- Konu Sahibi Girl and baby
-
bu arada kızlar ben chicco nun manuel süt sağmasından aldım
yarım saat uğraştım 15-20 cc ancak süt çıktı göğüs uclarımı da çiçek gibi açtı resmen çok canım yandı.
acaba kızım da emince yarım saatte ancak o kadar mı çıkıyor,dıoymuyormu acaba?Zaten hoş yarım saat hiç kalmıyor memede max 10dk kalıyor soınra kendi diliyle itiyor,doymasa iter mi???
Sizden ne kadar süt çıkıyor?Hangi marka???
ben hem gerçek rezeneyi hemde milipanınkisini denedimm hiç birisi işe yarmadı bunu yanında sap damla neo baby metsil bunlarda işe yarmadı
şimdi zinco damlayı kullanıyorum iyi geldi birde çevremdekilerin hep bana söyledikleri şey kendini soğuk tutuyorsun o yüzden sütün soğuk alıyo gaz sancısı yapıyor diyorlardı dinlemiyordum napim süttenmidir bilmiyorum ateş basıyordu atletle dolaşıyordumm en sonda laflara dayanamadım bi kendimi sıcak tutuyam dedim hakikaten çok etkili oldu ne zaman açık dolaşsam evde o gün çok sancılı oluyor oğlumm..
sen pahalıya almışsın ben 3l'ü pakette alıyorum 9.90 ytl.. 3.350 geliyor tanesi...
canım ya doktoruna sordun mu pekı ne dıyor.. Bırde manuel pompayla sagıyorsan onlar verımsız az cıkarıyor olabılır.. Elektırıklı ıle sagıp bakmak gerek.. Onlar cok guzel sagıyor... Manueller yanıltıyor ınsanı..
arkadasim cok zararli bu sekilde makati uyarmak yapmayin..
Doktora sorarsaniz nasil tepki vericegini gorursunuz.. Tembellestiriyor resmen bunyeyi uyarmak cok sakincali..:1no2::1no2:
Herkese merhaba, site tadilatytaydı galiba, giremiyordum bir türlü...
Papatyam üzülme, benimde ilk başta sütüm böyleydi 15 gün kendime hayatı kendime zehir ettim.Hiç süt veremicem sandım.Ağlayıp duruyordum.Ama sonra doktorum bana sütünü olduğu kadar ver, ilaç niyetine içsin en azından dedi. Zaten günde 350 cc anne sütü bebeğin bağışıklık sistemi gelişimi için yeterli oluyormuş.Geri kalanı mamayla takviye edersin.Bu arada süt pompası kullanıyorum ben hala, çok memnunum, o olmasaydı sütüm tamamen giderdi.Medelanın elektrikli pompasını tavsiye ediyrum, başka marka kesinlikle alma boşuna para vermiş olursun, manueller çok kötü bende almıştım göğsümü bir anda ayarsız çekince kanattımMedelanın pompası profosyonel bir ürün, e- bebekte var çamlıcada, her yerde pek bulunmuyor, eczaneye sorsan getirttirir belki. 120 milyon ama inan değiyor, ben o olmasaydı süt veremicektim.
Buarada mama veriyorum diye kendini yıpratma, olduğu kadar işte, elinden geleni yap sen genede.Mama verdiğin öğün 1 tatlı kaşığı su kaynamış soğumuş vermeyi unuma bebişine...
Medela canım kesinlikle..Ama elektriklisini alın lütfen manueller çok fena kanatıyor...Medela aynı bebek emişini aynen taklit ediyor, nazlı emse daha az süt çıkartır eminim, ama bu pompa benimki gibi sütsüz bir göğsü bile kendine getirdi... hem ufacık, çantayada sığıyor...Kesinlikle aldığım en doğru şey bu oldu şu ana kadar...
uni baby nin farklı çeşitleri de çok varmış...
ben yeşil - losyonlu olanı aldım, daha uygun fiyatlı..
diğerinin üçlü paketini ben de görmadim tanesi 5.50..
http://www.uzmantv.com/bebegin-gazi-nasil-cikarilabilir
kızlar belki biliyorsunuzdur burayı, çok faydalı bilgiler var..
duygucum senin bebiş çok kustuğu için dinlerken sen geldin aklıma..
bende unı baby yenidoğan paketinin 3 lüsünün olduğunu bilmiyordum şimdi internettena baktım varmış ama benim burdaki marketlerde hiç görmedim acep özel mağzalrda mı satılıyor eşime söledim eve gelirken bakıcak marketlere eczanelere bakalım bulabilecekmi bebek mağzalarına da bak dedim bulursa alsın 3-5 paket barii 3 lüsünden iyi oluyor
evet ben de hiç görmedim.. tek alınca çok pahalı , o da 2-3 gün ancak yetiyor ..
ama farklı çeşitlerini görmemiştim hiç, bizim markete uni baby sora sora, her çeşidini getirmişler :)
yeşil losyonlu olanı deniyorum güzel yumuşacık yapıyo popişini :) hem de fiyatı daha uygun 3.50 ytl..
bir de mavi paketi var, o da 2.50 ytl..ama onu denemedim henüz..
günaydın duygu yataktan yeni mi kalktın :)
ben yatağımı özledim bebişim doğduğundan beri..benim kızım sabah ezanında uyanıyor sonra max saat başı yeniden ağlıyor yani sabah 6 dan sonra uyku yok bana
bebişlerinizin gözleri ne renk kızlar ? değişir diyorlar, bebişinin gözleri renk değiştiren var mı ?
benim kızımın gözleri yeşil, değişecek mi acaba merak ediyorum.. benimkiler de ela .. bakalım bebişiminki ne renk olacak ?
bir de saçlı doğdu, saçları da dökülür diyorlar ..ya saçları dökülen bebiş var mı ?
saçları dökülmesin, saçlı haline alışınca; birden kabak kalırsa komik olur sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?