- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.761
geçmiş olsun allah korumuş bak valla bunlar acayip hareketli nezaman ne yapacakları belli değil işte üzülmüş oda kıyamam ben ona yaa biliyorlar yaptıktan sonra kötü bişi yaptıklarını .bende ceyline bazen farkında olmadan bağırıveriyorum öle bi bakıyorki gözlerini süzerek hemen dağılıveriyorum sarılıyorum ona .kaydirigubbakcemile5herkese günaydın..
dün mustafa deli etti beni resmen sinirden oturdum ağladım..
uğraşa uğraşa iki saatte mantı yaptım minicik minicik...
gazetenin üzerine döşedim tek tek...
gazetenin ucu küçücük tezgahtan dışarı çıkmış...
su kaynayana kadar da revani yapayım dedim...
yumurtaları almak için arkamı döndüm sen fırsattan istifade gazeteyi çek..
bütün mantıları aşağı dök..
allahım nasıl üzüldüm yaa oturdum ağladım sinirden...
oğlum naptın diye bağırıverdim o panikle yazık anladı suç işlediğini seslenmeden gitti yatağına yattı...
sonra ben gittim yanına oturdum geldi boynuma sarılıyo canım benim..
ama allah tan bıçağı gazetenin üzerinde bırakmamışım..
ona şükrediyorum Allah korudu...
Selamlar herkese,
Hersey yolundadir umarim. Biz tasindik yerlestik, dogalgazimiz gecikti biraz yarin gelicek ufoyla isiniyoruz bi odada :)
Aslana mont filan almaya cikicam birazdan artik bu kac oldu cikisim istedigim gibi bisey bulamadim ya bedeni kalmamis ya rengi ama bi kez daha bakicam usumesin napayim.
Aslinda netten alabilirim ama buyuk kucuk olur onunla ugrasmayim diyorum.
Bilmiyorum bakalim bulabilcekmiyim, astronot almayacaktim ama hava sogudukca boyle olmayacak dedim ancak o paklar. Onlada nasil yurunur bilmiyorum, napiyo sizinkiler..
Selamlar herkese,
Hersey yolundadir umarim. Biz tasindik yerlestik, dogalgazimiz gecikti biraz yarin gelicek ufoyla isiniyoruz bi odada :)
Aslana mont filan almaya cikicam birazdan artik bu kac oldu cikisim istedigim gibi bisey bulamadim ya bedeni kalmamis ya rengi ama bi kez daha bakicam usumesin napayim.
Bilmiyorum bakalim bulabilcekmiyim, astronot almayacaktim ama hava sogudukca boyle olmayacak dedim ancak o paklar. Onlada nasil yurunur bilmiyorum, napiyo sizinkiler..
İyi pazarlar ..
Eşimin anneannesi vefat etti dün,eşim ve annesi apar topar memlekete gittiler uçak rotar yaptığı için yetişemişler,benimde canım sıkkın hem buna hemde başka şeylere...
Umut canım bu sıpalar bizi sürekli yalan çıkarıyor bir yere gittiğimizde yemez sevmez diyorum yemeye başlıyor..
Kahvaltıda bebişleri tek tek yediren arkadaşlar neler veriyorsunuz mesela?
Betülcümm sizinkilerin yeni evi hayırlı olsun,sağlıcakla otursunlar..
Bizim montumuz doğum gününde hediye gelmişti,çok severek giydiriyorum tam benim rengim kahve:)) gerçi sıcak tutsunda..lcw w. almışlardı orda varsa bakabilirsin astronotlarda vardı sanırım..
Hicrancımm bizimkininde hemen hemen 15 gündür kuru bir öksürüğü var sabah ve akşamları oluyor..ant. başladık bizde dünden beri..bronşları daralmış dedi dr.umuz..
Birde ventolin şurup iyi geliyor..ateşimiz yok şükür..Eğer geçmezse alerji ile ilgili olabilirmiş..
Seninkininde alerjik bir durumu vardı sanırım..
Kan almaya gelince ateşi ve kusması yoksa kana bakılmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum gerçi en iyisini dr.lar bilir ama sizin şikayetlerinizi viral bir enfeksiyona benziyor borikinde öyle çünkü...
hicran naptın duaları
Bu arada gçmiş olsun maibeyaz,kazanın nerden geleceği belli olmuyor..
Bizimde telsiz tel. bozulmuştı yerine şu ahizeli olan tel. taktım sen ahizeyi aloğazına dolandır atkı gibi sonrada ileri gitmeye çalışıyor 1-2 dak. görmesem Allah korusun..
Birde hergün süpürge tutmama rağmen her saat başı bişeyler buluyor en son tel tokamı bulmuş ağzında çiğniyor birde bana bakıyorr bak ağzımda ne var oh diye..
Çok dikkat etmeliyiz..
Selamlar herkese,
selam kızlar..
ceylin hala öksürüyor burnu akıyor geçmedi bu meret yarın yine götürücem dr 5 gün antibiyotik kullandık ama çok az bi fark etti hani eskisi gibi sert öksürmüyor çok şükür ama hala etkileri devam ediyor gribin neden geçmedi anlamadım yarın gidelim bakalım ne diyecek dr zaten röntgen tahlil vs syapmamıştı ilaç verip göndermişti ama geçmedi diye yarın yapabilir belki bkalım nasıl zaptedicez ceylini kıyamam yavruma kan alınırsa bende kötü oluyorum yaa allah yardımcımız olsun
İyi pazarlar ..
Eşimin anneannesi vefat etti dün,eşim ve annesi apar topar memlekete gittiler uçak rotar yaptığı için yetişemişler,benimde canım sıkkın hem buna hemde başka şeylere...
Umut canım bu sıpalar bizi sürekli yalan çıkarıyor bir yere gittiğimizde yemez sevmez diyorum yemeye başlıyor..
Kahvaltıda bebişleri tek tek yediren arkadaşlar neler veriyorsunuz mesela?
Betülcümm sizinkilerin yeni evi hayırlı olsun,sağlıcakla otursunlar..
Bizim montumuz doğum gününde hediye gelmişti,çok severek giydiriyorum tam benim rengim kahve:)) gerçi sıcak tutsunda..lcw w. almışlardı orda varsa bakabilirsin astronotlarda vardı sanırım..
Hicrancımm bizimkininde hemen hemen 15 gündür kuru bir öksürüğü var sabah ve akşamları oluyor..ant. başladık bizde dünden beri..bronşları daralmış dedi dr.umuz..
Birde ventolin şurup iyi geliyor..ateşimiz yok şükür..Eğer geçmezse alerji ile ilgili olabilirmiş..
Seninkininde alerjik bir durumu vardı sanırım..
Kan almaya gelince ateşi ve kusması yoksa kana bakılmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum gerçi en iyisini dr.lar bilir ama sizin şikayetlerinizi viral bir enfeksiyona benziyor borikinde öyle çünkü...
Selamlar herkese iyi pazarlar..
Bugün öğlen İzmirde hafif güneş gördük hemen sahile koştuk biraz yürüdük döndük.Güneş gidince buz gibi oldu çünkü..
Kızlar bebişlere nasıl oyuncaklar alıyorsunuz?Ve oynuyorlarmı??Ben bugün playskoolun küplerini aldım üst üste konan 12+ diyor üzerinde..Çünkü bugünlerde sürekli birşeyler doldurup boşaltıyor yada üst üste koyuyor..Birde gece bahçesinin şu figürlerini 6 lı set yapmışlar ondan aldım çok seviyor diye oynucakmı bakalım uyuyor şimdi..Sürekli bana sarıyor tencereyle tavayla oynuyor belki değişik birşeyler görünce oynar diyorum inşallah..Tavsiyesi olan varsa söylesin valla çok yoruldum lavaboda bile beraberiz
Edacım başınız sağolsun öncelikle Allah mekanını cennet eylesin..
kahvaltıyı ben ayrı ayrı veriyorum kızarmış ekmek çok seviyor Ege..Hafif kızartıyorum uno ekmek alıyorum bir hafta beyaz bir hafta tam buğday..onu ikiye bölüyorum yarısına tereyağı bal yarısınada labne peyniri sürüyorum.Yumurta varsada onu tek veriyorum yani peynir ekmekle mesela..Yanında bir gün meyve suyu sıkıyorum,bir gün süt ısıtıyorum bazende çocuk çaylarından aldım elmalı ondan veriyorum..Bu şekilde canım...
Betülcüm güle güle oturun canım. ben Utkuya ikili astronot mont aldım pantolonu ve montu takım. çok rahat edemiyor ama buraların kışı çok sert onlar da sıcak tutuyor mecburuz biyerde yani. zaten de şu dumuz gribinden pek biyere çıktığımız da yok.
Hicrancım bazı öksürük şurupları da öksürmeye sebep oluyo Utkunun da öyleydi şurubu bıraktıktan 3-4 gün sonra kesildi öksürüğü. ama doktorun görmesinde fayda var tabiki en doğrusunu o bilir.
başınız sağolsun Edacım Allah rahmet eylesin.
betülcüm yenı evınız hayırlı olsun canım safakda az kalmış canım rabbım sağsalım sizi birbirinıze kavuştursun....
eda canım başınız sağolsun allah gerıde kalanlara sabır versın....
bende kahvaltıyı tek verıyorum..bazen yumurtayı haslıyorum yanında dometes seviyo az arada peynır bir kasık bal verıyorum bazende yumurtayı omlet seklınde yapıyorum.. yanında yıne domates peynır verıyorum saah kahvaltıdan önce emıyoda zaten danıno kahvaltı verıyorum bazen bişey yemeyınce...biemeyve suyu içiyo yarım çay bardağı kadar....
bende alp berk e mont alıcamramazan bayramında almıştım çok kalın değil burdada hava çok soğuk değil ıyı ama mont küçüldü bakalım haftasonu çıkarız eşimle alpberk ın kıyafetlerıde küçüldü zaten çok çabuk buyuyolar masallah.....
Saolun kızlar,dediğiniz gibi Allah geride kalanlara sabır versin..
Duygu canım bizimki eğitici oyuncakları sevmiyor maaelsef..aldım ama yüzüne bakmadı...
sadece şu konuşan kitapcıklarla ilgileniyor o da bir iki saniyee...
Zaten oyuncaklar yüzünden kafayı yemek üzereyim,yasak getirdimm kimse almayacak atarım diyee
ama kim dinliyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?