- Konu Sahibi Girl and baby
-
Herkes te aynı sorunlar demek kı bu zamanlarda boyle olması normal.. sırtım omuzlarm oyle agrıyorkı valla bı yerden masör tutup getırcem yaa esım yapıyor ama profosyonel bır masaj olsa süper olur yaa cok ıhtıyacım var..(
biz bazen gece araba il gezdiriyouz arkadaşalr..dü gec de aspiratör +kucakta hızlı sallamalarla uyuu bizimki...sanrım kolik bebek...gece 3 te önce uyumuyor..hatta saat 5-6 bile oluyor.... gündür eczaneye gidiyorum ama çok kısa süre....çok zor oluyor valla...
slm kızlarr site açılmış :lepi:
kırkı çıkmayan arkadaşlar az daha sabredin oğlum kırkı geçtikten 2-3 gün sonra yavaş yavaş düzene girmeye başladı.gerçi gaz sancılarımız devam ediyor ama olsun beni tanımaya başlaması bana gülücükler atması yetiyor...birde etrafa bakışları yokmuu avizelere tablolara takmış durumdayızz.
ya unutmadan oğlum çok hızlı nefes alıp veriyor bazen, sizinde öyle oluyor mu?
Birde sağ yumurtalığı diğerine göre daha aşağıda gibi dr.umuza sorduk olabilir büyüdükçe geçer dedi sizde de böyle bir şey varmı??
yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii site açılmış kızlar merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaw amma alışmışım site kapanınca sudan çıkmış balığa döndüm yawwwwwwwwwww kızlar naber bebişler nasıl benimkinin pamukçuğu hala geçmedi sütüm de daha aynı fazla değil galiba yakında günde 3 öğün mama vermeye başlıcaz gibi görünüyorr
ya ben gündüz çok uyutmamaya çalışıyorum uykusunu bölmeden tabi yani gündüz uykularının arasını 30-40 dakika tutmaya çalışıyorum konuşuyorum gezdiriyorumm ..birde genelde sabaha karşı sancısı olduğu için sabah 5-6 gibi altını değiştiriyorum ve altını değiştirirken 5 dakika altını açık bırakıyorum ve bacaklarını hareket ettiriyorum göbeğine doğru tabi üstünü örterek yoksa üşütür Allah korusun..
uyku arası 30 40 dakıkamı:1shok:maşallah ya..benım uyumuyor dıye kastettıgım bazen 3 4 saat uyumadan durabılıyor:ecrin_bebek:belkı daha fazla....
bu arada kızlar ben chicco nun manuel süt sağmasından aldım
yarım saat uğraştım 15-20 cc ancak süt çıktı göğüs uclarımı da çiçek gibi açtı resmen çok canım yandı.
acaba kızım da emince yarım saatte ancak o kadar mı çıkıyor,dıoymuyormu acaba?Zaten hoş yarım saat hiç kalmıyor memede max 10dk kalıyor soınra kendi diliyle itiyor,doymasa iter mi???
Sizden ne kadar süt çıkıyor?Hangi marka???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?