Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygu yaa çok geçmiş olsun üzülmee bu hastalıktan benim arkadaşımda da vardı geçti, aman doktorunu iyi seç bu hastalığı herkes iyi edemiyor.

kizlar Ayse beril im 9:15 de dogdu 49 cm 2750 gr pamuk prensesim opuyorum hepinizi

güle güle büyüt bebişini Müjdecim. MAŞALLAH pek bi güzel Allah analı babalı etsin nazarlarlardan saklasın.

MÜjde gÖzÜn aydın analı babalı saĞlıcakla bÜyÜsÜn İnŞallah geÇmİŞolsun sanada

Selmacım senin ne kadar kaldı doğuma sıra sende dimi

yok bee kadınlar yaşlandıkça çirkinleşiyorrr mafoldumbenmafoldumben

bacım sadece yazından alıntı yaptım o Egecik ne tatlı yaaa saçlar falan süpeeer karizma fışkırıyor sen ne kadar eğri kesersen kes özü güzel tosbikin

Hicran valla koca kız gibi çıkmış maşallah. ama saçlar uzun olunca çok yakışıyo zilliye.

Duygucum çok geçmiş olsun canım

tünaydın..duygucum çok geçmiş olsun..benımde dönem dönem çekiliyo..hamileyken dişetlerim iltihaplanmıştı..benım hep problemlıydı..yüzde 90ını porselen yaptırdım yınede kurtaramadım..arka azı dişim,ağzımda kaplamasız kalan 3 dişten biri gebelikte çürüdü..hala gidemedim..çok korkuyorum artık nefret ettim dişçiden(bide eski doktoruma şimdiki imkanlarımla gidemem..kızılaylarda felanda dişçi koltuguna oturamam..valla genel narkoz alıp hem hepsini yeniletip hemde o arada tedavisi mumkunse yaptırtmayı düşünüyorum..gebelik ve emzirme resmen depolarımızı iliği kemiği eritiyo..5ay emzirebildim ama zınk hasta oluyorum artık eski kuvvetim hiç yok...allah yardımcın olsun arkadaşım..neyseki şimdiki sistemler tedaviler çok ilerledi...hem oral anesteziyle bişi hissetmessin..4 seans gözüne fazla gözükmesin işki kurtul hayırlısıyla..

sağolun kızlarr evet uzun sç çook yakıştı cadı kızımaa

evet müjde anlat bakiim kız nasıl geçti doğum olayı hikayeni yaz hemen merakta bırakma bizi prensesinde maşallah çok tatlıı bişiii yaa yeni doğmuş bebek te ne güzel kokar şimdi değilmii benim içinde kokla onu emiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada teyzeleri dün Utkumun suçiçeği ve hepatit a aşılarını yaptırdık çok ağladı kuzum gece de yanımızda yatmak istedi çok korkmuş herhalde

vitaminin ve balık yağının faydalarını da görmüşüz iştahı artmıştı ve kilo almış biraz 10,800 gr kilosu, 80 cm boyu olmuş.

ahh o diş meselesi yokmu yaa benimde çok ihtiyacım var dişçi koltuğuna oturmaya ama maddi olanaklar şuan yeterli değil baya masraflı olucak benimde kaplamalarım var yenilenecek kırılanlar oldu yeni dolgu ve çekilecek dişler var yerine kaplamalar yapılacak en az 2,000 tl gider şuan acil olanlar yaşlanmadan dişsiz kaldım bende yaaa daha 34 ümde sadece ön alt ve üst dişlerim sağlam gerisi foss oda üst dişimden biri kenardan kırıldı ucundan accık minizik bişii ama rahatsız ediyor bnye sağlam değil işte dikkat etmedik hamileliktede zayıfladı dişler iyice ahh benim eskiden dişlerim ne güzeldi tek çürük tek dolgu yoktu ağzımda nezamanki dğum yaptım ilk kızımdan 1 sene sonra ilk dolgum oldu onu hiç unutamam çok korkmuştum dişçiden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah utkuya benim kız ne boydan ne kilodan artmamış dedi dr önceki gün tarrtık gr almamış 100 gr gitmiş gene dişlerdi gripti faranjitti derken 2 ay dır fena gidiyoruz ama balık yağına bende başladım inşallah faydası olur vitagil de aldım bu hafta bakalım farkedecekmi :Saruboceq::Saruboceq:

BU ARADA HEPATıT A BıZ YAPTIRMADIK NASIL YANı BıZ SADECE SU ÇıÇEĞı VE PNÖMOKOK OLDUK GEÇEN AYLARDA O KADAR.hepatit 24.ay yazıyor bizim karnede

Son düzenleme:
aytencim valla çok hoşsun hiç değişmemişsin bencee hala bravoo...bu ceylin de tam küçük hanım olmuş acayip havalıı maşallah:)artist gibi pozlar vermiş yaa...duygucum çok geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız olur seanslar...ben bu diş olayından çok tırsıyorum Allahtan da bugüne kadar dişimin ağrıdığını bilmem bi tane de çürüğüm yoktur maşallah zaten diş doktorlarından çok korkuyorum

bu arada ben seven seas aldım sizinkiler e marka söylermisiniz kızlarr

canım bizim balık yağı da seven seas vitamin olarak ben polivit veriyorum

doktor hepatit a yı da aynı gün yaptırmamızın daha iyi olduğunu söyledi ikisi de canlı virüsmüş hatta aynı gün domuz gribi aşısını da yaptırın dedi ama onu yaptırmadık

6 ay kadar sonra hepatit a nın ikinci dozu olacakmış. 4-5 yaşlarında da suçiçeğinin tekrarı yapılırsa ömür boyu korunur dedi dr

Son düzenleme:

allah allah demekki senin dr öle uygun görmü ama bize hem sağlık ocağı hem bizim özel dr 2.yaşında demişti hepatit özellikle sormuştum da ondan merak ettim bende

sağol canım evet artizz kızım benim artizzz maallah anasına çekmemiş fotojenik çıktı bnim kızlarrkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
allah allah demekki senin dr öle uygun görmü ama bize hem sağlık ocağı hem bizim özel dr 2.yaşında demişti hepatit özellikle sormuştum da ondan merak ettim bende

ben de önce hemşireye sordum o da 2 yaşında dedi ama doktor 14 aydan sonra iki yaşına kadar yapılabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…