- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.621
fıstık nbr dedım sanaaaa huuukaydirigubbakcemile3
maşallah umutcum ellerine sağlık resimlerde çok güzell eee siz güzel olunca resimler hliyle süper oluyor[URLimg689.imageshack.us/img689/pb091206.jpg/1/w320.png[/IMG][/URL]
odasından ve ismet yılmazdan genel görüntü..nicedir koyamadım bi foto..üstündeki benim şaheserim bi yelektir:)
sağol canımopuyorumnanaktangeçmiş olsun hicrancım..
sağol canım opuyorumnanaktanhicran ceylınede geçmiş olsun canım masj yenı gördüm...
bu ra hep hasta galıba allah yardımcın olsun......
maşallahbu kuzulara yaa büyüdüler bunlar hala inanamıyorum ne şeker oldular değilmievet fotolar bekeleriz ben geçen koymuştum göremeyenler olmuş tekrar koyayaım...
ayy derya çok çirkin senin bu sıpa yaa...
maşallah canım attan korktu mu öyle gibi çıkmış....
ben de resim programlarını inceliyodum hilalimin fotosunu koyayım hicran istemişti geçenlerde...
gunaydinlar yarim saat sonra evden cikicam... Cok kotuyum... Dun aksamdan,kizimi ablama biraktigimdan beri agliyorum... Of Allah im ne zormus arkanda bir bebek birakip ameliyata gitmek....cok ama cok korkuyorum serra yi bi daha gorememekten.... Deliriyorum galiba... Kalbim SIKISIYOR bu sabah... Gozlerim yaniyor...dua edin kizlar... Sag salim kavusim evlatlarima...
Saat 9 da giricem ameliyata ....
allah kolaylık versin canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur"]günaydınnn....
müjdecım hayırlısıyla gitgel canım benım allah yardımcın olsun dualarımız senınle canım....
kızlar bu gün tasınıyoruz oğlumda erkenden kalktı ufak tefek işlerım kaldı şimdi onları yapıcam.eşimın kuznı benı alıcak onlara gidicem bugun alple eşim tasıyacak evı diğer yandan da evde temızlık yapılıyo bende aksam gidicem eve...
internet bağlanana kadar görüşemeyiz kendınıze iyi bakın hepınızı çok öpüyorumm......
bebişlerede iyi bakın....
ooo kimleri görüyorum efendim kaçak yakalanmış hee nasılsın kızz neden gelmiyon bakem sennn hiç unuturmuyuz seni aşkolsunnopuyorumnanaktanSLM KISLAR NABERSINIZ...
UZUN ZAMAN OLDU GIRMEYELI BİR SELAM ÇAKİM DEDİM
TABİ BENİ UNUTMADIYSANISSS:kedi:
kizlar Ayse beril im 9:15 de dogdu 49 cm 2750 gr pamuk prensesim opuyorum hepinizi
arkadaşlar benimde 2aylık oglumbirhafta önceye kadar 3.4günde bir kaka yapıyodu doktor mama yüzünden oldugunu söyledi küçük oglumgamyoncuiremsualkisalkisalkis inatla beni emmiyoda şimdi günde 1kez yapıyo çok gazımız oluyo hatta geçen gece bunun için hastaneye gittik küçük oglumdan bir hortum vasıtasıyla gaz çıkarttılar rahatladı ama hepimiz çok üzüldük şimdi doktor conex diye bir damla verdi günde bir kez mamasına koyuyorum gazını çok rahat çıkarıyor:lepi: mutlaka arada oluyor ama daha önceye göre çok daha iyi metsilde zingoda hiç bir işe yaramadı....
ben dayanamadım koyuyorum superisinin fotosunu:)anacığı yapmış yapıcağını yine:)eniştemiz yanmış vallahi:)
]
medipol un net sitesinde bugun doganlardaki bebek siewertsen benim kizimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?