- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 41
- Konu Sahibi Girl and baby
-
sonunda acılmıs sıte..
masallah uc gunduz perişandı.. sebebını hala anlamıs degılım bu sıtenın sorununun..
hicran sütünü sağıyormusun.. sağdıkca coğalır belkı humana ıctın mı hıc.. gıtmesın sutun yaa(..
Herkes te aynı sorunlar demek kı bu zamanlarda boyle olması normal.. sırtım omuzlarm oyle agrıyorkı valla bı yerden masör tutup getırcem yaa esım yapıyor ama profosyonel bır masaj olsa süper olur yaa cok ıhtıyacım var..(
arkadaşlarrr çokk şükürrr kavuştukk birbirimizi kulübümüze. hihoyyyt
sizlere katılıyorum arkadaşlarr yaa dediginiz gibi tavşan uykusunda 5-10 dk uyuyor uyanıyor gündüzleri. geceleri uyandıkmıda saatlerce uyanık kalıyor birde üstüne sohbet istiyor beyimizz. kucak olacak,ana kucagında sallamayı durdurdugumuzda başlıyor mızırdanmaya. Gül canım aynen bende senin gibi diyorum sen bebeksinn yaa uyusana ama nerde..
canım gece hırıltıları varsa demekki nemsiz hava yüzünden boğazı ve burnu kuruyor bizde de oldu.buhar makinesi aldığımız ilk gün hırıltıları geçti çok faydası oluyorr..Selam arkadaşlar....
Uzun zamandır yazamamıştım sitede kapalıydı zaten kendimi kimsesiz hissetmeye başlamıştım valla.....
Yazılanları okuyunca öyle rahatlıyorumki tüm bebekler aynı demekki bende sadece benimki böyle diye üzülüp duruyodum bi sorunu var heralde diye....
Biz erken doğduğumuz için biraz daha büyüdük ama sorunlarımızda bizimle beraber büyüdü...
Uykuyu tam düzene soktuk diyorum ertesi gün gene tüm düzenimiz alt üst oluyor...Özellikle geceleri 4 den sonra sabaha kadar ıkınıyo,hırıl hırıl nefes alıyo ,araba sürer gibi sesler çıkarıyo kırk takla atıyoruz uyutmak için ama nafile....Gündüzleride pek farklı değil kuş uykusu uyuyoruz hep ...en fazla 20 dakika.. ondan sonra çığlık çığlığa uyanıyoruz malum gaz sancıları ...bir iki gün düzeliyo tamam artık diyorum üçüncü gün gene aynı....Ondanmıdır nedir sürekli emmek istiyoruz....uyanık oluncada en fazla 15 dk oyalanıyo ondan sonra gene başlıyo ağlamaya....Dinlenmek şöyle dursun işlerimi bile yapamıyorum....Bi uyudumu iki saat uyusa her işi bitiricem ama nerde.....Bugünlerde geçer heralde düzene girer inşallah...
canım bende bunu duymuştum ve burada yazdım ama buradaki bir arkadaş dr.ların onaylamadığını yazmıştı çocuk alışkanlık haline getirir ve uyarılmadan yapamaz hale gelirmiş..güzelim kulak çöpüyle yada derce ile anüsünü uyar belki o şekilde yapar.benim oğlan gaz sancısı çekince ilk işimiz onu yapmak oluyo mest oluyo sonrasında
yavrum nasıl canı acıyodur yaa! yeğenimin pamukçuk olmuştu...dr.a götürdüğümüzde dr. bez gibi birşeyle zannedersem karbonatla dilinin üstüne bastıra bastıra kese yapar gibi kazımıştı..
göğsünü sürekli karbonatlı suyla yıkamayı unutma
yapıyorum canım yapıyorum dr bide şurup verdi miskotatin diye onuda kullanıyoruz günde 3 defa ama hala geçmedi sadece dildeydi dil hafifler gibi oldu da yanaklarda gördüm bugünde bakalım nolcek altt tarafa da vurdu poposu acayip kırmızı oldu yara olmaya başlamış hafiften geniş bir bölge değil ama yinede canı yanıyordurr 2 saat te bir açmaya çalışıyorum altını fazla kirli kalmasın ıslak kalmasın diye
canım gece hırıltıları varsa demekki nemsiz hava yüzünden boğazı ve burnu kuruyor bizde de oldu.buhar makinesi aldığımız ilk gün hırıltıları geçti çok faydası oluyorr..
canım bende bunu duymuştum ve burada yazdım ama buradaki bir arkadaş dr.ların onaylamadığını yazmıştı çocuk alışkanlık haline getirir ve uyarılmadan yapamaz hale gelirmiş..
bari altı pişik olmasın yavrum yaa...inşallah biran önce geçer.. pişikten önce hangi kremi kullanıyordum ben sebamedden çok memnunum her altın açtığımda bolca sürüyorum her kıvrımına kadar şu ana kadar olmadı şükür..
birde unibabynin yenidoğan ıslak mendili güzel sabun alkol yok bebeğin cildindeki verniks yapısını bozmuyor diğerleri daha çok tahriş ediyor gibi geliyor...
bari altı pişik olmasın yavrum yaa...inşallah biran önce geçer.. pişikten önce hangi kremi kullanıyordum ben sebamedden çok memnunum her altın açtığımda bolca sürüyorum her kıvrımına kadar şu ana kadar olmadı şükür..
birde unibabynin yenidoğan ıslak mendili güzel sabun alkol yok bebeğin cildindeki verniks yapısını bozmuyor diğerleri daha çok tahriş ediyor gibi geliyor...
biz bugün doktorumuza danıştık 6.aydan sonra yapmayı bırakın sakıncalı dedi.bizde öyle sk sık yapmıyoruz duramıyacak gibi oldugunda yapıyoruz
ya kızlar benim kızımda 2 gündür acayip sıkıyor kendini topluyr bacaklarını yedikten sonra omuza alıp geğirtiyoruz alttanda hemen olmasada çıkarıyor sonrasında bazen çıkarmıyor ama bukadar ağlamak olurmu yaa susmuyor resmen yaın dr arayacağım başka bişey olmasın diye resmen emzirmeye aldığımda göğsümü alıp alıp bırakıyor ağlıyor biberon veriyorum süt yok diye aynı şeyi orda da yapıyor ağzı mı acıyor nedirr gazındanmıdır resmen kopmuş vaziyetteyim neredeyse oturup onla ağlayacağım ramak kaldııı
ya unu burda sizlerin dediğinden duydum da denedim bir kez geerçekten bir uyudu o gece hiç ağlamadı sadece acıktığında kalktı tüm gece acep gene denesemmi ben bizim doktora sormadım benim kıza gaz için şurup verdi rezene çayı verdi milupanın ikisinide içiyor e bende rezene içiyorumm ama gaz gaz gazzzz sancısı yani bu kadar olurr zaten çok gazlı kızınız dedi dr benim süt mü çok gazlıdır nedir ben ayıptır sölemesi sezeryandan beri acayip gaz çıkarıyorum ondanmıdır nedirr
bende unıbabay kullanıyorum yenidoğandan hep onu kullandım geçende nivea nınkini aldım ama açmadım daha unıbabay geçekten çok güzel memnunum ben ama 40 tane var ve 5,5 ytl yani madden pahalı ama diğerlerine göre çok kaliteli geldi bana
CANIM arkadaşım içmediğim şey yok nerdeyseee kompostoları bıraktım çünki su ve yemek yememi engellemeye başladı sabah akşam humana anne çayı içiyorum bir bardak akşamları yatarken 1 bardak rezene tohumu kaynatıyorum içiyorum sabah incir kaynatıp hazırlıyorum geceden onu içiyorum günde hiç içmesem 2 lt su içiyorum 3 yapıyorum ama ıvır zıvır içmekten su içmeye mecal kalmadı valla neyseeee 1 bardak ayran sabahları açık çay 2 bardak akşamda 1 bardak e arada bir bardak meyve suyu 1 fincan zencefill çayı 1 bardak hatmi çiçeği içiyorum 2 gündür de fayda eder belki diyee ay yarında ısırgan otu alıcam onuda başlıcam 1 bardak sonra helva yiyorum üzüm yiyorum hurma yiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama ama yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sütümü sağmaya başladım bu ara biberonla veriyorum aralarda emziriyorum biberonla ölçünce 60 ı ancak buluyor 2 göğsümden gelen sür eğer geçen hafta sonu saat 5 te emzirdim kız ağlamaya başladı 10 dk emdi ama sonra ne yapsam susmadı mama verdim bende sonra gece 11 de gene mama 2 de 5 dk emdi yattı 4,5 ta da 5 dk emdi yattı 7 de mama verdim 12 ye kadar uyudu kaldırmadım 90 cc yemişti mamayı ve 12 de bi sağdım sütü iki göğsüm ancak 100 cc oldu düşünün artıkk 7 saatte 100 cc üretebilmişim tüm gün bebeğime ancak sadece emzirsem 250 cc ancak süt çıkar yanii anlayamıyorum noluyor neden böle oluyorr bünyeylemi alakalı her şeyide yiyorum içiyorum offfffffffffff
güzelim kulak çöpüyle yada derce ile anüsünü uyar belki o şekilde yapar.benim oğlan gaz sancısı çekince ilk işimiz onu yapmak oluyo mest oluyo sonrasında
CANIM arkadaşım içmediğim şey yok nerdeyseee kompostoları bıraktım çünki su ve yemek yememi engellemeye başladı sabah akşam humana anne çayı içiyorum bir bardak akşamları yatarken 1 bardak rezene tohumu kaynatıyorum içiyorum sabah incir kaynatıp hazırlıyorum geceden onu içiyorum günde hiç içmesem 2 lt su içiyorum 3 yapıyorum ama ıvır zıvır içmekten su içmeye mecal kalmadı valla neyseeee 1 bardak ayran sabahları açık çay 2 bardak akşamda 1 bardak e arada bir bardak meyve suyu 1 fincan zencefill çayı 1 bardak hatmi çiçeği içiyorum 2 gündür de fayda eder belki diyee ay yarında ısırgan otu alıcam onuda başlıcam 1 bardak sonra helva yiyorum üzüm yiyorum hurma yiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama ama yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sütümü sağmaya başladım bu ara biberonla veriyorum aralarda emziriyorum biberonla ölçünce 60 ı ancak buluyor 2 göğsümden gelen sür eğer geçen hafta sonu saat 5 te emzirdim kız ağlamaya başladı 10 dk emdi ama sonra ne yapsam susmadı mama verdim bende sonra gece 11 de gene mama 2 de 5 dk emdi yattı 4,5 ta da 5 dk emdi yattı 7 de mama verdim 12 ye kadar uyudu kaldırmadım 90 cc yemişti mamayı ve 12 de bi sağdım sütü iki göğsüm ancak 100 cc oldu düşünün artıkk 7 saatte 100 cc üretebilmişim tüm gün bebeğime ancak sadece emzirsem 250 cc ancak süt çıkar yanii anlayamıyorum noluyor neden böle oluyorr bünyeylemi alakalı her şeyide yiyorum içiyorum offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?