- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
Gülşah merhaba hosgeldın.. artık emzırebıldıgıne cok sevındım canım..
hersey basta zorluklarla baslayabılıyor ama sonra rayına oturuyor Allahın ıznıyle bebısler de duzene gırecek ınsallah.. zor zamanları da gecırecegız.. annelık bu katlanılıyor ne yapalım.. oglene kadar uyuyan ben sımdı gunde 4-5 saatlık uykuyla duruyorum hatta bazen oluyor daha da az.. gaz ıcın bızde cok dırendık ama sonunda gaz ılacına basladık bıraz daha hafıfledı simplex..
zınco denedık ondan once hıc farketmedı.. benım kı de gunduz yarı yarıya uyuyor uyanıkta duruyor.. gazı yoksa kendı kendıne bır sure takılıyor.. ama gazı varsa durmuyor halıyle..
sabahlarıda 4-5 ten sonra uyutmuyordu ama ılac baya fayda ettı heralde kac gundur oyle degıl emzırıyorum uyuyor 6 ya kadar yıne.. tabı hep aynı olmuyor yanı..
Allah yardımcımız olsun guc kuvvet versın yeter kı annelık zor ama bu yavrularda sevılmeyecek gıbı degıl :)
ya Allah askına benımkı yarım saatten de dustu emzırıyorum yatırıyorum yıne aranıyor 15 dk sonra yıne emmek ıstıyor yaa :1no2: anam sutum yetmıyor doymuyor desem emerken agzından bır cekıyorum yuzune fıskırıyor fıskıye gibiben anlamadım bu işten neden acaba yaa :uhm:
doktoruma sorucam muhakkak her ıstedıgnde emzırmelımı acaba yoksa normalde uyudugunda gercekten acıkınca uyanıyor 2 saatte bır ama uyanıkken her an meme :sm_confused:
acaba vermekle yanlısmı yapıyorum bılmıyorum yaa.. ayrıca ara sıra kakası yesıl oluyordu bende acaba usuttumu dıye netten arastırırken bızım sıtede de bır topicte alıntı yazıdan gordm gereksız fazla beslenmeden dolayı kaka yesıl olurmus..
anlamadım valla eger oyleyse vermemek mı gerek :sm_confused:
selam arkadaşlar..
gülşah naber canım :) bebişinin değişik resimlerini de koy da göreyim yakışıklı yeğenimi ..
kızlar benim bebişi de 2 numara prima bacaktan sıkıyor 3 numarası çok kocaman değil di mi ben de 3 e geçeyim bari duygu yazdığın iyi olmuş şu bez konusunu :)
merhaba güzel anneler bugün bizimde dr kontrolümüz vardı kalça ultrasonu ve işitme testimiz yapıldı sonuçları iyiymiş çok şükür. her dra gitmemde soracak bir sürü şey buluyorum sizdede oluyormu arkadaşlar. bugün başının ısısı bazen yüksek oluyor ateşi var zannediyorum sonra geçiyor dedim en çok ordan ısınırmış normalmiş,öksürüyor zannediyorum dedim oda 2 aylık olduktan sonra dişleri yavaş yavaş çıkmaya başlarlar o yüzden tükrükleri çogalıyor oda bogazına kaçıyorsa o yüzden öksürebilir dedi. agzını elini götürmeye başlar dedi gerçektende dedikleri oluyor tükrükleri fazla geliyor elini agzına getiriyor minik kuş. sizinkilerde durum nedir arkadaşlar.
oğlumun kafasının yanları hep sıcak ateşi varmı diye bakıyorum derece normal gösteriyor. bazen dediğin gibi ağzının kenarında tükürük oluyor ben su içmedikleri için ağzı kuruyor bu yüzden tükürük oluyor diye düşünüyordum:mymeka:
demek dişle alakalı ama yinede bu belirtiler bana çok erken gibi geldii:sm_confused:
Evet canım gerçekten ben de bu sitenin ve arkadaşların hepinizin çok yardımını gördüm.Bebişleri beraber büyüttüğümüzü de çok doğru söylemişsin canım.Site kapanınca canım bilgisayarı bile açmak istemedi doğrusu.Herkese teşekkür ediyorum desteğiniz için.günaydın arkadaşlarrr dostlarrr canlarım nasılsınız ne güzel değilmi hep beraber doğumu bekledik şimdide bebekleri büyütüyoruzzz birbirimizin sıkıntılarını paylaşıp tavsiyelerde bulunuyoruz böyle bir ortam nerde var bu hain bencil ve hesapçı dünyada burası gibi saf ve temiz duygular besleyen başka bir yer daha varmııı dersiniz hepinize benimle olduğunuzdan dolayı çok teşekkür ediyorum ve sizi çookkkk seviyorum dostlarımmŞeniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?