Doğum yapmış olan anneler buraya....

temmuz anneler sordum cevap bu

hidennisko kullanıcısından alıntı

ilk olarak egeyi boyuna göre bir masa ve sandalyeye oturttu
küçücük bir şişe aldı egenin parmagının giremeyeceği kadar dar ve 10 cm boyunda
içine kuru üzün koydu.
ilk başta kendi gösterdi
dökerek üzümü şişeden çıkardı
bu üzümü bu şekilde çıkar ege dedi
ve çocugun yapması gereken ilk hareket aynen o şekilde üzümü hemen çıkarmak
ege yaptı

ikinci de egeye bir kutu ve 3-4 tane küp verdi
bunları içine koy ege dedi
ege hemen tek tek koydu

masanın üstünde egeye top yuvarladı ve sende bana yuvarla dedi
ege yuvarladı

sonra ayaga kaldırdı
geri geri yürümesine çalış dedi
bende tuttum sırtından çekiştirdim
ege de yürüdü
süper dedi kadın bu çok zormuş çünkü ve ileri yaşmış.

yere top koydu ve ayağı ile vurmasını söyledi
ege vurdu

havadan atmasını beklemiyorum ama deneyelim dedi
ege attı

sonra eline kagıt ve kalem verdi
çiz dedi
ege çizemedi
çünkü ben hiç kağıt kalem vermezdim egeye
çok önemli dedi
yapması gerekirmiş

ayrıca ilave olarak tesle yapılamayan ama bana sordugu şeyler oldu
bardakla su içiyor mu
kaç kelime söylüyor
anne ve babayı karıştırıyor mu?
basit komutlara uyuyor mu
şuan hepsini hatırlayamıyorum ama test yaklaşık 1 saat sürdü
aklıma gelirse yazarım daha

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır görüşemiyoruz...
Domuz gribi aşısı hakkında genel durumunuz nedir? Çoğunluk yaptırdımı? Ben kendime yaptırdım ama nazlıya yaptırmadım.Alerji yapar diye çekiniyorum.Çok kararsızım...

günaydın kızlar nasılsınız.....
bride canım ben kendımede oğlumada yaptırmadım...
cezairde salgın turkıyeye göre daha az ölü sayısıda muş hava sartlarıda ıyı oldugu için kolay yayımlmıyo bide ben asıya guvenemedım bırsuru söylentı var...
civa lı olanlar ilerde ferç geçirme riskı bunlardan bıkaçı hem asıyı üreten ülkeler kendı insanlarına neden yapmıyolar internetten fransanın kendı insanlarını alılamadığını okudum neden biz denek mıyız aşılar bizde denensın....
ayrıca küçük bir hatırlarma şuan senlerını tam hatırlamıyorum ama sanırım 1987 senelerı cıvarında yapılan kızamık aşılarının daha sonradan ferç seklınde bir hastalığa sebep olduğu söylenmıştı ve bir kaç hasta da geçmişti benım çalıştığım hastaneye netten arastırıp tekrar söylerım tam tarıh ve hastalığın adını oyuzden aşılar konusunda ben temkınlıyım olması gerekenlerı yaptırıyorum domuz grıbı asısı bana güvenılır gelmıyo....

kızar bu arada dun dışarı çıkınca bir çocuk mağazasına girdık önce oyuncak aldık alpe sonrada ben uskatı gezerken eşim alpberk ı bu jetonlu oyuncaklar varya onlara bindirdı geldiğimde alp kalkmak istemedı daha önce çok küçüktü anlamamıştı hemen kalmıştı..
eşime dedım birkez daha binsin demezmı canım 5 kez bindı... tamam ozaman yeter hadi gidelım dıyoruz alp kalmıyoo
ay sasırdım kaldım neyse zor guç kaldırdık tabı o arada tepinırken kafayı vurdu neysekı çok hızlı değildi...
sonra bır sandeviççiye girdık alp oturttuk kendı kendııne butun patateslerı yedıı evde yemeyen çocuk arabaları izlerken baya yedı patateslerı sasırdım kaldım yanii.....

merhaba iyi haftasonları arkadaşlar

Fikriyecim bu testteki şeylerin hepsini Utku yapabiliyo. sadece suyu kendi bardakla içmiyo sulukla bile içmiyo ama ben hazırcılığına veriyorum çünkü ben verirsem içebiliyo boş bardağı ağzına götürüp kaldırıyo. geri yürümeyi de yapıyo daha akşam espirisini bile yapmıştık düz gitmeyi hallettin şimdi geri mi yürüyon diye ara ara kendi kendine oyun olarak geri yürüyo.

ben de hediyemi aldım aynı kuzuma alıyormuşum gibi özendim inşallah aldığım kişi de beğenir ben de hafta içi birgün göndericem

arkadaşlarım nasılsınız bakem...ayy bu arlar giremiyorum.malum kıvanç okul yazılılar off internete giremiyorum hiç..ama sizleri vllh ta billah ta özledim.
bu arada müjde doğum yapmış..allhım iki yavrusuna da sağlıklı uzun ömür versin..

valla özletiyon kendini be bacım. napıyo Kıvanç paşa. yerimseniben

İyi Akşamlar...
Gözde canım hediyeni aldık,çokta beğendik.İnş giyinmiş haliyle fotosunu da koyarım.Alya çoraplara ayrı bi bayıldı.Çok teşekkür ederiz.

selamlar ben de bugün hediyemi aldım nasipse yılbaşına 1 hafta kala bana çıkan arkadaşıma yollayacağım kaydirigubbakcemile5

nediysiniz gızlar :))

hediyemi bende daha göndermedim.
ama hediyemi belirledim beğenir umarım.

fikriyecim nerde yapılıyormuş canım o test
bulursan bizede söyle yıvrim

canımbenim sedacım..çok özledik seni..ben yaptırdım ilk dozunu ama ikincisini yaptırmakta kararsız kaldım..ismetde alerjik diye çok korktum..ilk bikaç saat ömrümden ömür gitti ilk 2 saatte alerji etkisi varsa belli edermiş..derken bi güven geldi şimdilerde çünki eşimde aşı oldu belki buyüzden ıkınci dozunu yaptırmicam sanırım...felç olma riski demiş mevlüdecim..şu esnada kullandıgımız herhangibir ilacın on sene sonra yanetkisi çıkmiyacağı belli deil ona bakarsak..ve her aşıdaki kadar risk var aslında bence ama politize edildi mevzu ve bigi kirliliği oluştu bu yanlılık sebebiyle...bence sen veya eşin ki eşin daha çok sosyal hayatla muhattap bu aşıyı olursa nispeten iyi olur..yinede en iyisini sen ve doktorun bilir...

güzel eda...teşekkür ederim canımbenim...ben göremedim borişin son halini ama duygucuğumun dediği gibi gözler aynı bir fok:)badem gibi fok balığı gözlü:)
bizim uyku tulumumuz yok..içi polarlı bişiler giydiriyorum..üstünüde inceden kalına örtüyorum ama eğer üstünü örtmek gerekmicekse süper olur bi uyku tlumu alayım..
mevlüdecim alp abi sanırım deişiklik istiyo..benimkide hayatta kahvaltıda tek tek bişi yemez..ben karışıtırıp veririm..babaanneside akıl verir durur..ammavelakin babaannede yedi bugün ayrı ayrı..ben bile şaşırdım..nediyim...bunlara hareket olucak sanırım bunlar sosyal ortamı seven bebekler...

fikriyecim güzel bi paylaşım olmuş ama kendi adıma şükür yürüyo şükür bi sıkıntısı yok neblim doktorumuzda herşey yolunda diyo daha fazla gıdıklamam..misal ismet tümgün benle evde yalnız..ve eminim konuşmayı bu koşuldan ötürü bıraz daha geç öğrenicek..yani bu işlerin sonu yok bence..şükür gerizekalı deil onu azçok her anne anlar..eh küçük aynştayn olmasınada hiç hacet yok..sağlıklı olsun neşesi yerinde mutlu bi yavru olsun bu yeterli..hepimiz için böyle tabiki ama ben kurcalamak istemiyorum:))

Son düzenleme:
herkese günaydın..
dün mustafa deli etti beni resmen sinirden oturdum ağladım..
uğraşa uğraşa iki saatte mantı yaptım minicik minicik...
gazetenin üzerine döşedim tek tek...
gazetenin ucu küçücük tezgahtan dışarı çıkmış...
su kaynayana kadar da revani yapayım dedim...
yumurtaları almak için arkamı döndüm sen fırsattan istifade gazeteyi çek..
bütün mantıları aşağı dök..
allahım nasıl üzüldüm yaa oturdum ağladım sinirden...
oğlum naptın diye bağırıverdim o panikle yazık anladı suç işlediğini seslenmeden gitti yatağına yattı...
sonra ben gittim yanına oturdum geldi boynuma sarılıyo canım benim..
ama allah tan bıçağı gazetenin üzerinde bırakmamışım..
ona şükrediyorum Allah korudu...

semacım hediyeni almışsın iyi günlerde kullan inşallah...
20 sinden itibaren göndereceğiz< diye ben daha hazırlayamadım. sona mı kalacağım ne...
bu arada sadece bebeklre alacağız hediye... bunu tekrar söyleyeyim...
haksızlık olmasın sonra...
mesela müjde öyle biliyodu sadece bebeğe aldı..
birde hesiyelerinizin resimlerini diğer başlığa koyarsanız yılbaşı başlığımıza kimse kaçırmaz..
ben geçmişe bakamıyorum mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…