Doğum yapmış olan anneler buraya....

[URLimg689.imageshack.us/img689/pb091206.jpg/1/w320.png[/IMG][/URL]
odasından ve ismet yılmazdan genel görüntü..nicedir koyamadım bi foto..üstündeki benim şaheserim bi yelektir:)
maşallah umutcum ellerine sağlık resimlerde çok güzell eee siz güzel olunca resimler hliyle süper oluyor
geçmiş olsun hicrancım..
sağol canımopuyorumnanaktan
hicran ceylınede geçmiş olsun canım masj yenı gördüm...
bu ra hep hasta galıba allah yardımcın olsun......
sağol canım opuyorumnanaktan
evet fotolar bekeleriz ben geçen koymuştum göremeyenler olmuş tekrar koyayaım...
maşallahbu kuzulara yaa büyüdüler bunlar hala inanamıyorum ne şeker oldular değilmi
ayy derya çok çirkin senin bu sıpa yaa...
maşallah canım attan korktu mu öyle gibi çıkmış....
ben de resim programlarını inceliyodum hilalimin fotosunu koyayım hicran istemişti geçenlerde...

tüh ben kaçırdım resmi yaa daaşımı görmek istiyorum amaaa

müjdecim allah kolaylık versin sana şimdi meleğini almışındır kucağına mutlaka sabahtan girim dedim ama giremedim siteye inşallah herşey yolunda gitmiştir ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN a.s.opuyorumnanaktan

allah kolaylık versin canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur
SLM KISLAR NABERSINIZ...
UZUN ZAMAN OLDU GIRMEYELI BİR SELAM ÇAKİM DEDİM
TABİ BENİ UNUTMADIYSANISSS
:kedi:
ooo kimleri görüyorum efendim kaçak yakalanmış hee nasılsın kızz neden gelmiyon bakem sennn hiç unuturmuyuz seni aşkolsunnopuyorumnanaktan
kizlar Ayse beril im 9:15 de dogdu 49 cm 2750 gr pamuk prensesim opuyorum hepinizi

m kız maşallah hemen müjdeyi vermiin bize hee maşallah kızımızaaa sağlıkla büyüsün inşallah opuyorumnanaktan:teytey:

allah kolaylık versin arkadaşım bazı bebekler böyle çok gazlı oluyor işte hem ebeveynler hem bebekler sıkıntı yaşıyorlar bir süre allah kolaylık versin ama bide muskat cevizini dene derim iyi geldi bize ben büyük kızma da kullanmıştım accık anne sütüne bıçğın ucu ile kazı bi kaşığa muskat cevizini un gibi kendi sütünüde sık üztüne bebeğin ağzına ver ama ilaçlarda olduğu gibi süreklilik gerekli dene bence ama cevizi çok koyma öle bir arpa şehriye büyüklüğünde olsun kafiii bide çörek otu yarım çay kaşığı kadar bir çay bardağı suya at kaynat ılıt sabah akşam 1 çay kaşığı kadar içir oda iyi geliyormuş sonradan öğrenmiştim

vallahi yeri ve zamanı deil ama efendim biz,benim behlül kılıklı ismet yılmaz efendi ayşe beril hanımın forum kertmeliğine talibiz:)hem benimkide minyon,akça pakça bişi..miniminiminyon pek yaraşırlar:)hem kız biraz küçük oldumu erkek kıymet bilirmiş:))hay allahım yaaa:))müjdecim çok sevinçliyim senin adına,saçmalıyorum:)..beril hanım hoşgeldin..iyiki geldin...bahtın yüzünden güzel olsun..darısı başıma inşallah evelallahın izniile...

selam millet ceyline accık mama içireyim diye uyumadım bu saate kadar ütü ile vs uğraştım accıkta dua faslı yaptım tabii zillime mamasını yaptım soğuyor sonra ilacını verip bende uyuyacağım çok yorgunum
=(

ben dayanamadım koyuyorum superisinin fotosunu:)anacığı yapmış yapıcağını yine:)eniştemiz yanmış vallahi:)

BENDEN ÖNCE DAVRANMIŞIN UMUT KIZZ BENDE SıTENıN LıNKıNDEN KOYDUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi gördüm resmi geçmişe bakarak geliyom da kaydirigubbakcemile3 ama pek şeker bişii yaa bizimkiler büyüdüler yaa artık yeni doğmuş bebek özlemi başladı bende gene yawwkaydirigubbakcemile3 bu arada müjdemizin prensesine

günaydınnnn....güne güsel bebek resmiyle başlamak çok güsel oldu....cidden müjde nasıl böleee bebişler edyon kız maşallahhhh annesi bu da çok güsel bebek Allah bahtlarını güsel eylesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…