- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.701
müjde gözünaydın canım,bebeğin çok güzel maşallah..Allah sağlıkklı uzun ömürler versin kuzuna
yakışıklı egenin saçları güzel olmuş,eline sağlık,mertin saçınıda bi zahmet kesiver
hasta bebekler varsa geçmiş olsun
mertte ateşlendi geçen gece,şimdi iyiyiz şükür,hafiften bi öksürük var
neden yoksun kız?oturmaya mı gdiosun?
müjde gözünaydın canım,bebeğin çok güzel maşallah..Allah sağlıkklı uzun ömürler versin kuzuna
yakışıklı egenin saçları güzel olmuş,eline sağlık,mertin saçınıda bi zahmet kesiver
hasta bebekler varsa geçmiş olsun
mertte ateşlendi geçen gece,şimdi iyiyiz şükür,hafiften bi öksürük var
ah o yemek yedirme derdi yokmu ya bittim bende bittim iki lokma yedircem diye mahvoluyom her öğünde .şu aşı işide kafamı karıştırıyor ama hala kara veremedim yptırmıcam büyük ihtimalbende sevenseas portakal aromalı balıkyağı verıyorum..vitamın mınadex kullanıyodum,çinko,selenyum,iyot vitagilde diye ona geçtim.gözde viminc diye bişiyden bahsetmişti nicedir aklımda..bizim iştahımızda gerileme var malesef ki balıkyağını haftada 2 3 verırken hergüne çıkartmama ramen...birde garip huylarımız peydah oldu..gece bıraz uykudan geç uyanıp mamasını geciktirim öldüm allah içmiyo(gönül koyuyo bana (dun gece sabah 4 gbi gene uyandı nasıl aglıyo..ben mamayı ısıt getır derken hepten cozuttu..derken kesınlıkle içmedi ve benım kucagımada gelmedi babasıyla salonda tv izlediler (kahredıyo bu halleri..çok içli bi model bu...üzüyo beni bu yememeleri...ama gün içinde daya biberonu içsin..yinede yemek yemesi gibi olmuyo..bu sabah kahvaltı yıne 3kaşık yedık mısal napim hurmalı muzlu cevizli süt yaptım biraz içti..hemen sokağa fırladım bi hava aldırıyorum öğlen uyku öncesi hem kolay uyusun hemde temız hava alsın dıye yağmur çamur yoksa,yolda dönene kadar ağladı patladı köpek:)doktorumuzda hacda..yarın dönücekmiş bakalım götürücem bi yol çaresi desin bize..valla keder sahibi oldum..yemek yapmak yedirmek yedirememek derdi hiç tadım kalmıyo bu sebepten..10kilo anca gelıyoruz..oda giysili...yani allah sağlık versinde yinede deişir bi dönemdir diyorum çünki tamam lüpçü bebek deildik hiç ama enazından 3 tabak yemeğimizi yerdik gün içinde..
hepatit a yı bende henuz yaptırmadım dr a danışıcam.domuzgrıbının ıkıncı dozunu vurdurmakta kararsızım onuda danışıcam..ama bende aşı olucam pazartesi korkuyorum cunkı bünyem zayıfladı..pnomokoğu 12ncı ayda sağlkocagında yaptılar sanıyorum..sucıcegınıde gecen ayda yaptrmıştık..
ayy keşke kar yağsaaaaaakaydirigubbakcemile5:Saruboceq:Selam herkese;
İnşallah herkes iyidir. Bu arada müjdecim geçmiş olsun canım. Hayırlı olsun 2.bebeğin.
Duygucum geçmiş olsun sanada canım. Benimde dişlerim çok kötü, en sevdiğim çikolatayı bile her zaman yiyemiyorum. Sıcak ve soğuk da deli gibi ağrıyor. Sanıyorum dolguya ihtiyacım var. Arada birde kanıyor da. Gidecem de hem korkuyorum hem de şu ara çok masraf çıkacak dye kulağımın üstüne yatıyorum ..
Bizede en son gittiğimde doktor, monovitd yi artık kullanma demişti. Çilekli bi folik asit takviyesi için ( duru da akdeniz anemisi çıktığı için) destek olsun diye bi eritile bi tablet vermişti. Bide dişler geç çıkıyor diye bi ilaç vermişti.
Ama daha sonra geniz akıntısı başladı ve öksürerek balgamdan kusuyordu. O ara marnys propolmar aldım ve çilekli tablet ile diş için verdiğini kullanamadık fazla. Doktorun verdiği ilaçlara ve marnys'i kullanıyoruz şimdi . Öksürüğü geçmişti bugün yine başlamış öksürmeye çok. Gece çok üstünü açıyor ne yapsam ki ya...
Bide gece yatıracağım zaman mama veriyorum o zamanda enseleri çok terliyor, tam daldığı için de her zaman değiştiremiyorum. Mendil bez falan sokuyorum arkasına. O arada mı tekrar başladı öksürük acaba....
Şu kışı bi atlatsak ya.. Benim de annem oldu geçenlerde domuz gribi aşısı , kızdık olma diye ama.... İyi Allaha şükür. Allah korusun da, çok korkuttu beni zaten.
Şu anda da burada hava çok soğuk, Edirneye kar geliyormuş , bizede heralde soğuğu gelecek.
Aslında şöyle tam da yılbaşında lapalapa bi kar yağsa , hastalıkları temizlese...
sağol bacım sağolkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanHicrancım selam;
ceyline gerçekten yakışmış uzun saç, zilliler ya.. Maşallah..
teşekkürlerropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5İyi Akşamlar Arkadaşlar...
Geçmişe baktım da şimdi.
Öncelikle Müjde canım hayırlı uğurlu olsun.Melek kızın da çok şeker.Rabbim huzur versin bir ömür size.
Hicrancım Ceylin'in saçlarına bittim,pozları da pek güzel.Böyle büyük kız edasıyla duruyor:)
Duygucum sana da çok geçmiş olsun diş hakikaten zor bişey tedavin işe yarar Allah'ın izniyle.
Sabah sabah bir uyku tulumumuzla fotomuzu koyalımda gülün dedim:)Buyrun size obez ustakaydirigubbakcemile3
emelcim,semacım çok geçmiş olsun..herzaman derim demeyede devam edicem,rabbim dermansız derde düşürmesin...
duygucum amin canımbenim..allahım elden ayaktan düşürmesin..
mevlüdecim yeni yuvan hayırlı olsun..işallah uzunca enazından arzu ettiğin sürece o yuvanızda bülbül olup şakıyın emi yavrukuşunuzla beraber:)
ben yorgun..ben yaşlı:)eşim gene sızdı koltukta..yavru uykuda..allahım selamet versin...cümleten hayırlı geceler...[/QUOTE
teşekkür ederım canım allah senınde gönlüne göre versın...
teşekkür ederim duygucum...Mevlüdecim yeni evin yeni hayatın hayırlı uğurlu olsun umarım herşey istediğin gibi olur canımopuyorumnanaktan
maşşak egeyede maviş maviş yerım ben onu çok seker görünuyoor...
deryacım saol canım tunahanı görünce alp ı gördum sandım aynı poz foto alpınde var tulumlu bölee.....semacım çok geçmiş olsun size de...mevlüdecim yeni evinde huzurlu mutlu olun inşallah:):)
geçmiş olsun canım iyleşedımı ceylın daha.....ben kaçtım ceylini banyo yaptırıcam kaşınıyor terledi bide antibiyotik yan etki verdi galiba boyun sırt kısmı gene isilik gibi oldu her antibiyotikte böle oluyoruz bide ishal başlıyor ilk 2 ölçüde ama 2.güne geçiyor normalde ve bundada öle oldu 4.defadır böle antibiyotik alıyoruz doğduğundan bu yana.kullanmakta istemiyom ama mecbur başka türlü iyileşmez diye de kullanmak gerekiyor tabii
amin mevlüdecim..
hicrancım alerji şurubuda içiriyoruz bu yavrulara antibiyotikle beraber..banada zyrtec verdi devam dedi doktor ama antıbıyotık felanda kullanmıyorum dıye ıhmal edıyorum..antıbıyotık büyük oranda alerjı yapıyo..
ayy yorgunum..üstümde bi ağırlık var..bugun buranın pazarı..bi çıkabılsem yapmur çok..kayınvalıdem gezıntısını bıtırıp evınde oturursa 1saat kadat ismoşu bırakıp cıkıcam pazara..eşim çıkıyo genelde ama yorgun oluyo savsaklıyo..yıne oldum mok içinde boncuk ayşe:)evin anası ağlamış durumda:)bi fırıldak kadınım var saolsun,hemde sağır dilsiz canımbenim hanifem ama anasının cözii:)kaçtır savsaklıyo işeri..insan olarak sevıyorum tahammul gösterıyorum ama bakalım nere kadar bu suistimal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?