- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
arkadaşalr ya..beni kızım sanırı gece ve gündüzü karıştırıyr b,r süredir...geceleri 3 en önce uyumuyor bazan hatta dahada geç oluyır ya....uyutmak için denediğiniz yollar varmı?kafayı yiyeceğm...
buarada 2 aylık olduğnda duygucum gerçetn görüp tanıyor galiba...gülücükler atıyor ....ama kendi kendime öyle bırakınca durmuyor..ya kucakta gezecak...ya da dursun istiyorsan susumadan karşısında gülerek konuşacaksın....
ya Allah askına benımkı yarım saatten de dustu emzırıyorum yatırıyorum yıne aranıyor 15 dk sonra yıne emmek ıstıyor yaa :1no2: anam sutum yetmıyor doymuyor desem emerken agzından bır cekıyorum yuzune fıskırıyor fıskıye gibiben anlamadım bu işten neden acaba yaa :uhm:
doktoruma sorucam muhakkak her ıstedıgnde emzırmelımı acaba yoksa normalde uyudugunda gercekten acıkınca uyanıyor 2 saatte bır ama uyanıkken her an meme :sm_confused:
acaba vermekle yanlısmı yapıyorum bılmıyorum yaa.. ayrıca ara sıra kakası yesıl oluyordu bende acaba usuttumu dıye netten arastırırken bızım sıtede de bır topicte alıntı yazıdan gordm gereksız fazla beslenmeden dolayı kaka yesıl olurmus..
anlamadım valla eger oyleyk vermemek mı gerek :sm_confused:
duygucumm bizimkisi bugün 50 günlük oldu biz konuşurken bizi dinliyor,sabahları çok keyifli oluyor gülücükler atıyor maşallah bebişime.slm kızlar ancak yazabılıyorum benımkı televızyona bakıyor:)
kızlar 2.ayda bebıslerımız bızlerı tanımaya baslıyormus vede gulucukler atmaya baslıcakmıshihoyyytsuper yaaa
aslıcım sanada gecmıs olsun canım.ben daha ıyıyım ıhlamur cok ıyı geldı bana.for you magazasında organık ıhlamur vardı 4 ytl.cok guzel gercekten.lımonla onu ıctım bol bol canım
canım bende almayı düşünüyorum buhar makinesinin çok faydası oldugunu söylemişlerdi.birde benim kanamam 20-25 günlükken bitti sonrasında 36.günümde de adet oldum.ya unutmadan bebişlerinizde gece hırıldama filan varsa muhakkak buhar makinesi alınn bizimki sanki sigara içiyor gibi ses çıkarıyordu
alır almaz işe yaradı hırıldama hiç kalmadı...bu kadar işe yaraycağını hiç düşünmezdimm.......
dionysos benım kanamam ılk 1 haftadan sonra damla damla gelmeye basladı.sımdı gunluk pedle ıdare edılcek kadar az yanı.gelmıyo desem daha dogru sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?