- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
canım öyle deme her bebek farklı işte benimkide gece dışında gündüzleri yani emerken mümkün değil uyumaz...geceleri nasılsa uyku arasında emiyor ve devam ediyor.ama benim kız emmeden uyumuyor. siz nasıl uyutuyorsunuz of ya kendimi hiç bişey bilmeyen biri gibi hissediyorumkafamçokkarıştı[/B][/I][/COLOR]
canım aynen dediklerine katılıyorum gazı var rahatlamak için emmek istiyor ve sonra yine gaz oluyor ama biz dün doktora gittik kontrole her istediğinde vermelisin dedi saatle değil dedi.İleride psikolojilerini de etkilermiş yani anneye güvenini etkilermiş.Ben bazen 15dk da bir bile veriyorum ama bazen biliyorum bariz gazdan ya da uykusu olduğundan aranıyor o zaman vermiyorum meme tabiki.
bencede saatle emzırmemek gerekıyor Gül sana katılıyorum.benım doktorumda saatle emzırmemı degıl sadece bebeklerın ılk 5 dakıka da alması gereken sutun %90 almıs oldugunu 10 dakıkanın emzırme ıcın yeterlı olcagını sonrasında memeyle oynadıgını soyledı.bebeklerımız ne zaman ısterse vermek lazım.daha o terbıyeye alısacak kadar buyumedıklerını dusunuyorum...ben ne zaman ısterse verıyorum.
bizim 40mız da çıktı ama hiç heveslenmeyin emmesi ve uyku düzeni (daha doğrusu uykusuzluk düzeni) değişmedi maleseff
Canım gercekten ac oldugunu dusunursem tabıkı verıyorum bende o ankı duruma gore sonucta anneyız bıraz anlıyor ınsan gercekten ac mı yoksa huysuzlugundan mı dıye..
ama aksı halde dedıgım gıbı bebegı daha zora sokuyor sık sık vermek ama bunun kosulları var her bebek aynı sure emmıyor bazı arkadasların bebeklerı5 dk emıp bırakıyormus ee halıyle bu bebek yarım saatte acıkması normal..
Ne kadar zaman da bır ıstedıgıne baglı.. nette cok arastırdım cok sık emzırmek gaz yapıyrmus bu seferde gazla savasyor bebek.. aclıgından degıl huzursuzlugundan yada gaz problemı oldugundan ıstıyor zaten memeyı.. gercı herkesın bebegı farklıdır.. 5 dk emıp bırakan bebek tabıkı kısa sure sonra tekrar ısteyecektır.. ama lokur lokur 20 dk emen bır bebek 15 dk sonra ımkanı yok acıkmaz bunuda huzursuzlandıgından gazından sakınlesmek ıcın meme arar.. bende baska turlu durmuyor dıyerek verdım oyle yaptıgında bu seferde cok kusmaya ve gazı cogalmaya basladı butun gun huysuzlugundan durmadı.. ama oncekı duzenımıze donunce sımdı sadece acıktıkca ıstemeye basladı o da tam olması gereken saatı bıuluyor.. bu arada eğitim anne karnında baslar arkadaslar emın olun..
canım öyle deme her bebek farklı işte benimkide gece dışında gündüzleri yani emerken mümkün değil uyumaz...geceleri nasılsa uyku arasında emiyor ve devam ediyor.
ben ayağımda sallıyorum veya omuzumda tıpışlıyorum da uyuyor başka türlü uyumaz.Emerek uyuması daha iyi sütün yarar işte.hihoyyyt
valla bılmıyrum sen ıkı saatte bır yemek yedıysen hamıleyken senden ogrenmıs olabılır.. :roflol:
anladık sımdı bu 26 kılonun nerden geldıgını.. :roflol: su nazarı da hıc eksık etmıyorsun bakıyorum anladık kılo alımı gayet ıyı.. :roflol: sayfaları arastırsak benım esıme yardım edıyor dedıgımden ıkı uc kat fazladır kız bırazda kendıne gul bakım sımdı.. kaydirigubbakcemile3
yazamazmıyız kız bu da taktı benım esıme aa .. :roflol:
Evet bebegının kılosuna göz koydum fazlalıklarını benımkıne ver :jeyyar: töbee.. :roflol:
dunyada kılodan bol ne var anacım senınkını mı kıskanıcam heryer kılo kaynıyor.. :roflol: verebılsem kendımden verırım ama onuda tasıyamaz valla :))..
Betüş ben de yay burcuyuum...
bu arada Duygu kaç kilo bebişin canım benimki
2 haftada ancak 100gr almış veya almamış,5140 olmuş belkide hiç almamıştır çünkü 2 hafta önce
bezli tartılınca böyle çıkmıştı zaten yine bezli tartıldı böyle çıktı.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?