Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınnn.....ay duyugucum tosbak olmuş eguşşş maşallah böle giydiklerinde astronot gibi oluyorlar:):):)sabahları böle resimler koyun işte yaaa güne güzel başlıyorum:):):)

keserim ayıp ettin:)))

Hayırlı Cumalar Hepinize...
Derya ve Umut çok sağolun.Kızım çok şükür şimdi iyi o iyi olunca benim de keyfim yerine geldi.
Duygu ve Derya maşallah paşa oğullarınıza.İnsanın içi açılıyor.İkisinin de yanaklarından kocaman öpüyorum.

cümleten hayırlı cumalar..
çok şeker olmuşlar tulumlu..paketli kuzu olmuşlar:)bende alayım beslamii gibi oluyolar çok matrak hakketen:)
allah sağlık ve huzur versin cümlemize...ben huzur aşığıyım...endişe ve stres beni öldürüyo,huzur ve dinginlik arıyorum her vakit..iyi bi ev müzik sistemim olsun istiyorum..devamlı klasik müzik dinleyebilirim .veya ney yada enstrumantal....diziler hariç tv yi bile kafam kaldırmıyoo..

anam kızlar ben gece pc kapatmamışım yaa ekran kapanmış kendi kendine tasarruf ta ya ekran kapanıp öle beklemede kalmış bende kapalı sandım şimdi bastım açma düğmesne bi baktım kk da sayfada kalmış iyimiii =(

neyse artık herkese tünaydın diyeyim.ayrıca herkese hayırlı CUMA lar diliyorum

geçmiş olsun emelcim allah acil şifalar versin mertimizeopuyorumnanaktana.s. bu ara herkes hasta valla ceylin de le bidaha götürcem dr pimpirikliyim valla nolur nolmaz bidaha bi kontrol etsin değilmi .gerçi öksürük azaldı gibi bugün pek öle sert ve sık öksürmüyor allaha şükür

ah o yemek yedirme derdi yokmu ya bittim bende bittim iki lokma yedircem diye mahvoluyom her öğünde .şu aşı işide kafamı karıştırıyor ama hala kara veremedim yptırmıcam büyük ihtimal
tüm bitkisel bağışıklık güçlendirici şeyleri kullanıyorum vitaminlere dayandık allahın izni ile bişey olmaz kimselere
ayy keşke kar yağsaaaaaakaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
Hicrancım selam;
ceyline gerçekten yakışmış uzun saç, zilliler ya.. Maşallah..
sağol bacım sağolkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
teşekkürlerropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Sabah sabah bir uyku tulumumuzla fotomuzu koyalımda gülün dedim:)Buyrun size obez ustakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben kaçtım ceylini banyo yaptırıcam kaşınıyor terledi bide antibiyotik yan etki verdi galiba boyun sırt kısmı gene isilik gibi oldu her antibiyotikte böle oluyoruz bide ishal başlıyor ilk 2 ölçüde ama 2.güne geçiyor normalde ve bundada öle oldu 4.defadır böle antibiyotik alıyoruz doğduğundan bu yana.kullanmakta istemiyom ama mecbur başka türlü iyileşmez diye de kullanmak gerekiyor tabii

cezairın en bir güzel yanı burda hava çok guzel sabah ve aksam bıraz serın olsada öğlen hava baya ısınıyo bugünde hava çok güzel bahardan kalma günes ınsanı ısıtıyo türkıyedekı soğuk havadan sonra ilkbahar geldı hissine kapıldım....
eşimde öle havanın verdiği sarhoşlukla ve ayrılığın özlemıyle aşk sarhoşu durumundayız birazdan alp ide alıp dışarı çıkıcaz allahım herkesı eşıyle çocuguyla mutlu etsın.....

cezairın en bir güzel yanı burda hava çok guzel sabah ve aksam bıraz serın olsada öğlen hava baya ısınıyo bugünde hava çok güzel bahardan kalma günes ınsanı ısıtıyo türkıyedekı soğuk havadan sonra ilkbahar geldı hissine kapıldım....
eşimde öle havanın verdiği sarhoşlukla ve ayrılığın özlemıyle aşk sarhoşu durumundayız birazdan alp ide alıp dışarı çıkıcaz allahım herkesı eşıyle çocuguyla mutlu etsın.....

amin mevlüdecim..
hicrancım alerji şurubuda içiriyoruz bu yavrulara antibiyotikle beraber..banada zyrtec verdi devam dedi doktor ama antıbıyotık felanda kullanmıyorum dıye ıhmal edıyorum..antıbıyotık büyük oranda alerjı yapıyo..
ayy yorgunum..üstümde bi ağırlık var..bugun buranın pazarı..bi çıkabılsem yapmur çok..kayınvalıdem gezıntısını bıtırıp evınde oturursa 1saat kadat ismoşu bırakıp cıkıcam pazara..eşim çıkıyo genelde ama yorgun oluyo savsaklıyo..yıne oldum mok içinde boncuk ayşe:)evin anası ağlamış durumda:)bi fırıldak kadınım var saolsun,hemde sağır dilsiz canımbenim hanifem ama anasının cözii:)kaçtır savsaklıyo işeri..insan olarak sevıyorum tahammul gösterıyorum ama bakalım nere kadar bu suistimal..

bide kızlar kına yakayım saçlarıma dıyorum..cok ince oldugu için kalınlaştırıyomuş kına..ama ya dökerse kokrtum..kızıl sevenler için ideai bişi aslında..candan erçetin bile kınalıyomuş dıye duymuştum..dönüşü yok kınanın..boya olmuyo üste..yada ben doğal bakımlarımı yapim ve az kımyasallı dogal boyalardan kullanayım eniyisi..risk almayada gelmıyo...

zyrtec bende kullanıyorum canım ama onu kullandığımızda ceylin hep kusuyor o nedenle pek sık vermiyorum onu ben .hava bugün gerçekten çok bunaltıcıydı demi insanın uyuyası geliyor hep ama evde oturduğumuzdandır çıksak dolaşsak arkadaş muhabbetlerine girsek böle olmazdıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…