Doğum yapmış olan anneler buraya....

Zevklerimiz aynıymış,bende çok renkli şeyleri sevmiyorum hele şu süpermenli vs.. şeylere uyuz oluyorum,yavrum mahrum kalacak,benim yüzümden ya kahve ya siyah ya lacivert giyecek kendi seçene kadar ondan sonrada zaten alışı, benim zevkime gör giyinir sıpa...

Bugun beniim dogum gunum bu aradaa mikmik :gitme: kaydirigubbakcemile3

Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice nice senelere betülcümm...

selam kızlar

betülcüm doğum günün kutlu olsun
nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah

edacım bizimkide uzun zamandır tek tek yapıyo kahvaltıyı
süt, yumurta, bal, peynir, zeytin, domates, kek allah ne verdiyse artık :))

bizede doğum gününde birsürü mont geldi
onları kullanıyoruz.

oyuncak dedinizde aklıma geldi
valla hepimiz çok hevesli olduğumuzdan herşeyi alıyoruz
eve baktımda daha kullanamamasına rağman bisikleti salıncağı hepsi var
çocuğun istemesine heves etmesine kalmadan herşeyi almışız
ben artık çok bişey almamaya karar verdim dayanabilirsem :))
kendi istesin yokluğunu hissetsin öyle alıcam

betülcüm doğum günün kutlu olsunnice mutlu yıllara

eda arda serkana maşallah çok şeker bir bebek

Eda yeğenin çok tatlı maşallah allah bağışlasın

edacım maşallah çok tatlı bir bebek
allah bağışlasın
sağlıklı mutlu büyüsün inşallah

betülcüm doğum günün kutlu olsunnice mutlu yıllara

eda arda serkana maşallah çok şeker bir bebek

Teşekkürler Arkadaşlar..Afiyet olsun İpek'e,Maşallah..

mik mik betüş:)doğum günün kutlu olsun..yaradan kalbinin muratlarını versin..sağlıkla,huzurla, ve sevdiklerinle bir ömrü doya doya yaşa..büyüdün kızçem bi yaş daha..aslan emrenle beraber büyüde büyü emi küçük ama büyük anne:)
edacım allah taksiratını affetsin..güzel kafanı bozma sen boşver..yavrufokuna,sağlığına bak..ismet öyle deişik ortamda ayrı ayrı yiyo nispeten ama evde misal bu sabah kahvaltıda hiçbişi yemedi...napam..hurma,yumurta,peynir ne bulursam blendrlayıp arada süt taklidi yaparak içirdim..yemekleride hala taneli pek yemiyoruz..tükürüyo..40çeşit köfte denemişimdir tükürdü kıymayı..yada karnıbahar diyelim o esnada kalın yada hoşuna gitmedi blendrlanmamışsa tükürüyo..elmayı dişlerine masaj yaparmışcasına ısırıp ısırıp tükürüyo..sayesinde kek felan yapmaya çalışıyorum çünki ekmek türevini yiyo..eh yutamayan bebek olsa ekmeği yiyemez yani işine geleni yutuyo..hele hayatta yumurtayı tek veremem..çoğğukez kahvaltıda onu bunu karıştırsamda yutturamıyorum yumurtayıki en önemli besin..yemeğine katıyorum..
biz eşimle ilkkez gece gezmesine gittik:)bize en yakın yer taksim doğal olarak kasımpaşada oturuyoruz..birbuçuk saat kadar gezdik geldik..o esnanda babaannesindeydi minnom..babaannesi allah yardımcın olsun dıyo..hiç durmuyo saolsun..koştur dur:)emmevelakin benimde kafam bozuk..babam annemlere yakın bir dairesini bize vermek istiyomuş..eşime söyledim..500tl kira veririm diyo.ama 1000lirada verse onu takmicamı anlamıyo...ayıptır..ben erekk olsam satarım memleketteki evimi..alırım bi daire burdan..istediğim gbi olmasada öderim kredi borcu..yinede karı evinde oturmam..benim ağrıma gidiyo bu işler..nediyim ..göreceğiz
................

Son düzenleme:

Canım bizimkiside aynı istemediği şeyleri tükürüyor,pilavı yiyor mesela ama pirinçli çorbayı tükürüyorr
Sulu,pütürlü ikisi bir arada olmayacak...İsmetin eline tavuk put ver kemire kemire yesinn,üstü başı yüzü gözü yağ içinde kalıyor ama yiyor ama kıkırdağına dikkat et..
Bizimki bu aralar iyi maşallah vitagilin faydasını gördümm..

Mujdecim ya gozunaydin dogum yapmissin kucuk kuzuna kavusmussun cok sukur, Allah bagislasin, vatana millete sizlere hayirli ve faydali evlat olsun insallah benim minik burcdasim
Gecmis olsun canim en kisa zamanda agrilarindan kurtulursun umarim canim..

Arkadaşlar,

Çoook uzun zamandır foruma girmiyordum;bugün şeytanın bacağını kırdım sonunda....Ne kadar çok şey kaçırmışım meğer...Bizim ufaklıkların beslenmesi,bakımı ve daha birçok şey hakkında bilgi alıyordum oysa..Açıkçası bir ara girdiğimde ufaklıkların beslenmelerini ve büyüme evrelerini karşılaştırıp çok moralimi bozuyordum;o yüzden de buraya girmemeye karar vermiştim.Yine ek vitaminler,ilaçlar verildiğini duyup;"Ben hiç vermiyorum" diyerek moralimi bozdum biraz.Bizimki hala emiyor ve yemesi de idare eder,o yüzden hiç ek vitamin falan vermiyorum.Yanlış mı yapıyorum acaba? Bizimki ayın 15'inde tam 15 aylık olacak;ama hala 9,4 kg;ama acayip hareketli olduğu için de kilo alamıyor bir türlü.Çok takmıyorum kilosunu;ama bazen geliyorlar bana da işte...Neyse,kendi dertlerimle üzmeyeyim sizi.Biz 3 ay önce İstanbul'dan Erzurum'a taşındık eşimin görevi nedeniyle.Bayağı alıştık sayılır buraya,çok güzel bir şehir Erzurum.Öyle hava durumunda gösterildiği gibi de soğuk değil,küresel ısınma burayı da vurmuş anlaşılan.Topu topu 2 defa falan kar yağdı ve de tutmadı;ama bugün neredeyse 5 saattir kar yağıyor ve bu sefer bayağı tutacak gibi.Pazar günü öğlen Palandöken'deydik;ama kayacak kadar kar yoktu bile...Bir de tabii şimdi görmek lazım.Yolu düşenleri bekleriz buraya.

Betülcüğüm,

Aslan Emre'ye mont aradığını yazmışsın.Ben normalde kıyafetlerde daha canlı renkleri sevmeme rağmen montta senin gibi "lacivert,kahve,yeşil" gibi daha klasik renkleri tercih ederim.Bizimkinin daha önceki montları mavi ve krem rengiydi,bu sefer daha koyu bir renk olsun istedim.Burada çok fazla mağaza seçeneği olmadığı için 2 ay kadar önce montunu bebeshop sitesinden aldım.Lacivert renkte ve çok güzel bir mont.Başka renk seçenekleri de var.Ben internetten çok fazla alışveriş yaparım ve hemen hemen bütün bebek ürünleri satan siteleri bilirim.Bu önerdiğim site özellikle kıyafet ve fiyat açısından bence en iyisi.Ben birçok ürün aldım ve hizmetlerinden gayet memnunum.İstersen sen de incele.Bildiğim kadarıyla Beşikta^ş'ta da mağazaları var.Umarım gönlüne göre bir şeyler bulursun...

Kızlar,hepinizi ve tabii ki ufaklıkları da öpüyorum.Hayırlı geceler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:

Arkadaşlar,

Profilime resim eklemek istiyorum.Elimdeki resmi istenilen boyut olan "64 kb"ye getirmeme rağmen bir türlü yükleyemiyorum.Daha doğrusu "Kullanıcı Paneli"nde yüklemek istediğim fotoğrafı görüyorum;ama yazdığım mesajlarda "avatarım"da çıkmıyor.Ne yapmam gerekiyor acaba?

Betülcüğüm,

Sen bu konularda gayet iyiydin sanıyorum.Bir yardım ediversen canım ya....N'ooluur!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…