Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah duygu 6 kilo olmuştur tosuncum beniiimm..
kız bi de kusmasa demek ne olacak..

ben de bir dahaki paketini 3 numara alacam bezi dar geliyor artık koca popolu kızıma.

teskler teyzesı senın toramanıda opuyor benımkısı:=)
evet kız valla yedım sonrada butun gece kustum:))))))
sımdıde tam tersı tatlı olayım bıttı...
gülcüm 5 kg nun ustune cıkmıs cok ıyı Maşallah.arA sıra oluyormus oyle benım arkadasımında 1 haftada 30 gr almıs.bu donemde durabılıyormus bazen..

evet canım 3100 dogdu sımdı 5750 maşallah.allaha sukur.bende 3 e gectım 2 sıkıyor bacaktan.e senınkı prenses bıraz zarıf olcak annesı ondan yavaslıyım bıraz demıs:)doktorda soyledı kusmasa 6yı coktan gecerdı dedı:))))))))

merhaba güzel anneler bugün bizimde dr kontrolümüz vardı kalça ultrasonu ve işitme testimiz yapıldı sonuçları iyiymiş çok şükür. her dra gitmemde soracak bir sürü şey buluyorum sizdede oluyormu arkadaşlar. bugün başının ısısı bazen yüksek oluyor ateşi var zannediyorum sonra geçiyor dedim en çok ordan ısınırmış normalmiş,öksürüyor zannediyorum dedim oda 2 aylık olduktan sonra dişleri yavaş yavaş çıkmaya başlarlar o yüzden tükrükleri çogalıyor oda bogazına kaçıyorsa o yüzden öksürebilir dedi. agzını elini götürmeye başlar dedi gerçektende dedikleri oluyor tükrükleri fazla geliyor elini agzına getiriyor minik kuş. sizinkilerde durum nedir arkadaşlar.
betülcümm ohh ne güzel eşin masaj yapıyormuş.
duygucumm bebişimize maşallahh ne güzel kilosu.
gül canım kızımız yoruyor annesini desene hepsi aynı ne yapacaksın işte şimdide benimki durmuyor.

Betülcüm cidden herşey sabır işi annelik böyle bişey ben ilk başlarda biberon verdiğim için göğüse alışması çok zor oldu hergün saatlerce ağlıyordu emmemek için ama şükürler olsun şimdi iyiyiz..zincoyu bizde aldık ama dediğin gibi hiç etki etmedi ablamda bana simplexi tavsiye ediyor eğer acı elma işe yaramazsa onuda alırız napalım..bende doğumdan önce öğlenlere kadar uyurdum ama şimdi nerdeeee...napalım gülü seven dikenine katlanır cidden sevilmezmi bunlar alıp çıtır çıtır yiyesim geliyo o derececokacimcoook

slm betülcüm valla bu oğlan benim elimi ayağımı bağlıyor geçen sayfalarda okudum yazınıda senin oğlan halen böylemi sordunmu dr a benimkide aynı hep memede dursa bi alıyor bi çekiyor sıkıyorum bende aynen fıskıye gibi ama sanki doymuyor gibi benim göğsüm yara oldu birini emziriyorum birini sağıyorum bi göğsümü emiyor bi göğsümden 75cc çıkıyor acaba halen doymuyormuki yawf of of[/QUOTE]

Canım benimkide aynı heran emmek istiyo diyorum doymuyomu acaba diye ne bileyim sanki sürekli yalanıyo çocuk inşallah yetiyodur sütüm,benim göğüslerde feci yara artık acısından duramıyorum ne kullandıysam kar etmedi hayırlısı valla bugünlerde geçecek ama..bu arada bende saat filan tutmuyorum istediği zaman veriyorum öyle olunca rahatlıyo sanki bide uyuyup kalıyo emerken benimde işime geliyo böyle:lepi:

selam arkadaşlar..
gülşah naber canım :) bebişinin değişik resimlerini de koy da göreyim yakışıklı yeğenimi ..
kızlar benim bebişi de 2 numara prima bacaktan sıkıyor 3 numarası çok kocaman değil di mi ben de 3 e geçeyim bari duygu yazdığın iyi olmuş şu bez konusunu :)

herkes dağılmışş bende fırsat bulmuşken muhabbete dalayım ortasından demiştim ama nerdeeeeeeeeeeee
e hadii sonra görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

biz hala 2 deyiz maşallah sizin bebişler kilo aldıda öle oldu galiba benim kızda sanırım10 güne kadar geçer prima 3 e gerçi çünkü bacak kısmı gerçekten dar gib geliyor banada ama 3 numara büyükmüdür bilmiyorum zaten eşim 3 paket 98 likten almış evde de 66 lık paket vardı yeni açtım onlar bitmeden hiç bir numaraya geçemem idare edeceğiz artık bu paketler 1 ayı bulur bitmesi netçez bilmem artık

ben kaçtımmm herkese burda olan olmayan herkese iyi geceler iyi uykularrr bebişlere rahat gaz çıkarmalar diliyorum annelere boooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll süt diliyorummmm tabii bana da banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet hicrancım kilo aldı benim tombişim en son bir hafta önce 5100 gr.dı bacağını sıkıyor artık bezi iz yapıyor,sen de olmazsa 2 leri değiştirirsin canım baya da çok stoklamışsınız :)

oğlumun kafasının yanları hep sıcak ateşi varmı diye bakıyorum derece normal gösteriyor. bazen dediğin gibi ağzının kenarında tükürük oluyor ben su içmedikleri için ağzı kuruyor bu yüzden tükürük oluyor diye düşünüyordum:mymeka:
demek dişle alakalı ama yinede bu belirtiler bana çok erken gibi geldii:sm_confused:

günaydın arkadaşlarrr dostlarrr canlarım nasılsınız ne güzel değilmi hep beraber doğumu bekledik şimdide bebekleri büyütüyoruzzz birbirimizin sıkıntılarını paylaşıp tavsiyelerde bulunuyoruz böyle bir ortam nerde var bu hain bencil ve hesapçı dünyada burası gibi saf ve temiz duygular besleyen başka bir yer daha varmııı dersiniz hepinize benimle olduğunuzdan dolayı çok teşekkür ediyorum ve sizi çookkkk seviyorum dostlarımmŞeniza.s.

Günaydınn arkadaşlarr

Ne kadar uzun zamandır siteye gelememişim...

Annem evine döndüğü için Bora bey ile baş başa kaldık... O yüzden pek siteye girmeye fırsatım olmuyor...

Umarım bebişlerin hepsi iyidir.....

canım banada diş çıkması erken gibi geldi ama demekki diş köklerinden yeni yeni oluşmaya başlıyorsa normal olabilir banada dr söyledi.

günaydınnn güzel arkadaşlarımmm güzel,sorunsuz bir gün geçirmenizi dilerim. hayırlı cumalar.

kızlar busabah 10 da sütümü sağdım nekadar çıkıyor diye neyse sağdım kızıma verdim sabaha karşı 3 te emzirmiştim 7 de mama yedi 60 cc benim sütümde 95 cc çıktı benim kız 85 cc yedi sonkalanıda baktım istiyor verdim bende yiyor diye çekmedim ağzından çünkü istemeyince diliyle iteleyip almıyordu biberonu ve sonra birden öğürerek ağız dolusu kustu fışkırtarak acep üşüttümü yoksa süt mü fazla geldi acep anlayamadım şaşkınım yawwCADIARZU kızımın kustuğuna mı yanayım sütümün boşa gittiğinemi yanayımm kızımın aç kaldığına mı yanayım çünki 15 dk sonra mama hazırladım aç diye 60 cc ve hiç yemedi offf bakayım uyuyor şimdi kalkınca mamayı vericem gene kusarsa dr arayacağımm

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar nerdesiniz bebişler esirmi aldı siiz yawww valla iş miş hak getire kendime zaman ayırıyorum artık kardeşim gelecek bugün o yapacak temizlik vsss ben dişçiye gidicemmm kıza babası bakacak o sürede ben accık hava da almış olucam bunaldım valla dört duvardannnnn benim kız uyuyorsu şuan mık mık konuşuyor kendi kendine ağlayana kadar başına gitmicemm bakalım nekadar sürecekkk bende bu arada kk ya bakiim diyorum işteee

Evet canım gerçekten ben de bu sitenin ve arkadaşların hepinizin çok yardımını gördüm.Bebişleri beraber büyüttüğümüzü de çok doğru söylemişsin canım.Site kapanınca canım bilgisayarı bile açmak istemedi doğrusu.Herkese teşekkür ediyorum desteğiniz için.
Aslıcım diş için çok erken olduğunu düşünüyorum ben de.Benim büyük kız ilk dişini 11 aylıkken çıkarmıştı.Ayrıca geç çıkması daha iyi derler inşallah geç çıkar.
Kızlar bizim gaz sorunumuz tam gaz devam ediyor sizinkilerde azalma var mı.Ayrıca uyku düzenimiz de çok değişti.Gündüz yarımşar saatten toplasan 2 -3 saat uyuyor ama akşam 9 gibi uyuyup sadece emmek için uyanıyor.Bizim kız babacı olacak anlaşılan:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…