Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın arkadaşlar bu sabah uyanmak istemedim bi türlü ama ceylinin kahvaltısı ilaç saati olduğu için tembellik yapamadım şimdi bende kahvaltımı bitirdim soframı topladım bul.mak doldurdum yatağımı topladım evi şööle bi toparlicam

bende geçen hafta ceylinle dolapları düzenlerken perukların olduğu kutuyu aldı zilli bakın ne yaptım hatırlarmısınız daha minicikkende koymuştum aynı peruğu kafasına ama bu defa daha da tatlı olmuşşş kızmın saçları bu kadar uzarmı aceppp çünki uzamıyorrr:sm_confused::uhm:

Eklentiler

• $IMG_9161.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_9152.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 59
yok bee kadınlar yaşlandıkça çirkinleşiyorrr mafoldumbenmafoldumben

katılmıyorum bacım gerçekten daha da güzelleşiyor bayanlar evlendikten sonra olgunlukta var tabii daha hoş oluor bence tabii istisnalar olabilir hayat gayesi sağlık nednleri problemler bazı kadınları farklı etkiliyor benim giibiii

Günaydın kızlar..
Bir kaç gündür diş etlerimin ağrısından berbat durumdaydım..Doktora gittim inanılmaz bir teşhisle karşılaştım dişetlerim çekiliyormuş..Vucut kendı kendıne yapıyormuş periodontitis diye bir rahatsızlıkkomğle dişetlerimin içine özel bir aletle girilip temizlencekmiş..Of yaaa yandım ben valla dişlerimde bir sorun yok ama dişetlerim berbatmış.Hepsi emzirirken oldu iliğimi kuruttu bu sıpa benim Allah ömür versin inşallah...Baya zorlu bir tedavi olcak sanırım 4 seans gidicem her seansta plak temizliği yapılcak..Allah daha büyük dert vermesin ama bundan sonra dişlerimi 2 kat ilgi göstercem..Sizde iyi bakın dişlere arkadaşlar valla zor yani..
Resimlere baktımda Ege kocaman olmuş saçlarda ne güzel uzamış 41 kere maşallah Ayten sizde pek güzelsiniz canım...
Ceylinede peruk çok yakışmış ya demek uzun saç çok güzel durcak prenseste:=)
Müjdecim senide tebrik ederim kızın su gibi allah nazarlardan saklasın..Rabbim size bağışlasın..
Geçmişi okuyamadım resimlerden anladıklarımı yazdım kızlar valla kusura bakmayın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…