam, yada çalışrısam kendi işimde çalışayımmm.:))
valla bu ege hiç yemi yor kızlar yaa.
sizler sabahtan akşama neler yediriyosunuzzzz hangi kaplarda bir deyiverin bana bakem
,
allah çalışan silah arkadaşlarıma gözdeye vee deryaya ev hayatı nasip etsinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aytencım alp de hiç yemıyo canımbugun dun bişey yemedı hıç ortyam değişti ondan dedım üstüne gitmedım kök dişerıde çıkıyo yenı dişler parlamış baktım az öncee ondanda yenıyo alabılır bır ıkı gun ısrar etmıycem bakalım düzelır ınsallah...
bıde kendı yemek ıstıyo oyuzden de yemıyo bazen çorbayı azına götürene kadar her yere dökuyoo...
kızlar hem alpberk e hemde kendıme aynı renkte yelek başladım modellerıde hemen hemen aynı bitince resmını koyacagım bol bol örgü örerım ben burda artık sızdede değişik seyler varsa resmını koyarmısınız...
vallahi evde hayat süper şimdi birde yağmur var antalyada hep hayal ettiğim şey yağmurda evimde kuzumla olmak, şimdi uyutuum, inşallah bir yerlerden para buluruz da hiç çalışmam, yada çalışrısam kendi işimde çalışayımmm.:))
valla bu ege hiç yemi yor kızlar yaa.
sizler sabahtan akşama neler yediriyosunuzzzz hangi kaplarda bir deyiverin bana bakem
,
allah çalışan silah arkadaşlarıma gözdeye vee deryaya ev hayatı nasip etsinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hicrancım aşk olsun benim kız adaş seninle zeynep hilal....
müsait bi zamanda koyayım canım foto.. şimdi dosyaları karıştırmam lazım pek vaktim yok...
aslında bu mesajı da dün yazmıştım ama gitmemiş nedense...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol aslıcım büyüyorlar işteHicrancımmm canım benim biraz önce yazamamıştım Ceylin Azramış maşallah ne kadar büyümüş ne güzel olmuş anne kızda ayrı bir güzel çıkmışsınız maşallah.
Herkese iyi akşamlar.
opuyorumnanaktan selamlarrr canımselam kızlarr
opuyorumnanaktanİyi akşamlar herkes iyidir inşallah...
opuyorumnanaktan günaydınnngünaydın kızlarr
aynen öle bende yazdım şimdi ruhum daralıyor hava kapalı ya bende yazdım oniikaydirigubbakcemile3 ama balkonda bi sigara tüttürdüm manzaraya karşı pek hoştu kendimi vapurda sandım bi ankaydirigubbakcemile3Hepinize iyi pazarlar...
İnş hepiniz iyisinizdir?
Hava kapalı ve soğuk biz de kızımla evdeyiz.Eşim yarım günlüğüne işe gitti.Sıradan bi gün yani...
opuyorumnanaktana.s. merhabalarrmerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?