Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet deryacım bende gorup tanıdıgını dusunuyorum cunku aglarken odaya gırıyorum benı gorunce susuyor:asigim:bugun ılk olarakta ben konusunca guldugunu farkettım ıste cok hosuma gıttı.
deryacım benım bebegımde gece 1 den once uyumuyor en erken odaonun ıcın artık o saatten once yatak odasına dahı gıtmıyorum acıyorum tvyı oturma odasında oturuyorum.yoksa yatak odasına gıttımmı zaten uyku var ınsan ıyıce sınır oluyorkafamçokkarıştı

betus bence hıc yatıstırmadı hatta 2 gece cok huysuzdu benımkı.ters teptı ıhlamur anlıcagın:))))

delikız senin ki bayağı sürmüşş ayrıca teşekkürler cvpladığın için.
diğer arkadaşlara darıldımm senden başka kimse cevaplamamışş:dilcikar:

betül merhaba ben dr a sordum bebek ne zaman isterse o zaman ver saatle olacak iş değil ama 3 saati gecerse uyuması uyandırdaemzir dedi benim oğlm sık emmiyo ama emmdimi uzun emiyo ve cok yoruyobeni çünkü doğru emzirmeyi öğrenemdim iki büklüm emziriyorum
bu arada gaz için sab simplex ve nurse harvey adlı ilaçları önerdi dr ilkini aldık dün basladık önceden metsil kullanıyodum ama yetmiyo sanırım

dionysos bizimde nerdeyse 40 gün olcak ama benimde kanamam devam ediyo bakalılm daha ne kadar sürcek sıkıldım artık

aynen selin bende ıkı buklum emzırmekten sırtım boynum belım her tarafım agrıyor bugun ılk defa yatarak emzırdım en aazından uykulu degılken böyle yapacagım yoksa iskelet yapım fena bozulacak :))

dionysos benım kanamam ılk 1 haftadan sonra damla damla gelmeye basladı.sımdı gunluk pedle ıdare edılcek kadar az yanı.gelmıyo desem daha dogru sanırım...

betus ve selın bende ılk zamanlar sızın gıbı ıkı buklum emzırmekten 2 kere boynum tutulduve cok agrı cektım voltoren kremlerle anca dogurlabılıyordum.onun ıcın cok dıkkat edın.sımdı emzırmeden once arkama mutlaka ıkı yastıkla destekleyıp duzlestırıyorum.emzırme pozıyonları ıle ılgılı cok resımlı goruntuler var nette onlara bakmanızı tavsıye ederım..

geç cvp yazıyorum benimki uyandıda..BETÜLCÜM eczane ya da bebek bagazalarından bulabilirsin.bikaç boyu var hepsi yenidoğana uyumlu.valla ben 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.hem meme hem mama veriyorum bu biberonla.hem gaz yapmayan türden hemde anne meme ucuna yakın.zaten egdiriyosun akmıyor sadece çekince geliyor.
yalnız kısa ve tombul yapıda olanını al.arkadaş tavsiyesiyle o boyunu aldım. büyük boyu bebek ilerde de olsa tutamıyormuş.

DUYGU ben emziğe alıştırdım ve sadece uyuturken veriyorum.benim oğlum kıpır kıpır olduğu için ellerini de tutuyorum.gözünü kapatsın diye bir de tülbent örttüm mü yüzüne bizimki cork cork uykuya dalıyo.bu şekilde ayagımda sallıyorum.ahtapot oluyorum yani :CüvCüv:.tabii dalana kadar belim kopuyo.
ya da eşim oturup iki dizi üstünde sallıyo yavaşça..
yok sallamaya alıştırmıcam,yok geceyle gündüzü ayırt ettircem,yok göğsümde uyutmam,yok düzenli olcam... cam cam cam.. hepsi palavraymış.bi ağladı mı sıradan gidiyoruz valla.:asigim: eşimin hakkını inkar edemem ama mamasını verip ya da emzirip kucagına veriyorum ben wc ye gidiyorum .döndüğümde gazını çıkarmış,uyutmuş hatta kendide uyumuş olıuyo..canım benim yaa
benim de en az oğlum kadar gazım oluyo söylemesi ayıp.e gece 8 kere kalk yat-kalk yat.bi de stres uykusuzluk.

bu arada şimdiye kadar keşfetmeyen varsa bebişler çok agladığında bi burda yazıldığı gibi iki elini avucunuza alıp kulagına egilerek yavaşça 'ŞŞŞşşşşşşş' demek bir de bi eliniz başını destekler şekilde diğer eliniz belinde yukarı kaldırıp yavaşça aşağıya inirip tekrar kaldırmak ve bu hareketi tekrarlamak bikaç sn. olsun susturuyo..

yaa bu kadar şikayet ediyorum ama çok uyuyunca da özlüyorum 'köftehor'u (eşim taktı bu ismi)kaydirigubbakcemile3

sulecım benımkıde tv ye topu tpu 5 dakıka bakıyor onu bıle kar sayıyorum kendıme valla.keske soyle 1 saat falan baksa.bır yandanda gozlerı bozulcak dıye korkuyorum ama:çok üzgünüm:

alincim bebısler dogmadan once sıyasetcıler gıbı sallamısız valla.benımde ne dedıysem basıma gelmeye basladı.cocugunu kucagından ındırmeyen annelere cok kızardım benımkıde sımdı kucak ıstıyor ama yınede agladıgı zaman alıyorum susunca hemen gerı bırakıyorum.resmen al bırak al bırak dengem bozuluyor.oglumda anladı artık yatıs pozıyonuna gecırdıgın an aglamaya baslıyor:jeyyar:
benım esımde ıkı dızıne koyuyor basınıda avuclarının ıcıne alıyor oyle sallıyor sagolsun.uyuyor ama sonra yataga koyunca gozlerını acıyor.
2.ayda yanında sureklı ınsan ıstemeye baslıyormus bebıslerımız.bır yazı okudum bıre bır aynılarını yasamaya baslıyorum arkadaslar sızede gondereyım bakın bakalım...

selin aynen yaa zor uyutuyorum mesela uyusunda az rahatlayım dıyorum bu sefer 2 saate yaklasıncada ozluyorum kucagıma almak ıstıyorum :)) Şeniz
acayıp bırsey yaa bu annelık bebek ne bılıyım Allah ne guzel yaratmıs aradakı sevgıyı bagı..
duygu okusun burayı = benım esımde cok yardım edıyor :roflol::roflol:.. saolsun sabah 4-5 ten sonra ona devredıyorum..
tabı ondan sonrada rahat uyutmuyor kac gundur yarım saatte bır emmek ıstıyor bazende 15 dk bır.. kafamçokkarıştı o yuzden yıne uykudanda bır b.. anlamıyorum afedersınız benneyaptımki ama yınede gazını cıkarıyor kucagında sallıyor sakınlestırıyor..dedıgın gıbı bende sallamam yok gece gunduz uykusu yaptırırım fılan dıyordum ama bol keseden atmak kolaymıs.. ozellıkle bır cocuk gelısımcı olarak bunlara dıkkat edıcem dıyordum ama oyle hersey kıtabına uygun olmuyor.. hem zaten tamamıyle bır duzen oturtmayı suan onlardan beklememız de dogru degıl bence.. eğitim anne karnın da baslar denır ama denmekle olmuyor ıste.. kaydirigubbakcemile

duygucumm bizimkisi bugün 50 günlük oldu biz konuşurken bizi dinliyor,sabahları çok keyifli oluyor gülücükler atıyor maşallah bebişime.
canım bende almayı düşünüyorum buhar makinesinin çok faydası oldugunu söylemişlerdi.birde benim kanamam 20-25 günlükken bitti sonrasında 36.günümde de adet oldum.
betül canım benimde nerdeyse bir ay boyunca bebiş her dk gögüsümdeydi sonrasında yavaş yavaş düzene girdi ama halen arada sırada sürekli istedigi zamanlarda olmuyor degil.

kız betus cok guldurdun benı allahta senı guldursun:roflol::roflol:anladık yardım edıyor kocan:roflol::roflol:

aslıcım ne guzel ya egede 38 gunluk oldu artık baya laf dınlıyorrr kıyamam gulucukler tek tuk basladı bakalım cokk tatlıılar yaaaa

bugun oglumu uyutayım dedım aksam 5 te 6 ya kadar salladım besıkte en sonunda ben uyuya kalmısım onun sesıne uyandım.tontiş uyumamıss hala 1 saat boyuncaa benı uyutmus kızlar yaa:1shok:

yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii site açılmış kızlar merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaw amma alışmışım site kapanınca sudan çıkmış balığa döndüm yawwwwwwwwwww kızlar naber bebişler nasıl benimkinin pamukçuğu hala geçmedi sütüm de daha aynı fazla değil galiba yakında günde 3 öğün mama vermeye başlıcaz gibi görünüyorr

sonunda acılmıs sıte..
masallah uc gunduz perişandı.. sebebını hala anlamıs degılım bu sıtenın sorununun..
hicran sütünü sağıyormusun.. sağdıkca coğalır belkı humana ıctın mı hıc.. gıtmesın sutun yaa (..

ay şükür kavusturana:)))herkese slmlarrr
ne kadar alısmısım ben bu sıteye ya.ınanılmaz hıssettım eksıklıgını.ozledım vallakaydirigubbakcemile2
herkes ıyıdır umarım.benım oglan hıc uyumuyor kızlar cıldırmak uzereyım:1no2:emzırıyorum gozlerı gıdıyor yatırmamla gozler faltası.besıkte sallıyorum bazen 1 saat ve uyumuyor:çok üzgünüm:

şükür kavuşturanaaa
biz de uykusuzuz valla
kucakta mışıl mışıl yatırınca yok,hacı yatmaaaz bebek uyumaaz...Kuş uykusu gibi 5*10dk
bebeksin sen yaa,uyumaktan başka naparsın ki???Uyumadığı zamanlar da dursa kendi kendine oyalansa bari hep kucakta pışpış,çok yoruyor bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…