- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.721
kızlar hediyeleri göndermeye başladınız mı
ben erkenci davrandım biraz herhalde bugün hallettim o işi
umarım beğenilir :)
Hicran aynı benim kızımda ben bilgisayardayken deli oluyor.Kapama düğmesinin ışığı yandığı için sürekli ona basıyor.bu yüzden ben artık Alya uyanıkken pek bilgisayara girmiyorum.Şimdi olduğu gibi ayağımda sallarken ya da uyuduktan sonra giriyorum.
Bu arada ben de bu hafta içi alıcam hediyemi ama ne alacağım konusunda karar veremiyorum.
Edacım iyi geceler..
Bizdede doğalgaz sürekli yanıyor ama ben içine normal eşofman takımı birde uzun kolluçıtçıtlı body giydiriyorum ama terlemiyor canım üstüne birşey örtmüyorum tabi..Kalkınca sıcacık oluyor..
Dengesini oturtamadı derken yani düşüyormu?Egenin yaklaşık 3 ay oldu yürümeye başlayalı baya iyi yavaş yavaş düzelir pratik yapıyor annesi anca:)
Maşallah Boraya kocaman olmuş gerçekten sana benzemiş valla özellikle göz yapısını sana çok benzettim ben Rabbim nazardan saklasın kuzuyu:)
İyi geceler kızlar...
Bu sıralar sadece okuyup geçiyorum Bora'm azmış bir durumda,bir dakika yerinde durmuyorr..Bide acayip asabi bir şeyi vermeyelimm nasıl ağlıyor,yırtınıyor..Kafasını koltuklara vuruyor sıpam..
Hicran peruklu halini yerim ben ceylinin,güzel bir kız olacak büyüyünce inşallah,gerçİ güzel olsada Allah çirkin bahtı versin..
Tulumlu halleri ne güzel paşaların,ne tatlı oluyorlar astronatlar gibi..
Bizim tulumumuz aynı egeninki gibi,sadece üstündeki aplik farklı ama bizimki terletiyor..Siz altına neler giydiriyorsunuz?
Ben yarım kollu bady ve ince bir pijama giydiriyorum..Bizim ev çok sıcak acaba ondan mı,ne kadar kıssamda kombiyi sıcak oluyor...
Birde bizimki hala dengesini oturtturmadı yürürken,1,5 aydır yürüyor normal mi?
Bu arada Umut fotolarını gördümm valla 18'liklere taş çıkartırsın Maşallah...
Bir kaç bir şey daha yazacaktımm unuttum,hasta olan bebişlerimize çookk geçmiş olsun..
Aynı giydiriyormuşuz,bu gece tekrar deneyeceğim..Bugünde terletirse vazgeçerim artık tulumundan o kadarda para verdik yaa(
Eşimde aynısını söylüyor,zamanla düzelir İnşallah..Birde yürümeyi çözmüş gibi hızlı hızlı koşmaya çalışıyor sıpa...
Edacım üstüne birşey örtüyormusun ben örtmüyorum birde öyle dene bakalım inşallah olur canım ben çok rahat ettim sabah kalkıyor kahvaltıya kadar onunla dolaşıyor evdekaydirigubbakcemile3
iyi akşımlar arkadaşlar.sie de sormak istiyorum.Bu testi yaptıran oldu mu ve yaptırdıysanız ıstanbulda nerde yaptırabiliriz acaba.Yardım ederseniz sevinirim.
Geç olmadan bebeğinizin gelişimin kontrolünü yaptırınız!
Canım geçenlerde babam söyledi bana,zeka gelişimini yaptır diye,adını söylemedi bana ama bunu kastetmiştir sanırım...Babam araştırmayı sever,o da in.tten bakmıştır sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?