Doğum yapmış olan anneler buraya....

Medela canım kesinlikle..Ama elektriklisini alın lütfen manueller çok fena kanatıyor...Medela aynı bebek emişini aynen taklit ediyor, nazlı emse daha az süt çıkartır eminim, ama bu pompa benimki gibi sütsüz bir göğsü bile kendine getirdi... hem ufacık, çantayada sığıyor...Kesinlikle aldığım en doğru şey bu oldu şu ana kadar...

Ben kızımı yavaş yavaş sokağa çıkartıyorum, acıbademde geziyoruz beraber :)) güzel hava onada banada çok iyi geliyor

merhaba arkadaşlar siteye giremeyince özlüyormuş insan..
bayağı alışmışım ..hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyidir inşAllah..
biz geçen hafta aşımızı olduk.. ateş veya huzursuzluk yapmadı bebişime..
bebişim 5100 gr olmuş.. tombişleşiyorlar yavaş yavaş :)
tüm bebişlerimize maşaAllah, Allah sağlık versin miniklerimize...
herkese sevgiler..

bana da öle dediler iki gündür bende hırkayla dolaşıyorum evde bakalım fark edecekmiii bende atletle dolaşıyordum nerdeysee ayaklarıma dikkat ediyordum sadece çorap terlik eksik etmiyorum ama pişiyorum sucuk gibi terliyoruz nasıl olcak bu işe böylee ne bu gaz sancısı yawww

betülcüm chicconun maueli vardi bende göğüslerim yara olduğunda ilk kullanmiştim ama baktim işe yaramiyor bende medelanin elektriklisini aldim iyi oluyor onla sağiyorum bebek emiyor gibi çekip birakiyor kendiliğinden ama az işte hergün bakiyorum bir öğünde ne çikiyor diye ölçüyorum ama nafilee bacim nafilee bakalim nolcek

bende mdela nın elektriklisini kullanıyorum canım geçekten kullanışlı oldu mama verdiğim için su veriyorum bende hergün büyük kızımdan biliyorum gerçi herşeyi ama aradan uzun zaman geçti 14 sene tabii çoğu şeyi unutmuşum ama benim büyük kız bu kadar gaz sancısı çekmiyordu o da huysuzdu feci şekilde ama onun derdi böbreklerdendi böbrek yetmezliği vardı kızımda 6 aya kadar hiç bir doktor anlamadı mikrop iltihap üretiyordu böbrekleri üşütmüş diye hep iğne veriyorlardı kuşuma allah iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi

benim kız ek mamaya başladığından beri banada sanki emmek istemiyor gibi geliyor emerken 5 dk da bırakıyor ama sağıp biberona koyunca lok lok emip bitiriyor 50-60 cc yi hemen daha da istiyor korkuyorumbiberona alışıpta beni emmiyecek diyee inşallah sütüm kendine gelipte çoğalırda mamayı vermek zorunda kalmam bu satten sonrada çoğalırmı artık bilemiyorum ama inşallah çoğalırr

uni baby nin farklı çeşitleri de çok varmış...
ben yeşil - losyonlu olanı aldım, daha uygun fiyatlı..
diğerinin üçlü paketini ben de görmadim tanesi 5.50..

gunaydın arkadaslar daha yenı yataktan kalkabıldım sersem gıbıyım valla:)sukur bebısım bıraz uyududa gelıp sıze bakabıldım.gercı emınımım 20 dakıka sonra uyanır...ben ıslak mendılde ılk q ay unıbaby kullandım sımdı nıvea ya gectım herhangı bır sıkayetım yok sımdılık 2 haftadır onu kullanıyorum.
dıonysos;evet benım oglumun resmı mevlutunde cekılmıstı damatlıklarıyla:)))))demek bebıslerımız bırbırıne benzıyor merak ettım valla:)sende koy resmınıde goreyım bende:=)

günaydın duygu yataktan yeni mi kalktın :)
ben yatağımı özledim bebişim doğduğundan beri..benim kızım sabah ezanında uyanıyor sonra max saat başı yeniden ağlıyor yani sabah 6 dan sonra uyku yok bana
bebişlerinizin gözleri ne renk kızlar ? değişir diyorlar, bebişinin gözleri renk değiştiren var mı ?
benim kızımın gözleri yeşil, değişecek mi acaba merak ediyorum.. benimkiler de ela .. bakalım bebişiminki ne renk olacak ?
bir de saçlı doğdu, saçları da dökülür diyorlar ..ya saçları dökülen bebiş var mı ?
saçları dökülmesin, saçlı haline alışınca; birden kabak kalırsa komik olur sanırım :)

uni baby nin farklı çeşitleri de çok varmış...
ben yeşil - losyonlu olanı aldım, daha uygun fiyatlı..
diğerinin üçlü paketini ben de görmadim tanesi 5.50..

bende unı baby yenidoğan paketinin 3 lüsünün olduğunu bilmiyordum şimdi internettena baktım varmış ama benim burdaki marketlerde hiç görmedim acep özel mağzalrda mı satılıyor eşime söledim eve gelirken bakıcak marketlere eczanelere bakalım bulabilecekmi bebek mağzalarına da bak dedim bulursa alsın 3-5 paket barii 3 lüsünden iyi oluyor

evet ben de hiç görmedim.. tek alınca çok pahalı , o da 2-3 gün ancak yetiyor ..
ama farklı çeşitlerini görmemiştim hiç, bizim markete uni baby sora sora, her çeşidini getirmişler :)
yeşil losyonlu olanı deniyorum güzel yumuşacık yapıyo popişini :) hem de fiyatı daha uygun 3.50 ytl..
bir de mavi paketi var, o da 2.50 ytl..ama onu denemedim henüz..

ama çoğu ıslak mendilde kimyasal maddeler fazla kullanılmış sanırım kendimde deniyorum özellikle boyun kısmımız genelde terlediğinden orda deniyorum yakıyor bazı mendiller bebeğimin poposunu düşünemiyorum artık yanii ondan ben her çeşidi alıp önce kendimde deniyorum nivea ile unı babay bide hops var onu alıyorum genelde

mervecım benımkı 20 dak uyudu ve kucak faslımız başladı ancak gordum:ecrin_bebek:
canım yenı kaktım cunku benımkı gece 1.5 ta yatıyor 3.5 ta kalkıyor sonra 5 te yatıyor bıdaha sonra 7 de kalkıyo sonra 10 11 e kadar asker 11 de bır yatıyoruz ıste 45 dakıka falan:a015:
yatak odasından cıkarmıyorum 12 den once zatensırnaşık şey
uzman tv cok guzel canım hsmısken hep takıp ettım sımdıde edıyorum.benımkı daha az kusuyor sankı yada ben cok alıstım bsana oyle gelıyor.gercı ılk zamanlar gunasırı butun esyalarını yıkıyordum sımdı 3 gunde bır demekkı daha az kusuyor cok sukurkı:Saruboceq:

Canım benim kızımında gözleri koyu laciveertti şimdi yeşile dogru döndü...bayada bi saçlı doğdu böyle çok şirin sacları dökülürmü bilemem ama bu haline alıştıktan sonra dediğin gibi kel bir bebek komiğime gider kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim bebeğim gibi çok yiyen bebek var mı acaba???
sabah 7de 90cc mama veriyorum,saat 9 da 5 dk emziriyorum (sütüm az oldugu için mamaya gectik =( ) 11 gibi 120 cc mama veriyorum yine,arada yine emziriyorum 2 sefer,saat 5 gibi 100 cc mama,ve yatarken 11 gibide 120 cc mama veriyorum..ama uyanık oldugu zamanlarda sürekli açlıktan ağlıyor...Doymak nedir bilmiyor :1no2: Anlam veremiyoruz bu duruma,nezaman mama versem veya emzirsem geri çevirmiyor son damlasına kadar alıyor...Sizinde bebişleriniz böylemii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…