- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.781
Nice mutlu yıllara sevdiklerinle girmen dileğiylea.s.
Eda, seher, mevlude tesekkur ederim canlar yeni ev degisiklik tam benim sevdigim seyler ama islerde yoruyo tabi
Eda canim lcw vardir diye dusindum bende bucuruk filan vardi burda hep ordan aldim geldigimden beri aradigimi buluyodum ama bu montu bulamadim ne orda ne baska bi yerde.
Biraz kil imdir boyle konularda tam istedigim gibi olacak kafamdakini bulacam illa.
Aslinda aradigim cok biseyde degil fazla civcivi olmayan duz renk sade ve slk olsun ama genelde cok resimli baskili yada cart renkler :s
Ayni sekilde bende kahve, gri, siyah, asker yesili hep bunlari ariyorum nette goruyorum mothercare de de var ama gidene kadar napcaz donacak cocuk abimden mi istesem yine kargolasa nasil olur diye dusunuyorum bedeni :s
Mevlude amin tatlimm safak imzamda yazan da degil 33 baska yook :)) cook sukur :))
Bitiyor az kaldi Allahin izniyle.
Bugun beniim dogum gunum bu aradaa mikmik :gitme: kaydirigubbakcemile3
Eda yeğenin çok tatlı maşallah allah bağışlasın
selam kızlar
betülcüm doğum günün kutlu olsun
nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
edacım bizimkide uzun zamandır tek tek yapıyo kahvaltıyı
süt, yumurta, bal, peynir, zeytin, domates, kek allah ne verdiyse artık :))
bizede doğum gününde birsürü mont geldi
onları kullanıyoruz.
oyuncak dedinizde aklıma geldi
valla hepimiz çok hevesli olduğumuzdan herşeyi alıyoruz
eve baktımda daha kullanamamasına rağman bisikleti salıncağı hepsi var
çocuğun istemesine heves etmesine kalmadan herşeyi almışız
ben artık çok bişey almamaya karar verdim dayanabilirsem :))
kendi istesin yokluğunu hissetsin öyle alıcam
edacım maşallah çok tatlı bir bebek
allah bağışlasın
sağlıklı mutlu büyüsün inşallah
betülcüm doğum günün kutlu olsunnice mutlu yıllara
eda arda serkana maşallah çok şeker bir bebek
mik mik betüş:)doğum günün kutlu olsun..yaradan kalbinin muratlarını versin..sağlıkla,huzurla, ve sevdiklerinle bir ömrü doya doya yaşa..büyüdün kızçem bi yaş daha..aslan emrenle beraber büyüde büyü emi küçük ama büyük anne:)
edacım allah taksiratını affetsin..güzel kafanı bozma sen boşver..yavrufokuna,sağlığına bak..ismet öyle deişik ortamda ayrı ayrı yiyo nispeten ama evde misal bu sabah kahvaltıda hiçbişi yemedi...napam..hurma,yumurta,peynir ne bulursam blendrlayıp arada süt taklidi yaparak içirdim..yemekleride hala taneli pek yemiyoruz..tükürüyo..40çeşit köfte denemişimdir tükürdü kıymayı..yada karnıbahar diyelim o esnada kalın yada hoşuna gitmedi blendrlanmamışsa tükürüyo..elmayı dişlerine masaj yaparmışcasına ısırıp ısırıp tükürüyo..sayesinde kek felan yapmaya çalışıyorum çünki ekmek türevini yiyo..eh yutamayan bebek olsa ekmeği yiyemez yani işine geleni yutuyo..hele hayatta yumurtayı tek veremem..çoğğukez kahvaltıda onu bunu karıştırsamda yutturamıyorum yumurtayıki en önemli besin..yemeğine katıyorum..
biz eşimle ilkkez gece gezmesine gittik:)bize en yakın yer taksim doğal olarak kasımpaşada oturuyoruz..biebuçuk saat kadar gezdik geldik..o esanda babaannesindeydi minnom..babaannesi allah yardımcın olsun dıyo..hiç durmuyo saolsun..koştur dur:)emmevelakin benimde kafam bozuk..babam annemlere yakın bir dairesini bize vermek istiyomuş..eşime söyledim..500tl kira veririm diyo.ama 1000lirada verse onu takmicamı anlamıyo...ayıptır..ben erekk olsam satarım memleketteki evimi..alırım bi daire burdan..istediğim gbi olmasada öderim kredi borcu..yinede karı evinde oturmam..benim ağrıma gidiyo bu işler..nediyim ..göreceğiz................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?