Doğum yapmış olan anneler buraya....

hoşgeldin serennn
bebiş nasıl...
giteden bi rsim koyda hasret giderelim olmaz mı...
ben de burada kimse olmayınca aralık hamişlerine takılıyom napayım..

hoşgeldin serennn
bebiş nasıl...
giteden bi rsim koyda hasret giderelim olmaz mı...
ben de burada kimse olmayınca aralık hamişlerine takılıyom napayım..

hosbulduk cnm
bebiş kuduruyo napsın
tmmresım koyarım cnm , ii yapıyorsun aralık hamişleride bizim hepsi bizim kaydirigubbakcemile3 nolcek hepımız hamiştik dogurduk onlarda doguracak morel ver barım:))

aaaaaa müjdeee senin ne işin var burda?
kudurmaz mı serencim çok yaramaz face adresin yok mu senin
..
facem yok cnm:)) aman ne etcen faceyi ben burdayım işte..
müjdess cnm hayırlı olsun bitanemmm allahda sabır versın:1hug:

kızlar hala emziriyormusunuzzz:uhm: ben artık kesmek ıstıyorum gecelerı sırf emmek ıcın ellısefer kalkıyor sınırlerımız bozuldu artık bırde ısırması yokmu cok canım acıyor yaaamafoldumben

sizde durum nasılCADIARZU

buarada resım nasıl koyuluyordur adres???

imageshackten yapabilirsin...
istersen gelişmiş cevaptan eklenti yapabilirsin..

hayırlı olsun müjde geçmiş olsun canım...
spinal mi oldun epidural mi... yoksa genel mi..
nasıl geçti canım...
bebişinde zayıfmış ama toparlar allahın izniyle...hilal 1800 dü şimdi 5900 masşallah..

işte benim üçük prensim kaydirigubbakcemile2
doğum gününden foto...
Imageshack - dsc01124l

oyyy seren yerim onu ne giymiş kız o öyleee:):)bende hala emziriyorum valla bende gece kalkmasından bezdim bu aralar...ama çok şükür bizimki bitek memeyi ısırmıyor:):)

oyyy seren yerim onu ne giymiş kız o öyleee:):)bende hala emziriyorum valla bende gece kalkmasından bezdim bu aralar...ama çok şükür bizimki bitek memeyi ısırmıyor:):)

prens kıyafeıydı teysesiiikaydirigubbakcemile2
ilk yaşgunu olunca cok ozenmiştim valla neyseki atlattık:))

benimkide birtek memeye kalkıyor arada ısırıyo kopacak sanıyorum valla sen nezaman nasıl bıraktıracaksın emzırmeyı ben gunduzlerı kesmeye calısıyorum gecede yavas yavas herhalde
of napıcagımı sasırdımmafoldumben

arkadaşlar benimde 2aylık oglum birhafta önceye kadar 3.4günde bir kaka yapıyodu doktor mama yüzünden oldugunu söyledi küçük oglumgamyoncuiremsualkisalkisalkis inatla beni emmiyoda şimdi günde 1kez yapıyo çok gazımız oluyo hatta geçen gece bunun için hastaneye gittik küçük oglumdan bir hortum vasıtasıyla gaz çıkarttılar rahatladı ama hepimiz çok üzüldük şimdi doktor conex diye bir damla verdi günde bir kez mamasına koyuyorum gazını çok rahat çıkarıyor:lepi: mutlaka arada oluyor ama daha önceye göre çok daha iyi metsilde zingoda hiç bir işe yaramadı....

selam kızlar evde baya uğraşıyom ben bu ara dua da okuyom ya o biraz beni oyaladı o nedenle giremiyom pk ceylinde huysuz hasta ya oda bayaa mıçımdan ayrılmıyor o nedenle dinlensin diye dibinden ayrılamıyom ssizler napıyonuz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…