- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.501
Kızlar sizin bıdıklar konuşmaya başladı mı? yoksa daha erken mi?
Geçen iş yerinde biri anlatıyordu daha 1.5 yaşında nasıl konuşuyor falan diye. Irsi midir konuşmak falan da ya?
Benim kızım herkese anne diyor bişey söyleyecekse, arada anneanne diyor, bazen de isterse baba diyor ama çok az söyledi onu da. Onun dışında uykusunda bile dıgıldıgıl konuşuyor ama anlaşılmıyor ne dediği. Ne zaman güzel konuşmaya başlayacakalr?
Yada konuşması için güzel ne alabiliriz neler yapabiliriz.
evet mustafa bal ve pekmezi sade yediği zaman nefes alamıyo...
meyve sularına göz kararı katıyorum ben...
bana verseler ben kaçardım herhalde hiç sevemedim pekmezi..
arkadaşlar kaç gündür soruyum diyorum hep unutuyorum bebişlerimize bal ve pekmez veriyoruz ya hangi miktarlarda veriyonuz yani bi çay kaşığı mı tatlı kaşığı mı. bi de hiç bi doktordan vermeyin gibi bişey duydunuz mu. bizim son gittiğimiz doktor vermeyin dedi. yakarmış. adamın dediği her şey eşimi destekler niteklikteydi sanki önceden ayarlanmış gibi. akannehir adam bi de döndü bana diyo ki sana verseler pekmezi naparsın ben de içine bi de tahin katarım ekmek banarak yerim dedim. kaydirigubbakcemile3
Valla kızlar doğru diyorsunuz. Sanıyorum bu iş kalabalıkla pekişen bişey..Seher bak sizin en küçük kalabalığın içinde olunca heralde, bide en küçük olunca dillendi heralde.
Sıksık kendi yaşıtları ile biraraya getirmek lazım sanıyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bayılırım tahinle hımmmmcokacimcoook
ben ben bende gelebilirmıyım tahınım elimdee....cokacimcoookgel kız bizde pekmez bol bağımız var taze taze ohhhh mis gibi tahinle katar katar yeriz. zemuszemus cokacimcoook
ben ben bende gelebilirmıyım tahınım elimdee....cokacimcoook
Merhabalar,
hasta olan kuzular yada anneler vardır emınım gecmıs olsun kım varsa..
Ben de cok yogunum bu ara.. eve grip bir girdi hepımızı sıradan gecırdı.. cok sukur benım cok agır olmuyor ayakta atlatıyorum ama babam baya kotu oldu.. annem de rahatsız.. Aslanda grip oldu ama dişler le bir araya geldı köpek dıslerı cıkıyor ama bız daha once dıs cıkarmamısız yanı asıl sımdı basladı heralde...
duzenlı bır sekılde dr un dedıgı gıbı agrı kesıcı ates dusurucu vermeme, jel surmeme ragmen agrısı cok oldu ozellıkle gecelerı..
Istah sıfırlandı halıyle kendmde rahatsız olunca sınırlerım gevsemıstı bıraz ama bı ıkı gundur daha ıyıyız cok sukur bugun bı kac kasık bıseyler yedırebıldım.. Vallahı hersey bır yana bır cocugun ıstahsız olması gıbı delı eden bır durum yok Allah buyuk dert vermesın tabı ama boyle sureklı ıstahsız olan cocukların annelerıne Allah buyuk sabır ve guc versın.. Sanırım benım o kadar sabrım olmazdı gercı olmayınca nolcaktı o baskada...
Tasınma ıslerı full.. bır an once gıtseydık ıyıydı ama gıdıcegımız ev sıfır oldugu ıcın dogal gaz baglamada bır problem oldu hala onu beklıyoruz hepımız de hasta hasta ıs yapmak zor gelıyo ama mecbur ıste.. en gıcık olanı da ıkı arada beklemek hemen tasınsak bıtse bu kadar olmayacak..
Bır bakınayım dedım ıkı dk ıhlamurumu ıcerken.. herkes ıyıdır ıns... gorusuruz yıne..
slm kızlar nasılsınız...
eşim traş oluyo ken bende bı bakayım dedım..
yolculuk ıyıydı ama ucağımız rotar yaptı alp uçusun sonlarında sıkılmaya başlamıştı kı neysekı ındık saağsalım....
babasını çok özlemış alpberk dunden berı hıç ayrılmıyo yanından kendı kendıne 5 dk oturmayan çocuk eşimle yatıp tv izledı... süreklı gıdıp kucagına oturuyo mutfaga bile gitse eşim mızıkıyo dudak buzuluyo hemen...
bugun bol bol hasret giderdıler bu arada alpberk baya adım atıyo cesaretını topladı yakında tamamen yurur bıcırıkım... yarın yıne girerim kızlar kendınıze ıyı bakın görüşürüz....
garibim alpberk uçmaktan yürümeye fırsat bulamadıkikaydirigubbakcemile3şaka şaka mevlüdecim ama şakada biyana işallah artık uzunca süre bu düzende oturur hem para biriktirir hemde huzura erersiniz..olmuyo babasız malesef..annelerde biyere kadar..senin adına çok mutlu oldum..güzel günler sizin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?