- Konu Sahibi Girl and baby
-
Kızlar benim bebeğim gibi çok yiyen bebek var mı acaba???
sabah 7de 90cc mama veriyorum,saat 9 da 5 dk emziriyorum (sütüm az oldugu için mamaya gectik =( ) 11 gibi 120 cc mama veriyorum yine,arada yine emziriyorum 2 sefer,saat 5 gibi 100 cc mama,ve yatarken 11 gibide 120 cc mama veriyorum..ama uyanık oldugu zamanlarda sürekli açlıktan ağlıyor...Doymak nedir bilmiyor :1no2: Anlam veremiyoruz bu duruma,nezaman mama versem veya emzirsem geri çevirmiyor son damlasına kadar alıyor...Sizinde bebişleriniz böylemii???
canım normal senin bebiş normal nerdeyse 2 aylık olacak büyüdükçe yemek ihtiyaçlarıda cc ler artıyor haliyle
Doğum yapan arkadaşlar...eminimki herkes çok kısıtlı zamanalrda giriyor...burada toplanırsak vakit kaybetmeden yazışır,dertleşir,sorunlarımızı paylaşırız...herkese iyi paylaşımlar diliyorum....
doğru söylüyorsun arkadaşım yeni gördüm çok sevindim bende 23 günlük anneyim bebişimle çok bi problemim yok benimde göbeğim kaldı biraz çok rahatsız oluyorum inşallah bu göbek kalmaz
mervecım benımkı 20 dak uyudu ve kucak faslımız başladı ancak gordum:ecrin_bebek:
canım yenı kaktım cunku benımkı gece 1.5 ta yatıyor 3.5 ta kalkıyor sonra 5 te yatıyor bıdaha sonra 7 de kalkıyo sonra 10 11 e kadar asker 11 de bır yatıyoruz ıste 45 dakıka falan:a015:
yatak odasından cıkarmıyorum 12 den once zatensırnaşık şey
uzman tv cok guzel canım hsmısken hep takıp ettım sımdıde edıyorum.benımkı daha az kusuyor sankıyada ben cok alıstım bsana oyle gelıyor.gercı ılk zamanlar gunasırı butun esyalarını yıkıyordum sımdı 3 gunde bır demekkı daha az kusuyor cok sukurkı:Saruboceq:
slm betülcüm valla bu oğlan benim elimi ayağımı bağlıyor geçen sayfalarda okudum yazınıda senin oğlan halen böylemi sordunmu dr a benimkide aynı hep memede dursa bi alıyor bi çekiyor sıkıyorum bende aynen fıskıye gibi ama sanki doymuyor gibi benim göğsüm yara oldu birini emziriyorum birini sağıyorum bi göğsümü emiyor bi göğsümden 75cc çıkıyor acaba halen doymuyormuki yawf of of
arzucum sagıp bıberonla verme.. benımde basta cok yaraydı göğsüm fena acıyordu kanıyordu.. ıyılesene kadar sılıkon göğüs ucu kullandım ve sureklı bakım yaptım göğüs ucuma lansınoh kullandım cok etkılı gercekten.. sımdı cok ıyı oldu cok sukur göğüslerım sılıkon uc kullanmadan rahatlıkla emzırıyorum..
bıberonun ucu cok buyuk oldugundan göğüsün sonradan kucuk gelebılır sılıkon ucu dene.. wee kullandım ben cok memnun kaldım..
yazının basını okurken yaa bu benımkının aynısı aa dıyorum megersem zaten benım yazımmıs bastakı guote cıkmamıs ya.. :roflol::roflol:
Canım ben doktora cumartesı gıdıcem daha sormadm ama netten baya arastırdım evde dergılerım de vardı ordan da baktım.. sık emzırmek kesınlıkle gaz yapıyormus.. ve kusmasına da sebep oluyormus.. onlar huysuzlugundan gazından emmek ıstıyor rahatlamak ıcın ama emdıkce daha da gaz oluyor dahada huzursuz oluyorlar bu sefer yıne emmek ıstıyorlar tam bır kısır dongu anlayacagın.. o yuzden ben sımdı kesınlıkle saatı gelmeden vermıyorum memeyı oyalıyorum bır sekılde.. anakucagında sallyorum huysuzlandıgında meme aradıgında.. bakarsan sankı saatlerdır ac gıbı elını agzına fılan alıyor ama emelı daha yarım saat olmus olmamıs dedıgım gıbı sutumde gayet cok masallah.. o bakımdan sımdı en erken 2 saatte bır ortalama 2,5 saatte bır emzırıyorum.. oncesınde huysuzlandıgında dedıgım gıbı sallıyorum kucagıma alıp konusuyorum emzık verıyorum bır sekılde emme saatıne kadar dayanıyorum.. oyle boyle 3-4 gundur duzeldı.. yoksa halım haraptı yanı.. o yuzden sende her emmek ıstedıgınde verme.. saatle ver.. cunku bebekte cok gaz yapıyor ınan bu seferde onunla ugrasyoruz hem bebek hem bız..
canım aynen dediklerine katılıyorum gazı var rahatlamak için emmek istiyor ve sonra yine gaz oluyor ama biz dün doktora gittik kontrole her istediğinde vermelisin dedi saatle değil dedi.İleride psikolojilerini de etkilermiş yani anneye güvenini etkilermiş.Ben bazen 15dk da bir bile veriyorum ama bazen biliyorum bariz gazdan ya da uykusu olduğundan aranıyor o zaman vermiyorum meme tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?