- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.521
canım hoşgeldin allah kolaylık versin öğretmen oldun ama hala sınav stresi bitmedi değilmiikaydirigubbakcemile3slm kızlar..ben banlanmışım.haberim yok.ne zamndır girmemiştim.dün akşamgireyim iki muhabbet edeyim dedim. ki banlanmışım. sebep mail adresimi aktif ettirmem gerkiyormuş.mynette bir adresim vardı öle fazla kullanmadığım 2 aydır girmeyince kapanmış.tabii editörler de farkedince beni banlamışlar..hemn aktifleştirdim.ve geldim.
sonra cuma ne var ne yok..öle ilginç bişeyler varmı? buluşma falan.bu aralar çok yoğunum hiç giremiyom.yazılı okuyom.anadolu liselerine öğretmen seçme sınavı var ona çalışmaya çalışyom.kıvanç bir de geç uyumaya başladı.hiç giremezz oldum.
şimdilik sizleri öpüyom..yine uğrarım..
betülüm bacı nassın yaa kayboldun yeni evin hayırlı olsun hem geçmişler olsun hem yeni dişler hayırlı olsun aynen dediğin gibi valla asıl dişler yeni çıkıyor mahvetti bizi mahvetti ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı hele 3 gündür gece nerdeyse uyumuyor ceylinde hep uyanıp uyanıp ağlıyor ilaçlarda fayda etmiyor sanırım geçici rahatlatıyor diş malum geçmiyor damak ağrısıMerhabalar,
hasta olan kuzular yada anneler vardır emınım gecmıs olsun kım varsa..
Ben de cok yogunum bu ara.. eve grip bir girdi hepımızı sıradan gecırdı.. cok sukur benım cok agır olmuyor ayakta atlatıyorum ama babam baya kotu oldu.. annem de rahatsız.. Aslanda grip oldu ama dişler le bir araya geldı köpek dıslerı cıkıyor ama bız daha once dıs cıkarmamısız yanı asıl sımdı basladı heralde...
duzenlı bır sekılde dr un dedıgı gıbı agrı kesıcı ates dusurucu vermeme, jel surmeme ragmen agrısı cok oldu ozellıkle gecelerı..
Istah sıfırlandı halıyle kendmde rahatsız olunca sınırlerım gevsemıstı bıraz ama bı ıkı gundur daha ıyıyız cok sukur bugun bı kac kasık bıseyler yedırebıldım.. Vallahı hersey bır yana bır cocugun ıstahsız olması gıbı delı eden bır durum yok Allah buyuk dert vermesın tabı ama boyle sureklı ıstahsız olan cocukların annelerıne Allah buyuk sabır ve guc versın.. Sanırım benım o kadar sabrım olmazdı gercı olmayınca nolcaktı o baskada...
Tasınma ıslerı full.. bır an once gıtseydık ıyıydı ama gıdıcegımız ev sıfır oldugu ıcın dogal gaz baglamada bır problem oldu hala onu beklıyoruz hepımız de hasta hasta ıs yapmak zor gelıyo ama mecbur ıste.. en gıcık olanı da ıkı arada beklemek hemen tasınsak bıtse bu kadar olmayacak..
Bır bakınayım dedım ıkı dk ıhlamurumu ıcerken.. herkes ıyıdır ıns... gorusuruz yıne..
9.unda allah nasip kısmet ederse canım doğumBu arada mujdecım dogum olmamıs anlasılan 6 aralıktı tahmını tarıh bebekte sende ıyısınızdır umarım canım..
Saglıkla kavusurusunuz ınsalahh...
kızlar günaydınnn dün serra yatagın üstünde yürürken beyninin üstüne düşüyodu bende onu tutim diye bi atladım ki ayak bileginden yakaladım..ama karnımın üstüne düştümacaip sancım vardı... 45 dk bebegin hareketlerini bekledim ki sonunda kıpırdandı biraz..doktora gidicem birazdan...emelcim,betülcüm allahtan kötü bişey olmazsa 9 aralık sabah 9 dogum...dua edinn cok korkuyorum
Gül canım sanırım ben de atladım doğum gününü nice yıllara canım.
herkese selam...
nuray canım çocuk kalabalıkta dilleniyor.. burada biri var hergün gezer çocuk yaşını 2 ay geçmişti bi gördüm takır takır konuşuyo maşalllah...
sen ne kadar uğraşırsan uğraş kalabalık olmadı mı zor oluyo...
ama bizde fisherpriceın köprği var türkçe konuşuyo onun baya faydası oldu...
ben ben bende gelebilirmıyım tahınım elimdee....cokacimcoook
artık yazmıyorumm:umursamaz:hıııhhhh ....şaka şakaa ne bilim bugünde benim içimden gelmiyor yazmaaakkk
valla biz aşıları sağlıkocağında yaptırıyoruz
karma aşıdan sonra 18. ayda gel yazmışlar.. öyle şu aşı için gelin yazmıyolar...
nette aşı takvimleri vardır herhalde ona bi bakalım
canım su çiçeği aşısı olmasın o yanlış yazmış olabilirler mi...
sen dr unu ara sor bence... en iyisini o bilir herhalde...
hicran 12 ayında su çiçeği oldu alp dr sonra 15 ayında hepatıt a ve pnomokok olsun dedı(pnomokok u ben cezairde yaptıramamıştım oyuzden ) gelmeden önce dr ardım konuştum pnomokok olsundedı...
sağlık ocagında sadece pnomokok yaptırdım hepatıyt a içinde 2 yasında dedıler...
hemşireye sordum başka asısı varmı dıye mart ayında 5 li karma asısının rapelı varmış mart ayına gelıyo alp ınkı onun dışında aşısı yok canım alp ın suanda.....
hicrancım bizimde nisanda karma aşımız varmış yani 18. ayda başka bişey yazmamışlar. belki o dedikleri suçiçeği aşısıdır
ıyi akşamlar kızlar..Hasta annelerimize ve bebişlerine geçmiş olsun.Allah şifa versin..
Fazla bakamadım ama Onurcuğumun resmini gördüm kız güzeli ya ballı lokma tatlısı çok yakışıklı olcak 41 kere maşallah..
Müjde sanada geçmiş olsun hayırlı doğumlar inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini...
Birde bal pekmez sorulmuş sanırım.Ben kahvaltıda bir dilim ekmeğin üzerine az tereyağı ile sürüyorum birde akşam bazen sütüne koyuyorum..
Pekmezde bir tatlı kaşığı ile sade veriyorum bir sorun olmadı..Bende çok severim tahin pekmez.Egede çok seviyor maşallah..
Hicran bizimde aşımız 18.ayda ondan önce birşey yok sanırım..Yani sağlık ocağından öyle dediler..Geçen ay su çiçeğini vurdurduk o kadar...
Gülcüm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara bal kızınla uzun ömürler inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?