Doğum yapmış olan anneler buraya....

KIZLAR BİŞİİ SORCAM SİZE HERKES BAKSIN AŞI TKVİMİNE DE CEVAP VERSİN BANA

ceylinin aşılarını özelde yapıyordum ben bi kliniğe götürüyomya 3.aydan beri o klinikteki dr aşı takvimine kızamıkçık kabakulak MMR aşısı yanii 12.ayda

yaptıkya herkes yapmıştır mutlaka bizim takvime bu ay içinde yazmış MMR aşısını ve bugün dr un sekreteri aradı yarın aşıya gelin diye ben size sormayı

unuttum geçen ay pnömokok u sağlık ocağında yaptırdım ya ben ordaki hemşire bunu kim yazmış 3 ay ara ile aynı aşı olurmu hiç yanlış yazmışlar dedi bu

aşı 4-5 yaşlarında olucak bidaha dedi bende önemsemedim doktordan daha mı iyi bilcek dedim kendimce işte sonrada unuttum sizlerde 15.aya girerken yada

15.ayda tekrar yaptırmışmıydınız bu aşıyı yada yapılacxakmı yazmışmı doktorlarınız bakın bi benim kafam karıştı sağlık ocağı yok diyor özel dr var diye

yazmış takvime yapılacakmış yarın .ben doktoru arayıp sorucam sabahtan sizde cvap verinde bana ona göre doktora itiraz edeyim yada sorayım yanii

anladınızmı bacılar biraz karışık yazdım sanırım kısadan hisse MMR (kızamık kabakulak aşısı)12. ve 15 .aylarda varmı sizin aşı takviminizde yada yaptınızmı

hadi eller çalışsın bakem çabukk

canım hoşgeldin allah kolaylık versin öğretmen oldun ama hala sınav stresi bitmedi değilmiikaydirigubbakcemile3

betülüm bacı nassın yaa kayboldun yeni evin hayırlı olsun hem geçmişler olsun hem yeni dişler hayırlı olsun aynen dediğin gibi valla asıl dişler yeni çıkıyor mahvetti bizi mahvetti ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı hele 3 gündür gece nerdeyse uyumuyor ceylinde hep uyanıp uyanıp ağlıyor ilaçlarda fayda etmiyor sanırım geçici rahatlatıyor diş malum geçmiyor damak ağrısı
Bu arada mujdecım dogum olmamıs anlasılan 6 aralıktı tahmını tarıh bebekte sende ıyısınızdır umarım canım..
Saglıkla kavusurusunuz ınsalahh...
9.unda allah nasip kısmet ederse canım doğum

:1shok::1shok: müjdecim allah yardımcın olsun geçmişler olsun inşallah bişii yoktur canım aman dikkat et kendine son zamanların hatta günlerin saatlerin dinlenmeye bak yardımcın yokmuydu senin hay allah allah kazalardan belalardan korusun hepimizi .dr ne dedi dönünce hemen yazzza.s.

çocuktan çocuğa değişiyor işte ama ceylinde az konuşmuyr tabii çok düzgün değil ama anlaşılıyor dedikleri 3 lü kelimelerden 3-4 tane söylüyor mesela anne buvva veeer diyor suya hala buvva diyorr kaydirigubbakcemile3 baba mama aaa anne geee baaaa diyorrr

kızlar cavabınızı bekliyom hadiiinnn ceylin durmuyor zaten pc başında kalamıyorum siz yazın ben gelip bakıcam ara ara cavaplarınızaaaa

valla biz aşıları sağlıkocağında yaptırıyoruz
karma aşıdan sonra 18. ayda gel yazmışlar.. öyle şu aşı için gelin yazmıyolar...
nette aşı takvimleri vardır herhalde ona bi bakalım

canım su çiçeği aşısı olmasın o yanlış yazmış olabilirler mi...
sen dr unu ara sor bence... en iyisini o bilir herhalde...

hicran 12 ayında su çiçeği oldu alp dr sonra 15 ayında hepatıt a ve pnomokok olsun dedı(pnomokok u ben cezairde yaptıramamıştım oyuzden ) gelmeden önce dr ardım konuştum pnomokok olsundedı...
sağlık ocagında sadece pnomokok yaptırdım hepatıyt a içinde 2 yasında dedıler...
hemşireye sordum başka asısı varmı dıye mart ayında 5 li karma asısının rapelı varmış mart ayına gelıyo alp ınkı onun dışında aşısı yok canım alp ın suanda.....

uf kızlar sinirlerım tavan yaptı ya şimdi benım yarın tasıncaktık sözde eşim temızletememış evı bende bu evde çok temızlık yapmadım ortalığı topladım bır gun daha uzadı iş tabı eşim kadına ulasırda evı temızletırse tabı uf ya uzaması kötü oldu valızlerı bıle açmadım çamasır bırıktı herseyden önemlısı halı yok bu evde alp üşütcek dıye korkuyorum uffff

müjde geçmiş olsun canım ben atlamışım o mesajı...
aman dikkat et sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına...

hicrancım bizimde nisanda karma aşımız varmış yani 18. ayda başka bişey yazmamışlar. belki o dedikleri suçiçeği aşısıdır

ıyi akşamlar kızlar..Hasta annelerimize ve bebişlerine geçmiş olsun.Allah şifa versin..
Fazla bakamadım ama Onurcuğumun resmini gördüm kız güzeli ya ballı lokma tatlısı çok yakışıklı olcak 41 kere maşallah..
Müjde sanada geçmiş olsun hayırlı doğumlar inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini...
Birde bal pekmez sorulmuş sanırım.Ben kahvaltıda bir dilim ekmeğin üzerine az tereyağı ile sürüyorum birde akşam bazen sütüne koyuyorum..
Pekmezde bir tatlı kaşığı ile sade veriyorum bir sorun olmadı..Bende çok severim tahin pekmez.Egede çok seviyor maşallah..
Hicran bizimde aşımız 18.ayda ondan önce birşey yok sanırım..Yani sağlık ocağından öyle dediler..Geçen ay su çiçeğini vurdurduk o kadar...
Gülcüm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara bal kızınla uzun ömürler inşallah...

valla biz aşıları sağlıkocağında yaptırıyoruz
karma aşıdan sonra 18. ayda gel yazmışlar.. öyle şu aşı için gelin yazmıyolar...
nette aşı takvimleri vardır herhalde ona bi bakalım

canım su çiçeği aşısı olmasın o yanlış yazmış olabilirler mi...
sen dr unu ara sor bence... en iyisini o bilir herhalde...

hicrancım bizimde nisanda karma aşımız varmış yani 18. ayda başka bişey yazmamışlar. belki o dedikleri suçiçeği aşısıdır

kızlar cevaplar için sağolun .ben bizim aşı takvimine bakıyorum orda MMR(KABAKULAK KIZAMIKÇIK KIZAMIK AŞISI) 12.AY SONRASINDA ıSE 4-6 YAŞ YAZIYOR NETTEDE ÖLE YAZIYOR TÜM LıSTELERDE EEE SAĞLIK OCAĞIDA AYNI CEVABI VERDı OKULDA VURULACAK DEDı BANA BıZıM DOKTORUN SEKRETERıNE ISRAR LA YANLIŞ YAZMIŞ OLABıLıR AYNI AŞI 3 AY ARA ıLE OLMAZ Kı DEDıM ORDAN Bı HEMŞıREYE SORDU SANIRIM EMıN DEĞıLıM YADA DOKTORAMI SORDU ANLAYAMADIM ORASINI YOK BıZ YAPIYORUZ DEDı :sm_confused::uhm: BEN EN ıYıSı YARIN DOKTORU ARAYAYIM SABAHTAN Bı SORAYIM DıREKT ONA O NE DıYECEK BAKALIM BANA

Çoçuklar ve Gençler ıçin - Aşı Dünyası

BıZıMDE 18.AYDA KARMA VAR işte bizim aşı karnemizde dr yazmış ama bu ayada kızamıkçık kabakulak aşısını yazmış yanlışmı yazdı yoksa gerçektenmi vurmak istiyorlar anlayamadım biz su çiçeğini önceki a vurdurduk geçen ayda pnömokok olduk marta gein dediler sağlık ocağından ama yarın anlıcaz bakalım neyin nesi yanlışmı yazmış dr yoks yapmak mı istiyorlar bakalım ama yapmıcam tabii geneli ne ise ona uyacağız

ya bizim dr zaten baya yoğun olmaya başladı 2-3 aydır baya kalabalık oluyor klinik bekle bekle sıra gelmiyor bi türlü iyi dktor allah için ama kafası sulandı sanırım bence öle yanii yoğunlktan tarihleri şaşmaya başladı bizim önceki dr da öleydi bıraktım ceylinin reflüsünü kulak arkası etti diye şimdide bunumu bırakçaz yaww artık bizim burda bi hastane var ordaki dr götürürüm olmadı bundan sonra hem bu dr da çok iiymiş baya methini duydum yanii zaten artık reflü sorunumuzda yok olağan kontroller için taa avcılara gitmeye de gerek kalmaz hem diyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…