Doğum yapmış olan anneler buraya....

Derya Tuniş de çok tatlı ve de çok değişmemiş önceki fotolarla nerdeyse aynı

Gülsüm kız bu ikisi de ne şekerlermiş. daha önce görmemiştim ikisini birbirlerine benziyolar gözler yanaklar aynı

herkesın işi var anlasılan eskıden 2 saat topiğe girmedığım zaman 3-4 sayfa olurdu okuyacak sımdı bir sayfa bile atlayamıyoruz bu gun yıne aktıf sayılır bazı gunler hiç kımse olmuyo nerde bu eylül annelerı eylül bebeklerı çok mu yoruyo kımseye fırsat vermıyolarmı topiğe girmeye.....

sağol canım ikisi de bana benziyo...hiç babaya benzer biyer yok...kaydirigubbakcemile3

yok yav olmaz bize bişi:)ama buara salgınlar var..hemde geçiş dönemi..kış modu:)yinede 2010 eylul annelerı topiği açıldı yaa şaka gibbi geçiyo zaman:)

gunaydinlar yarim saat sonra evden cikicam... Cok kotuyum... Dun aksamdan,kizimi ablama biraktigimdan beri agliyorum... Of Allah im ne zormus arkanda bir bebek birakip ameliyata gitmek....cok ama cok korkuyorum serra yi bi daha gorememekten.... Deliriyorum galiba... Kalbim SIKISIYOR bu sabah... Gozlerim yaniyor...dua edin kizlar... Sag salim kavusim evlatlarima...
Saat 9 da giricem ameliyata ....

Canım güle güle git,gel.Sanırım doğuma gidiyorsun.Allah kolaylık versin.
Böyle şeyler düşünme,hemen iyileşip döneceksin yavruna.Hemde bi kardeşle ne güzzel.Allah yavrularını bağışlasın

ayy canım yaa.. sanki ben doğuma gidiyomuşum gibi oldu....
hayırlı haberlerle gel inşallah... dualarım seninle canım...a.s.

kız allah seni birazdan doğuma gircen sen hala burdamısın...
çocuk kk kk diye gelecek hee...
sakin ol canım bak bu güne kadar sağlıcakla getirdin allahın izniyle bebişinle eve de dönersin....

müjdecim hadibakalım hayırlısı ile yap gel doğumunu....sabah sabah tüylerimi diken diken ettin yaaww...dualarımızla yanındayız canım korkma inşallah....

"]günaydınnn....
müjdecım hayırlısıyla gitgel canım benım allah yardımcın olsun dualarımız senınle canım....
kızlar bu gün tasınıyoruz oğlumda erkenden kalktı ufak tefek işlerım kaldı şimdi onları yapıcam.eşimın kuznı benı alıcak onlara gidicem bugun alple eşim tasıyacak evı diğer yandan da evde temızlık yapılıyo bende aksam gidicem eve...
internet bağlanana kadar görüşemeyiz kendınıze iyi bakın hepınızı çok öpüyorumm......
bebişlerede iyi bakın....

Son düzenleme:
ayyy demek doğuma gidiyosun müjdee allah sağlıcaklaa dönmenizi nasip etsinn ne güzel süt kokulu kokuluu miss gibiii..

MÜjdecım allah yad ve yardımcın olsun saĞlıkla al ınŞ. Yavrunu kucaĞına
bu saatte belkıde ÇıkmıŞsındır doĞumdan mevlÜde sanada kolay gelsın

MÜjdecİm allah yad ve yardımcın olsun saĞlıkla al İnŞ. Yavrunu kucaĞına
bu saatte belkİde ÇıkmıŞsındır doĞumdan mevlÜde sanada kolay gelsİn

darısı senin başına canım...
zamanında sen de sağlıcakla alırsın inşallah bebişini...
benim ameliyatım 2,5 saat sürmüştü kanamam durmamıştı ve dikiş tutmamıştı...
normal dikiş yaptılar.. inşallah müjde sorunsuz çıkar...
gerçi benimki erken doğum olunca doğum evine gitmek zorunda kalmıştık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…