Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydın arkadaşlar...
Eda canım başınız sağolsun.
Betülcüm doğum günün kutlu olsun.Oğlunla ve eşinle beraber bir ömür huzurlu,sağlıklı,mutlu günler diliyorum Rabbimden.
Bu arada benim kızım içinde hayvan resimleri,bebekler ve şekiller olan kitaplara bayılıyor.Onlarla çok güzel zaman geçiriyor.Biz de birinden sıkılınca yeni bi kitap daha alıyoruz.Şekilli kutucuk var onu da seviyor.

Umutcum bu zamanda şartlar o kadar zorlaştı ki ev sahibi olmak çok da kolay değil biliyosun.Eşinin tavrını bilmiyorum ama yani babam size ev veriyorum dese hiç yok demezdim heralde.Ama tabi önemli olan sonrasında eşine bunu sürekli hatırlatmayacak olmana inanmam.Yoksa ciddi huzursuzluk olur.

betülcüm geçmiş doğum günün kutlu olsun canım

duygucum geçmiş olsun dişlerinle ilgili

edacım başınız sağolsun

biraz gecikmeli takip ediyorum bu aralar kusuruma bakmayın arada illaki kaçırdıklarım oluyodur :)

size denizonun son fotolarını koyimm
azgın deniz
bir bebek bir dakika durmaz mı yaa
koltukların üstünde geziyo koltuktan koltuğa atlıyo çok fena çookkk

Eklentiler

• $IMG_2897.webp
    12 KB · Görüntüleme: 59
  • $IMG_2899.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_2901.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 71
slm hanımlar
betül yeni eviniz ve yeni yaşın hayırlı olsun sevdiklerinle nice yıllara.
denizde maaşallah pek tatlı pek afacan görünüyor.
bende hediyemi gönderdim ev bulup taşınırsak arada kaynamasın dedim umarım beğenilir.

günaydın....betüşüm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllra eşinle,oğluşunla ve sevdiklerinle...gözdeee azman olmuş bunlar yaaa hepsini bir arada düşünemiyorum ben vallaa...
bende zeka gelişim testi şu anda yaptırmayı düşünmem belki daha ileride..tunahan orda yazılan herşeyi yapabiliyor maşallah...bişeyi yapıp mutlu olduğu zamman da şımarıp geri geri gidiyor çok gülüyoruz:):)duygucum oyuncaklarınız hayırlı olsun aa dediğin gibi bunlar tencere tava çok seviyorlar...tunahan en çok hayvanlarla ilgili şeyleri seviyor hayvanları izlemeyi hayvan kitaplarına bayılıyor mesela...en oyalayıcı şeyler bunlar...

canım profil resmini değiştir değil avatar değiştir diyeceksin oraya yükleyeceksin.

betüll doğum günün kutlu olsun nice nice asenelere inşallah...
biz oyuncak almıyoruz zaten...
sadece legoları var beraber onlarla oynuyoruz...
ben onun yetiştiği mutfak dolaplarıma ona zarar vermeyecek plastik leğen süzgeç ıvır zıvır aldım koydum geliyo onlarla oynuyo...
bi de köpeği var onu çok seviyo...
gözde seninki yine yakmış ortalığı maşallah aşığım ben buna yaa...

günaydın..
dün gece iki kadeh alttarafı içmiştim ama acayıp sarhoş oldum:)uzun süre alkol almayınca vuruyo sanırım birden:)valla bu sabah sersem gibi kalktım bizden geçmiş bu işler..

semacım haklısın..benim elimde deil çok patavatsızım...evet artık anadan babadan bişiler yoksa çalışıpta kazanarak bir ev sahibi olmak çok zor..belki dilediğim ve kira derdim olmayan evde oturucam ama huzurum olmaz sanırım..ailemi seviyorum ama nekadar yakın olursam huzursuzluklar yansıyo..parasını verdiğim müddetçe her ev benım zaten..yahudi ev almazmış:)o dediğin kitaplardan bende yılbaşı hedıyesı olarak almayı düşünüyorum bakalım kısmetse...

edacım saol bi denıyeyım bakayım şu but işini...

hava harika ..güneş kar topluyo sanırım...
hicrancım ceylin nasıl oldu....doktorumu deiştirsen acaba...

emetu arkadaşım kusura bakma adını unuttum..valla dün ne yediğimi unutuyorum o ayrı...hayırlı olsun yeni yuvanız..aynen benım yavruda senınkının kılosunda..bende bozuluyodum özellikle bizim 5ncı aydan itibaren annesütümüz kesildi ve alerjı olduk..o esnada burdaki aydaş kuzular kilolanıp serpilirken ben yedirecek şey bulamıyodum...girmesemmi dedim..ama böyle bi durumu kendime yediremedim..benım yavrum kel deil kör deil rabbime hamd olsun ki..her bebeğin kendine has bii yapısı var bunu kabullendim..allah dermansız dert vermesin...eh arada lüp lüp yutan bebeleri görünce heves etmıyo deilim ama napim:))annesütü ve yemeside iyi diyosan bence takvıyeye ihtıyacın yok ama d flor dıye bı damla var..günde 4 damla kadar verıyosun..yanı d vıtamını ve flor u annesütünden alamadıgı için belki bi faydası olur..bende vitagil diye bi multıvıtamın verıyorum..suyla karıştırıp meyve suyu gibi..bide hergun çaykaşıgında portakal aromalı balıkyağı..bazen unutuyorum vitaminin vermeyi..valla işe yaramış arkadaşların genelinde ama ben ne balıkyagının nede vıtamınlerın iştah konusunda bi fark yarattıgını gözlemlemedim..yinede enazından az yiyen bebekler için gerekli sanırım takviyeler...ama fazlası karaciğere yükleme yapabılıyo..yani mısal ıcınde bol mıktarda d vıtamınıde olan bı multıvıtamın verırken ayrıca d vıt takvıyesıne gerek yok..

Sevgili patik arkadaşım,

İsmin "Umut"tu galiba,değil mi? Ben ismimi pek yazmıyordum;o yüzden hatırlamamış olabilirsin.İsmim Ebru.Bir tek sen cevap vermişsin mesajıma,çok teşekkür ederim bunun için.Çok moral verdin bana.Bizimki memeyi falan bırkmadı;ama belki emmeyi çok sevdiğinden yemeyi o kadar fazla sevemedi. 6. aydan sonra ek besinler konusunda bayağı sorun yaşadık.Şimdi "yiyor" dediysem,şunun şurasında 2-3 aylık mesele.Herkes Erzurum'un havası iyi gelir ve iştahı artar demişlerdi;biraz öyle oldu."İştahı arttı" dediysem kendi çapında.Hiç yemediği için şu anda "normal" yiyor,yoksa öyle hapur hupur götürmüyor herşeyi.Benim bebekliğim gibi,herşeyden yemeye çalışıyor;ama çok az.Aslında bir ara hiç beslenmediği için demir eksiklinden şüphelenmiş ve doktora götürmüştük;ama kan tahlili yapılması gerek biliyorsunuz bu eksikliğin olup olmadığını bulmaları için.Bizimkinin damarını bulamadıkları için bir türlü kan alamadılar,biz de vazgeçtik.Sonra Erzurum'a gelince burada eşimin doktor arkadaşına götürdük ve o "Minadex" diye bir şurup verdi.İçinde hem demir hem de çeşitli vitaminler var.Tadı çok güzel aslında,böyle portakallı falan;ama bizimki mode bir oğlan ya,onu da almadı.Ben de fazla üstelemedim.Bu aralar tekrar deneyeyim bakalım,belki bu sefer alır şurubu.Çok teşekkür ederim güzel önerilerin için. Benim oğlan 15 Eylül doğumlu,seninki ne zaman doğmuştu?

canım profil resmini değiştir değil avatar değiştir diyeceksin oraya yükleyeceksin.

Sevgili "maibeyaz" arkadaşım,

Çok teşekkürler,sonunda resmi ekleyebildim.Bir de mesajın altında oğluşumun resminin çıkmasını istiyorum;onu da "Profil Değiştir" kısmından yapmaya çalıştım;ama olmadı.Sana zahmet bu konuda da bana yardımcı olabilir misin? Şimdiden çok teşekkürler.

Sevgiler....

canım resim koymak yasak
sadece pro üyeliği olanlar koyuyo
ama takvim yapmak istersen yardımcı olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hiç hatırlayamadım canım seni yaa...kuzunun adı neydi..

Canım,hatırlayamaman çok normal.Ben genelde "read only",yani "sadece okuyup pek mesaj yazmayanlardan"dım.Ben seni hatırlıyorum;ama ismini çıkaramadım.Kuzumun adı "Ufuk Barış";ama onu da ilk defa şimdi yazıyorum.Pek isim yazmıyordum daha önce.

adıyla yaşasın barışın inşallah...
yeniden hoşgeldin aramıza...
gülsüm enim adım canım

Daha önce resim koymuştum;ama şimdi görünmüyor.Sanırım o da takvimle birlikteydi.Kendiliğinden silinmiş olabilir mi? Evet canım,yardımcı olabilirsen inan çok sevinirim.

sitede sorun yaşandı bi ara ve takvimler silindi...
yeni takvimlerde resim koymak yasakmış...

burada ayrıntılı anlatılıyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…