- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.661
kizlar Ayse beril im 9:15 de dogdu 49 cm 2750 gr pamuk prensesim opuyorum hepinizi
MÜjde gÖzÜn aydın analı babalı saĞlıcakla bÜyÜsÜn İnŞallah geÇmİŞolsun sanada
yok bee kadınlar yaşlandıkça çirkinleşiyorrr mafoldumbenmafoldumben
bende geçen hafta ceylinle dolapları düzenlerken perukların olduğu kutuyu aldı zilli bakın ne yaptım hatırlarmısınız daha minicikkende koymuştum aynı peruğu kafasına ama bu defa daha da tatlı olmuşşşkızmın saçları bu kadar uzarmı aceppp çünki uzamıyorrr:sm_confused::uhm:
Günaydın kızlar..
Bir kaç gündür diş etlerimin ağrısından berbat durumdaydım..Doktora gittim inanılmaz bir teşhisle karşılaştım dişetlerim çekiliyormuş..Vucut kendı kendıne yapıyormuş periodontitis diye bir rahatsızlıkkomğle dişetlerimin içine özel bir aletle girilip temizlencekmiş..Of yaaa yandım ben valla dişlerimde bir sorun yok ama dişetlerim berbatmış.Hepsi emzirirken oldu iliğimi kuruttu bu sıpa benim Allah ömür versin inşallah...Baya zorlu bir tedavi olcak sanırım 4 seans gidicem her seansta plak temizliği yapılcak..Allah daha büyük dert vermesin ama bundan sonra dişlerimi 2 kat ilgi göstercem..Sizde iyi bakın dişlere arkadaşlar valla zor yani..
Resimlere baktımda Ege kocaman olmuş saçlarda ne güzel uzamış 41 kere maşallah Ayten sizde pek güzelsiniz canım...
Ceylinede peruk çok yakışmış ya demek uzun saç çok güzel durcak prenseste:=)
Müjdecim senide tebrik ederim kızın su gibi allah nazarlardan saklasın..Rabbim size bağışlasın..
Geçmişi okuyamadım resimlerden anladıklarımı yazdım kızlar valla kusura bakmayın..
tünaydın..duygucum çok geçmiş olsun..benımde dönem dönem çekiliyo..hamileyken dişetlerim iltihaplanmıştı..benım hep problemlıydı..yüzde 90ını porselen yaptırdım yınede kurtaramadım..arka azı dişim,ağzımda kaplamasız kalan 3 dişten biri gebelikte çürüdü..hala gidemedim..çok korkuyorum artık nefret ettim dişçiden(bide eski doktoruma şimdiki imkanlarımla gidemem..kızılaylarda felanda dişçi koltuguna oturamam..valla genel narkoz alıp hem hepsini yeniletip hemde o arada tedavisi mumkunse yaptırtmayı düşünüyorum..gebelik ve emzirme resmen depolarımızı iliği kemiği eritiyo..5ay emzirebildim ama zınk hasta oluyorum artık eski kuvvetim hiç yok...allah yardımcın olsun arkadaşım..neyseki şimdiki sistemler tedaviler çok ilerledi...hem oral anesteziyle bişi hissetmessin..4 seans gözüne fazla gözükmesin işki kurtul hayırlısıyla..
bu arada teyzeleri dün Utkumun suçiçeği ve hepatit a aşılarını yaptırdık çok ağladı kuzum gece de yanımızda yatmak istedi çok korkmuş herhalde
vitaminin ve balık yağının faydalarını da görmüşüz iştahı artmıştı ve kilo almış biraz 10,800 gr kilosu, 80 cm boyu olmuş.
bu arada ben seven seas aldım sizinkiler e marka söylermisiniz kızlarr
canım bizim balık yağı da seven seas vitamin olarak ben polivit veriyorum
doktor hepatit a yı da aynı gün yaptırmamızın daha iyi olduğunu söyledi ikisi de canlı virüsmüş hatta aynı gün domuz gribi aşısını da yaptırın dedi ama onu yaptırmadık
6 ay kadar sonra hepatit a nın ikinci dozu olacakmış. 4-5 yaşlarında da suçiçeğinin tekrarı yapılırsa ömür boyu korunur dedi dr
aytencim valla çok hoşsun hiç değişmemişsin bencee hala bravoo...bu ceylin de tam küçük hanım olmuş acayip havalıı maşallah:)artist gibi pozlar vermiş yaa...duygucum çok geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız olur seanslar...ben bu diş olayından çok tırsıyorum Allahtan da bugüne kadar dişimin ağrıdığını bilmem bi tane de çürüğüm yoktur maşallah zaten diş doktorlarından çok korkuyorum
allah allah demekki senin dr öle uygun görmü ama bize hem sağlık ocağı hem bizim özel dr 2.yaşında demişti hepatit özellikle sormuştum da ondan merak ettim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?