Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bir araştır istersen Hicran ben bu ayda bir aşı bilmiyorum hep sağlık ocağında yaptırdığımız için ne zaman gelin derlerse ben o zaman gidiyorum...

saol sehercim..
mevlüdecim yerleri bi sil at battaniyedir ne varsa yere..aman üşütmesin yavru..zaten dediğin gbi hava deişimi falan neme lazım..allaha emanet olun..
hicrancım ben sağlık ocağından memnunum yakınlarınızda varsa en iyisi bence..özelden bir doktorun olucak kafadengi..aşılarıda ocaklarda yaptırıcaksın..ben öyle yapıyorum..gerçi drumuz çok yogun ama güven duydum bikere..deiştir gitsin sende doktorunu hiç sıkma canını..marta yazmışlar bizede aşı..

Canım bende su çiçeğini 2 ay önce özelde yaptırdım. Kasımın sonunda da Hepatit A'nın ilk dozunu vurdurdum. !.5 yaşında da sağlık ocağında karma aşısı olacakmış. Sonra da hepatit A'nın ikinci dozu var. bi daha da yok ilkokula kadar diye biliyorum.

ıyi günler hepinize..
Gülsüm yolladığın linke baktım da maşallah hepsi de çok sevimli çıkmışlar.
Bu arada biz de kızımın aşılarını sağlık ocağında yaptırıyoruz.Bi daha ki aşısı bir buçuk yaşında.
Bu arada arkadaşlar dün misafirliğe gittik komşunun iki yaşında oğlu var çocuk bulduğu her fırsatta kızıma tokat attı eşimle ben acayip gerildik.Hani çocuktur diyeceksin ama çocuk kızımın yanından geçerken ya yumruk atıyor ya da tokat.Tabi biz sürekli peşlerinde ama gerçekten çok gerildim en son şap diye yine yapıştırınca ben artık sesimi yükselttim çocuğa,annesi de tabi müdahale etti.Ya bu yeni nesil çocuklarında bu dayak atma olayı çok yaygın.Bence televizyondaki şiddet içerikli çizgi filimlerin etkisi çok.

slm kızlar ceylin ayakta o nedenle pc başında duramıyom sabah dr götürdün antibiyotik verdi gene faranjit olmuş öksürük balgamlı ve sert şekilde gece gene uyuyamadık o uyursa bende uyuyacağım accık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…