- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.461
canım çok geçmiş olsun bu hastalıklar mahvedıyo çocukları allahım biran önce şifa versın..GÜNAYDIN KIZLAR HAVA YAĞMURLU KAPALI İNSANIN İÇİ SIKILIYOR YAHU BENDE DÜN HEP TEMİZLİK YAPTIM BUGÜNDE AZ İŞİM VAR ONUDA YAPIP BU AYIN 23 ÜNDE ALACAĞIMIZ OLAN KİŞİYE AÇTIĞIMIZ MAHKEME VARDI YA HAYIRLISIYLA SONUÇLANSIN DİYE DUA OKUMAYA BAŞLICAM SELATI TEFRİCİYE OKUYUCAM ALLAHIN İZNİ İLE BU AY MAHKEME ARTIK SONUCA ULAŞIRDA BİZDE RAHAT EDERİZ İNŞALLAH.
BU ARADA CEYLİN DÜNDEN BERİ HASTA GENE ÖKSÜRÜYOR ÇOK HUYSUZ GECE 1 DE YATTI AMA SABAHA KADAR UYUTMADI 15-20 DK ARA İLE KALKTI AĞLADI BABASININ KUCAĞINI İSTEDİ İLLA ALICAK KUCAĞINA AYAKTA DURUP SALLICAK KUCAKTA ONU OMZUNADA YASLANACAK BABASINI ÖLE BİR ALIŞKANLIĞI OLDU ZİLLİNİN YARINDA ÖĞLEN GÖTÜRCE DOKTORA GENE İLAÇLARI BİTTİ EVDE ACCIK VARDI ONUDA DÜNDEN BERİ VERİYORUM İNŞALLAH BOĞAZLARDA BİŞİİ YOKTUR GENE BAKTIRMIYORDA KUŞUM AĞZINI KAPATIYOR İLAÇ BİLE ZOR İÇİRİYORUM GENE ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN KUŞUMA :Saruboceq::Saruboceq:
Selam Kızlar...
Giremedim bir kaç gündür,bayağı bir rahatsızımm dr. grip dedi ama bende sadece şiddetli boğaz ağrısı ve kırgınlık var öksürmede az birde geceleri acayip terliyorumm..
Eşimede bulaştırdımm galiba..
Borada öksürüyorrsabah ve akşamları,onun öksürüğü benden önce başlamıştı bir hafta bekledik geçmedi dr.uda geçmediği için antb. başlattı..
Anacımm saolsun gece gündüz bize bakıyor...
Bizden bu kadar...
Hasta bebişlerimize acil şifalar...
GÜNAYDIN KIZLAR HAVA YAĞMURLU KAPALI ıNSANIN ıÇı SIKILIYOR YAHU BENDE DÜN HEP TEMıZLıK YAPTIM BUGÜNDE AZ ıŞıM VAR ONUDA YAPIP BU AYIN 23 ÜNDE ALACAĞIMIZ OLAN KıŞıYE AÇTIĞIMIZ MAHKEME VARDI YA HAYIRLISIYLA SONUÇLANSIN DıYE DUA OKUMAYA BAŞLICAM SELATI TEFRıCıYE OKUYUCAM ALLAHIN ıZNı ıLE BU AY MAHKEME ARTIK SONUCA ULAŞIRDA BıZDE RAHAT EDERıZ ıNŞALLAH.
BU ARADA CEYLıN DÜNDEN BERı HASTA GENE ÖKSÜRÜYOR ÇOK HUYSUZ GECE 1 DE YATTI AMA SABAHA KADAR UYUTMADI 15-20 DK ARA ıLE KALKTI AĞLADI BABASININ KUCAĞINI ıSTEDı ıLLA ALICAK KUCAĞINA AYAKTA DURUP SALLICAK KUCAKTA ONU OMZUNADA YASLANACAK BABASINI ÖLE BıR ALIŞKANLIĞI OLDU ZıLLıNıN YARINDA ÖĞLEN GÖTÜRCE DOKTORA GENE ıLAÇLARI BıTTı EVDE ACCIK VARDI ONUDA DÜNDEN BERı VERıYORUM ıNŞALLAH BOĞAZLARDA BıŞıı YOKTUR GENE BAKTIRMIYORDA KUŞUM AĞZINI KAPATIYOR ıLAÇ BıLE ZOR ıÇıRıYORUM GENE ALLAH ACıL ŞıFA VERSıN KUŞUMA :Saruboceq::Saruboceq:
Selam Kızlar...
Giremedim bir kaç gündür,bayağı bir rahatsızımm dr. grip dedi ama bende sadece şiddetli boğaz ağrısı ve kırgınlık var öksürmede az birde geceleri acayip terliyorumm..
Borada öksürüyorrsabah ve akşamları,onun öksürüğü benden önce başlamıştı bir hafta bekledik geçmedi dr.uda geçmediği için antb. başlattı..
Bizden bu kadar...
merhaba arkadaşlar,geçmişi pek okuyamadım.
eda geçmiş olsun canımbir an önce iyileşirsiniz umarım.tlfnunu gndermeyi unutma bana..
müjde ne kadar kaldı doğuma?
hava kapalı içi sıkıyo insanın..
yarın doktoruma gidiyorum tedavime başlıyorum.17.30 da randevum var ve yarın bu sitede tanıştığım çok sevdiğim elif arkadaşımla görüşücem,safranboludan geliyo kendisi.oda benim doktoruma muayene olacak:)
canım çok geçmiş olsun bu hastalıklar mahvedıyo çocukları allahım biran önce şifa versın..
dualarında kabul olur ınsallah allah yardımcınız olsun mahkemıenız hayırla sonuçlansın canım benım......
edacım ailecek sizde geçmiş olsun geldımı eşin kavuştunuzmu.....
merhaba arkadaşlar,geçmişi pek okuyamadım.
eda geçmiş olsun canımbir an önce iyileşirsiniz umarım.tlfnunu gndermeyi unutma bana..
yarın doktoruma gidiyorum tedavime başlıyorum.17.30 da randevum var ve yarın bu sitede tanıştığım çok sevdiğim elif arkadaşımla görüşücem,safranboludan geliyo kendisi.oda benim doktoruma muayene olacak:)
Teşekkür ederim canım..hepinize de geçmiş olsun canım
CANAN....BETÜL.....UMUT.....GÖZDE......ASLI............nerelerdeler bilen var mı inşallah herşey yolundadır
geçmiş olsun edacım allah acil şifalar versin a.s.Selam Kızlar...
Bizden bu kadar...
sağol canım allah razı olsun inşallah çabucak iyileir kuşum .işimizde hayırlısıyla iyi sonuçlanır inşallah:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun bu hastalıklar mahvedıyo çocukları allahım biran önce şifa versın..
dualarında kabul olur ınsallah allah yardımcınız olsun mahkemıenız hayırla sonuçlansın canım benım......
edacım ailecek sizde geçmiş olsun geldımı eşin kavuştunuzmu.....
tedavi ne içindi emelcim allah kolaylık versin sana ben kaçırdım mevzuyu sanırım inşallah tedavin iyi sonuçlanır güzelimmerhaba arkadaşlar,geçmişi pek okuyamadım.
sağol canımcım inşallah opuyorumnanaktan dua konusundada çok teşekkürler allah razı olsun kabul ederim tabii etmemmi opuyorumnanaktan ne okuyabilirsen hayatım zorlanmadan yanii aslında 1,000 yengem 500 eltim okuyacak kızkardeşlerimden biri okuyacak ama diğeri regl dönemindeymiş o iptal oldu 500 ortancamız okursa 2,000 toplam olucak e gerisi bana kalıyor yanii gülsümde sağolsun oda yardımcı olmak istedi az çok farketmez dumada sizinde nefesiniz bulunsun o halde içinden ne gelirse canım sağolunopuyorumnanaktanHicrancım geçmiş olsun Ceylinimize kış geldiya artık kuzuların hastalığı bitmez. Allah dermansızını vermesin.
mahkeme işiniz de inşallah olumlu sonuçlanır canım da paranızı alabilirsiniz.
canım istersen duanda sana yardımcı olabilirim kabul edersen özelden mesaj atabilirsin.
opuyorumnanaktan sağol canım sizde takrar geçmişler olsun acil şifalar dilerim :Saruboceq:
Saol canım,evt kavuştuk:)) Bayramdan önce geldi,gidecekti tekrar ama hastalığımız yüzünden kaldı,tek artı tarafı bu oldu:)
Tmm canım,unutmuştum yazmayı gönderiyorum birazdan...
Teşekkür ederim canım..
Aslının yazısını hatırlıyorum ama diğerleri de girmiyor bu aralar,bende pek giremiyorum bebişler fırsat vermiyordur maalesef birde hastalıklar eklenince.
Hicrancıımm geçmiş olsun ceylin azraya.
Merhabalar,
hasta olan kuzular yada anneler vardır emınım gecmıs olsun kım varsa..
Ben de cok yogunum bu ara.. eve grip bir girdi hepımızı sıradan gecırdı.. cok sukur benım cok agır olmuyor ayakta atlatıyorum ama babam baya kotu oldu.. annem de rahatsız.. Aslanda grip oldu ama dişler le bir araya geldı köpek dıslerı cıkıyor ama bız daha once dıs cıkarmamısız yanı asıl sımdı basladı heralde...
duzenlı bır sekılde dr un dedıgı gıbı agrı kesıcı ates dusurucu vermeme, jel surmeme ragmen agrısı cok oldu ozellıkle gecelerı..
Istah sıfırlandı halıyle kendmde rahatsız olunca sınırlerım gevsemıstı bıraz ama bı ıkı gundur daha ıyıyız cok sukur bugun bı kac kasık bıseyler yedırebıldım.. Vallahı hersey bır yana bır cocugun ıstahsız olması gıbı delı eden bır durum yok Allah buyuk dert vermesın tabı ama boyle sureklı ıstahsız olan cocukların annelerıne Allah buyuk sabır ve guc versın.. Sanırım benım o kadar sabrım olmazdı gercı olmayınca nolcaktı o baskada...
Tasınma ıslerı full.. bır an once gıtseydık ıyıydı ama gıdıcegımız ev sıfır oldugu ıcın dogal gaz baglamada bır problem oldu hala onu beklıyoruz hepımız de hasta hasta ıs yapmak zor gelıyo ama mecbur ıste.. en gıcık olanı da ıkı arada beklemek hemen tasınsak bıtse bu kadar olmayacak..
Bır bakınayım dedım ıkı dk ıhlamurumu ıcerken.. herkes ıyıdır ıns... gorusuruz yıne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?