Doğum yapmış olan anneler buraya....

kucağımdaki fotodaki kazak ve berede benim eserim:))üstümdeki yelekde kaynanamın eseri:)gönlü olsun dıye gıymiştim pek bi kaba bulmama ramen:)yinede çok becerikli kadıncağız..saolsun.

Son düzenleme:
umutcummm maşallah bir içim su olmuşsun sen yınee.....
maşallah ismete canım benım o sarı saçlara bak ya bittim...
gözlerıne hastayım zaten söze gery yok yerım ben onu yerrr....
lütfen benım için yanaklarından bi mıncır su ismetın......

çok güzel duruyo resımde yelek canım bende kendıme ve alp aynı renkte örüyorum bu ara bir örgüye bide tursuya taktım tursu yapcam yarın bi tasınayım....

canımbenim..saol mevlüde tayzesi..sende alp yavrusunu kokla benim yerime..orada iyice büyüsün koca adam olupda gelsin işallah yaza falan gezdirelim beraber bunları...
hicrancım çok geçmiş olsun...
bizimde sigorta atmış. doğalgaz sönmüş..ismetde hep üstünü açar..ben tedarikli giydirip yatırıyorum ama ev buz kesmiş..bide üstünü azcık fazla örtsem su gibi terler..inceden kalına örtüyorum gece boyu üstünü..ilk uyudugu sıralar bi pike..bikaç saate battanıye..ılerleyen zamanda battanıye üstüne bitane penye pike atıyorum..ama açıyo çoğukez üstünü..ev okadar soğumasa bişi olmazdı sanırım ama bugun bızımde yıne başladı burnumuz akmaya..hapşırık...nediyim...peditus verdim..yarısını tükürdük..seyrine göre olmassa zaten bi kontrole götürmek istyorum yarın götürürm doktora...

semacım elde deil gerilmemek..benım ust komşumun 3yaşında oğlu..gittiğimizde ben canileşiyorum..çünki hain bir çocuk malesef..kaşla göz arası olmadık şeyler yapıyo..kadının eltisininde ismetden 3ay küçük oğlu var..hele olnlar hep beraberle neler yapıyo(enson bebeğin gözüne bişi sokmuş kan oturmuş çocuga..anneleri iyi idare ediyolar vala..ben kavga etmiş görüşmeyi kesmiştim kesin..3yaşda bebek ama elimde deil..valla bianlık öfke işte..bikaçkere patlatıcaktım azkalsın(

Son düzenleme:
umutcum yaaa o saçlar felan bittim ısmete maşallah. sen de çok hoş olmuşsun bacım. ikinizde güle güle giyin cicilerinizi opuyorumnanaktan

ayyy umutçum maşallah süper fotolar yerim ben behlül kılıklımı yakışıklı vesselam çok canlar yakacak sıpam...gözleri yeter bi kere maşallahh....eh senin koca rizeli miydi umutçum genelde maviş oluyorlar ya benimki de maviş biliyosun ama ismet yakalamış babasından bizimki yakalayamamış maviş gözleri:)eh anası kara olunca baskın çıkmışız işte:)ama gene de tunahanın beyaz tenli olmasına şaşkınım....bu arada ismetin odası tam bir oyun odası gibi süperrr...
hicoşum ceylinime geçmiş olsun bilirim tunahan da larenjit olmuştu nerden kapıyorlar anlamıyorum hasta oluyorlar hemencik yaaainşallah biran önce iyileşir...semacım valla ben öle durumlarda şakayla karışık sölüyorum yani çocuğunuza sahip olun gibilerinden...ben mesela tunahan öyle saldırır gibi yaptığında oğlum cici diyorum yapma diyorum tutuyorum çocuğumu...

odasından ve ismet yılmazdan genel görüntü..nicedir koyamadım bi foto..üstündeki benim şaheserim bi yelektir:)

oyy yavrum çok güzel bi bebek bu ismet maşallah
saçlar aynı benim hayal ettiğim gibi sarı ve uzun
bize kısmet olmadı maalesef esmer ve halen saçlarımız uzamadı :)))

semacım valla o çocuğun annesindede suç var
öyle en son şaplatana kadar çocuğu uyarmalıydı
kardeş yazık falan filan vurulmaz diye uyarmalı
ben asla vurmayı öğretmiyorum ipeke ama tabi çevreden öğreniiyor
çocuk kızınca sinirlenince vur kızım diyorlar hemen oyun niyetine
ben de vurmayı öğretmeyin diye uyarıyorum.

Doğru Serapçım bence de annesinde de suç vardı bir değil iki değil çünkü.Ben de vur diyor ya bazısı marifetmiş gibi hiç hoşlanmıyorum.İlerde bi şekilde kendini savunmasını öğrenecek zaten.
Bu arada Umutcum maşallah İsmet'e saçlarına bittim.Sen maşallah her zamanki gibi çok zarif duruyorsun.

serapçım teşekkür ederim ama hiç güleceğim yoktu vallahii..ferrarii he...ooyooy..çakma ferrarii:)hemide yandan yemiş halii:))yavv kel mel işte ipek gibi lokumhanıma saç olmasada olur:)bi bant bitti:))bizimkide kel olaydıda azcıkın tombul olaydı:)
deryacım,sehercim teşekkür ederim teyzoşlarım..deryacım babamız rizeli maviş..tüm ailesi renkli gözlü..zaten herşeyini babadan almış ki bende karayım güyaa..ama benım tenim senden açık..senin tam buğday ve tuniş hakketen beyaz..yinede imzayı sen atmışın deryacım:)hele o gülümseyişiniz varya anaoğul:)ağızdolusu kocaamaan:)bide salyalı yaa o balağızlı:)çok şeker deryacım allahım bağışlasın..
semacım alya hanımı musait biara koysanda bizde bayram etsek:)

evet fotolar bekeleriz ben geçen koymuştum göremeyenler olmuş tekrar koyayaım...

Eklentiler

• $DSC04587.webp
    35 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSC04592.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 48
ayy derya çok çirkin senin bu sıpa yaa...
maşallah canım attan korktu mu öyle gibi çıkmış....
ben de resim programlarını inceliyodum hilalimin fotosunu koyayım hicran istemişti geçenlerde...

Son düzenleyen: Moderatör:
derya kıs bu tunahan pek bı hoş olmuş buyumuş maşallah yuzu çok değişmemiş gördüğümüzdekı gibi biraz sekıllenmış tabi....
bu arada o yekten ve çizgili lacivert badının aynısı alpınde var reklerı bile aynı yanyana gelseler ikiz gibi olurlar......

sağolun kızlar...mevldüecim zati benziyolar hep brbirlerine dimii:):)hilal çok tatlı maşallah annesii küçücük ağzı burnu mustinde ayrı bi yakışıklı Allah sağlıcakla büyümelerini nasip etsin inşallah hepsinin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…