Doğum yapmış olan anneler buraya....

Betül canım Allah kolaylık versin size bu mevsim zordur taşınmak...
Canan sınavında başarılar canım..

Kızlar geçenlerde Boraya dedesi badem şekerinden verdi nasıl sinirlendimm yutamaz boğazında kalır dedik ama dinlemedi,yavrumda somurdu sonra ağzından attı,gerçi ben ceviz v.. veriyorum eline ısırıp yiyor onlarıda vermesemmi?

bizi özledinisss miii???

ne zamandır resim koyamadık umarım herkes iyidir hasta bebeklere ve annelerimize çok geçmiş olsun müjdecim hayırlı doğumlar dilerim geçmişi okuyamıyorum pek fazla atladığım bişey varsa kusura bakmayın
betülcüm taşınma işi zor Allah kolaylıklar versin

Edacım ailecek geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin acil şifalar.
CANAN....BETÜL.....UMUT.....GÖZDE......ASLI............nerelerdeler bilen var mı inşallah herşey yolundadır
Sehercimm evvelsi gün sana yazmıştım Utku nasıl oldu inşlah iyileşmiştir demiştim ama canım yazımı görmedin sanırım inşlah iyisinizdir opuyorumnanaktan
canan banlı neden bilmiyorum ama banlanmış
betül taşınma işleriyle uğraşıyormuş..
aslıda en son buralardaysı ama şimdi nerde bilmiyorum
hastaydı iyileşmiştir inşallah...
tşkler canımcımm çok şükür iyiyiz hastalık yok çok şükür ben iyileştimde ozanım egemin sesi kısıldı dişler çok zorluyor 14.diş çıktı 2 tane daha yolda el habire agızda bazen yemek yemiyor bu sebepten dolayı bizde durumlar aynen böyle canımm. ben gelemezsem eger Gülsümcümm bana çekilişle ilgili bilgi verirmisin mutlaka şekercim.
Betülcümm çook geçmiş olsun acil şifalar. Ayrıca Allah kolaylık versinn inşlah tez zamanda kolaycacık atlatırsınız Allah'ın izniyle inşlah.
Emel canım sende hayırlısı ile saglıgına kavuşursun inşlah.
ay yesin onu Seher teyzesi. naber Fatmacım pek vaktin olmuyo dimi
Fatmacımm maşallah Onur paşamızaa çok güzel çıkıyor resimlerde.
Herkese iyi gecelerr Allah rahatlık versin.

Birde bugün pc başına yeni geçebildimm o yüzden burdan yazmam geç olacak ama.
CANIM ARKADAŞIM GÜLLL İYİKİ DOĞDUNNN MUTLU YILLAR SANAA İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAA. Nice sağlıklı,mutlu,huzur dolu nice senelere eşinle,kızınla canımm. opuyorumnanaktan

CANAN....BETÜL.....UMUT.....GÖZDE......ASLI............nerelerdeler bilen var mı inşallah herşey yolundadır

burdayım...mirmirmirmir..ama uyumam gerek.benim dölü gecede 10 kere kalkıyor.hala doğru dürüst bir düzene girmedi..emme dölüsü yaa.of yaz gelsin hemen bıraktıracam.uyuturken kolay oluyo..yoksa geceleri kalkıp çok ağlıyo.memeyi ağzına alınca uyumaya devam.devam olmasına da benim uyku piçç oliii...
hareketlerine bazen inanamıyorum.öle değişik beklemediğim şeyler yapıyor ki gülmekten kendimizi alamıyoruz.aynı fotokopi makinası gibi.kapmadığı bişey yok.babannesi namaz kılarken tespis çekmeyi öğrenmiş.ağzıyla sesizce alllah allh deyip eliyle tespih çekme hareketi yapıyo.büyüdüler artık yaaaa....opuyorumnanaktan

fatmacım onur ne tatlı çıkmış ya malşlll..hele ilk resimde kız gibi çıkmış..kız güzeli olcek bu senin oğlan..))))..öptüm..yanaklarından mıncıkla...
ben yatar eyii geceler..

kızlar günaydınnn dün serra yatagın üstünde yürürken beyninin üstüne düşüyodu bende onu tutim diye bi atladım ki ayak bileginden yakaladım..ama karnımın üstüne düştüm acaip sancım vardı... 45 dk bebegin hareketlerini bekledim ki sonunda kıpırdandı biraz..doktora gidicem birazdan...emelcim,betülcüm allahtan kötü bişey olmazsa 9 aralık sabah 9 dogum...dua edinn cok korkuyorum

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun, inşallah bişey olmamıştır. Ayyy 2 gün sonra bi evldın daha olacak. Ne güzel ya... Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlısı olsun güzelim.

Aytencim selam canım. Valla inşallah kendi işinde çalışırsın aytencim. Allah hepimize bol para nasip etsin de evimizde kuzularımızı kendimiz büyütelim. Bende saçmasapan bi yerde çalışmak zorundayım.
Pek giremiyorum iş yerinde yasak. Evdede halim kalmıyor, bu aralar eşimin de projesi var o çalışıyor zaten bilgisayarda. Cuma akşamı 9a kadar çalıştım, bide cumartesi çağırdı gerizekalı, planlarım vardı istanbula gidecektim. doktora çıkacaktım kiss için ne oldu diye.
ama sağolsun burada plan yapılamıyor ne yazıkki...
Aytencim bana da dua et :)

günaydın kızlar
gül canım doğum gününmüş ben atlamışım canım kusura bakma nice senelere canım...
müjde canım aman dıkkat et son gunlerın allahım sana kolaylık versın....
onur pasayada masallah çok güzel çıkmış canım ya nasılda buyudu keretalarr :))
bizde yarın tasınıyoruz.. bu gun yenı evde temızlık ve eksıkler tamamlanıyo burda tasınmak kolay tabı valızler ve bikaç eşyayatak ve çamsır makınasıve fırın ve tv yi şirket almıştı bize evde eksık dıye diğer eşyalar ev sahıbıne ait..
yenı evımızde kı eşyaları da yarın eşimın şirketı alıcak evde halı yok ordada şirket onuda kasılayacakmış
allahtan bı sorun çıkmassa uzunca bısüre burda kalıp para kazanmayı pilanlıyoruz yenı evın orda bende sıkılmam çok güzel mazalar alışverış yerlerı var sehrın merkesıne ve eşimın işinede yakın sayılır inşallah bıraz kendımızı toprlayacaz burda allahın iznıylee...

oyy kuzumm ederim tabi etmem mii hiçç....:teselli: bakma benimkide geçici işte bir süre sonraa bende mecbur çalışırımmm.

Aslıcım kusura bakma canım gerçekten görmedim mesajını çok şükür Utku iyi ama dışarı çıkınca hemen öksürmeye başlıyo ağzını falan atkıyla sarmama rağmen. oy maşallah Ozan Egeye demek 14 diş çıkardı. biz hala 6 dişle bekliyoz.

akıllı bıdık nolcek büyümüş de namaz felan kılarmış.

canım geçmiş olsun inşallah bişey yoktur tehlikeli bi düşüş olmuş seninki. Allah kolay bi doğum nasip eder de inşallah ağrın sızın olmaz

Son düzenleme:
Slm hanımlar
gÜl nıce senelere, mÜjde geÇmıŞ olsun dıkkat et kendıne allah yardımcın olsun
bızde ev arıyoruz bu aralar ÇekmekÖy Ümranıye taraflarında sıkıldık artık at eŞŞek gÖrmekten azıcık ınsan gÖrelım

gül doğum günün kutlu olsun canım. nice senelere...

tanger canım sanada Allah kolaylık versin. Yeni evinde gülegüle otur, en iyisi oradayken birikim yapmak. Bu tarafta zaten adam gibi iş bulmak zor...

Kızlar sizin bıdıklar konuşmaya başladı mı? yoksa daha erken mi?
Geçen iş yerinde biri anlatıyordu daha 1.5 yaşında nasıl konuşuyor falan diye. Irsi midir konuşmak falan da ya?
Benim kızım herkese anne diyor bişey söyleyecekse, arada anneanne diyor, bazen de isterse baba diyor ama çok az söyledi onu da. Onun dışında uykusunda bile dıgıldıgıl konuşuyor ama anlaşılmıyor ne dediği. Ne zaman güzel konuşmaya başlayacakalr?
Yada konuşması için güzel ne alabiliriz neler yapabiliriz.

arkadaşlar kaç gündür soruyum diyorum hep unutuyorum bebişlerimize bal ve pekmez veriyoruz ya hangi miktarlarda veriyonuz yani bi çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı. bi de hiç bi doktordan vermeyin gibi bişey duydunuz mu. bizim son gittiğimiz doktor vermeyin dedi. yakarmış. adamın dediği her şey eşimi destekler niteklikteydi sanki önceden ayarlanmış gibi. akannehir adam bi de döndü bana diyo ki sana verseler pekmezi naparsın ben de içine bi de tahin katarım ekmek banarak yerim dedim. kaydirigubbakcemile3

herkese selam...
nuray canım çocuk kalabalıkta dilleniyor.. burada biri var hergün gezer çocuk yaşını 2 ay geçmişti bi gördüm takır takır konuşuyo maşalllah...
sen ne kadar uğraşırsan uğraş kalabalık olmadı mı zor oluyo...
ama bizde fisherpriceın köprği var türkçe konuşuyo onun baya faydası oldu...

evet mustafa bal ve pekmezi sade yediği zaman nefes alamıyo...
meyve sularına göz kararı katıyorum ben...
bana verseler ben kaçardım herhalde hiç sevemedim pekmezi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…