- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.481
Edacım ailecek geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin acil şifalar.Selam Kızlar...
Giremedim bir kaç gündür,bayağı bir rahatsızımm dr. grip dedi ama bende sadece şiddetli boğaz ağrısı ve kırgınlık var öksürmede az birde geceleri acayip terliyorumm..
Eşimede bulaştırdımm galiba..
Borada öksürüyorrsabah ve akşamları,onun öksürüğü benden önce başlamıştı bir hafta bekledik geçmedi dr.uda geçmediği için antb. başlattı..
Anacımm saolsun gece gündüz bize bakıyor...
Bizden bu kadar...
Hasta bebişlerimize acil şifalar...
Sehercimm evvelsi gün sana yazmıştım Utku nasıl oldu inşlah iyileşmiştir demiştim ama canım yazımı görmedin sanırım inşlah iyisinizdir opuyorumnanaktanCANAN....BETÜL.....UMUT.....GÖZDE......ASLI............nerelerdeler bilen var mı inşallah herşey yolundadır
tşkler canımcımm çok şükür iyiyiz hastalık yok çok şükür ben iyileştimde ozanım egemin sesi kısıldı dişler çok zorluyor 14.diş çıktı 2 tane daha yolda el habire agızda bazen yemek yemiyor bu sebepten dolayı bizde durumlar aynen böyle canımm. ben gelemezsem eger Gülsümcümm bana çekilişle ilgili bilgi verirmisin mutlaka şekercim.canan banlı neden bilmiyorum ama banlanmış
betül taşınma işleriyle uğraşıyormuş..
aslıda en son buralardaysı ama şimdi nerde bilmiyorum
hastaydı iyileşmiştir inşallah...
Betülcümm çook geçmiş olsun acil şifalar. Ayrıca Allah kolaylık versinn inşlah tez zamanda kolaycacık atlatırsınız Allah'ın izniyle inşlah.Merhabalar,
hasta olan kuzular yada anneler vardır emınım gecmıs olsun kım varsa..
Ben de cok yogunum bu ara.. eve grip bir girdi hepımızı sıradan gecırdı.. cok sukur benım cok agır olmuyor ayakta atlatıyorum ama babam baya kotu oldu.. annem de rahatsız.. Aslanda grip oldu ama dişler le bir araya geldı köpek dıslerı cıkıyor ama bız daha once dıs cıkarmamısız yanı asıl sımdı basladı heralde...
duzenlı bır sekılde dr un dedıgı gıbı agrı kesıcı ates dusurucu vermeme, jel surmeme ragmen agrısı cok oldu ozellıkle gecelerı..
Istah sıfırlandı halıyle kendmde rahatsız olunca sınırlerım gevsemıstı bıraz ama bı ıkı gundur daha ıyıyız cok sukur bugun bı kac kasık bıseyler yedırebıldım.. Vallahı hersey bır yana bır cocugun ıstahsız olması gıbı delı eden bır durum yok Allah buyuk dert vermesın tabı ama boyle sureklı ıstahsız olan cocukların annelerıne Allah buyuk sabır ve guc versın.. Sanırım benım o kadar sabrım olmazdı gercı olmayınca nolcaktı o baskada...
Tasınma ıslerı full.. bır an once gıtseydık ıyıydı ama gıdıcegımız ev sıfır oldugu ıcın dogal gaz baglamada bır problem oldu hala onu beklıyoruz hepımız de hasta hasta ıs yapmak zor gelıyo ama mecbur ıste.. en gıcık olanı da ıkı arada beklemek hemen tasınsak bıtse bu kadar olmayacak..
Bır bakınayım dedım ıkı dk ıhlamurumu ıcerken.. herkes ıyıdır ıns... gorusuruz yıne..
Emel canım sende hayırlısı ile saglıgına kavuşursun inşlah.merhaba arkadaşlar,geçmişi pek okuyamadım.
eda geçmiş olsun canımbir an önce iyileşirsiniz umarım.tlfnunu gndermeyi unutma bana..
müjde ne kadar kaldı doğuma?
hava kapalı içi sıkıyo insanın..
yarın doktoruma gidiyorum tedavime başlıyorum.17.30 da randevum var ve yarın bu sitede tanıştığım çok sevdiğim elif arkadaşımla görüşücem,safranboludan geliyo kendisi.oda benim doktoruma muayene olacak:)
Fatmacımm maşallah Onur paşamızaa çok güzel çıkıyor resimlerde.ay yesin onu Seher teyzesi. naber Fatmacım pek vaktin olmuyo dimi
CANAN....BETÜL.....UMUT.....GÖZDE......ASLI............nerelerdeler bilen var mı inşallah herşey yolundadır
kızlar günaydınnn dün serra yatagın üstünde yürürken beyninin üstüne düşüyodu bende onu tutim diye bi atladım ki ayak bileginden yakaladım..ama karnımın üstüne düştümacaip sancım vardı... 45 dk bebegin hareketlerini bekledim ki sonunda kıpırdandı biraz..doktora gidicem birazdan...emelcim,betülcüm allahtan kötü bişey olmazsa 9 aralık sabah 9 dogum...dua edinn cok korkuyorum
vallahi evde hayat süper şimdi birde yağmur var antalyada hep hayal ettiğim şey yağmurda evimde kuzumla olmak, şimdi uyutuum, inşallah bir yerlerden para buluruz da hiç çalışmam, yada çalışrısam kendi işimde çalışayımmm.:))
valla bu ege hiç yemi yor kızlar yaa.
sizler sabahtan akşama neler yediriyosunuzzzz hangi kaplarda bir deyiverin bana bakem
,
allah çalışan silah arkadaşlarıma gözdeye vee deryaya ev hayatı nasip etsinnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aytencim selam canım. Valla inşallah kendi işinde çalışırsın aytencim. Allah hepimize bol para nasip etsin de evimizde kuzularımızı kendimiz büyütelim. Bende saçmasapan bi yerde çalışmak zorundayım.
Pek giremiyorum iş yerinde yasak. Evdede halim kalmıyor, bu aralar eşimin de projesi var o çalışıyor zaten bilgisayarda. Cuma akşamı 9a kadar çalıştım, bide cumartesi çağırdı gerizekalı, planlarım vardı istanbula gidecektim. doktora çıkacaktım kiss için ne oldu diye.
ama sağolsun burada plan yapılamıyor ne yazıkki...
Aytencim bana da dua et :)
Edacım ailecek geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin acil şifalar.
Sehercimm evvelsi gün sana yazmıştım Utku nasıl oldu inşlah iyileşmiştir demiştim ama canım yazımı görmedin sanırım inşlah iyisinizdir opuyorumnanaktan
tşkler canımcımm çok şükür iyiyiz hastalık yok çok şükür ben iyileştimde ozanım egemin sesi kısıldı dişler çok zorluyor 14.diş çıktı 2 tane daha yolda el habire agızda bazen yemek yemiyor bu sebepten dolayı bizde durumlar aynen böyle canımm. ben gelemezsem eger Gülsümcümm bana çekilişle ilgili bilgi verirmisin mutlaka şekercim.
Betülcümm çook geçmiş olsun acil şifalar. Ayrıca Allah kolaylık versinn inşlah tez zamanda kolaycacık atlatırsınız Allah'ın izniyle inşlah.
Emel canım sende hayırlısı ile saglıgına kavuşursun inşlah.
Fatmacımm maşallah Onur paşamızaa çok güzel çıkıyor resimlerde.
Herkese iyi gecelerr Allah rahatlık versin.
Birde bugün pc başına yeni geçebildimm o yüzden burdan yazmam geç olacak ama.
CANIM ARKADAŞIM GÜLLL ıYıKı DOĞDUNNN MUTLU YILLAR SANAA ıYıKı DOĞDUN ıYıKı DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAA. Nice sağlıklı,mutlu,huzur dolu nice senelere eşinle,kızınla canımm. opuyorumnanaktan
burdayım...mirmirmirmir..ama uyumam gerek.benim dölü gecede 10 kere kalkıyor.hala doğru dürüst bir düzene girmedi..emme dölüsü yaa.of yaz gelsin hemen bıraktıracam.uyuturken kolay oluyo..yoksa geceleri kalkıp çok ağlıyo.memeyi ağzına alınca uyumaya devam.devam olmasına da benim uyku piçç oliii...
hareketlerine bazen inanamıyorum.öle değişik beklemediğim şeyler yapıyor ki gülmekten kendimizi alamıyoruz.aynı fotokopi makinası gibi.kapmadığı bişey yok.babannesi namaz kılarken tespis çekmeyi öğrenmiş.ağzıyla sesizce alllah allh deyip eliyle tespih çekme hareketi yapıyo.büyüdüler artık yaaaa....opuyorumnanaktan
kızlar günaydınnn dün serra yatagın üstünde yürürken beyninin üstüne düşüyodu bende onu tutim diye bi atladım ki ayak bileginden yakaladım..ama karnımın üstüne düştümacaip sancım vardı... 45 dk bebegin hareketlerini bekledim ki sonunda kıpırdandı biraz..doktora gidicem birazdan...emelcim,betülcüm allahtan kötü bişey olmazsa 9 aralık sabah 9 dogum...dua edinn cok korkuyorum
arkadaşlar kaç gündür soruyum diyorum hep unutuyorum bebişlerimize bal ve pekmez veriyoruz ya hangi miktarlarda veriyonuz yani bi çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı. bi de hiç bi doktordan vermeyin gibi bişey duydunuz mu. bizim son gittiğimiz doktor vermeyin dedi. yakarmış. adamın dediği her şey eşimi destekler niteklikteydi sanki önceden ayarlanmış gibi. akannehir adam bi de döndü bana diyo ki sana verseler pekmezi naparsın ben de içine bi de tahin katarım ekmek banarak yerim dedim. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?