Doğum yapmış olan anneler buraya....

gözde neereelerdesin sen yaaaa kaçakkkkk

burdayım canımmm
heç yazasım yok bu aralar nedensee
işle ilgili bikaç konuya kafam bozuk ....
göremedim egoşun saçlarını silmişin hemen

bizde denizin saçlarının önlerini azcık kısalttırdık gözlerine giriyodu

ceylin süper olmuş hicran nası yakışmış öyle uzun saçlar :)

seher
evet sanırım şimdi sıra bende ama daha çok var martın son haftası gibi olur tahmini
hicran minnoşa çok yakışmış peruk.

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan teşekkürler kızlarvereliniortak:içelim:

Ceylin çok tatlı olmuş maaşallah annesi yerim onu koca kız olmuş,
zillininde saçlar hoşuna gitmiş pozlar veriyo benimki olsa kafadan çoktan çıkartıp ağzına doldurmuştu
biraz saç meraklısıda yoldu canım saçlarımı..

bende sevenseas portakal aromalı balıkyağı verıyorum..vitamın mınadex kullanıyodum,çinko,selenyum,iyot vitagilde diye ona geçtim.gözde viminc diye bişiyden bahsetmişti nicedir aklımda..bizim iştahımızda gerileme var malesef ki balıkyağını haftada 2 3 verırken hergüne çıkartmama ramen...birde garip huylarımız peydah oldu..gece bıraz uykudan geç uyanıp mamasını geciktirim öldüm allah içmiyo(gönül koyuyo bana(dun gece sabah 4 gbi gene uyandı nasıl aglıyo..ben mamayı ısıt getır derken hepten cozuttu..derken kesınlıkle içmedi ve benım kucagımada gelmedi babasıyla salonda tv izlediler(kahredıyo bu halleri..çok içli bi model bu...üzüyo beni bu yememeleri...ama gün içinde daya biberonu içsin..yinede yemek yemesi gibi olmuyo..bu sabah kahvaltı yıne 3kaşık yedık mısal napim hurmalı muzlu cevizli süt yaptım biraz içti..hemen sokağa fırladım bi hava aldırıyorum öğlen uyku öncesi hem kolay uyusun hemde temız hava alsın dıye yağmur çamur yoksa,yolda dönene kadar ağladı patladı köpek:)doktorumuzda hacda..yarın dönücekmiş bakalım götürücem bi yol çaresi desin bize..valla keder sahibi oldum..yemek yapmak yedirmek yedirememek derdi hiç tadım kalmıyo bu sebepten..10kilo anca gelıyoruz..oda giysili...yani allah sağlık versinde yinede deişir bi dönemdir diyorum çünki tamam lüpçü bebek deildik hiç ama enazından 3 tabak yemeğimizi yerdik gün içinde..
hepatit a yı bende henuz yaptırmadım dr a danışıcam.domuzgrıbının ıkıncı dozunu vurdurmakta kararsızım onuda danışıcam..ama bende aşı olucam pazartesi korkuyorum cunkı bünyem zayıfladı..pnomokoğu 12ncı ayda sağlkocagında yaptılar sanıyorum..sucıcegınıde gecen ayda yaptrmıştık..

seher
evet sanırım şimdi sıra bende ama daha çok var martın son haftası gibi olur tahmini
hicran minnoşa çok yakışmış peruk.

Yolu yarılamışsın canım inşallah sorunsuz bir şeklide tamamlayıp bebişine kavuşursun...

balık yağı bende kullanıyorum daha yeni aldım inşallah faydasını görürürz
Aç karnınamı tok karnınamı veriyorsunuz merak ettim bide yemeğe karıştırsak olurmu
öyle içirmekte zorlanıyorum

Selam herkese;
İnşallah herkes iyidir. Bu arada müjdecim geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun 2.bebeğin.

Duygucum geçmiş olsun sanada canım. Benimde dişlerim çok kötü, en sevdiğim çikolatayı bile her zaman yiyemiyorum. Sıcak ve soğuk da deli gibi ağrıyor. Sanıyorum dolguya ihtiyacım var. Arada birde kanıyor da. Gidecem de hem korkuyorum hem de şu ara çok masraf çıkacak dye kulağımın üstüne yatıyorum ..

Bizede en son gittiğimde doktor, monovitd yi artık kullanma demişti. Çilekli bi folik asit takviyesi için ( duru da akdeniz anemisi çıktığı için) destek olsun diye bi eritile bi tablet vermişti. Bide dişler geç çıkıyor diye bi ilaç vermişti.
Ama daha sonra geniz akıntısı başladı ve öksürerek balgamdan kusuyordu. O ara marnys propolmar aldım ve çilekli tablet ile diş için verdiğini kullanamadık fazla. Doktorun verdiği ilaçlara ve marnys'i kullanıyoruz şimdi . Öksürüğü geçmişti bugün yine başlamış öksürmeye çok. Gece çok üstünü açıyor ne yapsam ki ya...
Bide gece yatıracağım zaman mama veriyorum o zamanda enseleri çok terliyor, tam daldığı için de her zaman değiştiremiyorum. Mendil bez falan sokuyorum arkasına. O arada mı tekrar başladı öksürük acaba....
Şu kışı bi atlatsak ya.. Benim de annem oldu geçenlerde domuz gribi aşısı , kızdık olma diye ama.... İyi Allaha şükür. Allah korusun da, çok korkuttu beni zaten.
Şu anda da burada hava çok soğuk, Edirneye kar geliyormuş , bizede heralde soğuğu gelecek.
Aslında şöyle tam da yılbaşında lapalapa bi kar yağsa , hastalıkları temizlese...

müjde gözünaydın canım,bebeğin çok güzel maşallah..Allah sağlıkklı uzun ömürler versin kuzuna
yakışıklı egenin saçları güzel olmuş,eline sağlık,mertin saçınıda bi zahmet kesiver
hasta bebekler varsa geçmiş olsun
mertte ateşlendi geçen gece,şimdi iyiyiz şükür,hafiften bi öksürük var

İyi Akşamlar Arkadaşlar...
Geçmişe baktım da şimdi.
Öncelikle Müjde canım hayırlı uğurlu olsun.Melek kızın da çok şeker.Rabbim huzur versin bir ömür size.
Hicrancım Ceylin'in saçlarına bittim,pozları da pek güzel.Böyle büyük kız edasıyla duruyor:)
Duygucum sana da çok geçmiş olsun diş hakikaten zor bişey tedavin işe yarar Allah'ın izniyle.

Bu arada komşunun oğlundan kızıma mikrop bulaşmış 2 gündür neler çektik sormayın.Bir kusma ki sormayın.Gece sabaha kadar on dakika arayla kustu kızım perişan oldu yavrum.Ertesi gün de ishal hemen hastahaneye götürdük serum verdiler.Testleri iyi çıktı çok şükür.Komşunun oğluna memlekette mikrop bulaşmış onda da kusma ishal varmış.Doktor ondan bulaşmıştır dedi.
Serum yerken iyi dayandı güzel de durdu kızım,kitaplardaki resimleri göstererek oyaladık onu.Şimdi daha iyi çok şükür.Ama gerçekten çok zor bişeymiş.Ağzına bişey sokmuyor ben iştahsızlığı bugüne kadar doğru düzgün yaşamamıştım ama bu iki gün gerçekten çok zordu akşam çorba yedi de nasıl seviniyoruz eşimle.Bu yemek yememe de gerçekten çok problem Allah sabır versin.
Ama hepsinden önemlisi de sağlıklı olması insan çocuğu o haldeyken perişan oluyor.

duygu yaa çok geçmiş olsun üzülmee bu hastalıktan benim arkadaşımda da vardı geçti, aman doktorunu iyi seç bu hastalığı herkes iyi edemiyor.

Çok teşekkürler arkadaşlar bugün gittim ve pazartesi günü saat 4 te randevum var.Tedaviye başlıyorum Allahın izniyle..Bugün birde diş filmi çekildi ve 20 lik dişlerimden bir tanesi çürümüş hem o çekilcek hemde diş taşı tedavisi..Hem maddi hem manevi yıkım başka bir şey değil Allah daha beterinden saklasın çok şükür dişlerimle ilgili bir sorun yok dişeti tedavisinden sonra düzelcek ama hayatım boyunca en ge. 8 ayda bir diş temizletmem gerekiyormuş..Allah elden ayaktan düşürmesin bunada şükür...

slm kızlar ben geldımmm
tesekkür ederım derya eyten çok sukur ıkı tasındık dun adın bıra temızlemış bugunde kaalanı yaptı bişey kalmadı neysekı yenı evımız sıcak güzel küçük ve sevımlı tek kötü yanı 3 kat asansör yok
müjdecim canım allah analı babalı buyuttsun allah uzun ömur versın canımm....
duygucum geçmiş olsun canım bende korkuyorum benımde 20lık dişimın bıtanesı yarısı çıktı yarısıduruyo arada ağrıyo bende türkıyede uzun bı sure kaldıgımda baltırcam daha önce fas da dişime dolgu yapmıştı dr kanal tedavısını tam yapmamış kıst oluştu dişimın altında bıraz korkudan da bu ara ıhmal ettım. canım sana tekrar geçmiş olsun zor yaa.....

bu arada burda yenı çıkan kanuna göre hafta sonu cuma ve cumartesı oldu..
bu hafta eskı uygulama yapıldı perşembe cuma tatil...(yarın eşim evde) :)))
evde hala net yok bu eşimın şirkettekı 3g modemı şimdi deneme yapıyorum iyiyse banada alcak çok pahalı çünku..
hepinızı öpüyorum kızlar byee....

emelcim,semacım çok geçmiş olsun..herzaman derim demeyede devam edicem,rabbim dermansız derde düşürmesin...
duygucum amin canımbenim..allahım elden ayaktan düşürmesin..
mevlüdecim yeni yuvan hayırlı olsun..işallah uzunca enazından arzu ettiğin sürece o yuvanızda bülbül olup şakıyın emi yavrukuşunuzla beraber:)
ben yorgun..ben yaşlı:)eşim gene sızdı koltukta..yavru uykuda..allahım selamet versin...cümleten hayırlı geceler...

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar..Rabbim herkesin kalbine göre versin bugün...
Mevlüdecim sağol canım 20 lik diş berbat benimde yarım çıkmış birde çürümüş bile zaten yamuk çıkmış azı dişininde üstüne bir güzel yatmış doktorun dediğine göre onu çekince çok rahatlıcakmış ağzım e birde diş taşları temizlenince hepten rahatlıcakmışım ya bakalım inşallah öyle olur bende korkuyorum ama uyuşturcam hiç birşey hissetmicen sonrada evde apranax devam edersin dedi..o hap sezeryan ağrısını kesiyordu valla dişide keser herhalde diye düşünüyorum hayırlısı inşallah pazartesi günü olsunda görcez ne olcek:)

Mevlüdecim yeni evin yeni hayatın hayırlı uğurlu olsun umarım herşey istediğin gibi olur canımopuyorumnanaktan

Sabah sabah bir uyku tulumumuzla fotomuzu koyalımda gülün dedim:)Buyrun size obez ustakaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $egenin uyku tulumu 004.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…