- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.681
gözde neereelerdesin sen yaaaa kaçakkkkk
burdayım canımmm
heç yazasım yok bu aralar nedensee
işle ilgili bikaç konuya kafam bozuk ....
göremedim egoşun saçlarını silmişin hemen
bizde denizin saçlarının önlerini azcık kısalttırdık gözlerine giriyodu
ceylin süper olmuş hicran nası yakışmış öyle uzun saçlar :)
seher
evet sanırım şimdi sıra bende ama daha çok var martın son haftası gibi olur tahmini
hicran minnoşa çok yakışmış peruk.
ben de önce hemşireye sordum o da 2 yaşında dedi ama doktor 14 aydan sonra iki yaşına kadar yapılabilir dedi
seher
evet sanırım şimdi sıra bende ama daha çok var martın son haftası gibi olur tahmini
hicran minnoşa çok yakışmış peruk.
aytencim hayırdır nostalji modundasın..azcıkda melankoli gördüm seni??
duygu yaa çok geçmiş olsun üzülmee bu hastalıktan benim arkadaşımda da vardı geçti, aman doktorunu iyi seç bu hastalığı herkes iyi edemiyor.
güle güle büyüt bebişini Müjdecim. MAŞALLAH pek bi güzel Allah analı babalı etsin nazarlarlardan saklasın.
Selmacım senin ne kadar kaldı doğuma sıra sende dimi
bacım sadece yazından alıntı yaptım o Egecik ne tatlı yaaa saçlar falan süpeeer karizma fışkırıyor sen ne kadar eğri kesersen kes özü güzel tosbikin
Hicran valla koca kız gibi çıkmış maşallah. ama saçlar uzun olunca çok yakışıyo zilliye.
Duygucum çok geçmiş olsun canım
tünaydın..duygucum çok geçmiş olsun..benımde dönem dönem çekiliyo..hamileyken dişetlerim iltihaplanmıştı..benım hep problemlıydı..yüzde 90ını porselen yaptırdım yınede kurtaramadım..arka azı dişim,ağzımda kaplamasız kalan 3 dişten biri gebelikte çürüdü..hala gidemedim..çok korkuyorum artık nefret ettim dişçiden(bide eski doktoruma şimdiki imkanlarımla gidemem..kızılaylarda felanda dişçi koltuguna oturamam..valla genel narkoz alıp hem hepsini yeniletip hemde o arada tedavisi mumkunse yaptırtmayı düşünüyorum..gebelik ve emzirme resmen depolarımızı iliği kemiği eritiyo..5ay emzirebildim ama zınk hasta oluyorum artık eski kuvvetim hiç yok...allah yardımcın olsun arkadaşım..neyseki şimdiki sistemler tedaviler çok ilerledi...hem oral anesteziyle bişi hissetmessin..4 seans gözüne fazla gözükmesin işki kurtul hayırlısıyla..
bu arada teyzeleri dün Utkumun suçiçeği ve hepatit a aşılarını yaptırdık çok ağladı kuzum gece de yanımızda yatmak istedi çok korkmuş herhalde
vitaminin ve balık yağının faydalarını da görmüşüz iştahı artmıştı ve kilo almış biraz 10,800 gr kilosu, 80 cm boyu olmuş.
aytencim valla çok hoşsun hiç değişmemişsin bencee hala bravoo...bu ceylin de tam küçük hanım olmuş acayip havalıı maşallah:)artist gibi pozlar vermiş yaa...duygucum çok geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız olur seanslar...ben bu diş olayından çok tırsıyorum Allahtan da bugüne kadar dişimin ağrıdığını bilmem bi tane de çürüğüm yoktur maşallah zaten diş doktorlarından çok korkuyorum
Selam herkese;
İnşallah herkes iyidir. Bu arada müjdecim geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun 2.bebeğin.
Duygucum geçmiş olsun sanada canım. Benimde dişlerim çok kötü, en sevdiğim çikolatayı bile her zaman yiyemiyorum. Sıcak ve soğuk da deli gibi ağrıyor. Sanıyorum dolguya ihtiyacım var. Arada birde kanıyor da. Gidecem de hem korkuyorum hem de şu ara çok masraf çıkacak dye kulağımın üstüne yatıyorum ..
Bizede en son gittiğimde doktor, monovitd yi artık kullanma demişti. Çilekli bi folik asit takviyesi için ( duru da akdeniz anemisi çıktığı için) destek olsun diye bi eritile bi tablet vermişti. Bide dişler geç çıkıyor diye bi ilaç vermişti.
Ama daha sonra geniz akıntısı başladı ve öksürerek balgamdan kusuyordu. O ara marnys propolmar aldım ve çilekli tablet ile diş için verdiğini kullanamadık fazla. Doktorun verdiği ilaçlara ve marnys'i kullanıyoruz şimdi . Öksürüğü geçmişti bugün yine başlamış öksürmeye çok. Gece çok üstünü açıyor ne yapsam ki ya...
Bide gece yatıracağım zaman mama veriyorum o zamanda enseleri çok terliyor, tam daldığı için de her zaman değiştiremiyorum. Mendil bez falan sokuyorum arkasına. O arada mı tekrar başladı öksürük acaba....
Şu kışı bi atlatsak ya.. Benim de annem oldu geçenlerde domuz gribi aşısı , kızdık olma diye ama.... İyi Allaha şükür. Allah korusun da, çok korkuttu beni zaten.
Şu anda da burada hava çok soğuk, Edirneye kar geliyormuş , bizede heralde soğuğu gelecek.
Aslında şöyle tam da yılbaşında lapalapa bi kar yağsa , hastalıkları temizlese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?